اينا آخرين ابهاماس اميدوارم فن كامپيوترت واست حالا حالاها بچرخه.
خيلي ممنون كه به سئوال ما رسيدگي كردي تشكر
سلاممحمدرضا جان آقا من همين يكساعت پيش رفتم قيمت SPARKEL 8600 GT رو پرسيدم گفت 174تومن واسه خودمون مياد ازتهران ميديمش 180تومن شما از كجا 160تومن قيمت گرفتي؟
درستش همون 180 تومنه...جی اسکیل بهتره:biggrin1:بعد بين CL4.4 و CL5.5 چقد تفاوت وجود داره چون دو نوع رم داره يكي TEAM 4.4 يكي هم GSKILL 5.5 ولي آقا كيوان ميگه Gskill بهتره
مگه میشه نداشته باشهدرضمن اين رم با مادربوردي كه بهم پيشنهاد دادي سازگاري داره

چه گیرینی؟ریل وات؟؟پاور Acbel350w بهتراز پاور گريين با وات مثلا 450 هست؟
زیاد نیستKN9ULTRA اينجا ميگن 110تومن و KN9 معمولي 80تومن بين اين دوتا چقد تفاوت هست؟
ولی اولترا رو بگیر
!اینجا که نوشته کمتر از صد تومن و 8600 180 تومن هست(ویرایش:آها!اون gt هست!میگم حالا بین gt و gts چی ؟ با اورکلاک gts میشه به 8800 رسید؟)8800 gts 320
اختلاف کمتر از 100 تومن...البته بعضی از بردهای 8600 جی تی اس رو گرونتر از 8800 هم میدنباز بگین چرا میگم گارانتیا دزدن:biggrin1:
سلاميك دنيا سپاس درمورد قيمت رمها تيم مدل اليتشو ميده 2*512 رو 90تومن جي اسكيل هم 58تومن شايدم كمتر اينم 2*512 درمورد پاور هم يه چيزي كه بتونه اين قطعات رو نياز برقشونو رفع كنه ميخوام بنظرت 350وات ريل كافي واسه يه سي پي يو دو هسته اي و كارت 8600gt درمورد آقا كيوان من نتونستم مستقيم با خودش صحبت كنم چون سرش شلوغ بود بخاطر همينه اينقد واسم سوال درست شد با ايشون از طريق مديوم در ارتباطم
جی تی و جی تی اس در یه حدن نسبتا.با اور به هیچ عنوان.به گردشم نمیرسهیرایش:آها!اون gt هست!میگم حالا بین gt و gts چی ؟ با اورکلاک gts میشه به 8800 رسید؟)
محمد تو دهن منو صاف کردی.... :cheesygri آخر منو باید یه پاور بندازی :biggrin1:ببین 8600 جی تی خیلی مصرفش کمه.توی فول لود 130 وات مصرف داره.
350 واتی که داری فکر نکنم واقعی باشه:biggrin1: باید امتحان کنی ببینین میشه یا نه.
این سی پی یو کامل بازی هارو جواب میده...توی بازی کارت گرافیک موثر تره تا سی پی یو![]()
500 وات چی هست؟Real یا Peak
کش سطح 2 دیگه؟
برای هر هسته 256 یعنی 512 تا کلا.
اگه 4 مگم بود هیچ فرقی نمیکرد:biggrin1: