مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

من یه گرافیک GTX 580 دارم حالا میخوام یه عینک 3 بعدی هم براش بخرم !
ایا اصلا همچین چیزی هست ؟ اگر هست قیمت و مدل بگید !
ممنون

دوستان من واقعا موندم که کدوم رو بگیرم:
amd hd 6950
gtx 560ti
6950 مشخصه که کمی قویتره اما بعضیا بهم میگن 560ti رو بخر چون که انویدیا درایوراش بهتره و بیشتر بازی ها با انویدیا مچ ترن.
حالا نظر اساتید در این مورد چیه؟

مرسی دوست عزیز لطف کردین
یه سوال هم داشتم
نظرتون در مورد سری amd fx هشت هسته ای چیه ؟؟؟؟ جون قیمت خیلی مناسبی دارن
البته نمی دونم وارد بازار ایران شده یا نه

اصلا توصیه نمیشه، سرعتش بیشتر جاها از همین 4 هسته ای های 2400 و 2500 هم کندتره، مخصوصا برای بازی راندمانش قابل توجه نیست.

سلام

من یه گرافیک GTX 580 دارم حالا میخوام یه عینک 3 بعدی هم براش بخرم !
ایا اصلا همچین چیزی هست ؟ اگر هست قیمت و مدل بگید !
ممنون

عینکش که جدا فروخته میشه، ولی حتما یه مانیتور سازگار 120 هرتز هم احتیاج داره، بنابراین باید مانیتور بخرید که عینک Nvidia رو روش داشته باشه، مثل ASUS VG278

دوستان من واقعا موندم که کدوم رو بگیرم:
amd hd 6950
gtx 560ti
6950 مشخصه که کمی قویتره اما بعضیا بهم میگن 560ti رو بخر چون که انویدیا درایوراش بهتره و بیشتر بازی ها با انویدیا مچ ترن.
حالا نظر اساتید در این مورد چیه؟
منم می گم 560Ti رو بخر، به همون دلایلی که گفتی.

سلام دوستان

من یه سیستم می خوام تا 2 میلیون تومن شامل موارد زیر :

CPU
RAM
Main Board
VGA
Power
HDD 500

SDD ( البته اگه با بودجم جور در میاد و ارزش خرید رو داره ! )
Case
مانیتور سه بعدی اکتیو با دو عدد عینک

من با کامپیوتر هم زیاد بازی نمی کنم چون xbox 360 دارم . ولی حالا بتونه یه بازی رو در حد معمولی بیاره . ولی کلا برام بازی مهم نیست. بیشتر می خوام بتونم با سیستمم فیلم سه بعدی 1080p ببینم و نرم افزارای سنگین مثل ، شبیه ساز شبکه ( GNS3 ) یا نرم افزارای دیگه رو بتونم اجرا کنم . کلا می خوام سیستم تا یه چند سالی قدیمی نشه .

البته برای مانیتور سه بعدی خودم این مدل رو در نظر دارم :

سامسونگ
S27A950D 3D

TjnbEhWw9ZpMyiY_ALltmNrb8PpY96IICz0rIYGfg6WIwBaSr_siptfoiKq_QUFE_0W-nDNZuzdzSKdzC8fdJa3l9vyOXHShfupkLbU9prGUwH3BZT5kaljKvyHq657HSrOluVprlFYyzC1RO3r9MqEiwQk

من عاشق این مانیتور شدم فقط نمی دونم که تو ایران اومده یا نه ( ولی تو سایت سامسونگ ایران که هست ) ، قیمتش رو هم نمی دونم ولی ظاهرا مانیتور گرونیه .

یه سوال هم داشتم :
برای پخش فیلم full hd 3d سی پی یو مهمه یا کارت گرافیک یا هردو ؟
....................................................................................

خیلی ممنون :)

آخرین ویرایش:
یه سیستم واسه گیم میخوام . با قیمت 750 !!/:) ( دیگه تهش 800 ) ( بدون درایو - موس و کیبورد )
خودم یه سیستم در آوردم میخوام ببینم شما بهتر پیشنهاد میدین یا نه
مانیتور میخوام 20 اینچ باشه ( کیفیتش خیلی اهمیت داره واسم ) مدل دقیقشو بنویسین لطفا
هارد هم 500 گیگ کافیه
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

من یه سیستم می خوام تا 2 میلیون تومن شامل موارد زیر :

CPU
RAM
Main Board
VGA
Power
HDD 500

SDD ( البته اگه با بودجم جور در میاد و ارزش خرید رو داره ! )
Case
مانیتور سه بعدی اکتیو با دو عدد عینک

من با کامپیوتر هم زیاد بازی نمی کنم چون xbox 360 دارم . ولی حالا بتونه یه بازی رو در حد معمولی بیاره . ولی کلا برام بازی مهم نیست. بیشتر می خوام بتونم با سیستمم فیلم سه بعدی 1080p ببینم و نرم افزارای سنگین مثل ، شبیه ساز شبکه ( GNS3 ) یا نرم افزارای دیگه رو بتونم اجرا کنم . کلا می خوام سیستم تا یه چند سالی قدیمی نشه .

البته برای مانیتور سه بعدی خودم این مدل رو در نظر دارم :

سامسونگ
S27A950D 3D

TjnbEhWw9ZpMyiY_ALltmNrb8PpY96IICz0rIYGfg6WIwBaSr_siptfoiKq_QUFE_0W-nDNZuzdzSKdzC8fdJa3l9vyOXHShfupkLbU9prGUwH3BZT5kaljKvyHq657HSrOluVprlFYyzC1RO3r9MqEiwQk

من عاشق این مانیتور شدم فقط نمی دونم که تو ایران اومده یا نه ( ولی تو سایت سامسونگ ایران که هست ) ، قیمتش رو هم نمی دونم ولی ظاهرا مانیتور گرونیه .

یه سوال هم داشتم :
برای پخش فیلم full hd 3d سی پی یو مهمه یا کارت گرافیک یا هردو ؟
....................................................................................

خیلی ممنون :)

مانیتوری که انتخاب کردی با فن آوری Nvidia 3Dvisoin کار نمی کنه و احتمالا عینک مخصوص به خودش رو داره، اما مدلی که معرفی کردم با خودش عینک Nvidia نسخه ی جدیدش رو هم داره و کیفیتش هم بالاتره.

main_img.png

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67
VGA:GEFORCE GTX 570 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:ASUS VG278H+NVIDIA 3DVISION 2

SSD هم یه 230 تومن دیگه کم داری تا به بودجت بخوره.

یه سیستم واسه گیم میخوام . با قیمت 750 !!/:) ( دیگه تهش 800 ) ( بدون درایو - موس و کیبورد )
خودم یه سیستم در آوردم میخوام ببینم شما بهتر پیشنهاد میدین یا نه
مانیتور میخوام 20 اینچ باشه ( کیفیتش خیلی اهمیت داره واسم ) مدل دقیقشو بنویسین لطفا
هارد هم 500 گیگ کافیه
ممنون
خوب بودجه که محدود میکنه ولی این پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61 usb3
VGA : evga gts450
HDD : seagate 500gb 16mb
POWER : green gp535b-us
CASE : green x3
MONITOR : samsung ex2065x or lg e2050t

حدودا 930 935 تومن در میاد بالاتر از 800 بیشتر شد ولی کمتر از این دیگه معنی گیم نمیده ، تو این قطعات (در حال حاضر) به نظر من خرید هارد عاقلانه نیست.
سلام
تو رنج 600 تا 700 یه سیستم برا گیم معرفی کنید
ممنون
پس یه کیس تا 700 ، میتونی اینو در نظر بگیری :

MAIN : asus p8h61-m le usb3
ODD : samsung 24x sata
CASE : green magnum 2

حدودا 730 735 در میاد ، شما هم مثل دوست قبلی اینم باید در نظر بگیری که برای هارد دو برابر قیمت سابقش باید هزینه کنی که به نظر من ارزش نداره !

آخرین ویرایش:
مانیتوری که انتخاب کردی با فن آوری Nvidia 3Dvisoin کار نمی کنه و احتمالا عینک مخصوص به خودش رو داره، اما مدلی که معرفی کردم با خودش عینک Nvidia نسخه ی جدیدش رو هم داره و کیفیتش هم بالاتره.

main_img.png

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67
VGA:GEFORCE GTX 570 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:ASUS VG278H+NVIDIA 3DVISION 2

SSD هم یه 230 تومن دیگه کم داری تا به بودجت بخوره.

ازراهنماییتون یه دنیا ممنونم . فقط چند تا سوال :

1- قیمت این مانیتور با کیت 3D چنده ؟ ( من حساب کردم ظاهرا حدود 1 تومن هست ، درسته ؟ )

2- با توجه به اینکه من زیاد نمی خوام بازی کنم و به کارت گرافیکی با اون قدرت احتیاج ندارم بهتر نیست به جای این مانیتور ASUS VG278H ( که با کیت سه بعدی انویدیا ارزه می شه ) ، اگر همین S27A950D 3D سامسونگ رو پیدا کردم بگیرم ، که به اون کارت گرافیک و کیت انویدیا احتیاج نداره ؟

3- از چه لحاظ می گید که کیفیت این مانیتور بهتره ؟ می شه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ یعنی کلا مانیورهای با کیت 3D انویدیا کیفیتشون از مانیتور های سه بعدی معمولی بیشتره ( با توجه به اینکه این مدل سامسونگ اکتیو هم هست ) ؟

پس یه کیس تا 700 ، میتونی اینو در نظر بگیری :

MAIN : asus p8h61-m le usb3
ODD : samsung 24x sata
CASE : green magnum 2

حدودا 730 735 در میاد ، شما هم مثل دوست قبلی اینم باید در نظر بگیری که برای هارد دو برابر قیمت سابقش باید هزینه کنی که به نظر من ارزش نداره !
اگه هارد رو از لیست حذف کنیم چند در میاد؟چون همین حالا هم هاردم 500 هست.

خوب بودجه که محدود میکنه ولی این پیشنهاد میشه :

MAIN : asus p8h61 usb3
CASE : green x3
MONITOR : samsung ex2065x or lg e2050t

حدودا 930 935 تومن در میاد ، که تو این قطعات (در حال حاضر) به نظر من خرید هارد عاقلانه نیست.

مگه هارد چش شده ؟!
در ضمن اگه یه لطف بزرگتر بکنی و قیمت هاشون تک تک هم بنویسی طلاست . ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or