مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
بچه ها من یه سیستم دارم واسه حدود 4-5 سال پیش!
حالا میخواستم قطعاتش رو آپگریت کنم طوری که بشه مثلآ The Elder Scrolls V: Skyrim رو روی تنظیمات Medium روون اجرا کرد(30-40 فریم)
انتظار بیشتر از این هم ندارم!
قطعات سیستم من هم به این شرحه:
مادر برو GIGABYTE GA-81E2004P
پردازنده Intel Celeron CPU 2.26GHz
رم 1گیگ
کارت گرافیک Geforce 5500 FX

این 4قطعه فکر میکنم باید تعویض بشم
حالا خوده اینا چقدر میارزن؟
کمترین هزینه ای که میشه کرد و بشه که یک سیستم نسبتآ خوب رو جمع کرد که بشه بازیهای روز رو روی تنظیمات Medium بازی کرد چه سیستمی هست؟
ممنــــــــــون

دیگه این سیستم ارزش ارتقا نداره، باید کامل یه سیستم جدید بخری

اینا رو 60 یا 70 نهایت بتونی رد کنی
اینم کمترین سیستم:

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M LE
VGA:GTX 460SE 768MB
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 435W
CASE:MAGNUM
حدود 800 تومن میشه.

برای SSD میخوام روی II خیلی کنده. به نظر شما Biostar خوبه؟

من روی برند که نمی تونم بگم خوبه یا بده، بستگی به مدل داره، من باشم مادربرد ASUS یا MSI رو برمیدارم

میشه
یه سیستم معمولی رو به بالا بگید من ببینم چقدر میشه ؟

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 1100 تومن میشه.

پس با این حساب آدم یه لپتاپ بگیره به صرفه تره تا یه سیستم جمع کنه که فقط کیسش اینقدر گرون در میاد دیگه خرید مانیتور جدید و ... هم بماند
کارت گرافیک 6770 لپتاپ به اندازه کافی قوی هست؟میتونه مثلآ با کارت گرافیک 460 پی سی که معرفی کردید رقابت کنه؟

پس با این حساب آدم یه لپتاپ بگیره به صرفه تره تا یه سیستم جمع کنه که فقط کیسش اینقدر گرون در میاد دیگه خرید مانیتور جدید و ... هم بماند
کارت گرافیک 6770 لپتاپ به اندازه کافی قوی هست؟میتونه مثلآ با کارت گرافیک 460 پی سی که معرفی کردید رقابت کنه؟

کارت 6770 اندازه 450 قویه.

---------- نوشته در 02:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------

این چطوره ؟

ACER Gateway FX 6831

تنها مشکلش اینه که گرافیکش خیلی قدیمیه. درضمن شما با خرید کارتهای Geforce از مزایایی چون 3D Vision بهره مند میشید اما AMD چی؟ درایورهای درست و حسابی هم نداره.
اگر شما میگفتید از چه فروشگاه آنلاینی میخواید خرید کنید راحت میشد کمک کرد.

آخرین ویرایش:
SATA 3.0 های مادربردای AMD از SATA 3.0 های چیپ ست های اینتل کندتر هستن.

منبع ؟؟؟

---------- نوشته در 08:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

کارت 6770 اندازه 450 قویه.

---------- نوشته در 02:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------

خیلی خوش بینانه بخوای نگاه کنی اندازه 430
لپ تاپ و دسکتاپ زمین تا آسمون با هم فرق دارن

آخرین ویرایش:
منبع ؟؟؟

سرعت و پایداری کنترل کننده های On die تراشه هاس اینتل توی بیشتر بنچمارکا بالاتره، توی تستای مادربرد یا هاردای SSD ببینی میشه تشخیص داد و توی متن بررسیها هم بارها تاکید شده. اونایی هم که سرعت I/O رو خودشون تست می کنن فرقشون رو می بینن.

مثلا یه نقد OCZ AGILITY 3 SSD از Guru3D:

Remember, this series 3 SSD deserves the right SATA III controller. Currently the best suited and performing controller is the native Intel SATA 6G controller to be found on all H67, P67 and Z68 motherboards. On the AMD side that's the AMD 800 and 900 series chipsets, though admittedly .. the Intel controller yields much higher peak numbers.

سرعت و پایداری کنترل کننده های On die تراشه هاس اینتل توی بیشتر بنچمارکا بالاتره، توی تستای مادربرد یا هاردای SSD ببینی میشه تشخیص داد و توی متن بررسیها هم بارها تاکید شده. اونایی هم که سرعت I/O رو خودشون تست می کنن فرقشون رو می بینن.

مثلا یه نقد OCZ AGILITY 3 SSD از Guru3D:

Remember, this series 3 SSD deserves the right SATA III controller. Currently the best suited and performing controller is the native Intel SATA 6G controller to be found on all H67, P67 and Z68 motherboards. On the AMD side that's the AMD 800 and 900 series chipsets, though admittedly .. the Intel controller yields much higher peak numbers.
اون طوری که من متوجه شدم در بررسی اون هارد دیسک که سایت guru3d.com اشاره کرده مقدار ماکزیمم در چیپ اینتل بیشتر نه میانگین
و
گفته که با چیپ اینتل سازگارتره ( که بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره )
من گشتم بینه چندتا سایت و ظاهرا اختلاف بین چیپ ای ام دی و اینتل با توجه به نرم افزار بنچمارک گیری مورد استفاده زیاد نیست شاید حداکثر 10 درصد و در
بعضی از بنچمارک ها چیپ ای ام دی هم تونسته سریعتر ظاهر بشه
فکر کنم نشه زیاد بینشون اختلاف قائل شد
درسته ؟
AnandTech - 6Gbps SATA Performance: AMD 890GX vs. Intel X58/P55

اون طوری که من متوجه شدم در بررسی اون هارد دیسک که سایت guru3d.com اشاره کرده مقدار ماکزیمم در چیپ اینتل بیشتر نه میانگین
و
گفته که با چیپ اینتل سازگارتره ( که بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره )
من گشتم بینه چندتا سایت و ظاهرا اختلاف بین چیپ ای ام دی و اینتل با توجه به نرم افزار بنچمارک گیری مورد استفاده زیاد نیست شاید حداکثر 10 درصد و در
بعضی از بنچمارک ها چیپ ای ام دی هم تونسته سریعتر ظاهر بشه
فکر کنم نشه زیاد بینشون اختلاف قائل شد
درسته ؟
AnandTech - 6Gbps SATA Performance: AMD 890GX vs. Intel X58/P55

حالا تفاوت سرعتشون شاید محسوس نباشه، اما داستان سازگاریشون مخصوصا با SSD ها (که پهنای باند SATA 3.0 رو واقعا بکار می گیرن) اصلا تبلیغاتی نیست، چندین مدل SSD رو خودم هم تست کردم با فریم ور های اولیه با مادربردای AMD مشکل داشتن، حالا یا بالا نمی اومدن یا BSOD می دادن، روی مدلهای برند OCZ مخصوصا زیاد این موارد رو داشتم، ولی همونا رو وقتی بصورت پیشفرض یا با درایورای Intel نصب می کردیم مشکلی نداشتن.

سلام سيستم تا 1800000 ميخواستم

CPU:INTEL Core I7 2500K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA:ZOTAC Geforce GTX 570 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY

سلام فرشید جان.راستش یکی از اقواممون 2,200 بودجه داره.یه کیسه خالی بهم بگو.البته odd و hdd داره.در ضمن اونم میگه گرافیکم میخوام gtx590 باشه.باقیه قطعاتو زحمتشو میکشی بهم بگی؟

سلام فرشید جان.راستش یکی از اقواممون 2,200 بودجه داره.یه کیسه خالی بهم بگو.البته odd و hdd داره.در ضمن اونم میگه گرافیکم میخوام gtx590 باشه.باقیه قطعاتو زحمتشو میکشی بهم بگی؟

590 رو که اگه جایی دیدی سلام ما رو هم بهش برسون!

CPU:INTEL Core I7 2500K 300T
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 XMS3 1600 130T
M/B:ASUS P8Z68V-PRO 320T
VGA:ZOTAC Geforce GTX 590 DDR5 1100T
POWER:1035 GREEN 220T
CASE:GREEN INFINITY 130T

با سلام
میخواستم بدونم پردازنده ی کامپیوترم خوبه و اگه نیست چه پردازنده ای بگیرم؟ اصلا کلا اگه ممکنه یه توضیحی درباره ی مدل سی پی یو ها و یه لیست با قیمت از پردازنده ها بزارید.
مرسی

با سلام خدمت مشاورین محترم . این مادربردهای ASUS GEN3 کی وارد بازار ایران میشن و ایا ارزش داره که صبر کنیم و از این مادربردا بگیریم چون مثل اینکه نسل بعد Nvidia بیشترش بر پایه PCI-e 3 هستش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or