مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام عزیز
من همینو دارم منتها با 2 گیگ رم
تقریبآ دی 85 گرفتم 1350 تومن
هاردشم هیتاچی 5400 sata بود 160 گیگ
VGA ATI x1400 256 MB

ولی 2 تا مشکل داره یکی زود داغ میکنه ( شاید مال من اینطور باشه )
دوم باتریش چون مال من 6 سل هست زود تموم میشه . 2تا 2.5 در بهترین حالت .
نگران داغ کردنش نباش پردازنده لپ تاپ تا 130 درجه تحمل ميکنه درحاليکه دسکتاپ تا 85 درجه

محمدرضا رسيدن بخير. راستي چي شد که پردازندت سوخت؟ بخاطر اورکلاک بود. عوضش کردي يا نه. پردازنده جديد چي گرفتي. يه خورده توضيح بده؟

سلام
مرسی.
خوب بذار از اول توضیح بدم.
چند وقت پیش CPu و فن رو باز کردم تا فن رو تمیز کنم.چون خمیر درست حسابی دم دستم نبود از همین اشغالیا مالیدم بهش.
یکم خمیر رو زیاد زدم.2 روز بعدش اومدم دوباره CPU رو باز کردم تا ببینم ساخت کجاست که چشمت روز بد نبینه...تا CPU رو برداشتم به دلیل خمیر زیاد پایه هاش به گند رفت.منم که مغزم قفل کرده بود با یه تیکه سیم افتادم به جونش...سیستم رو بستم کار نکرد.زنگ زدم وحید رکس تا ببینم چه خاکی تو سرم کنم.گفت با الکل یا فیکساتور خوب سی پی یو رو بشور.
منم رفتم الکل و مسواک رو اوردم و به جون سی پی یو افتادم(حد اقل از نظره ظاهری و فیزیکی سالم بود و گارانتی نمیتونست گیر بده)
بازم کار نکرد.بردم گارانتی گفت باید بمونه تست بشه!!!!!من گفتم چشم.
2 روز بعد رفتم گرفتم یه نوشو به جای قبلی:دی
این یکی لامصب تا باس 300 میره...یعنی تا 3000 اور میشه.البته هنوز وقت درست حسابی واسه ی اور روش نذاشتم .روی 2.6 بدون ولت دادن کاملا پایداره!
با 2800 تو 3dmark 06 امتیاز 2150 برای سیپی یو رو اوردم و در فرترن شما 100 ثانیه.
ممنون;)

نگران داغ کردنش نباش پردازنده لپ تاپ تا 130 درجه تحمل ميکنه درحاليکه دسکتاپ تا 85 درجه

منظورم نسبت به دیگر مدلها بود مثلآ دوستم m640 دل داره (اگه درست گفته باشم ) یک چهارم مال من هم داغ نمیکنه . در ضمن داغ کردن مساوی کار کردن فن و صدای اون که منو اذیت میکنه .

میگم شاید مال من مشکلی داشته باشه .

بله تو بازار رضا پيدا ميشند
برد گرافيک زياد فرق نميکنه Sparkle - GeForce 8800 GTS حدود 320 تومنه ولي خب از نظرات ساير دوستان هم استفاده کن
در مورد هارد دو تا 160 رايد سرعتش حدود 1.6 برابر يک هارد 320 هست.
فکر کنم قيمت از يک تومن يه خورده بزنه بالا که در اينصورت چون برا بازي ميخواي به گرافيک دست نزن پردازنده ميتوني Core 2 Duo 4300 بگيري که فرق چنداني هم نميکنه ولي حدود 130 تومن ارزونتره. اگر هم ديگه واقعا مجبور شدي گرافيک 8600GT بگير حدود 160 تومن
سيستم توپيه و حالا حالاها جواب ميده.

بازم ممنون قط یه چیزه دیگه این سیستم صداش چطوریه ؟
البته منظورم صدای فن و اینجور چیزاست
ما توی دانشگامونdual p4 3GHz داریم واقعآ صداشون زیاده
نمیخوام اینطوری باشه .

سلام
محمد رضا جون می بینم که ر دوباره برگشتی و خدا رو شکر هم که مشکلت حل شد . البته در نبود سپشما آقای صفریان و یکی دو تا از بچه های دیگه تونستن که تایپیک رو به نحو احسن بگردونن و تا تونستن جای خالی شما رو پر کردن . ولی نمیدونم چرا حالا که شما برگشتی مهرپویا رفته و خبری ازش نیست؟
یا علی مدد

برای رم کدوم مدلش رو بگیرم ؟
کلپآ فرق اینا با هم چیه و اختلاف قیمتاشون ؟

F2-6400cl4d-2gbhk

F2-6400cl6d-4gbmq

F2-6400cl3d-2gbga

F2-6400phu2-1gbhz /f2-6400phu2-2gbhz

F2-6400cl4d-1gbpk / F2-6400cl4d-2gbpk

F2-6400phu2-1gbnr / F2-6400phu2-2gbnr

F2-6400cl5d-1gbnq / F2-6400cl5d-2gbnq

آخرین ویرایش:
از بابت سیستم ممنون ، اینا توی بازرا رضا یا ایران پیدا میشن؟

این دیگه ردیفه مشکلی توی مچ شدنش با هم ندارن ؟ همینو بگیرم ؟
بورد VGA چی باشه یا فرقی نمیکنه ؟
در مورد هارد برای چی 2 تا فرقی میکنه یکی 320 بگیرم ؟
یا به خاطر raid بودنشه ؟
راستی قیمتش تقریبآ چقدر میشه ؟ بیشتر از 1 تومن ؟
سیستم تا 2-3 سال برای این کارهای که گفتم جواب میده ؟
من بودم برد vga رو یا bfg میگرفتم یا این گیگابایت های Silent-Pipe III.
در ضمن دومی رو هم میشه خوب اورکلاک کرد و هم صدای کمتری داره.(همون چیزی که میخوای چون این گرافیک اصلا فن نداره.);)
​

سلام
مرسی.
خوب بذار از اول توضیح بدم.
چند وقت پیش CPu و فن رو باز کردم تا فن رو تمیز کنم.چون خمیر درست حسابی دم دستم نبود از همین اشغالیا مالیدم بهش.
یکم خمیر رو زیاد زدم.2 روز بعدش اومدم دوباره CPU رو باز کردم تا ببینم ساخت کجاست که چشمت روز بد نبینه...تا CPU رو برداشتم به دلیل خمیر زیاد پایه هاش به گند رفت.منم که مغزم قفل کرده بود با یه تیکه سیم افتادم به جونش...سیستم رو بستم کار نکرد.زنگ زدم وحید رکس تا ببینم چه خاکی تو سرم کنم.گفت با الکل یا فیکساتور خوب سی پی یو رو بشور.
منم رفتم الکل و مسواک رو اوردم و به جون سی پی یو افتادم(حد اقل از نظره ظاهری و فیزیکی سالم بود و گارانتی نمیتونست گیر بده)
بازم کار نکرد.بردم گارانتی گفت باید بمونه تست بشه!!!!!من گفتم چشم.
2 روز بعد رفتم گرفتم یه نوشو به جای قبلی:دی
این یکی لامصب تا باس 300 میره...یعنی تا 3000 اور میشه.البته هنوز وقت درست حسابی واسه ی اور روش نذاشتم .روی 2.6 بدون ولت دادن کاملا پایداره!
با 2800 تو 3dmark 06 امتیاز 2150 برای سیپی یو رو اوردم و در فرترن شما 100 ثانیه.
ممنون;)
منظورت رو متوجه نميشم پايه به گند رفت يعني چي شد پايش کنده يا کج شد. بعد اين جديده هم 3600 هست ولي بيشتر اور ميشه.

بازم ممنون قط یه چیزه دیگه این سیستم صداش چطوریه ؟
البته منظورم صدای فن و اینجور چیزاست
ما توی دانشگامونdual p4 3GHz داریم واقعآ صداشون زیاده
نمیخوام اینطوری باشه .
Core 2 Duo ها بسيار خنک هستند و برق کمتري مصرف ميکنند و مشکلات پردازنده هاي 2 هسته اي اينتل رو از اين لحظ ندارند ضمن اينه بسيار سريعتر هستند. مخصوصا توي بازي
راستي کدوم دانشگاه هستي؟

برای رم کدوم مدلش رو بگیرم ؟
کلپآ فرق اینا با هم چیه و اختلاف قیمتاشون ؟

F2-6400cl4d-2gbhk

F2-6400cl6d-4gbmq

F2-6400cl3d-2gbga

F2-6400phu2-1gbhz /f2-6400phu2-2gbhz

F2-6400cl4d-1gbpk / F2-6400cl4d-2gbpk

F2-6400phu2-1gbnr / F2-6400phu2-2gbnr

F2-6400cl5d-1gbnq / F2-6400cl5d-2gbnq
کلا هرچي CL (تاخير) کمتر باشه سرعت رم بيشتره ولي قيمت رم به شدت گرون ميشه (البته اين افزايش سرعت انقدر نيست که ارزش هزينه کردن رو داشته باشه) بعضي از رمها هم هيتسينک دارند که براي اورکلاکرها که ميخوان ولت بيشتري به رم بدن مناسبه که اينها هم يک ذره گرونتر هستند.

منظورم نسبت به دیگر مدلها بود مثلآ دوستم m640 دل داره (اگه درست گفته باشم ) یک چهارم مال من هم داغ نمیکنه . در ضمن داغ کردن مساوی کار کردن فن و صدای اون که منو اذیت میکنه .

میگم شاید مال من مشکلی داشته باشه .
شايد بخاطر گرافيک X1400 باشه

منظورت رو متوجه نميشم پايه به گند رفت يعني چي شد پايش کنده يا کج شد. بعد اين جديده هم 3600 هست ولي بيشتر اور ميشه.

کج که شد ولی صافش کردم:دی
منظورم اینه که خمیر ریخته شد روی پایه ها و احتمالا اتصالی کرد سی پی یو :دی
والا علت دقیق خرابیش رو خودمم نفهمیدم ولی کاری که باعث خرابی شد این بود.
این جدیده هم 3600 هست.الان روی 2800 با ولتاژ 1.325 کاملا پایدارم و ضریب htt هم 4 هست.
توی 06 امتیازه فقط سی پی یو شد 2100 حدودا.
توی بنچمارک شما هم 100 ثانیه.توی اورستم ترکوند:laughing:

کج که شد ولی صافش کردم:دی
منظورم اینه که خمیر ریخته شد روی پایه ها و احتمالا اتصالی کرد سی پی یو :دی
والا علت دقیق خرابیش رو خودمم نفهمیدم ولی کاری که باعث خرابی شد این بود.
این جدیده هم 3600 هست.الان روی 2800 با ولتاژ 1.325 کاملا پایدارم و ضریب htt هم 4 هست.
توی 06 امتیازه فقط سی پی یو شد 2100 حدودا.
توی بنچمارک شما هم 100 ثانیه.توی اورستم ترکوند:laughing:
پس نتيجه ميگيريم که پردازنده رويژن جديد AMD برخلاف Intel بيشتر اورکلاک ميشند.

کلا هرچي CL (تاخير) کمتر باشه سرعت رم بيشتره ولي قيمت رم به شدت گرون ميشه (البته اين افزايش سرعت انقدر نيست که ارزش هزينه کردن رو داشته باشه) بعضي از رمها هم هيتسينک دارند که براي اورکلاکرها که ميخوان ولت بيشتري به رم بدن مناسبه که اينها هم يک ذره گرونتر هستند.

ممنون یعنی
F2-6400cl3d-2gbga
این بهتر از همشه ؟
خوب آره همونطور که گفتم سیستم رو بیشتر برای کارای گرافیکی دو بعدی لازم داره .

دانشگاه زنجانم .

شايد بخاطر گرافيک X1400 باشه
نمیدونم شاید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or