مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

محمدرضا جان این Abit K9N همون KN9 یایه مدل دیگس اگه همون KN9 من هفته پیش برا یکی از دوستام گرفتم 74 تومان فکر کنم اولتراش تو مایه های 90 تومان باشه اپیسرم من البته یه دونه ایشو گرفتم یه گیگ 667 55 تومان از قیمت بسته دوکانالش اطلاعی ندارم از مادربردشم خیلی خوشم اومد نسبت به قیمتش واقعا عالیه، خیلی خوب آورکلاک میشه.
نه همونه من اشتباه نوشتم Abit KN9
در مورد قيمت هم حق با شماست قيمتهائي که من گفتم مال 3 -4 هفته پيشه که تو اين مدت خيلي ارزون شده. سعي ميکنم تو پست قبلي اصلاحش کنم

سلام به دوستان من با کمک دوستان تونستم یه سیستم ببندم که مشخصاتش به شرح زیر است
main:abit kn9s
cpu:amd x2 3800
vga:8600 gt Point of view
ram:1gb
و حالا یه مشکل پیش اومده
1.نمیدونم چرا وقتی تو بازی splinter cell :da میرم کاراکتر رو اصلا قاطی نشون میده به همچی شباهت میده جز ادمیزاد بیشتر شبیه به ماره:laughing:
2.در بازی ancient wars:Sparta لشکرم تیک عصبی یا یه چیزی تو این مایه ها دارند و مثل ادم راه نمیرند نه فقط سربازان من بلکه همه ی ادمها در بازی این مشکل رو دارند

اینم بگم که تنظیمات گرافیک رو در این دو تا بازی همه جوره گذاشتم

به خاطر کمبود بودجه من مجبور شدم فعلا یک رم 1 گیگ غیر اصل بخرم که 40 تومن شد چون رم های قبلیم ddr1 بودن و مجبور بودم عوض کنم

حالا این رم به نظر شما چه طوره. میشه باهاش فعلا برم
حالا در کل سیستم چه طوره به نظر شما؟
راستی در 3d mark 06 حدود 5500 امتیاز اورد که فکر نمیکنم خوب باشه؟
kn9 هم حدوده 75 تومن قیمت بود
مرسی و بای

مادربرد خوبيه چون کونرو ساپورت هست Core 2 Duo 4300 رو کاملا ساپورت ميکنه(حدود 115 تومن) ولي ظاهرا مشکل شما CPU نيست.
مشکل اين مادربرد اينه که اسلات AGP داره که شما نهايتا ميتوني يک کارت گرافيک 7600GT (256 مگ)بندازي روش(حدود 150) تومن که اين کارت با اينکه DirectX10 رو ساپورت نميکنه ولي کارت خيلي خوبيه و نسبتا به کارت آنبورد فعليت ... است.
من خودم يه مدت دنبال همين مادربرد بودم(البته نوع بدون گرافيک آنبوردش) چون يه کارت گرافيک AGP داشتم که نميخواستم عوضش کنم.
نسبتا خوب هم اورکلاک ميشه تا باس 266 برا Core 2 Duo 4300 يعني فرکانس 2400 که سرعتش معادل Core 2 Duo 6600 ميشه.
خب مادربرد هم رم دوال ساپورت ميکنه ميتوني 2 تا رم APACER -512MB - 400 بخري حدود 80 تومن.

حرف آخر:اگر بازي خيلي برات اهميت داره يعني ميخواي بازيهاي روز رو با کيفيت بالا بازي کني بايد مادربرد رو عوض کني. با توجه به اينکه تا حالا با گرافيک آنبورد سر کردي بعيد ميدونم جزو اين دسته باشي
دوست عزیز واقعا از اطلاعات ارزشمندتون ممنونم:blushing:
فقط یه چیزی... همونطور که خودتون هم حدس زدید من زیاد بازی نمی کنم. اما تری دی کارم و در حال ساخت بازی. این قطعاتی که شما معرفی کردید به درد کار من می خوره یا نه؟ برای شیدر نویسی و ... .:confused:
ممنون از لطفتون

و حالا یه مشکل پیش اومده
1.نمیدونم چرا وقتی تو بازی splinter cell :da میرم کاراکتر رو اصلا قاطی نشون میده به همچی شباهت میده جز ادمیزاد بیشتر شبیه به ماره:laughing:
2.در بازی ancient wars:Sparta لشکرم تیک عصبی یا یه چیزی تو این مایه ها دارند و مثل ادم راه نمیرند نه فقط سربازان من بلکه همه ی ادمها در بازی این مشکل رو دارند

به خاطر کمبود بودجه من مجبور شدم فعلا یک رم 1 گیگ غیر اصل بخرم که 40 تومن شد چون رم های قبلیم ddr1 بودن و مجبور بودم عوض کنم

مرسی و بای
مبارک باشه.
در مورد خرید رم اشتباه کردی.(البته من نمیدونم این رم ها(اصل و تقلبی)چقدر اختلاف کارایی دارن؟)
ولی اگه یه 512 اصل میگرفتی و بعدن که پول اومد دستت یه 512 دیگه میگرفتی بهتر بود.
درایور های جدید nVIDIA رو داونلود کن.
شاید هم مشکل از رمت باشه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من میخواستم برای دوستم یه سیستم جمع کنم تا حدود 1 تومن هم مشکلی نیست .
میخواستم اگه بشه یه راهنمای بکننی کلآ چی بگیرم . تا 4 شنبه میخوام .
فقط چند تا نکته : طرف گرافیسته و کارش بیشتر با فوتوشاپ و برنامه های گرافیکیه .
مانیتورش هم حتمآ lcd باشه .

راستی این رم های ترنسند فرقسشون چیه که اینقدر گرونترن ؟

و حالا یه مشکل پیش اومده

مرسی و بای
در مورد رم اگر کينگ تقلبي خريدي مشکلي نيست رمهاي خوبيند فکر کنم ساخت فنلاند باشند ولي چون يه مدت کينگ معروف شده بود اينها رو ريمارک کردند که بيشتر بفروش برسه
من مشکل مشابه شما رو داشتم چند ماه صبر کردم Ati درايور جديد بده تا درست بشه تو اين مدت از يک درايور قديمي استفاده ميکرددم. البته کارت من ATI هست.

دوست عزیز واقعا از اطلاعات ارزشمندتون ممنونم:blushing:
فقط یه چیزی... همونطور که خودتون هم حدس زدید من زیاد بازی نمی کنم. اما تری دی کارم و در حال ساخت بازی. این قطعاتی که شما معرفی کردید به درد کار من می خوره یا نه؟ برای شیدر نویسی و ... .:confused:
ممنون از لطفتون
پس سيستمي که معرفي کردم برات مناسبه پردازندت رو هم عوض کن سيستمت حال بياد ببين اگر Core 2 Duo 4400 تونستي پيدا کني اين رو بگير
منظورت رو از شيدر نويسي متوجه نميشم ولي اين کارت 7600 شيدر 3 رو ساپورت ميکنه و سري 8000 که مادربرد شما ساپورت نميکنه شيدر 4 که تو دايرکت ايکس 10 کاربرد داره حالا خودت بهتر ميدوني.
راستي پردازنده فعليت چيه و يادت باشه اگر بخواي پردازندت رو عوض کني بايد بايوس مادربردت رو آپديت کني

سلام دوستان
من میخواستم برای دوستم یه سیستم جمع کنم تا حدود 1 تومن هم مشکلی نیست .
میخواستم اگه بشه یه راهنمای بکننی کلآ چی بگیرم . تا 4 شنبه میخوام .
فقط چند تا نکته : طرف گرافیسته و کارش بیشتر با فوتوشاپ و برنامه های گرافیکیه .
مانیتورش هم حتمآ lcd باشه .

راستی این رم های ترنسند فرقسشون چیه که اینقدر گرونترن ؟
Cpu: Core 2 Duo 6600
Mobo: biostar tforce p965
Ram:gskill 2*1 DDRII-800
VGA:Geforce 8800Gs
Hard: 2*160 Hitachi or WD Sata2 16mb buffer (Raid)
Monitor:Samsung BF 1750(2ms) or Bf 1740(4ms) or B1740(8ms)

سلام
خیلی ممنون برای تو ضیحاتتون
من میخواستم ببینم این cpu یه من 64 بیتیه اگر 64 هست پس باید برم درایو ر های 64 براش گیر بیارم و ویندوزمم باید 64 باشه؟
ممکنه بخاطر اینا باشه؟
AMD Athlon 64 X2 3800
راستی ویستایه 64 هم اومده؟
و دیگه نگفتین امتیاز 5500 در 3dmark06 چه طوره؟
مرسی و بای

سلام
من میخواستم ببینم این cpu یه من 64 بیتیه اگر 64 هست پس باید برم درایو ر های 64 براش گیر بیارم و ویندوزمم باید 64 باشه؟
ممکنه بخاطر اینا باشه؟
AMD Athlon 64 X2 3800
مرسی و بای
آره ویندوز ویستا 64 هم هست.باید درایور هات هم 64 بیتی باشن.
یکی از دوستامون هست که با دو تا گرافیک 8900 gto و 2 گیگ رم امتیازی حدود 8000 گرفته.(carbon)
پس فکر کنم امتیاز خوبی باشه.

سلام
ممکنه بخاطر اینا باشه؟
AMD Athlon 64 X2 3800
مرسی و بای
ويندوز 64 بيتي واقعا ويندوز چرتيه
نمره کمتري تو تمام بنچمارکها ميده و اکثر نرم افزارها روش نصب نميشند و اين پيغام رو ميده
This program is not a valid win64 applicatin
بعيد ميدونم اين بازيهاي شما اصلا نصب بشن.
شما دنبال آخرين درايور رو از سايت nvidia.com دانلود کن شايد درست شد.

سلام بچه ها ببخشید سوالم ربطی به تایپیک نداره ولی چون صحبت از ویندوز سیستم های 64 بیتی شد این سوال رو می پرسم . cpu من 3800 x64 دو هسته ای هست.و کارت گرافیکم 7600 جی تی ولی درایور 64 بیتی کارت گرافیکم نصب نمی شه و موقع نصب ارور میده که این درایور مخصوص ویندوز های 64 بیتی هست. می خواستم بدونم مگر سیستم من با این مشخصانت 64 بیتی نیست که این ارور رو در یافت می کنم؟
یا علی مدد

سلام بچه ها ببخشید سوالم ربطی به تایپیک نداره ولی چون صحبت از ویندوز سیستم های 64 بیتی شد این سوال رو می پرسم . cpu من 3800 x64 دو هسته ای هست.و کارت گرافیکم 7600 جی تی ولی درایور 64 بیتی کارت گرافیکم نصب نمی شه و موقع نصب ارور میده که این درایور مخصوص ویندوز های 64 بیتی هست. می خواستم بدونم مگر سیستم من با این مشخصانت 64 بیتی نیست که این ارور رو در یافت می کنم؟
یا علی مدد

شما علاوه بر اینکه از cpu 64bit استفاده می کنی باید حتما ویندوزت هم ورژن 64bit باشه! البته ویندوز 64 بیتی رو توصیه نمی کنم چون هنوز برنامه های زیادی براش ساخته نشده و خیلی از برنامه ها روش اجرا نمی شن.

پس سيستمي که معرفي کردم برات مناسبه پردازندت رو هم عوض کن سيستمت حال بياد ببين اگر Core 2 Duo 4400 تونستي پيدا کني اين رو بگير
منظورت رو از شيدر نويسي متوجه نميشم ولي اين کارت 7600 شيدر 3 رو ساپورت ميکنه و سري 8000 که مادربرد شما ساپورت نميکنه شيدر 4 که تو دايرکت ايکس 10 کاربرد داره حالا خودت بهتر ميدوني.
راستي پردازنده فعليت چيه و يادت باشه اگر بخواي پردازندت رو عوض کني بايد بايوس مادربردت رو آپديت کني
دوست عزیز منظورتون از پردازنده CPU است؟
من گفتم از سخت افزار چیزی سرم نمیشه...
باید از کجا بفهمم پردازندم چیه؟:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or