behrooz_50cent
کاربر سایت
آق فرشید سامملیک:d.میشه در مورد هارد های SDD یه توضیحی بدین.کاریشون چیه؟تا چند گیگ تو ایران اومده؟فرقشون با هاردای معمولی چیه؟کمکی به هاردای معمولی میکنن؟
اگر مادربرد و رم سیستم رو هم با CPU عوض نکنی خیر، ارزش ارتقا نداره، مگر اینکه مادربرد شما پردازنده های نسل جدید Q6600 یا 7500 رو هم ساپورت کنه که در اون صورت فقط برای مدت کوتاهی عمر مفید سیستم اضافه میشه.
با سلام
من چند روزه یک سی پی یو گرفتم
AM3 - Phenom II X4 965
Black Edition Deneb 3.4GHz 4 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Quad-Core
فن روش وحشتناک رو مخه!! cpu usage رو 10% اینگار فن روش می خواد بترکه
می خوام فنش رو عوض کنم کدوم از این cpu cooling واسه این cpu خوبه؟
این مدل مناسبه؟Fan Cooler Master Hyper212plus
ممنون
آق فرشید سامملیک:d.میشه در مورد هارد های SDD یه توضیحی بدین.کاریشون چیه؟تا چند گیگ تو ایران اومده؟فرقشون با هاردای معمولی چیه؟کمکی به هاردای معمولی میکنن؟
مدلش رو می گفتی یا توی سایت سازندش می گشتی مشخص می شدوببخشید خیلی سوال میپرسم
از کجا بفهمم مادربرد این cpu ها را که گفتید ساپورت میکنه؟
قیمتش چقدر در میاد؟
نا چه حد بازی رو میتونم راحت بازی کنم؟
ممنون
برای AMD طبیعیه، فنای باکسش خیلی داغوننبا سلام
من چند روزه یک سی پی یو گرفتم
AM3 - Phenom II X4 965
Black Edition Deneb 3.4GHz 4 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Quad-Core
فن روش وحشتناک رو مخه!! cpu usage رو 10% اینگار فن روش می خواد بترکه
می خوام فنش رو عوض کنم کدوم از این cpu cooling واسه این cpu خوبه؟
این مدل مناسبه؟Fan Cooler Master Hyper212plus
ممنون
سلام و خسته نباشید خدمت آقا فرشید عزیز
بالاخره تصمیم به خرید سیستم جدید گرفتم
- بودجه برای سیستم حدود 1300 هست(اگر کارایی سیستم فرق محسوسی بکنه میتونم 50 تا 100 دیگه هم اضافه کنم)و این یعنی کلی سوال که زحمت جواب دادنش با شماست
البته با مطالعه مقاله مفیدتون در مورد خرید قطعات، حدود قطعاتی که باید بگیرم دستم اومده
ولی چون میخوام از سیستم متوسط بازی که نوشتید بهتر باشه ، ممنون میشم راهنماییم کنید
- کاربرد بازی و تماشای فیلم های HD
- مانیتورم 2261VP هست (1920x1080)
- از اونجا که سیستم زمان زیادی روشن هست، بحث کنترل دما و کولینگ برام مهمه
و اما چند سوال :
- آیا از گرافیک gt240 (که الان دارم)میتونم به عنوان پردازش فیزیک استفاده کنم؟
- شنیدم برای استفاده از ویندوز 64 بیت باید رم سیستم حداقل 8 باشه تا افت سرعت و کارایی نداشته باشیم.آیا این مساله درسته؟واینکه شما برای بازی اصلا ویندوز 64 بیت پیشنهاد میکنید یا نه؟
- استفاده از استابلایزر معمولی با قیمت های حدود 100 تومن میتونه از صدمه رسیدن به سیستم(نوسان برق) جلوگیری کنه یا باید حتما از مدل های گرون قیمت و ups استفاده کنم؟
- رم ریدر هایی که داخل کیس به جای فلاپی قرار میگیره ، استاندارد سیستم رو به هم نمیزنه و مشکلی نداره؟
(چون پست طولانی شد بقیه سوال ها رو بعدا میپرسم)
بخاطر تمام زحماتتون ممنونم
شاد باشید
سلام دوستان یه مادربرد مناسب برای سی پی یو amd x3 445 معرفی میکنید؟ ddr3 باشه.. ممنون
بله،بازم همونK رو بگیر،هم تفائت قیمتشون کمه و هم نیازی نیست شما اورکلاک کنی، خود پردازنده اتوماتیک تایه حدی اورکلاک میشه اتوماتیکممنون آقا فرشید
و اما :
- از اونجا که من به هیچ عنوان اهل اور کردن نیستم ،آیا بازم 2500k بگیرم یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
- اگر از رم ریدر ها مدل با کیفیتی سراغ دارید ممنون میشم بگید
- اگر احتمال میدید که کارت گرافیکم از پس بعضی بازی ها تو این رزولوشن بر نیاد بازم بودجه رو ببرم بالا و کارت بهتری بگیرم؟یا اینکه پاور رو بالاتر بگیرم تا در آینده بتونم SLI کنم؟
- بالا تر بردن رم به 6 گیگ رو ، (در صورت بیشتر شدن بودجه) پیشنهاد میکنید یا نیازی نیست؟
- رید کردن دو هارد ، برای محافظت از اطلاعات رو پیشنهاد میکنید یا اینکه کار پر دردسریه و ...؟
- اگر بخوام از سوئیچر مانیتور استفاده کنم تا مانیتورم رو به دو کامپیوتر وصل کنم آیا تو کیفیت تصویر و کارایی تائیر میذاره یا نه؟اگر استفاده از سوئیچر پیشنهاد میکنید لطفا مدلش رو هم بگید
در آخر یک بار دیگه ازتون تشکر میکنم و بخاطر اینهمه "اگر" و "اما" :d عذر میخوام
شاد باشید
گرافیکت هم به درد اون رزولوشن نمی خوره و باید حتما عوضش کنی، حداقل یه کارت GTX 560 پیشنهاد میشهبخاطر همه چیز ممنون
فقط گرافیک رو نگفتید ، نیازی هست بودجه رو بیشتر کنم و 580 بگیرم ، یا نه
راستی اختلاف قیمت پاور(680 میگیرم) حدودا چقدر میشه؟
من اینقدر سوال تو سوال پرسیدم شما رو گیج کردم و کلا منو با یکی دیگه اشتباه گرفتید (شرمندم):dگرافیکت هم به درد اون رزولوشن نمی خوره و باید حتما عوضش کنی، حداقل یه کارت GTX 560 پیشنهاد میشه
پاور رو هم گفتم.
این چن تا پست آخر در جواب شما بوده، با کی اشتباه گرفتمتون؟!!من اینقدر سوال تو سوال پرسیدم شما رو گیج کردم و کلا منو با یکی دیگه اشتباه گرفتید (شرمندم):d
گرافیک رو که خودتون GEFORCE GTX 570 1GB DDR5 گفتید
من فقط خواستم ببینم برای رزولوشن من 570 تو تنظیمات بالا کم نیاره
درسته ، من اشتباه کردماین چن تا پست آخر در جواب شما بوده، با کی اشتباه گرفتمتون؟!!
گفتی کارتت 240 هست، گفتم بدرد نمی خوره، گفتم 570 بگیر، گفتی HD گفتم حداقل 560 باشه!
کم نمیاره. مقالم رو بخونید.