اها الان افتاد:dدرود
منظور آقا فرشید از نوع رم مشخصات سخت افزاریش هست نه اسم برندش.
یعنی مثلا DDR یا DDR2 یا DDR3 بودنش و همچنین فرکانسش.
اها الان افتاد:d
نمیدونم باید ازش بپرسم
ولی سیستمش مال دهه افتابه هست :d
فکر کنم دد ار2 هست
سلام.
متاسفانه یه قضایایی پیش اومد و من مجبور شدم خیلی هلهلکی سیستم رو ارتقا بدم!
الان فهمیدم که کارت گرافیک جدیدم(GeForce 210) با قدیمیه(8400gs) فرقی نداره و چه بسا ضعیف تره!
قطعاتم اینه:
ram: 2*2gig(دوتا دو گیگ)
cpu: Pentium(R) dual-core cpu E5700 @ 3.00GHz 3.00GHz(فروشنده میگه سه هسته هست! واقعا چند هستست؟)
vga:nvidia geforce 210 1gig
الان به نظرتون من چی کار کنم؟ بقیه ی قطعاتم خوبن؟(به جز گرافیک؟)
حداکثر گرافیکی که می تونم رو این سیستم ببندم چیه؟
سلام.
متاسفانه یه قضایایی پیش اومد و من مجبور شدم خیلی هلهلکی سیستم رو ارتقا بدم!
الان فهمیدم که کارت گرافیک جدیدم(GeForce 210) با قدیمیه(8400gs) فرقی نداره و چه بسا ضعیف تره!
قطعاتم اینه:
ram: 2*2gig(دوتا دو گیگ)
cpu: Pentium(R) dual-core cpu E5700 @ 3.00GHz 3.00GHz(فروشنده میگه سه هسته هست! واقعا چند هستست؟)
vga:nvidia geforce 210 1gig
الان به نظرتون من چی کار کنم؟ بقیه ی قطعاتم خوبن؟(به جز گرافیک؟)
حداکثر گرافیکی که می تونم رو این سیستم ببندم چیه؟
سلام به همه دوستان.
من بعد از تحقیق بسیار میخوام یه سیستم جمع کنم که فعلا کیس و پاورش رو انتخاب کردم.لطفا بقیه قطعات رو هم بهم پیشنهاد بدین.
Case:Green X7
Power:Green gp885b
برای بازی میخوامش.پاورش رو توی لیست خود گرین که میزان مصرف قطعات مختلف رو نوشته بود هر قطعه رو بیشترینش رو با هم جمع کردم شد 840 که به این نتیجه رسیدم این پاور مناسبه
1-مشخصه 570 سریعتره ، 570Ti هم نداریم ، 560Ti DCUII اگه گیر بیاد بین 460 تا 510 تومن متغیره.سلام.
چندتا سؤال داشتم اگه میشه با شماره جواب بدین!:
1.کدوم کارت قویتره؟ ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DC2 TOP یا 570Ti ASUS - GeForce GTX ؟یه قیمت هم میدین؟
2.قیمت CPU واقعا" انقدر رفته بالا یا Rayansaba چرت نوشته!!!
3.این سیستم رو میخوام واسه بازی ببندم خوبه؟پاور 500 این سیستم رو جواب میده؟
Motherboard:ASUS - P8P67
CPU:Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K
Ram:CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB)
VGA:ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DC2 TOP
4.چرا Evga-Geforce GTX 560 Ti از ASUS - GeForce ENGTX560 Ti DC2 TOP گرون تره؟یعنی قویتره؟
5.لطفا" اگه اشکالی تو سیستم بالا میبینین بهم بگین،یا یه سیستمی که صلاح میدونین (واسه گیمینگ) با این بودجه رو بهم بگین.(تقریبا" 1.200.000)
ببخشید سؤالهام زیاد شد.
ممنون....
شما چرا از آخر شروع کردی؟؟
بعدم باید اول قطعات اصلی رو بگی که بدونیم این کیس و پاور براش مناسبه یا نه، بودجه ی کلی رو هم باید بگی تا بدونیم بهترین قطعاتی که میشه پیشنهاد داد کدومان.
راستش شما درست میگین من باید اول از قطعات اصلی شروع میکردم آخه چند مدته از سخت افزارا دورم و تو خطشون نیستم به خاطر همین نمیدونم چی انتخاب کنم اما فکر کنم اگه بودجه ام رو بگم بهتر باشه.
من تا 1800 میتونم بدم البته فقط برای کیس مانیتور و موس و کیبورد و یه اسپیکر z5500 دارم.
حالا چی پیشنهاد میکنین؟
CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X7
حدود 1900 تومن میشه.
در حال حاضر بازي هاي سنگيني مثله بتلفيلد 3 و كرايسس 2 رو در تنظيمات ultra و رزولشن 1920x1080 بدون aa و ... به سختي 30 فريم ميگيري ولي رزولشن پايين تر مشكل حله در كل تا 4 سالي مشكلي بابت بازي ها نداري ولي سال به سال جزئيات افت ميكنه(مثلا تنظيمات تو بازي هر سال يك رتبه پايين مياد very low،low،medium،high،very high،ultra ) و بايد به فكر ارتقاء كل سيستم باشي،در مورد پاور هم اگه اوركلاكر نيستي gp635 كافي هست ولي اگه به فكر اوركلاك هستي gp685b بهتره.با تشکر از راهنمایی شما. این سیستم چند مدت رو پاست و میتونه بازی هارو با بهترین حالت اجرا کنه؟ اما شما پاور رو ننوشته بودین؟من خودم Green gp885b رو انتخاب کردم و تمام قطعات رو توی Rayansaba پیدا کردم و با هم جمع زدم شد 1.750.000 هزار.
با تشکر از راهنمایی شما.
این سیستم چند مدت رو پاست و میتونه بازی هارو با بهترین حالت اجرا کنه؟
اما شما پاور رو ننوشته بودین؟من خودم Green gp885b رو انتخاب کردم و تمام قطعات رو توی Rayansaba پیدا کردم و با هم جمع زدم شد 1.750.000 هزار.
سلام دوستان و آقا فرشید.
میخواستم ببینم تو رنج قیمت آیپاد نانو 16 گیگ(قدیم یا جدید فرقی نداره) پلیر بهتری هم هست؟
ممنون.(راستی 16 به بالا باشه لطفا)