مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

بر و بچ زخمت کش بازی سنتر امیدوارم خسته نباشید
اگه یادتون باشه چند صفحه قبل خواسته بودمیک سیستم واسا بازی بهم معرفی کنید
واقعا دستتون درد نکنه ولی چون موقع امتحاناته تصمیم گرفتم تا اخر خرداد وایسم بعد بگیرم تا هم قیمتا ارزون بشه هم چیز بهتری گیرم بیاد ولی دو تا سوال داشتم؟
1.این گرافیک8600gtکه گفتید مطمئنید 160 تومنه و میشه مشخصات کاملشو بنویسید و اگه این 160 تومنه پس 7900 چنده؟
2.کارت 8200 اومده یا نه کی میاد و کارت 8500 جی تی مدل اسپارکل که حدود 120 تومنه چطوره و این که آیا تمام این کارت های سری 8000 دایرکست 10 را ساپورت میکنن ؟

((پس یک ماه دیگه واسا سیستم مزاحم میشم فعلا سوالها را جواب بدید))

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من مشکلم هر روز داره هاد تر میشه از 5 تا بازی 4 تاش مشکل دارن در سرعت بازی
در یه بازی میبینم داره تیک میزنه در یکی اسلوموشن میشه ولی فرم ریت خوبی داره . در یه بازی دیگه هم سیستم هنگ میکنه خلا صه از اینجور مشکلا
البته اینو بگم که همش اینجوری نمیشه بعضی وقتها میشه
ممکنه مال همون رم هستش چون اصل نیست؟
مرسی

سلام
دوستان من مشکلم هر روز داره هاد تر میشه از 5 تا بازی 4 تاش مشکل دارن در سرعت بازی
در یه بازی میبینم داره تیک میزنه در یکی اسلوموشن میشه ولی فرم ریت خوبی داره . در یه بازی دیگه هم سیستم هنگ میکنه خلا صه از اینجور مشکلا
مرسی
بخاطر اصل نبودن نه ولي ممکنه يه جاي سيستمت به ويژه کارت گرافيک مشکل داشته باشه.
اين بعضي وقتها که گفتي احتمال خرابي رو تقويت ميکنه. ممکنه به علت گرم شدن کارت گرافيک و اشکال توي سيستم خنک کاريش باشه

بر و بچ زخمت کش بازی سنتر امیدوارم خسته نباشید
اگه یادتون باشه چند صفحه قبل خواسته بودمیک سیستم واسا بازی بهم معرفی کنید
واقعا دستتون درد نکنه ولی چون موقع امتحاناته تصمیم گرفتم تا اخر خرداد وایسم بعد بگیرم تا هم قیمتا ارزون بشه هم چیز بهتری گیرم بیاد ولی دو تا سوال داشتم؟
1.این گرافیک8600gtکه گفتید مطمئنید 160 تومنه و میشه مشخصات کاملشو بنویسید و اگه این 160 تومنه پس 7900 چنده؟
2.کارت 8200 اومده یا نه کی میاد و کارت 8500 جی تی مدل اسپارکل که حدود 120 تومنه چطوره و این که آیا تمام این کارت های سری 8000 دایرکست 10 را ساپورت میکنن ؟

((پس یک ماه دیگه واسا سیستم مزاحم میشم فعلا سوالها را جواب بدید))
1-كدوم مدل 7900 رو ميگي؟چند مدل داره.مثلا 7900gs حدود 200 تومان.
2-سري 8 فقط 8300 8400 8500 8600 8800 اومده كه 8300 و 8400 در اختيار عموم قرار نميگيره و نميتوني بخري.همه كارت هاي سري 8 از دايركيكس 10 پشتيباني ميكنن.

سلام
مرسی
برو ببين دماي cpu , گرافيك چنده؟
شايد چون داغ ميكنه ريست ميشه و هنگ ميكنه.
در ضمن پاور شما چنده؟شايد خيلي پايينه و نميتونه برق لازم رو تامين كنه.
چون من پارسال كه سيستمم رو ارتقا دادم پاورم خيلي پايين بود و تو اكثر بازيها مشكل داشت.
در ضمن آخرين درايور nvidia رو كه فكر كنم 106 باشه رو داونلود كن.
سلام . اقا سيستم رو هر چه قد ارتقاع بدي چقدر روي كاراي اينترنتي تاثير داره
تا يه جايي تاثير داره ولي از اونجا به بعد نداره.(يعني در كل تاثير چنداني نداره.)
ارتقا بيشتر براي بازي هست.شما اگه ميخواي كاراي اينترنتيت پر سرعت باشه برو adsl بگير.
​

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها رفیق من می خواد یه سیستم با قیمتی حدود 450 تومان جمع کنه . می دونم زیاد چیز توپی در نمیاد ولی می خوام بدونم با این قیمت بهترین سیستمی که میشه جمع کرد چیه؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها رفیق من می خواد یه سیستم با قیمتی حدود 450 تومان جمع کنه . می دونم زیاد چیز توپی در نمیاد ولی می خوام بدونم با این قیمت بهترین سیستمی که میشه جمع کرد چیه؟
یا علی مدد
چه قطعه هايي رو ميخواد؟
براي چه كاري ميخواد؟
​

سلام
یا علی مدد
cpu: amd am2 sempron 64 3000 ------------------ 35 T
mobo:abit kn9s--------------------------------------- 65 T
vga:geforce 8500 --------------------------------- 110 T
ram: 2*512 Apacer DDRII-667--------------------- 60 T
hard: hitaci sata 2 160----------------------------- 50 T
dvd writer: asus------------------------------------ 35 T

چه قطعه هايي رو ميخواد؟
براي چه كاري ميخواد؟
​

سلام
با این پول که دیگه نمیشه گفت چه قطعه هایی می خواد . هر چیزی که با این پول بشه تهیش کرد.
در مورد کارش ه فکر نمی کنم بخواد کار خاصی انجام بده در کل یه سیستم برای اینکه تو خونه باشه و کارهای معمولی باهاش انجام بده و هر از چند گاهی یه بازی معمولی که سیستم اونو بتونه بکشه انجام بده.
یا علی مدد

سلام
با این پول که دیگه نمیشه گفت چه قطعه هایی می خواد . هر چیزی که با این پول بشه تهیش کرد.
در مورد کارش ه فکر نمی کنم بخواد کار خاصی انجام بده در کل یه سیستم برای اینکه تو خونه باشه و کارهای معمولی باهاش انجام بده و هر از چند گاهی یه بازی معمولی که سیستم اونو بتونه بکشه انجام بده.
یا علی مدد
منظورم اين بود مثلا هارد و دي وي دي رام و اين جور چيز ها رو ميخواد يا اينكه فقط مادربورد و cpu و گرافيك و رم ميخواد.
اگه ميشه قيمت تمام مدلهاي 7000و8000را بگوييد
تشكر
منظورت كارت گرافيك است؟
برو به اين سايت:www.rayansaba.com
قيمت هاش يكم از بازار بالاتره ولي حدود بازار دستت مياد.;)
​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or