امروز يه مغازه رو تويه شهرمون پيدا كردم كه از وجودش بي اطلاع بودم نمايندگي مادربوردهاي DFI و كارت گرافيكهاي Inno3D & Palit & Msi و رمهاي ماشكين رو داره شايد بتونم بگم تو شهرمون كه خيليا حتي اسم بعضي از اين كمپانيارو هم نشنيدن سرتر با قيمتهاي خيلي خوب محمدرضا جان ميدوني كارت inno3d كه يكي از بهترين برداست 8600GTشو چقد ميده؟ 145هزارتومن خيلي عالي حتي از 160تومن شما هم پايينتره يه سري از كارتاشم از فنهاي خيلي جالب بنام ichill استفاده ميكنند كه فوق العادس يه سري باسايت www.inno3d.com بزنيد وكارتارو با هم مقايسه كنيد محمدرضا جان اين بردش بدون فن ichill
http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt.htm
واين با فن ichill
http://www.inno3d.com/products/graphic_card/ichill/xstriker3/i8600gt_xstriker.htm
ولي نميدونم اينوداره يا نه چون ميگفت تازه امروز واسشون ليستش اومده ودقيقا اطلاعي نداره كه فنش چه مدلي هست ولي 7600GT با فن ichillرو داره ميده 160تومن اينم لينكش
http://www.inno3d.com/products/graphic_card/ichill/i7600gt_ac6.htm
حالا محمد رضا جان اينو با 8600gt با فن معموليش مقايسه كن ببين كدومو بگيرم خيلي ازش تعريف ميكرد مادربورد روهم ميخوام DFI-Infinity-SLI-chip550or570 بگيرم ميگه 570ش 120هزارتومن و550ش 100تومن ميشه بگي بين چيپ 550 و 570 چقد تفاوت؟درمورد ارزان بودنش كه پرسيدم ميگفت با نمايندگيش صحبت كردم واسه اينكه اين مادربوردو تو شهرمون جا بندازن دارن زير قيمت اصليش ارائه ميدن لطفا نظرتو درمورد برد گرافيك و مادربورد بهم بگو چون فردا اول وقت ميخوام سفارشامو بهش بدم.راستي محمد جان من توروزنامه عصرارتباط ديدم رم Geil 1gb bus 800رو نوشته 41000تومن!!! اينا اصلا؟ارزششو داره دوتا 1گيگ بگيرم؟منتظر جوابا خوبت هستم.
ببين عاقلانه تر اينه که شما حدود 1.5 ميليون الان خرج کني که تا 3 سال ديگه کارت رو راه ميندازه انوقت با 700-800 تومن ميتوني آپگريدش کني که تا 3 سال ديگه دووم بياره. 3 سال بعدش هم سيستمت رو ميتوني 300 تومن بفروشي، 1و5 ميليون يه سيستم بگيري که باز 3 سال کار کنه، اين شد 9 سال با 3.7 ميليونسلام .حالا بااين سيستم كي معرفي كردي مي تونم تا چند وقت راحت بازي كنم ؟چون من خيلي صبر كردم تا بتونم هزينه اين سيستم رو جور كنم نبايد حيف بشه اين همه دردسر كشيدم
خب برا AMD کش زياد مهم نيست AMD با کش 512 عالي کار ميکنه و بندرت 1 مگ کش تو محاسبات مياد، ولي در کل نياز به نوع محاسباتي داره که پردازند ميخواد انجام بده برا اينتل هم به نظر من 2 مگ کش کافيه و بندرت 4 مگ کش تو کار مياد.سلام
درسته ولی بازیهایی که MINIMUM به CPU یه 3000 احتیاج دارند رو خوب اجرا میکنه.
نمیدونم ملی میدونم مارکش micronet هست
ولی تو سایت رایان صبا نوشته 1 مگ کش وبا همین قیمت (cpu)
من زیاد تو کار سخت افزار نیستم ولی همینجور که خودتون میدونید هر چه کش یه CPU بیشتر باشد سرعت محاسبات بالاتر میرود .و حالا میخواستم بدونم چطور شما میگید 512 با 4 مگ فرقی نمیکنه .
اگر میشه کمی توضیح بدید ممنون میشم
و این 8600 واقعا کارت خوبیه چون در چند تا سایت خارجی که نگاه کردم .به نظر زیادم باحال نیست .
این 8600 از چه کارتهایی بهتره و بازیهای جدید رو کامل جواب میده یا با یه 7600 زیاد فرقی نداره؟
ممنون و متشکر
بای
دوست عزير حالا که 8600 جي تي هست ديگه کي ميره تو غارلطفا چند تا برد و همينطور Cpu كه متناسب با گرافيك X1650p256 باشن بهم معرفي كنين و بگين كدوم بهتره
فقط ميخواستم در حد همين گرافيك باشن و بالاتر يا پايينتر از قدرت كارت گرافيكي نباشن
دوست عزيزم من همدان زندگي ميكنم :cheesygri ومنظورم شهرخودمون بود شما كه بهترميدونيد تويه شهرستان ها نسبت به پايتخت انتخابهاي كمتري وجود داره و كاربرا يا حتي فروشنده ها اطلاعات دقيقي از قطعات ندارند واين جور شركتها خيلي كم پيدا ميشن راستي حسن جان شما چه كارتي گرفتي وبا چه قيمت وبرندي؟
قبل از هر چیز ا زشما به خاطر وقتی که برای جواب دادن به اعضا سایت میگذارید، مخصوصآ در نبود محمدرضا، تشکر می کنم.آقا مشکل بعضي بازيها مثل Nfsmw رو با مانيتورهاي Crt چطور ميشه حل کرد. هر وقت با سرعت 200 بيشتر ميري تصاوير که با سرعت زياد حرکت ميکنن ميرن توهم رو 2 تا کامپيوتر چک کردم
خودم Lcd Bf1740 دارم با زمان پاسخگوئي 4 ميلي ثانيه هيچ مشکلي نداره حتي با سرعت 350 هم که ميرم حرکت تمام تصوير هم رو ميبينم تازه کيفيت رنگش خيلي بهتر و طبيعي تره. فکر کنم حتي اگر زمان پاسخگوئئش 8 ميلي ثانيه بود مشکلي نداشت
ولي چرا انقدر Crt ها ضعيف هستند
راستي گرافيگ من Ati 7500 هست (البته تا ته اورکلاکش کردم) و مال دوستان جيفورس 5500 و 6150 هست. که خب گرافيک من خيلي از مال اونا درپيتي تره.
خواهش ميکنم شما خيلي لطف داريد. نه رو ATI 7500 مشکلي نداره(با LCD) روي جيفورس 5500 و 6150 اين مشکل هست(با CRT). گرافيک شما چي هست.قبل از هر چیز ا زشما به خاطر وقتی که برای جواب دادن به اعضا سایت میگذارید، مخصوصآ در نبود محمدرضا، تشکر می کنم.
در رابطه با مشکلتون هم ، اگر اشتباه نکنم،ربطی به مانیتور نداره. چون من خودم این بازی رو با مانیتور Crt بازی کردم.
احتمالآ شما به اشتباه ویژگی موشن بلور رو که کارت گرافیکی Ati 7500 پشتیبانی نمیکنه ، به عنوان مشکل در نظر گرفتید .درصورتی که این یک قابلیت هست و نه یک مشکل.(البته امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
نه TOSHIBA - Satellite A135-S4487 رو نگير گرافيک آنبورد GMA 950 اصلا بدرد نميخوره قبلا کلي با محمدرضا همينجا راجع بهش بحث کرديم(حدود 450-50 صفحه قبل) در ضمن به علت مشکل شيدر خيلي از بازيها رو ران نميکنه.سلام
لطفا یه نوت بوک تو محدوده ی 1.300 معرفی کنید ترجیحا hp ، dell یا toshiba باشه.
نظر خودم اینه:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1546