مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام بر همه دوستان عزیز از شما یه سوال داشتم سعی در خرید یک سیستم برای بازی دارم و سیستم رده پایین مخصوص بازی که تو سایت بود رو دیدم به نظر جالب بود و توضیحاتی هم که داده بودن خوب بود میخواستم بدونم با همچین سخت افزار هایی میتونم بازی های جدید(مثل:Ac:Brotherhood یا COD Black Ops) رو با سرعت خوب بازی کنم یا نه؟
سوال دیگم هم اینه که پاور هم باید با سخت افزار هایی مثل مادربرد و سی پی یو یا کارت گرافیک جور باشه یا فرقی نمیکنه؟
به عنوان سوال آخر میخواستم بپرسم این مادربرد ها سیستم Energy Saver دارن یا نه چون من از اینترنت زیاد برای دانلود استفاده میکنم و شاید بخوام کامپیوتر مدت زیادی روشن باشه
پیشاپیش ممنون

سلام من یه سیستم واسه بازی در حدود 750 می خوام خواستم اگه امکانش هست راهنماییم کنید

این سیستم توصیه میشه:

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61
VGA:GTX 460 DDR5 768MB
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 535W
CASE:MAGNUM

دوستان 2 تا دستگاه یکی تا قیمت 500 و دیگری تا 700 بدون مانیتور برای فتوشاپ میخوام.ممنون.حتما INTEL

این با 500 تومن:

CPU:Core i3 2100
M/B:P8H61
VGA:Onboard
POWER:GREEN 380w

این با 700 تومن:

CPU:Core i5 2300
M/B:P8H61-M PRO
VGA:9500 DDR2 512
POWER:GREEN 435W

سلام بر همه دوستان عزیز از شما یه سوال داشتم سعی در خرید یک سیستم برای بازی دارم و سیستم رده پایین مخصوص بازی که تو سایت بود رو دیدم به نظر جالب بود و توضیحاتی هم که داده بودن خوب بود میخواستم بدونم با همچین سخت افزار هایی میتونم بازی های جدید(مثل:Ac:Brotherhood یا COD Black Ops) رو با سرعت خوب بازی کنم یا نه؟
سوال دیگم هم اینه که پاور هم باید با سخت افزار هایی مثل مادربرد و سی پی یو یا کارت گرافیک جور باشه یا فرقی نمیکنه؟
به عنوان سوال آخر میخواستم بپرسم این مادربرد ها سیستم Energy Saver دارن یا نه چون من از اینترنت زیاد برای دانلود استفاده میکنم و شاید بخوام کامپیوتر مدت زیادی روشن باشه
پیشاپیش ممنون

می تونی بازی کنی ولی اگه توی رزولوشن بالا باشه باید با تنظیمات متوسط بازی کنی
پاور هم حتما باید با توان مصرفی قطعات همخونی داشته باشه، وگرنه ممکنه خراب بشه یا آسیب برسونه
بله، مدلای معرفی شده تراشه ی EPU هم دارن که کارش همینه.

سلام
می خواستم بدونم که می شه با 600 هزار تومن یه i5 2400 و gtx 560 ti رو با i5 2500k و GTX 570 مبادله کرد؟(و البته عوض کردن پاور که در حال حاظر 650w هست)
1 ماه کمتر استفاده شده قطعات
---------------------
ممنون اقا فرشید.
راستش کلا قرار تعریف i5 2500k رو زیاد شنیده بودم, اگه موقع خرید اطلاع داشتم از اینکه 20 تومن بیشتر نیست تفاوت قیمتشون حتما تهیش می کردم.ولی خوب حالا دیگه سیستم تهیه شده و همون طور که شما می گید بهتره همچین کاری نکنم.

آخرین ویرایش:
سی درایو که تاثیری نداره نه؟ کیس من قدیمیه لازم به تعویض کیس نیست؟

DVD-RW رو می تونی نگه داری، اما کیس رو باید عوض کنی ، کیسای قدیمی تهویشون خوب نیست

سلام
می خواستم بدونم که می شه با 600 هزار تومن یه i5 2400 و gtx 560 ti رو با i5 2500k و GTX 570 مبادله کرد؟(و البته عوض کردن پاور که در حال حاظر 650w هست)
1 ماه کمتر استفاده شده قطعات

واسه چی می خوای بعد از 1 ماه عوض کنی؟؟ حیفه، بیخودی ضرر می کنی فقط

بعدم اون 2400 با 2500 فرقی ندارن که، مگر اینکه بخوای خیلی اورکلاکش کنی که تازه واسه بازیها هر دوتاشون فعلا قوین.
فقط می مونه کارتت که بشه 570 حدود 30 درصد افزایش راندمان بدست میاری، تفاوت کارتای نوی دوتا مدل هم کمتر از 200 تومن هست، شما 600 تومن رو می خوای واسه چی بدی؟!

دوستان من 1 میلیون تومن داشتم می خواستم یه سیستم جدید ببندم ولی الان یه کیس دسته 2 گیرم اومده با مشخصات زیر میده 720 تومن :
cpu : intel core i7 - 860
vga : evga 480 gtx
m.b : asus p7p55d-e
ram :4gig corsair 1333
hdd : seagate 1tr
پاورش یادم رفته الان
می خواستم ببینم ارزش داره این کیسو بگیرم یا نه؟؟؟

http://www.bazicenter.com/pc/articles/159/page/8?pt=item
فرشید جان گفته بودی این کیس ارزون قیمت واسه بازی مناسبه، که بخوایم M.B رو یکم بهتر ببندیم، مشکلی نداره؟؟ که بعدا بشه بیشتر ارتقا داد.

اگه میشه m.b بهتر معرفی کنی که به کیس بالا بخوره، ممنون میشم

مادربرد این کیس با مادربردای بالاترش از لحاظ ساپورت CPU فرق نداره، اما امکاناتش محدوده

واسه کیس هم همینم مشکل نداره، اگه بخوای بهتر باشه باید کیس مدلای بعدی مقاله رو بخری.

دوستان من 1 میلیون تومن داشتم می خواستم یه سیستم جدید ببندم ولی الان یه کیس دسته 2 گیرم اومده با مشخصات زیر میده 720 تومن :
cpu : intel core i7 - 860
vga : evga 480 gtx
m.b : asus p7p55d-e
ram :4gig corsair 1333
hdd : seagate 1tr
پاورش یادم رفته الان
می خواستم ببینم ارزش داره این کیسو بگیرم یا نه؟؟؟

سیستم که خیلی خوبه و هنوز قویه
قیمتش به نسبت قطعات روز یکم بالاست و می تونی روی قیمت پایینتر باهاش توافق کنی، جا داره کمتر هم بده.

میشه این سیستم رو ارتقا داد؟
cpu intel pentium R DUAL CORE E5300
vga geforce 9600 gt 1g GDDR3
RAM 4G
مادر بردم اینه GIGABYTE ep43-ud3l
اگر میشه تا چه اندازه و قیمتی؟
و اگر بخوام قطعاتمو بفروشم تقریبا چقدر میخرن

آخرین ویرایش:
میشه این سیستم رو ارتقا داد؟
cpu intel pentium R DUAL CORE E5300
vga geforce 9600 gt 1g GDDR3
RAM 4G
مادر بردم اینه GIGABYTE ep43-ud3l
اگر میشه تا چه اندازه و قیمتی؟
و اگر بخوام قطعاتمو بفروشم تقریبا چقدر میخرن

فکر نمیکنم هزینه کردن برای این سیستم کار درستی باشه وبهتره که شما کلا یک سیستم جدید تهیه کنید.
من در جریان قیمت قطعات دست دوم نیستم,ولی بعید میدونم این چند تا قطعه که در بالا نوشتید رو بیشتر از 200 بردارند.

سلام یه سیستم میخوام بین 750 تا 1 تومن برای کارایه اداری میخوام cpu بسیار قدرتمندی داشته باشه و یه مادر بورد خوب (usb3 رو ساپورت کنه) کارت گرافیکشم زیر 100 تومن باشه؟
(بنظرتون i5 2500 چطوره؟ در ضمن مادربورد های سری p ایسوز بهترن یا asrock؟)
راستی گرافیک های سری gt geforce قابل نصب رویه p8h76 هستن؟

سلام.
می خواستم ببینم واسه این سیستم چه پاوری نیاز دارم؟

Intel Core i5 2500k
Asus P8H67-M Pro
Ram A-Data 2*2 gaming 1600
GTX 570 Gainward G.S G.L.H
Monitor Asus ML238H
Seagate 500 G
Hp 24x ...
case Falcon

ممنون.

پاور گرین 535W GREEN کافیه ولی اگر قصد اورکلاک داری بنظرم پاور 685W GREEN بهتر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or