مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
میگم دوستان نظرتون راجع به مانیتور asus ml229h چیه؟کسی قیمت روزشو نداره؟اصلا تو بازار پیدا میشه؟تو رنج 300 تا 350 چه مانیتوری رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر فراوان
مرسی

---------- نوشته در 09:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 AM ارسال شده بود ----------

یه چیز دیگه دوستان
گرافیک Gigabyte GeForce GTX 560 Ti Super Overclock تو بازار پیدا میشه؟الان قیمتش حدود چند هست؟من تو اصفهان هستم،کسی هست بتونم باهاش صحبت کنم گرافیک رو برام بخره بفرسته برام؟

من توی اون محدوده SAMSUNG BX2285 PLUS رو پیشنهاد می دم، انتخاب اول هست و برای بازی مناسبتره

اون مدل کارت رو هم تک و توک توی نمایندگیهای بازار ممکنه بشه پیدا کرد، ولی قطعا قیمتشون کاذب هست، کارتای سری 560 به بالا توی بازار ما خیلی کم شده و قیمتش هم بالا رفته، در صورتی که کارتای AMD رو هر چن تا بخواید می تونید توی همه ی فروشگاهها پیدا کنید.

من توی اون محدوده SAMSUNG BX2285 PLUS رو پیشنهاد می دم، انتخاب اول هست و برای بازی مناسبتره

اون مدل کارت رو هم تک و توک توی نمایندگیهای بازار ممکنه بشه پیدا کرد، ولی قطعا قیمتشون کاذب هست، کارتای سری 560 به بالا توی بازار ما خیلی کم شده و قیمتش هم بالا رفته، در صورتی که کارتای AMD رو هر چن تا بخواید می تونید توی همه ی فروشگاهها پیدا کنید.

خوب به نظر شما گرافیک با چیپست nvidia بهتره یا amd ؟ تو رنج 560 چی پیشنهاد میدین با چیپست amd ؟
فکر کنم من یه سیستم بگیرم با مشخصات زیر ، خودتون یه گرافیک خوب که تو بازار هم پیدا بشه تا 350 پیشنهاد بدین :
main:asus p8p67
cpu:core i3 - 2100
ram:corsair 2*2g 1600 xms3
hdd:western 500 green
dvd:plextor 890
power:green gp535b-us
case:green x3

ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم دوستان تو تاپیک مخصوصش کم تر سر میزنن.
بین این 3 تا کدوم رو پیشنهاد میدین؟
1) 27" 550 Series LED Monitor مدل S27A550H
2) 27" 350 Series LED Monitor مدل S27A350H
3) 27" 750 Series HDTV 3D Monitor Combo with Apps مدل T27A750

هم برای بازی میخوام هم فیلم دیدن شرایط فول اچ دی و رزولوشن فقط 1920x1080 یا 1200x1920 (بالا تر هم بود مشکلی نیست) و LED و کنتراست خیلی بالا ضروریه.
مدل دیگه ای با شرایط بالا هم اگه میتونید پیشنهاد بدین تا سقف 800 تومن حالا 1 تومن هم شد مشکلی نیست

خوب به نظر شما گرافیک با چیپست nvidia بهتره یا amd ؟ تو رنج 560 چی پیشنهاد میدین با چیپست amd ؟
فکر کنم من یه سیستم بگیرم با مشخصات زیر ، خودتون یه گرافیک خوب که تو بازار هم پیدا بشه تا 350 پیشنهاد بدین :
main:asus p8p67
cpu:core i3 - 2100
ram:corsair 2*2g 1600 xms3
hdd:western 500 green
dvd:plextor 890
power:green gp535b-us
case:green x3

گرافیک بهتر بستگی به بودجه داره، توی بودجه ی شما بهترین گزینه همون بود که گفتم، جایگزین هم نداره.

ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم دوستان تو تاپیک مخصوصش کم تر سر میزنن.
بین این 3 تا کدوم رو پیشنهاد میدین؟
1) 27" 550 Series LED Monitor مدل S27A550H
2) 27" 350 Series LED Monitor مدل S27A350H
3) 27" 750 Series HDTV 3D Monitor Combo with Apps مدل T27A750

هم برای بازی میخوام هم فیلم دیدن شرایط فول اچ دی و رزولوشن فقط 1920x1080 یا 1200x1920 (بالا تر هم بود مشکلی نیست) و LED و کنتراست خیلی بالا ضروریه.
مدل دیگه ای با شرایط بالا هم اگه میتونید پیشنهاد بدین تا سقف 800 تومن حالا 1 تومن هم شد مشکلی نیست

برای PC هیچ وقت TV رو پیشنهاد نمی دیم، پس گزینه ی 3 خط می خوره
برای مانیتور هم اگر ASUS VG278H رو پیدا کنید نسبت به مدلای SAMSUNG انتخاب بهتریه. هم عینک سه بعدی NVIDIa داره و هم کیفیت دوبعدیش هم قابل قبوله، بر عکس مدلای SAMSUNG هم براق نیست.

برای مانیتور هم اگر ASUS VG278H رو پیدا کنید نسبت به مدلای SAMSUNG انتخاب بهتریه. هم عینک سه بعدی NVIDIa داره و هم کیفیت دوبعدیش هم قابل قبوله، بر عکس مدلای SAMSUNG هم براق نیست.

فرشید جان جسارتا مدل VG236h که قیمت دلاریش حدود 300 هست تو ایران بالای 800 تومن فروش می ره به خاطر 3 بعدی بودنش.اگه مدلی که شما معرفی کردید وارد شه (تو دو سه بار اخیر شرکت وارد کنندش نبوده ) امکان نداره قیمتش زیر 1,500,000 باشه...الان برای 3 بعدی تاو اون رنج همون Asus vg236h هست که قیمتش حدود 835 تومنه;)

سلام بچه ها
رم اگه باسش از 1600 بالاتر بره تاثیری تو سرعت بازی ها و به خصوص برنامه ها داره؟
خیر تاثیری تو بازیها نداره ، خیلی راحت میشه تو بنچا به این نتیجه رسید !
کلا تو برنامه ها باس رم ، بالاتر از یه مقدار مشخصی تاثیری تو کارایی نداره.
مشخصه 8gb رم سریعتر هستش !

سلام فرشید جان.راستش منم قصد خرید مانیتور 27" سه بعدی دارم. دو دلم نمیدونم چی بگیرم؟ چیزی باشه که تو ایران باشه و یا زودی بیاد قراره.
samsung sa950
asus vg278h
کدوم بهتره به نظرت؟ این مدل ایسوس تو ایران هست؟
و دیگه اینکه کدوم یک از سایتای معتبر امتیازات بهتری گرفتن؟ممنون میشم کمک کنی

سلام فرشید جان.راستش منم قصد خرید مانیتور 27" سه بعدی دارم. دو دلم نمیدونم چی بگیرم؟ چیزی باشه که تو ایران باشه و یا زودی بیاد قراره.
samsung sa950
asus vg278h
هر کدوم از 2 مانیتور خوبی ها و بدی هایی دارن :
Samsung : 3.5 / 5
خوب :
طراحی فوق العاده زیبا
دارای 3D داخلی GPU-agnostic
تصویر 2 بعدی بسیار با کیفیت
عینک همراه
بد :
'گران
پشتیبانی نکردن از 3D Vision
کیفیت پایین تصاویر روی هم

Asus : 3.5 / 5
خوب :
کیفیت 3D بسیار عالی
استفاده از تکنولوژی LightBoost برای رفع تیرگی
بد :
کیفیت تصویر 2 بعدی بسیار ضعیف
نیاز به استفاده از DVI برای سه بعدی
گرانی بسته ی عینک

جدا از بحث مالیش ، نظر شخصی من سامسونگ هست ، البته اگه همیشه و همیشه عینک رو به چشمتون میزنید Asus !
Rating ها از سایت Hexus

آخرین ویرایش:
فرشید جان جسارتا مدل VG236h که قیمت دلاریش حدود 300 هست تو ایران بالای 800 تومن فروش می ره به خاطر 3 بعدی بودنش.اگه مدلی که شما معرفی کردید وارد شه (تو دو سه بار اخیر شرکت وارد کنندش نبوده ) امکان نداره قیمتش زیر 1,500,000 باشه...الان برای 3 بعدی تاو اون رنج همون Asus vg236h هست که قیمتش حدود 835 تومنه;)

دیگه انکه قیمتش اینجا چند درمیاد بستگی داره وارد کننده هاش چه کیسه ای برای سود گرفتن از مشتریهای همچین قطعه ای دوخته باشن، اگر مدل 27 اینچش بخواد 1500 قیمت گذاری بشه که دیگه ارزش خرید نداره.
مدل 236h هم از لحاظ کیفیت فرقی با مدلهای مشابه سامسونگ نداره،چون از 3DVISION اولیه پشتیبانی می کنه، در صورتی که مدل 278h با 3DVISION 2 عرضه شده و کیفیت تصویری سه بعدی بالاتری داره.

samsung sa950
asus vg278h

فعلا فقط مدل SA950 رو میشه اینجا پیدا کرد که اگر بابت 3D بودنش می خوای من نسبت به مدل ASUS توصیش نمی کنم، پستای قبلی هم گفتم، چون 3DVISION رو پشتیبانی نمی کنه.
سایت معتبر هم Hothardware هست که مدل ASUS ش رو بررسی کرده.

یه کیس تا ۷۰ تومن معرفی می‌کنید؟ جوری باشه که کارت ۵۸۵۰ م راحت توش جاش بشه.

منم همون GREEN X3 رو معرفی می کنم، هم کارت توش جا میشه و هم تهویش مناسبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or