بخاطر اصل نبودن نه ولي ممکنه يه جاي سيستمت به ويژه کارت گرافيک مشکل داشته باشه.سلام
دوستان من مشکلم هر روز داره هاد تر میشه از 5 تا بازی 4 تاش مشکل دارن در سرعت بازی
در یه بازی میبینم داره تیک میزنه در یکی اسلوموشن میشه ولی فرم ریت خوبی داره . در یه بازی دیگه هم سیستم هنگ میکنه خلا صه از اینجور مشکلا
البته اینو بگم که همش اینجوری نمیشه بعضی وقتها میشه
ممکنه مال همون رم هستش چون اصل نیست؟
مرسی
1-كدوم مدل 7900 رو ميگي؟چند مدل داره.مثلا 7900gs حدود 200 تومان.بر و بچ زخمت کش بازی سنتر امیدوارم خسته نباشید
اگه یادتون باشه چند صفحه قبل خواسته بودمیک سیستم واسا بازی بهم معرفی کنید
واقعا دستتون درد نکنه ولی چون موقع امتحاناته تصمیم گرفتم تا اخر خرداد وایسم بعد بگیرم تا هم قیمتا ارزون بشه هم چیز بهتری گیرم بیاد ولی دو تا سوال داشتم؟
1.این گرافیک8600gtکه گفتید مطمئنید 160 تومنه و میشه مشخصات کاملشو بنویسید و اگه این 160 تومنه پس 7900 چنده؟
2.کارت 8200 اومده یا نه کی میاد و کارت 8500 جی تی مدل اسپارکل که حدود 120 تومنه چطوره و این که آیا تمام این کارت های سری 8000 دایرکست 10 را ساپورت میکنن ؟
((پس یک ماه دیگه واسا سیستم مزاحم میشم فعلا سوالها را جواب بدید))
برو ببين دماي cpu , گرافيك چنده؟سلام
دوستان من مشکلم هر روز داره هاد تر میشه از 5 تا بازی 4 تاش مشکل دارن در سرعت بازی
در یه بازی میبینم داره تیک میزنه در یکی اسلوموشن میشه ولی فرم ریت خوبی داره . در یه بازی دیگه هم سیستم هنگ میکنه خلا صه از اینجور مشکلا
البته اینو بگم که همش اینجوری نمیشه بعضی وقتها میشه
ممکنه مال همون رم هستش چون اصل نیست؟
مرسی
تا يه جايي تاثير داره ولي از اونجا به بعد نداره.(يعني در كل تاثير چنداني نداره.)سلام . اقا سيستم رو هر چه قد ارتقاع بدي چقدر روي كاراي اينترنتي تاثير داره
cpu: amd am2 sempron 64 3000 ------------------ 35 Tسلام
بچه ها رفیق من می خواد یه سیستم با قیمتی حدود 450 تومان جمع کنه . می دونم زیاد چیز توپی در نمیاد ولی می خوام بدونم با این قیمت بهترین سیستمی که میشه جمع کرد چیه؟
یا علی مدد
هيچ تاثيري ندارهسلام . اقا سيستم رو هر چه قد ارتقاع بدي چقدر روي كاراي اينترنتي تاثير داره
چه قطعه هايي رو ميخواد؟
براي چه كاري ميخواد؟
منظورم اين بود مثلا هارد و دي وي دي رام و اين جور چيز ها رو ميخواد يا اينكه فقط مادربورد و cpu و گرافيك و رم ميخواد.سلام
با این پول که دیگه نمیشه گفت چه قطعه هایی می خواد . هر چیزی که با این پول بشه تهیش کرد.
در مورد کارش ه فکر نمی کنم بخواد کار خاصی انجام بده در کل یه سیستم برای اینکه تو خونه باشه و کارهای معمولی باهاش انجام بده و هر از چند گاهی یه بازی معمولی که سیستم اونو بتونه بکشه انجام بده.
یا علی مدد
منظورت كارت گرافيك است؟اگه ميشه قيمت تمام مدلهاي 7000و8000را بگوييد
تشكر