مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام فرشید جان.راستش منم قصد خرید مانیتور 27" سه بعدی دارم. دو دلم نمیدونم چی بگیرم؟ چیزی باشه که تو ایران باشه و یا زودی بیاد قراره.
samsung sa950
asus vg278h
کدوم بهتره به نظرت؟ این مدل ایسوس تو ایران هست؟
و دیگه اینکه کدوم یک از سایتای معتبر امتیازات بهتری گرفتن؟ممنون میشم کمک کنی
هر کدوم از 2 مانیتور خوبی ها و بدی هایی دارن :
Samsung : 3.5 / 5
خوب :
طراحی فوق العاده زیبا
دارای 3D داخلی GPU-agnostic
تصویر 2 بعدی بسیار با کیفیت
عینک همراه
بد :
'گران
پشتیبانی نکردن از 3D Vision
کیفیت پایین تصاویر روی هم

Asus : 3.5 / 5
خوب :
کیفیت 3D بسیار عالی
استفاده از تکنولوژی LightBoost برای رفع تیرگی
بد :
کیفیت تصویر 2 بعدی بسیار ضعیف
نیاز به استفاده از DVI برای سه بعدی
گرانی بسته ی عینک

جدا از بحث مالیش ، نظر شخصی من سامسونگ هست ، البته اگه همیشه و همیشه عینک رو به چشمتون میزنید Asus !
Rating ها از سایت Hexus

آخرین ویرایش:
فرشید جان جسارتا مدل VG236h که قیمت دلاریش حدود 300 هست تو ایران بالای 800 تومن فروش می ره به خاطر 3 بعدی بودنش.اگه مدلی که شما معرفی کردید وارد شه (تو دو سه بار اخیر شرکت وارد کنندش نبوده ) امکان نداره قیمتش زیر 1,500,000 باشه...الان برای 3 بعدی تاو اون رنج همون Asus vg236h هست که قیمتش حدود 835 تومنه;)

دیگه انکه قیمتش اینجا چند درمیاد بستگی داره وارد کننده هاش چه کیسه ای برای سود گرفتن از مشتریهای همچین قطعه ای دوخته باشن، اگر مدل 27 اینچش بخواد 1500 قیمت گذاری بشه که دیگه ارزش خرید نداره.
مدل 236h هم از لحاظ کیفیت فرقی با مدلهای مشابه سامسونگ نداره،چون از 3DVISION اولیه پشتیبانی می کنه، در صورتی که مدل 278h با 3DVISION 2 عرضه شده و کیفیت تصویری سه بعدی بالاتری داره.

سلام فرشید جان.راستش منم قصد خرید مانیتور 27" سه بعدی دارم. دو دلم نمیدونم چی بگیرم؟ چیزی باشه که تو ایران باشه و یا زودی بیاد قراره.
samsung sa950
asus vg278h
کدوم بهتره به نظرت؟ این مدل ایسوس تو ایران هست؟
و دیگه اینکه کدوم یک از سایتای معتبر امتیازات بهتری گرفتن؟ممنون میشم کمک کنی

فعلا فقط مدل SA950 رو میشه اینجا پیدا کرد که اگر بابت 3D بودنش می خوای من نسبت به مدل ASUS توصیش نمی کنم، پستای قبلی هم گفتم، چون 3DVISION رو پشتیبانی نمی کنه.
سایت معتبر هم Hothardware هست که مدل ASUS ش رو بررسی کرده.

یه کیس تا ۷۰ تومن معرفی می‌کنید؟ جوری باشه که کارت ۵۸۵۰ م راحت توش جاش بشه.

منم همون GREEN X3 رو معرفی می کنم، هم کارت توش جا میشه و هم تهویش مناسبه.

یعنی فرشید جان چون از 3d vision پشتیبانی نمیکنه من نمیتونم بازیایی مثل la noir یا ac revelation رو 3d بازی کنم؟
در کل می صرفه بخری؟کیفیتشو اینا خوبه؟

آخرین ویرایش:
یعنی فرشید جان چون از 3d vision پشتیبانی نمیکنه من نمیتونم بازیایی مثل la noir یا ac revelation رو 3d بازی کنم؟
در کل می صرفه بخری؟کیفیتشو اینا خوبه؟

خیر، اوم گزینه ی سه بعدی رو که این بازیها پشتیبانی می کنن همون NVIDIA 3DVISION هست که روی کارت NVIDIA و عینک خودش پشتیبانی میشه، بازیهایی که توی مدل مورد بحث سامسونگ سه بعدی میشن توی نرم افزاری اختصاصی خودش فقط کار می کنن و تعدادشون هم خیلی خیلی کمتر از بازیهایی هست که توی سیستم سه بعدی Nvidia کار می کنه، بنابراین کسی که PC گیمر هست بهتره برای سه بعدی به چیزی غیر از NVDIA 3DVISION و مانیتورهای سازگارش فکر نکنه.

سلام.میشه یه سیستم مخصوص بازی حدود 800 تومن بهم معرفی کنین؟(CPU & M.B & Ram & VGA)
ممنون.

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB

با 10 12 تومن بالاتر میتونی GREEN X3 یا تو همون رنج GREEN ORBIT رو در نظر بگیری.

گرين ايكس 3 به من گفتن كه نيست!! البته شهرستانم:(
بعد گفت نزديك تريني كه موجود هست فالكونه اونم با قيمت 120 !!
فالكون چطوره كيسش؟:) البته ازين قيافه هاي تخيلي داره زياد دوست ندارم اما خوب باشه چاره اي نيست!!

سلام دوستان
لطفا cpu و ram و mb رو پیشنهاد کنید با بودجه 500 تومن
سیستم هم واسه بازی میخواستم.بعد یه سوال دیگه.رم 8 واسه بازی بگیرم کارایی هم داره یا نه؟
بعد یه سوال دیگه رم Gaming DDR3/2000 4G رو مادربورد P8P67 LE جواب میده؟:">

فالكون چطوره كيسش؟:) البته ازين قيافه هاي تخيلي داره زياد دوست ندارم اما خوب باشه چاره اي نيست!!

با 120 تومن اینجا میشه GREEN INFINITY رو خرید که خیلی از همشون بهتره، فالکون فانتزی هست و توصیه نمیشه

سلام دوستان
لطفا cpu و ram و mb رو پیشنهاد کنید با بودجه 500 تومن
سیستم هم واسه بازی میخواستم.بعد یه سوال دیگه.رم 8 واسه بازی بگیرم کارایی هم داره یا نه؟
بعد یه سوال دیگه رم Gaming DDR3/2000 4G رو مادربورد P8P67 LE جواب میده؟:">

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67

برای رم هم باس بالاتر از 1600 توصیه نمیشه، هم برای قیمتش و هم برای اینکه تفاوتی توی کارایی نداره. اگر پولت رسید 2 تا 4 گیگ بگیری بهتره.

همونطور که پیشنهاد شد با این قیمت میشه INFINITY رو در نظر گرفت و مدلای دیگه GREEN تا این رنج ارزش خرید نداره !

از IFINITY هم خوشم نمياد!!
يعني اين X-3 ديگه يافت نمي شه؟
يا اينكه يكم صبر كنم تو بازار پيدا مي شه؟
مي خوام خنك كنندگي خيلي خوبي داشته باشه!! آخه دماي گرافيك من تا 80 هم رسيده!! الانم در واقع يك حلب تيكه هست جاي كيس!! نمي دونم اين رو طرف از كجا گير اوورد!!!:| EVGA 560 TI رو توش به زور جا دادم:|

از IFINITY هم خوشم نمياد!!
يعني اين X-3 ديگه يافت نمي شه؟
يا اينكه يكم صبر كنم تو بازار پيدا مي شه؟
مي خوام خنك كنندگي خيلي خوبي داشته باشه!! آخه دماي گرافيك من تا 80 هم رسيده!! الانم در واقع يك حلب تيكه هست جاي كيس!! نمي دونم اين رو طرف از كجا گير اوورد!!!:| EVGA 560 TI رو توش به زور جا دادم:|
قصد فضولی ندارم اما به عنوان کسی که INFINITY رو داره خدمتت عرض میکنم
کیس خیلی خوبیه و از نظر کارایی فکر نمیکنم بتونی تو این حدود قیمت بهترش رو گیر بیاری
بازم اگر از ظاهرش خوشت نمیاد ، انتخاب با خودته

قصد فضولی ندارم اما به عنوان کسی که INFINITY رو داره خدمتت عرض میکنم
کیس خیلی خوبیه و از نظر کارایی فکر نمیکنم بتونی تو این حدود قیمت بهترش رو گیر بیاری
بازم اگر از ظاهرش خوشت نمیاد ، انتخاب با خودته

خواهش مي كنم داداش!! لطف داري :)
آخه من احتمال مي دم كه همين كيس رو اينجا 150 قيمت بدن!! بعيد نيست!! قيافه از فالكون بهتره!! اون يه جوريه اما نمي دونم بازم. شايد صبر كردم تا عيد:(

سلام بچه ها
من میخوام یه سی پی یو intel pentum 2.9ghz G850 بذارم رو سیستمم.
مادربوردم هم gigabtye GA-8I915P هست. سوکت مادربورد و سی پی یو هر دو LGA 775 هست.
حالا میخوام ببینم اگه بگیرم با مادربوردم مشکلی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or