مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

محمدرضا جان آقا من همين يكساعت پيش رفتم قيمت SPARKEL 8600 GT رو پرسيدم گفت 174تومن واسه خودمون مياد ازتهران ميديمش 180تومن شما از كجا 160تومن قيمت گرفتي؟چون من هر چي بطرف گفتم بابا دوستام توتهران قيمت گرفتن زير بار نميرفت اگه واقعا 160تومن باشه شماره تلفن اين مغازه رو ميدي بهش سفارش بدم؟بعد بين CL4.4 و CL5.5 چقد تفاوت وجود داره چون دو نوع رم داره يكي TEAM 4.4 يكي هم GSKILL 5.5 ولي آقا كيوان ميگه Gskill بهتره درضمن اين رم با مادربوردي كه بهم پيشنهاد دادي سازگاري داره؟پاور Acbel350w بهتراز پاور گريين با وات مثلا 450 هست؟ KN9ULTRA اينجا ميگن 110تومن و KN9 معمولي 80تومن بين اين دوتا چقد تفاوت هست؟اگه زياد نيست يادر مواردي كه به درد من نميخوره ميشه kn9رو بگيرم؟محمد جان لطفا سوالهامو يكي درميون جواب نده:blushing: :love: اينا آخرين ابهاماس اميدوارم فن كامپيوترت واست حالا حالاها بچرخه.:love:

خيلي ممنون كه به سئوال ما رسيدگي كردي تشكر

خواهش میکنم دوست عزیز.اگر دیدی دیر جواب دادم یک علت داشت اونم اینکه 3 میلیون و 700 کم پولی نیست:biggrin1: و با یه پیشنهاد غلط میتونه همیشه منو مورد لعنت واقع کنه;)
سوالی بود در خدمتم

محمدرضا جان آقا من همين يكساعت پيش رفتم قيمت SPARKEL 8600 GT رو پرسيدم گفت 174تومن واسه خودمون مياد ازتهران ميديمش 180تومن شما از كجا 160تومن قيمت گرفتي؟
سلام
دوست عزیز قیمت من حدودی بود;) درستش همون 180 تومنه...
شرمنده
بعد بين CL4.4 و CL5.5 چقد تفاوت وجود داره چون دو نوع رم داره يكي TEAM 4.4 يكي هم GSKILL 5.5 ولي آقا كيوان ميگه Gskill بهتره
جی اسکیل بهتره:biggrin1:
قیمتاش چه جوریه؟
درضمن اين رم با مادربوردي كه بهم پيشنهاد دادي سازگاري داره
مگه میشه نداشته باشه/:)
؟پاور Acbel350w بهتراز پاور گريين با وات مثلا 450 هست؟
چه گیرینی؟ریل وات؟
ببین خود کیوان هم میتونه در مورد پاور راهنماییت کنه:biggrin1:
KN9ULTRA اينجا ميگن 110تومن و KN9 معمولي 80تومن بين اين دوتا چقد تفاوت هست؟
زیاد نیست;) ولی اولترا رو بگیر;)

يك دنيا سپاس درمورد قيمت رمها تيم مدل اليتشو ميده 2*512 رو 90تومن جي اسكيل هم 58تومن شايدم كمتر اينم 2*512 درمورد پاور هم يه چيزي كه بتونه اين قطعات رو نياز برقشونو رفع كنه ميخوام بنظرت 350وات ريل كافي واسه يه سي پي يو دو هسته اي و كارت 8600gt درمورد آقا كيوان من نتونستم مستقيم با خودش صحبت كنم چون سرش شلوغ بود بخاطر همينه اينقد واسم سوال درست شد با ايشون از طريق مديوم در ارتباطم:biggrin1:

8800 gts 320
اختلاف کمتر از 100 تومن...البته بعضی از بردهای 8600 جی تی اس رو گرونتر از 8800 هم میدن:) باز بگین چرا میگم گارانتیا دزدن:biggrin1:
!اینجا که نوشته کمتر از صد تومن و 8600 180 تومن هست(ویرایش:آها!اون gt هست!میگم حالا بین gt و gts چی ؟ با اورکلاک gts میشه به 8800 رسید؟)

آخرین ویرایش:
دوست عزیز blast یه مینبورد توپ برای 2 تا 8800 پیدا کردم.
ASUS - Striker Extreme
فقط قیمت بالاست که مهم نیست برای شما:biggrin1:
340 تومنه ولی واقعا عالیه...
يك دنيا سپاس درمورد قيمت رمها تيم مدل اليتشو ميده 2*512 رو 90تومن جي اسكيل هم 58تومن شايدم كمتر اينم 2*512 درمورد پاور هم يه چيزي كه بتونه اين قطعات رو نياز برقشونو رفع كنه ميخوام بنظرت 350وات ريل كافي واسه يه سي پي يو دو هسته اي و كارت 8600gt درمورد آقا كيوان من نتونستم مستقيم با خودش صحبت كنم چون سرش شلوغ بود بخاطر همينه اينقد واسم سوال درست شد با ايشون از طريق مديوم در ارتباطم
سلام
جی اسکیل رو بخر.
پاور همون ای سی بل 350 وات کافیه برای 8600 جی تی ;)
یرایش:آها!اون gt هست!میگم حالا بین gt و gts چی ؟ با اورکلاک gts میشه به 8800 رسید؟)
جی تی و جی تی اس در یه حدن نسبتا.با اور به هیچ عنوان.به گردشم نمیرسه

ببین 8600 جی تی خیلی مصرفش کمه.توی فول لود 130 وات مصرف داره.
350 واتی که داری فکر نکنم واقعی باشه:biggrin1: باید امتحان کنی ببینین میشه یا نه.

ببین 8600 جی تی خیلی مصرفش کمه.توی فول لود 130 وات مصرف داره.
350 واتی که داری فکر نکنم واقعی باشه:biggrin1: باید امتحان کنی ببینین میشه یا نه.
محمد تو دهن منو صاف کردی.... :cheesygri آخر منو باید یه پاور بندازی :biggrin1:
به خدا روش نوشته 500w Peakload 1 min .... پایینشم نوشته: 350W atx real ..... :biggrin1:

این سی پی یو کامل بازی هارو جواب میده...توی بازی کارت گرافیک موثر تره تا سی پی یو;)
500 وات چی هست؟Real یا Peak
کش سطح 2 دیگه؟
برای هر هسته 256 یعنی 512 تا کلا.
اگه 4 مگم بود هیچ فرقی نمیکرد:biggrin1:

سلام
درسته ولی بازیهایی که MINIMUM به CPU یه 3000 احتیاج دارند رو خوب اجرا میکنه.
نمیدونم ملی میدونم مارکش micronet هست
ولی تو سایت رایان صبا نوشته 1 مگ کش وبا همین قیمت (cpu)
من زیاد تو کار سخت افزار نیستم ولی همینجور که خودتون میدونید هر چه کش یه CPU بیشتر باشد سرعت محاسبات بالاتر میرود .و حالا میخواستم بدونم چطور شما میگید 512 با 4 مگ فرقی نمیکنه .
اگر میشه کمی توضیح بدید ممنون میشم
و این 8600 واقعا کارت خوبیه چون در چند تا سایت خارجی که نگاه کردم .به نظر زیادم باحال نیست .
این 8600 از چه کارتهایی بهتره و بازیهای جدید رو کامل جواب میده یا با یه 7600 زیاد فرقی نداره؟
ممنون و متشکر
بای

لطفا چند تا برد و همينطور Cpu كه متناسب با گرافيك X1650p256 باشن بهم معرفي كنين و بگين كدوم بهتره
فقط ميخواستم در حد همين گرافيك باشن و بالاتر يا پايينتر از قدرت كارت گرافيكي نباشن

cpu محمدرضا سوخت
58.gif
58.gif

کوزه گر افتاد تو قوطی
39.gif
39.gif
39.gif
39.gif
39.gif

پ.ن:قراره باید سایت منو بن کنه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟