مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اکثرا پیکسل میسوزونن!!! ولی من دارم فعلا که نسوخته( البته مال خودم نیست :cheesygri )

پیکس سوخته به مرور زمان پیش نمیاد...اگر از اول باشه که هست...نباشه هم بوجود نمیاد...سوال دوستمون کلا از پایه غلط هست واسه ی همین جوابی نداره;) :)

امان از دست این بی پولی...

ببین از شناختی که روی قیمت های pov دارم اونی که به تو گفتن 90% geforce 8800 gts 320 meg بوده...حتی خارج از ایرانم gtx 420 تومن نیست....
ببین همون ایسوز رو بگیر...یا gtx or gts 640....اگه 320 خواستی 350 تومن xfx.
یه وقت نری یارو gts رو بکنه تو پاچت چون این فروشنده ها زیاد بارشون نیست

یعنی gts بده ؟؟

سی پی یو دوال کور چنده ؟؟

یه کارت گرافیک با پول من یعنی 700 تومن چیه البته با سی پی یو.....

بالاخره بعد از 2 ماه رايان صبا رسما اعلام کرد کورتو ديو ارزون شده نکته جالب اينکه قيمتهاي اعلام شده هنوز با قيمتهاي اعلام شده اينتل تفاوتهاي محسوسي دارند

محمدرضا جان هفته پيش من يه سيستم واسه يكي ازدوستام جمع كردم ولي بادردسر زياد من با توجه به افت قيمت سي پي يو و رم با مبلغ 450 تومن يه amd3200 athlon با دوتا رم 512 كينگستون باس 667 وcl5 البته اصلي خريدم تا از لحاظ سرعت بهتر بشه مادربورد هم مي خواستم با توجه به نيازشون گيگا مدل M61P-s3 بگيرم اما موقعي كه سيستمو جمع كرديم ونوبت نصب ويندوز رسيد بعد از فرمت وقتي به 82% در كپي فايلا ميرسيد خطا نصب ميداد اول چندتا سي دي ويندوز عوض كردم گفتم شايد از cd بعد مجبور شدم با cd-rom وdvd-rom تست كنم ولي بازم مشكل حل نشد گفتم شايد از هارد ساتا باشه با هارد خودم تست كردم نشد دوباره احتمال دادم ممكن از بايوس مادربورد باشه اونم تست كردم مشكلي نداشت تا آخر رسيدم به اوني كه اصلا احتمالشو نميدادم يعني رم خلاصه با كلي دردسر مجبور شدم مادربوردو عوض كنم چون حتي با رم Apacer هم همين مشكل وجود داشت آخرسر يدونه مادربورد Abit-Kn9 وگرافيك 6200 واسش گرفتم با همون رمهاي قبلي بدون هيچ دردسري ميخوام بدونم علت اين مشكل در برخي مادربوردها با رمها درچيه از چيپسته اون مادربورد؟يا نوع قطعات بكار رفته درمادربورد؟يا علتهاي ديگه؟....سوال دومم درمورد7900GS و8600GT كه بدون در نظر گرفتن بعضي شاخصه ها 7900 با 256بيت آيا از 8600 با 128بيت بهتره؟وچرا 8600gtsروهم 128بيتي ونه بالاتر عرضه كردن.مچكرم

راستي يه مطلب ديگه هم يادم رفت بگم در مورد اين خاصيت تنظيم اتوماتيك دور فن سي پي يو در مادربورد گيگا اين خاصيت بخوبي عمل ميكرد ودور فن در حالت معمولي روي 1800 دوربود و صداي فن پايين و مناسب بود ولي بعد از تعويض مين با abit گرچه اين خاصيت هم فعال وروي اتوماتيك بود ولي من عملا چيزي احساس نميكردم چون دور فن روي 3500 به بالا بود ومسلما توليد صداي بيشتر داخل cd مين يه قسمتي بود واسه نسب اين خاصيت روي ويندوز ولي ديگه وقت نكردم امتحانش كنم بنظر شما بايد واسه استفاده ازاين خاصيت مادربورد بايد اونو از بابت نرم افزاري هم نسب ميكردم؟اگه نه پس دليل اينكه دور فن سي پي رو تنظيم نميكرد چي بوده؟

سوال دومم درمورد7900GS و8600GT كه بدون در نظر گرفتن بعضي شاخصه ها 7900 با 256بيت آيا از 8600 با 128بيت بهتره؟وچرا 8600gtsروهم 128بيتي ونه بالاتر عرضه كردن.مچكرم
سلام
ببین از نظره قدرت اجرا کردن بازی ها 7900 از 8600 بهتره...درسته dx9 هست ولی قدرت بیشتری داره.ولی 8600 توی کارهای HD و فیلم دیدن بهتره...
خوب برای این 128 بیتی هست که مین استریم هست...البته کلا نسبت به مین استریم های قبلی ضعیف کار کرده انویدیا(البته ضعیف کار نکرده...فعلا احتیاجی نیست و انویدیا با این کار میخواست بازار کارتهای بین 150-250$ رو بدست بیاره)
البته برای کسی که بازی در اولویت قرار داره 8800 gts 320 xfx قیمتش 350 تومنه...راستی این 8600 ها رو بد جوری دارن توی ایران فعلا گرون میدن...اصلا ارزش خرید نداره;)
زاين خاصيت مادربورد بايد اونو از بابت نرم افزاري هم نسب ميكردم؟اگه نه پس دليل اينكه دور فن سي پي رو تنظيم نميكرد چي بوده؟
با نرم افزار هم کار نمیکنه...ببین اصلا صدای فن amd ها ازار دهنده نیست!
ولی میتونی یه کاری کنی...فیش فن رو روی مین برد بزنی به اون یکی سوکت 2 تاییه بعد فن روی 1500 rpm میچرخه...صدا کمتر و گرما بیشتر;)

شما 7900gsرو با چه برند وقيمتي پيشنهاد ميكنيد وكلا با توجه به تنوع برند كارتهاي گرافيك درحال حاظر كدوم برندها با كيفيتر و نسبت به بقيه عملكرد بهتري دارند؟

شما 7900gsرو با چه برند وقيمتي پيشنهاد ميكنيد وكلا با توجه به تنوع برند كارتهاي گرافيك درحال حاظر كدوم برندها با كيفيتر و نسبت به بقيه عملكرد بهتري دارند؟

7900 gs رو از قیمت 180-215 پیشنهاد میکنم.با بردهای xfx-asus-sparkel
هر کدوم ارزونتر بود;)

بودجه همون 700 تومن ...
یه کارت گرافیک و رم.
براب بازی . کار با c++ 3D Max Flash می خام​

vga:asus geforce 8800 gts 640 m=470
اخه چه رمی میخوای؟ddr or ddr2?
2x1gig team elite 4-4-4-12=175
تازه پولم اضافه اوردی:biggrin1:
تیم رو فقط فروشگاه زیر داره:
فروشگاه پلانر:66952882

سلام

اقا یک سوال برام پیش اومده این که اقا hard Westerndigital خوب دیگه بدرد نمی خوره یا hitachi اومده و دیگه کسی سراغ western نمیره منظورم این که hitachi هارداش رو بهتر از western میزنه

سلام

اقا یک سوال برام پیش اومده این که اقا hard Westerndigital خوب دیگه بدرد نمی خوره یا hitachi اومده و دیگه کسی سراغ western نمیره منظورم این که hitachi هارداش رو بهتر از western میزنه
جفتشون خوبن و زیاد فرقی ندارند;) ولی هیتاچی یکمی بهتره
الان بهترین نوع 8600 چیه؟تو ایران چنده؟ چه مارکی؟ مشخصاتش چیه؟قیمت اصلیش چیه؟
ببخشید زیاد شد!
بهترین الان زوده بگیم کدومه...تو ایران نیست....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or