مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

منظورم اين بود مثلا هارد و دي وي دي رام و اين جور چيز ها رو ميخواد يا اينكه فقط مادربورد و cpu و گرافيك و رم ميخواد.

سلام
چیز هایی که می خواد:
cpu
main
ram
vga
h.d.d
case and power
مانیتور و سی دی رام و رایتر داره.
یا علی مدد

سلام
چیز هایی که می خواد:
cpu
main
ram
vga
h.d.d
case and power
مانیتور و سی دی رام و رایتر داره.
یا علی مدد
آقاي صفاريان ايشون 450 تومان داره.جمع قطعاتي كه گفتي 300 تومان هم نميشه.(راستي كاربر فعال شدي تبريك ميگم.)
cpu:AMD Athlon™ 64 X2 3800
main
ram:2*512gb Apacer DDRII-667
vga: 8600 gts
h.d.d:MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 8mb buffer - 3.0GB/s
case and power
در مورد كيس و پاور هم تصميم با خودته.
تو مادربوردم با آقاي صفاريان موافقم.(ولي فكر كنم قيمتش بالاي 100 تومان است نه 65 تومان.)
قيمت اينها سر جمع بدون كيس و پاور حدود 400 ميشه.

آقاي صفاريان ايشون 450 تومان داره.جمع قطعاتي كه گفتي 300 تومان هم نميشه.(راستي كاربر فعال شدي تبريك ميگم.)
cpu:AMD Athlon™ 64 X2 3800
main
ram:2*512gb Apacer DDRII-667
vga: 8600 gts
h.d.d:MAXTOR-SATA 2 - 250 GB + 8mb buffer - 3.0GB/s
case and power
در مورد كيس و پاور هم تصميم با خودته.
تو مادربوردم با آقاي صفاريان موافقم.(ولي فكر كنم قيمتش بالاي 100 تومان است نه 65 تومان.)
قيمت اينها سر جمع بدون كيس و پاور حدود 400 ميشه.
ممنون خودمم خبر نداشتم راستي کي کاربر فعال شدم.
فکر کردم اين دوستمون کيس و کيبورد و ماس و اسپيکر فلاپي و مودم و مانيتور هم ميخواد با اينها از 450 هم ميزنه بالا.
abit kn9 معمولي( نه الترا) دو هفته پيش 75 تومن بود.

آخرین ویرایش:

سلام
جواد جون اونی که بالای 100 تومانه abit kn9 sli هست که حول وهوش 125 تا 135 می گرده.(مین برد خودم)و همچنین abit kn9 ultra هم هست که حدودای 90 تا 100 تومانه (مین برد محمد رضا)و فکر کنم یه مدل دیگه abit هست که نه sli هست و نه ultra که احتمالا قیمتش همین حدودایی باشه که آقای صفاریان داد. راستی آقای صفاریان کاربر فعال شدنتون رو بهتون تبریک میگم.
یا علی مدد

برو ببين دماي cpu , گرافيك چنده؟
شايد چون داغ ميكنه ريست ميشه و هنگ ميكنه.
در ضمن پاور شما چنده؟شايد خيلي پايينه و نميتونه برق لازم رو تامين كنه.
چون من پارسال كه سيستمم رو ارتقا دادم پاورم خيلي پايين بود و تو اكثر بازيها مشكل داشت.
در ضمن آخرين درايور nvidia رو كه فكر كنم 106 باشه رو داونلود كن.

سلام
پاورم که 500 هست
و دمای cpu 50هست و دمای گرافیک روی 71 هست که خودمم فکر کنم خیلی زیاده
حالا چکار کنم روی سیستم قبلیم اینقد داغ نمیکرد
و هارد هم دماش رو 50 هست
تازه اینها در حالت طبیعی اینقدر زیادن
دمای کارت گرافیکم خیلی مشکوکه نه؟
حالا چی کار کنم ؟امکان این هست که یک قطعه بسوزه؟
اگر شما فن اضافی توصیه میکنید میشه کمی در مورد فن توضیح بدید . یعنی چی بگیرم و کجای کیس سوار میشه؟
و دیگه فنی هست که روی کارت گرافیک سوار بشه؟
و اخرین ورژن گرافیک رو هم دارم که ورژنش 158.22 هست
خیلی ممنون
بای

سلام
پاورم که 500 هست
و هارد هم دماش رو 50 هست
اگر شما فن اضافی توصیه میکنید میشه کمی در مورد فن توضیح بدید . یعنی چی بگیرم و کجای کیس سوار میشه؟
خیلی ممنون
بای
آره دماي گرافيك و cpu خيلي بالاست.
اگه ميشه مشخصات سيستمت رو يه بار بگو.
در ضمن برد گرافيكت چيه؟
اگه cpu اينتل هست باكس خريدي ديگه؟
راستي پاورت 500 real است؟

سلام
پاورم که 500 هست
و هارد هم دماش رو 50 هست
خیلی ممنون
بای
دماها بالاست احتمالا کيست خفه است و خوب تهويه نميشه. سيستم تهويه بايد طوري باشه که هوا از بغل کشيده بشه و از پشت کيس خارج بشه. وجود يک و يا دو فن بغل(اگر سيستمت نداره) که هوا رو داخل بکشه مهمتره متاسفانه اغلب کيسها برعکس کار ميکنند و فنهاي بغل بجاي اينکه هوا رو تو بکشند به بيرون ميدند.
اما اين دماها ارزش نداره شما بايد دماها رو حين بار کامل مثلا بازي اندازه بگيري. و اگر پردازندت 2 هسته ايه همزمان بايد يه برنامه ديگه مثلا وينرر در حال اجرا باشه.
پاور اگر 500 وات واقعي باشه مشکلي نيست اگر از اين پاورهاي در پيتي 13 تومني باشه که همراه کيس هست توان واقعيش حدود 250 وات هست. گرافيک 8800 خيلي برق مصرف ميکنه و 250 وات برا کل سيستم خيلي کمه.

زياد نگران دماها نباش پردازنده تا 85 درجه تحمل ميکنه و زير 60 درجه کار دائم هيچ مشکلي پيش نميياد کارت گرافيک هم تا 120 درجه تحمل ميکنه.

آره دماي گرافيك و cpu خيلي بالاست.
اگه ميشه مشخصات سيستمت رو يه بار بگو.
در ضمن برد گرافيكت چيه؟
اگه cpu اينتل هست باكس خريدي ديگه؟
راستي پاورت 500 real است؟

سلام و ممنون از همتون
اول بگم که فن من از این 17 هزار تومنی هاست که حتما ریل نیست
و بگم که کارت من 8600 هست نه 8800
و cpu م amd x2 3800 هست
و برد گرافیکم point of view هست

و بگم که در بازی دمای گرافیک روی 85 هم میره
من فکر کنم مشکل از فن روی کارت گرافیک هستش. کار میکنه ولی خیلی مشکوکه .
اصلا ممکنه کارت گرافیک مشکل داشته باشه چون وقتی که سیستم خاموش هم هست و روشنش میکنم دما روی 45 هست و 5 دقیقه بعد اتومات میره روی 60 تا 70.
به نظر شما 45 وقتی که خنک خنکه زیاد نیست. مشکوکه:confused:
و در حال روشنی هم یه پنکر اوردم گذاشتم جلوش ولی از 50 پایین تر نرفت.:eek:
cpu هم دور و بر 40 تا 50 هست ولی میشه بگی منطقیه چون اتاقم کلا گرمه ولی گرافیک...

در همیه بازیها هم مشکل پیش میاد. یا هنگ یا ریست یا اسلوموشن یا ...
چی کار کنم:((
واقعا ممنونم
بای:((

سلام
ببخشید من یک سوال دیگه داشتم گفتم همینجا بپرسم شاید دوستان بتونن کمک کنند
من مادربردم abit kn9s و پورتی برای وصل کردن رسیور بهش نداره
مادر برد قبلیم یک پورت داشت که مثل پورت کارت گرافیک ولی کوچکتر بود که از طریق اون رسیور رو به کامپیوتر وصل میکردم
حالا چی کار کنم
بازم ممنون
بای

سلام
ببخشید من یک سوال دیگه داشتم گفتم همینجا بپرسم شاید دوستان بتونن کمک کنند
من مادربردم abit kn9s و پورتی برای وصل کردن رسیور بهش نداره
مادر برد قبلیم یک پورت داشت که مثل پورت کارت گرافیک ولی کوچکتر بود که از طریق اون رسیور رو به کامپیوتر وصل میکردم
حالا چی کار کنم
بازم ممنون
بای
منظورت اينه که پورت com نداره؟ مادربردهاي جديد اينطوريند بايد تبديل pci به com بخري. شما چند تا درايور عوض کن اگر درست نشد يحتمل گرافيک مشکل داره
به عنوان يک تست بهتر ويستا نصب کن ببين روي ويستا هم مشکل داره اگر مشکل داشت گرافيک خرابه.

سلام

دوستان یک سوال داشتم این بود که اقا

1. اقا ارزش داره ادم سیستم Amd بخره
2. مادربردی برای Cpu Amd به من معرفی کنید کارای خوبی داشته باشه و بعد دوست دارم مادربرد اشم زیبا و جالب باشه

3. Amd برای بازی خوب چه الان و چه اینده ممنون میشم

سلام

دوستان یک سوال داشتم این بود که اقا

1. اقا ارزش داره ادم سیستم Amd بخره
2. مادربردی برای Cpu Amd به من معرفی کنید کارای خوبی داشته باشه و بعد دوست دارم مادربرد اشم زیبا و جالب باشه

3. Amd برای بازی خوب چه الان و چه اینده ممنون میشم
Intel core 2 duo برا بازي بهتره ولي ارزونترينش 110 تومنه اگر بخواي کمتر هزينه کني بايد بري سراغ AMD. شما اول بودجت رو بگو

سلام و ممنون از همتون
اول بگم که فن من از این 17 هزار تومنی هاست که حتما ریل نیست
و بگم که کارت من 8600 هست نه 8800
و cpu م amd x2 3800 هست
و برد گرافیکم point of view هست

و بگم که در بازی دمای گرافیک روی 85 هم میره
من فکر کنم مشکل از فن روی کارت گرافیک هستش. کار میکنه ولی خیلی مشکوکه .
اصلا ممکنه کارت گرافیک مشکل داشته باشه چون وقتی که سیستم خاموش هم هست و روشنش میکنم دما روی 45 هست و 5 دقیقه بعد اتومات میره روی 60 تا 70.
به نظر شما 45 وقتی که خنک خنکه زیاد نیست. مشکوکه:confused:
و در حال روشنی هم یه پنکر اوردم گذاشتم جلوش ولی از 50 پایین تر نرفت.:eek:
cpu هم دور و بر 40 تا 50 هست ولی میشه بگی منطقیه چون اتاقم کلا گرمه ولی گرافیک...

در همیه بازیها هم مشکل پیش میاد. یا هنگ یا ریست یا اسلوموشن یا ...
چی کار کنم:((
واقعا ممنونم
بای:((

دوسته عزیز شما از یه پاور 17 تومنی هم نبیاد انتظار بیشتر از این داشته باشی. اول برو پاورت رو عوض کن چون ممکنه دیر بشه کارت بسوزه. بعد کارت شما فنش باید یه سیم جداگانه برای تغذیه از رو مادربرد داشته باشه. و یه گزینه دیگه اینکه چون فن از نوع هوشمند هست وقتی میاد سرعت رو ببره بالا تا کارت رو خنک کنه سیستم هنگ میکنه و ریسیت میشه. توجه داشته باش که ریسیت شدن بیش از حد به کل سیستم به خصوص پاور فشار میاره.

دوسته عزیز شما از یه پاور 17 تومنی هم نبیاد انتظار بیشتر از این داشته باشی. اول برو پاورت رو عوض کن چون ممکنه دیر بشه کارت بسوزه. بعد کارت شما فنش باید یه سیم جداگانه برای تغذیه از رو مادربرد داشته باشه. و یه گزینه دیگه اینکه چون فن از نوع هوشمند هست وقتی میاد سرعت رو ببره بالا تا کارت رو خنک کنه سیستم هنگ میکنه و ریسیت میشه. توجه داشته باش که ریسیت شدن بیش از حد به کل سیستم به خصوص پاور فشار میاره.
منم با دوستمون موافقم.یه پاور بخر.
میخواستم بدونم از دوستان کسی برنامه ای رو میشناسه که توان وافعی و بقیه چیز های پاور رو نشون بده؟:confused:

اقا یک سوال داشتم ممکنه واسای من هم که این سیستم رو که میلاد داره این مشکل پیش بیاد
((قطعاتش عین قطعاتی هست که برای من معرفی کرده بودید))البته هنوز سیستم را نخریدم گفتم که آخر خرداد و یک پاور خوب ونسبتا ارزون میشه معرفی کنید یک سوال دیگه هم داشتم دمای قطعات را چگونه میشه دید در حین بازی و غیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or