ببخشید منظورم سی پی یو intel core 2 quad Q8400 2.66GHz بود. اون سی پی یو پنتیوم میخواستم ببندم چون واقعا خفنتر از این یکیه. ولی دیدم سوکتش فرق میکنه. اینجام به اشتباه نوشتم پنتیوم. ولی چرا این پنتیومه ارزونتره؟اون CPU سوکتش 1155 هستش نه 775 (البته اگه منظورت این بود) ، و مین ساپورتش نمیکنه !
ببخشید منظورم سی پی یو intel core 2 quad Q8400 2.66GHz بود. اون سی پی یو پنتیوم میخواستم ببندم چون واقعا خفنتر از این یکیه. ولی دیدم سوکتش فرق میکنه. اینجام به اشتباه نوشتم پنتیوم. ولی چرا این پنتیومه ارزونتره؟
بله، بهترین مدلهای کیس توی رده ی خودشون هستن.این کیسا پیشنهاد میشه؟گیر میاد و اینکه قیمتاشون در چه حدودیه؟
HAF 912 Advanced
HAF 922
Canon رو بهتون بیشتر پیشنهاد میکنم !سلام دوستان و آقا فرشید.
پرینتر چند کاره تا قیمت 120 چی معرفی میکنید؟(اگه لیزری باشه خیلی خوبه)
واسه خونه میخوام کوچیک باشه بهتره.
اگه میشه یه توضیح اجمالی هم درباره کارتریج و جوهر بدین.
ممنون.

درودسلام دوستان یه سوال فوق اماتورینگ دارم
مثلا من از کجا بدون مادربردم به یک سی پی یو مچ میشه یا گرافیک یا رم ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
یعنی فقط به سوکت بستگی داره؟درود
بستگی به سوکت مادربوردتون داره گرافیک هم که اکثرا چون نسل سوکت گرافیک ها خیلی وقته تغییری نکرده معمولا مشکلی نیست فقط میمونه همون سوکت مادربورد باید ببینید سوکت مادربوردتون چیه یا مثلا از روی مدل CPU خودتون بفهمید سوکت مادربوردتون چیه!
سلام بچه ها میخوام سیستمم رو ارتقا بدم این قطعه هارو چند ازم برمیدارند
elite group rs485m
cpu amd athlon x2 5000
ram 2g 800 geil
vga gt220![]()
یعنی فقط به سوکت بستگی داره؟
بعد مادربردها محدودیت افزایش رم ندارند؟یا سی پی چی؟
مثلا" من اومدیم به فرض مغازه قطعات پی سی زدم و یکی اومد گفتی یه سیستم قوی میخوای
چی کار کنم؟
شرمنده زیاد چون هر چی تو سایت میگردم هیچ اشاره ای نشده
پیشاپیش ممنون
رنگی یا سیاه سفید ؟!سلام
یه پرینتر اسکنر می خوام که قطع A3 رو ساپورت کنه. ممنون. قیمتش هم دیگه در حد جیب دانشجوی مفلوک:d