اکثرا پیکسل میسوزونن!!! ولی من دارم فعلا که نسوخته( البته مال خودم نیست :cheesygri )
ببین از شناختی که روی قیمت های pov دارم اونی که به تو گفتن 90% geforce 8800 gts 320 meg بوده...حتی خارج از ایرانم gtx 420 تومن نیست....
ببین همون ایسوز رو بگیر...یا gtx or gts 640....اگه 320 خواستی 350 تومن xfx.
یه وقت نری یارو gts رو بکنه تو پاچت چون این فروشنده ها زیاد بارشون نیست
یعنی gts بده ؟؟
سی پی یو دوال کور چنده ؟؟
یه کارت گرافیک با پول من یعنی 700 تومن چیه البته با سی پی یو.....
سلامسوال دومم درمورد7900GS و8600GT كه بدون در نظر گرفتن بعضي شاخصه ها 7900 با 256بيت آيا از 8600 با 128بيت بهتره؟وچرا 8600gtsروهم 128بيتي ونه بالاتر عرضه كردن.مچكرم
با نرم افزار هم کار نمیکنه...ببین اصلا صدای فن amd ها ازار دهنده نیست!زاين خاصيت مادربورد بايد اونو از بابت نرم افزاري هم نسب ميكردم؟اگه نه پس دليل اينكه دور فن سي پي رو تنظيم نميكرد چي بوده؟

شما 7900gsرو با چه برند وقيمتي پيشنهاد ميكنيد وكلا با توجه به تنوع برند كارتهاي گرافيك درحال حاظر كدوم برندها با كيفيتر و نسبت به بقيه عملكرد بهتري دارند؟

ببین بودجه ی دقیقت چقدره؟700 تومن؟
چه قطعاتی میخوای؟
واسه ی چه کاری میخوای؟
بودجه همون 700 تومن ...
یه کارت گرافیک و رم.
براب بازی . کار با c++ 3D Max Flash می خام
جفتشون خوبن و زیاد فرقی ندارندسلام
اقا یک سوال برام پیش اومده این که اقا hard Westerndigital خوب دیگه بدرد نمی خوره یا hitachi اومده و دیگه کسی سراغ western نمیره منظورم این که hitachi هارداش رو بهتر از western میزنه
ولی هیتاچی یکمی بهترهبهترین الان زوده بگیم کدومه...تو ایران نیست....الان بهترین نوع 8600 چیه؟تو ایران چنده؟ چه مارکی؟ مشخصاتش چیه؟قیمت اصلیش چیه؟
ببخشید زیاد شد!