مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام
میخواستم بدونم پردازنده ی کامپیوترم خوبه و اگه نیست چه پردازنده ای بگیرم؟ اصلا کلا اگه ممکنه یه توضیحی درباره ی مدل سی پی یو ها و یه لیست با قیمت از پردازنده ها بزارید.
مرسی

شما مگه گفتی که پردازندت چیه؟

CPU:INTEL Core I7 2500K 300

اقا فرشید این کدوم سی پی یو هست؟[/QUOTE]

ببخشید، این 5 و 7 همیشه اشتباه میشه، منظور Core i5 2500K هست

با سلام خدمت مشاورین محترم . این مادربردهای ASUS GEN3 کی وارد بازار ایران میشن و ایا ارزش داره که صبر کنیم و از این مادربردا بگیریم چون مثل اینکه نسل بعد Nvidia بیشترش بر پایه PCI-e 3 هستش؟

راستش اگه بازار ارز متلاطم نبود تا الان باید می رسیدن،
توی آزمایشای صورت گرفته با کارت 7970 که تفاوتی با PCIe Gen 2 مشاهده نشده، حالا ممکنه با کارتای Nvidia Kepler که نسل بعدی هستن تفاوتی داشته باشه.

Intel Core duo quad Q8300

واسه مادربردت همین پردازنده خوبه، اگه بخوای ارتقا بدی باید پردازنده، مادربرد و رم رو با هم عوض کنی که حداقل 500 600 تومن هزینه برمیداره.

مرسی فرشید جون.اگه بخواد cpu رو i7 2600k یا معمولی ببنده چه مادربوردی خوبه براش؟

مادربردش که فرق نمی کنه، همون خوبه، اگه بودجش برسه خب چرا که نه.

فرشید جان.برند zotak برند مشهور و خوبیه؟کلا برندا برای گرافیک فرق که نمیکنن نه؟مثلا برای همین 590

برند ZOTAC هم خیلی خوبه همونطور که دوستمون گفت
اما اینکه بین برندها تفاوت کیفی باشه کلی نیست، بستگی به مدل داره، در مورد کارت GTX 590 چون فقط یه مدل مرجع هست و خود NVIDIA می سازه بین برندها تفاوت نیست،در مورد مدلهای ارزون یا MainStream ولی Nvidia اجازه میده که بردها و کارتهای بهینه شده ی خودشون رو تحت شرایطی آماده، تایید و عرضه کنن.

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 2300
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : aus p8p67
VGA : zotac gtx560
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsun 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x3
MONITOR : samsung ex2065x
SPEAKER : creative a235

حدودا 1.300 در میاد ، من بر اساس بازی در نظر گرفتم چون میشه یه تغییراتی داد.
در مورد سیستم ، وضعیت هارد که مشخصه 2 یا 3 ماهی میشه که دو برابر شده ، ولی با نوسانات دلار یه سری از قطعات قیمتشون جابجا شده مثلا بابت i5 2300 باید 30 35 تومن نسبت به قبل هزینه بیشتر کنی حالا باقی قطعات جای خود داره !

با سلام
یک کیس تا 600 تومن برای بازی برای دوشتم. (میدونم مبلغ کمه اما بیشتر از این نمی‌تونه هزینه کنه)

برای تمیز کردن اسکرول ، موس‌م رو باز کردم که خوشبختانه اسکرولش به طور کامل از کار افتاد و کلا از شرش راحت شدم.
بنابراین ، یک موس خوب هم برای بازی بین 35 تا 40 برای خودم.

سپاس

با سلام
یک کیس تا 600 تومن برای بازی برای دوشتم. (میدونم مبلغ کمه اما بیشتر از این نمی‌تونه هزینه کنه)

برای تمیز کردن اسکرول ، موس‌م رو باز کردم که خوشبختانه اسکرولش به طور کامل از کار افتاد و کلا از شرش راحت شدم.
بنابراین ، یک موس خوب هم برای بازی بین 35 تا 40 برای خودم.

سپاس

برای موس که می تونی از مدلای Razer هر کدوم رو که خوش دستتره انتخاب کنی.
از Logitech هم مدل معروف MX 518 یار دیرین گیمرهاست.

اینم سیستم:

CPU:Intel Pentium G540
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61
VGA:AMD 6670 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 485W
CASE:MAGNUM

حدود 630 تومن میشه، نمیشه گفت مخصوص بازی ولی دیگه تاکید کردی تا 600 بالاتر نگفتم.

ممنون فرشید جان
راستش دقیق نمی‌دونم کدوم مدل از محصولات Razer تو بازار داخل موجو هست و با چه قیمتی. اگر مرجع یا لیستی سراغ داری ممنون میشم بهم بگی.

ممنون فرشید جان
راستش دقیق نمی‌دونم کدوم مدل از محصولات Razer تو بازار داخل موجو هست و با چه قیمتی. اگر مرجع یا لیستی سراغ داری ممنون میشم بهم بگی.

مدلای CopperHead,Death Adder,Mumba و مدلای دیگه که گرونتر از 100 تومن هستن، باید بر اساس بودجه و مدل انتخاب کنی.

با سلام خدمت مشاورین محترم . این مادربردهای ASUS GEN3 کی وارد بازار ایران میشن و ایا ارزش داره که صبر کنیم و از این مادربردا بگیریم چون مثل اینکه نسل بعد Nvidia بیشترش بر پایه PCI-e 3 هستش؟

راستش اگه بازار ارز متلاطم نبود تا الان باید می رسیدن،
توی آزمایشای صورت گرفته با کارت 7970 که تفاوتی با PCIe Gen 2 مشاهده نشده، حالا ممکنه با کارتای Nvidia Kepler که نسل بعدی هستن تفاوتی داشته باشه.

یعنی من که مادر بوردم M/B:ASUS P8Z68V-RPO هست نمیتونم گرافیک های جدید رو روش بزارم؟

و اینکه:
قیمت یک Geforce GTX 580 3GB DDR5 چنده؟(برند خیلی خوبش)

و برای این سیستم چه پاوری رو پیشنهاد میدین و چنده؟(هارد اکسترنال دسته بازی و اینجور چیز ها هم بهش وصل میکنم)
CPU:INTEL Core I7 2600K

RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600

M/B:ASUS P8Z68V-RPO

VGA: Geforce GTX 580 3GB DDR5

SSD:OCZ VERTEX 3 2x60gb

ODD:SAMSUNG 24X SATA
CASE:GREEN X9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or