مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان یه سیستم گیمینگ میخوام جمع کنم هزینش معقول باشه و گراقیکش هم طوری باشه که تا چند سال راحت جواب بده . قیمت هم نمیدونم انقد گرونیه که نمیدونم تا چه قد باید خرج کنم . بیشتر گرافیک و CPU برام مهمه که لازمه اونم مادربورده دیگه :d.
ممنون

من برای موزیک مد نظرم هست ممنون میشم بگید از کجا میشه این هدفنا رو تهیه کرد

از بازار دوست عزیز، توی بازار کسانی هستند که این مدلها رو دارند،

برای موزیک معمولا مدلهای بالای 200 دلار مناسبتر هستن، از AKG یا سنایزر

بهترین مانیتور 23 اینچ که 3D نباشه...میشه بگید؟HDMI باشه
چون مانیتور های 3d رو باید همش عینکش رو بزنیم و این جوری راحت نیستم.

نه دوست عزیز،مانیتور 3 بعدی هم مد 2 بعدی داره و هم مد سه بعدی، کی گفته مرتب باید عینک سه بعدی زد برای دیدنش؟!
اگه محتوی 3 بعدی نداشته باشید و بصورت پیشفرض مانیتور در حالت دو بعدی کار می کنه

دوستان یه سیستم گیمینگ میخوام جمع کنم هزینش معقول باشه و گراقیکش هم طوری باشه که تا چند سال راحت جواب بده . قیمت هم نمیدونم انقد گرونیه که نمیدونم تا چه قد باید خرج کنم . بیشتر گرافیک و CPU برام مهمه که لازمه اونم مادربورده دیگه :d.
ممنون

این یه سیستم معمولی هست وبا توجه به گرونی قطعات و موجود بودنشون در نظر گرفته شده:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 1800 تومن میشه.

سلام

1-مادربرد asus p8p67 با p8p67-le تفاوت زیادی دارد مثلا برای اورکلاک که ارزش 40.000 بیشتر دارد؟
2-اگه i5 2500k را اورکلاک کنم همراه با اون فرکانس رم 1600 نیز بالا میرود چطوری فرکانس رم رو به حالت اول برگردونم در حالی که فرکانس cpu رو همون حالت اورکلاک بمونه اصلا بهتره یا بدتره که تغییری در فرکانس رم ایجاد کنم؟
3-اگه پردازنده رو تا ماکزیمم اورکلاک کنم فرکانس رم هم نیز همراه با اون بالا می رود،خطری برای رم یا مادربرد ایجاد نمیشه بهتر نیست که فرکانس رم رو پایین تر بیارم؟
4-آیا مادربرد های بالا از قابلیت turbo boost پردازنده های اینتل پشتیبانی می کنند؟
5-اگه i5 2500k رو تا 4.00GHz یا بیشتر اورکلاک کنم آیا قابلیت turbo boost باز هم فرکانس پردازنده رو بالاتر می برد مثلا 4.00GHz رو تا 4.3 بالا میبره،یا فقط در حالت default پردازنده turbo boost فعال میشود و در حالت اورکلاک غیرفعال؟
6-در صورت اورکلاک همین پردازنده شما چه رمی پیشنهاد میدید که تا حد زیادی ظرفیت قبول فرکانس بالاتر رو همراه با پردازنده داشته و پایدار بمونه؟
7-آیا رم corsaire dual channel 4GB 1600 2X2GB قابلیت اورکلاک همراه با پردازنده 2500K رو تا حد ماکزیمم دارد؟
8-درسته که مادربرد های مبتنی بر چیپست p67 از گرافیک hd3000 موجود در پردازنده های سری 2500k و 2600k پشتیبانی نمی کنند؟
9-به نظر شما برای بازی و کارهای گرافیکی با در نظر گرفتن پردازنده 2500k،مادربرد های مبتنی بر چیپست p67 یا h67 بهتر هستند؟
more question i know:d

آخرین ویرایش:
1-مادربرد asus p8p67 با p8p67-le تفاوت زیادی دارد مثلا برای اورکلاک که ارزش 40.000 بیشتر دارد؟
2-اگه i5 2500k را اورکلاک کنم همراه با اون فرکانس رم 1600 نیز بالا میرود چطوری فرکانس رم رو به حالت اول برگردونم در حالی که فرکانس cpu رو همون حالت اورکلاک بمونه اصلا بهتره یا بدتره که تغییری در فرکانس رم ایجاد کنم؟
3-اگه پردازنده رو تا ماکزیمم اورکلاک کنم فرکانس رم هم نیز همراه با اون بالا می رود،خطری برای رم یا مادربرد ایجاد نمیشه بهتر نیست که فرکانس رم رو پایین تر بیارم؟
4-آیا مادربرد های بالا از قابلیت turbo boost پردازنده های اینتل پشتیبانی می کنند؟
5-اگه i5 2500k رو تا 4.00GHz یا بیشتر اورکلاک کنم آیا قابلیت turbo boost باز هم فرکانس پردازنده رو بالاتر می برد مثلا 4.00GHz رو تا 4.3 بالا میبره،یا فقط در حالت default پردازنده turbo boost فعال میشود و در حالت اورکلاک غیرفعال؟
6-در صورت اورکلاک همین پردازنده شما چه رمی پیشنهاد میدید که تا حد زیادی ظرفیت قبول فرکانس بالاتر رو همراه با پردازنده داشته و پایدار بمونه؟
7-آیا رم corsaire dual channel 4GB 1600 2X2GB قابلیت اورکلاک همراه با پردازنده 2500K رو تا حد ماکزیمم دارد؟
8-درسته که مادربرد های مبتنی بر چیپست p67 از گرافیک hd3000 موجود در پردازنده های سری 2500k و 2600k پشتیبانی نمی کنند؟
9-به نظر شما برای بازی و کارهای گرافیکی با در نظر گرفتن پردازنده 2500k،مادربرد های مبتنی بر چیپست p67 یا h67 بهتر هستند؟
more question i know:d

1- معلومه که تفاوت دارن، مدل LE اصلا برای اورکلاک نیست، بایوس ساده تر و تعداد فازهای کمتری داره
2-اون دیگه توی تنظیمات بایوس باید دنبالش باشی، برای مادربرد فرق می کنه
3-هر کدوم حد ماکزیمم مجزایی دارن، هر دوتا هم پایینتر از سقفشون باشن مشکلی نداره
4-تمام مادربردهای اینتلی ساپورت دارن
5-ممکنه بشه، ممکن هم هست ناپایدار بشه، به سیستم بستگی داره
6-از برندهای گفته شده با فرکانس 1866 یا 2000
7- خیر
8-اصلا خروجی گرافیکی ندارن که پشتیبانی کنن
9-تراشه ی H67 اصلا برای سری K کارایی نداره ، یا P67 یا Z68

سلام

به نظر شما پردازنده های سری ivy bridge اینتل نسبت به سری sandy bridge به غیر از تکنولوژی 22nm و گرمای کمتر برتری خاص دیگه ای دارد که برای اومدنش صبر کرد؟
تشکر ویژه:)

به نظر شما پردازنده های سری ivy bridge اینتل نسبت به سری sandy bridge به غیر از تکنولوژی 22nm و گرمای کمتر برتری خاص دیگه ای دارد که برای اومدنش صبر کرد؟
تشکر ویژه:)

اونطور که پیش بررسیها نشون داده از لحاظ راندمان نباید تفاوت زیادی داشته باشن با این نسل، تنها مورد اینه که از PCIe 3.0 پشتیبانی می کنند.

سلام

1-به نظر شما بین کیس green.x.7-cougar و ENERMAX FULMO Advance Model ECA892AG-BL کدوم بهتره و چقدر تفاوت قیمتی دارند؟
2-نسل جدید 3.0 pcie که همراه با کارت 7970 عرضه میشه کلا فرقی با نسل قبلی داره و در راندمان کارت گرافیک چقدر تاثیر داره؟
3-برای اورکلاک از بین رم های corsair سری dominator یا xms3 بهترند و چقدر تفاوت قیمت دارند؟
4-از میان خنک کننده h70 و noctua nh-d14 کدام بهترند؟
5-قیمت حال حاضر خنک کننده Zerotherm NV120 Nirvana چقدر است؟
ممنون:)

آخرین ویرایش:
1-به نظر شما بین کیس green.x.7-cougar و ENERMAX FULMO Advance Model ECA892AG-BL کدوم بهتره و چقدر تفاوت قیمتی دارند؟
2-نسل جدید 3.0 pcie که همراه با کارت 7970 عرضه میشه کلا فرقی با نسل قبلی داره و در راندمان کارت گرافیک چقدر تاثیر داره؟
3-برای اورکلاک از بین رم های corsair سری dominator یا xms3 بهترند و چقدر تفاوت قیمت دارند؟
4-از میان خنک کننده h70 و noctua nh-d14 کدام بهترند؟
5-قیمت حال حاضر خنک کننده Zerotherm NV120 Nirvana چقدر است؟
ممنون:)

1- قیمت هیچ کدوم رو ندارم، ولی مدل X7 می دونم زیر 200 تومن هست
2-فعلا که فرقی نداشته
3-برای اورکلاک سری vengeance و Dominator مناسبتره
4-NH-D14
5-موجود نیست.

سلام دوستان واسه دوستم یه سیستم میخوام
که خودش رم داره با گرافیک و هارد اینارو داره
شما لطف کنید فقط مادربورد و سی پی یو و کیس رو بگید
دوره وره 200 تومن باشه
ممنون

سلام دوستان واسه دوستم یه سیستم میخوام
که خودش رم داره با گرافیک و هارد اینارو داره
شما لطف کنید فقط مادربورد و سی پی یو و کیس رو بگید
دوره وره 200 تومن باشه
ممنون

خب آخه رم چی داره؟ هر چی با هر مادربردی که سازگار نیست!
بعدم با 200 تومن مادربرد و پردازنده هم بزور میشه پیشنهاد داد، دیگه چه برسه به کیس.

خب آخه رم چی داره؟ هر چی با هر مادربردی که سازگار نیست!
بعدم با 200 تومن مادربرد و پردازنده هم بزور میشه پیشنهاد داد، دیگه چه برسه به کیس.
فکر کنم کینگ داشته باشه.
یعنی اینقدر گرون شده قطعات:| چون من چند سالی میشه که خرید نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or