مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام خوبین هر چی فکر کردم دیدم بهتر از بچه های Bcبرای کمک گرفتن نیست اینه که بعد از مدت طولانی دوباره مزاحمتون شدم راستش من یه کیس میخام تا مثلن حدود 800 تومن استفادم فعلن میشه سالید و اتوکد و متلب ولی میخام بعدن هم اگر کتیا لازم داشتم خیلی اذیت نکنه بازی هم خیلی اولویت نداره برام اگر یه سیستم توپ پیشنهاد بدید ممنون میشم در ضمن اگر یه فروشنده باحال تو ولیعصر اطراف پاساژ ایران معرفی کنید که ازش بخرم دیگه خیلی دمتون گرم:)
mother board : ASUS P8P67
cpu: core i5 2500k
Ram: corsair 2*2gb 1600
vga: gts 450
power: 535 green

--------------------------------------------------------------
ممنون از شما نیازی به عوض کردن هارد نیست؟

میتونی به H.D.D SAMSUNG 1TB F3 HD105SI تهیه کنی

سلام دوستان
یکی از دوستانم می خواد یه سیستم ببنده راهنمایی می خواد.گفتم بیام اینجا
بودجه ی ایشون ۲.۵m هست فقط کیس البته.
البته یه مانیتور LED خوب هم می خواد، 500,000 تومن
ممنون می شم اگه کمک کنید*

ASUS Maximus IV Extreme
cpu i7 2600k
2*gtx 560 sli
power 885 green
ram 4*2 GB corsair dominator gt 1866
case haf x cooler master
SSd ocz vertex 2 60gb
H.D.D SAMSUNG 1TB F3

مانیتور هم میتونه LED SAMSUNG PX23720 برداره به قیمت 360
یا LED ASUS MS238H با قیمت 340

کدوم خوبه یدونه بالای 800 وات میخوام.
هر دوتا خوبن؛ ولی من از برند Corsair ترجیح میدم باشه، اگر مدل 850 واتش هم پیدا بشه بهتر

اگر نشد همین 785 وات گرین پاور خوبیه.

فرشید جان یکم پولم بیشتر شده برای خرید مانیتور.تا سقف 360 تومن میتونم پول یه مانیتور LED رو بدم.حالا خودم مدل ASUS - 22" - ML238H - LED مد نظرمه.خوبه همین؟شما چی پیشنهاد میدین؟
راستی فرق LED با OLED چیه؟مانیتور OLED تو بازار هست؟

منم SAMSUNG PX23720 رو پیشنهاد میدم، همین حدود 350 360 تومن هست و بهترین مدل بازار ایران هست ، کیفیت پنل اون مدل ASUS به این نمی رسه
LED ها که مانیتورهای موجود هم همین نوع پنل رو دارن از نور LED برای روشنایی پس زمینه استفاده می کنن، در صورتی که OLED ها به منبع نور مجزا احتیاج ندارن و خودشون نور ساطع می کنن، در واقع OLED اصل فن آوری مورد نظر ما هست که LED های موجود رو با اینها اشتباه می گیرن، مثلا موبایلهای SAMSUNG GALAXY S/S II از نوعی از OLED هستن که بهشون SOLED می کن و کیفیتشون فوق العادست.

سلام خوبین هر چی فکر کردم دیدم بهتر از بچه های Bcبرای کمک گرفتن نیست اینه که بعد از مدت طولانی دوباره مزاحمتون شدم راستش من یه کیس میخام تا مثلن حدود 800 تومن استفادم فعلن میشه سالید و اتوکد و متلب ولی میخام بعدن هم اگر کتیا لازم داشتم خیلی اذیت نکنه بازی هم خیلی اولویت نداره برام اگر یه سیستم توپ پیشنهاد بدید ممنون میشم در ضمن اگر یه فروشنده باحال تو ولیعصر اطراف پاساژ ایران معرفی کنید که ازش بخرم دیگه خیلی دمتون گرم:)

پس پردازنده ی قوی اولویت سیستم شماست:

CPU:INTEL Core I5 2500
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 450 768MB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

سلام دوستان
یکی از دوستانم می خواد یه سیستم ببنده راهنمایی می خواد.گفتم بیام اینجا
بودجه ی ایشون ۲.۵m هست فقط کیس البته.
البته یه مانیتور LED خوب هم می خواد، 500,000 تومن
ممنون می شم اگه کمک کنید*

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:ZOTAC Geforce GTX 580 DDR5
SDD:OCZ Vertex 3 120GB
POWER:785W GREEN
CASE:ANTEC 900

سلام فرشید جان ، یه مادربورد و سی پی یو میخواستم که از پس 460 بر بیاد و اگه خواستم توی سال سال آینده به 570-580 ارتقاع بدم مشکلی نداشته باشم .
اگه هم با سوکت 775 میشه یه سی پی یو معرفی کرد که از پس 460 بربیاد مشکلی نیست ، زمانی که خواستم کارت قوی تری بگیرم مادربورد رو هم عوض میکنم (تا یک سال آینده قصد تعویض کارت رو ندارم )
سی پی یو ی خودم الان E5700 هست که توی بعضی از بازیها گلوگاه میشه و کمی اذیت میکنه.

سلام اقا فرشید.
می خوام این سیستمو جمع کنم:

Intel Core i5 2500 255 پردازنده
ASUS P8H67-M PRO 185 مادربورد
EVGA GTX 570 460 کارت گرافیک
A-DATA 4*2GB 1600 gaming 140 حافظه
46 ُSeagate 500 G هارد
HP DVDRW 1270i 24X SATA 25 درایو نوری
Green GP885B 168 منبع تغذیه
Green Falcon 105 كيس
ASUS VW246H 310 نمایشگر
سر جمع میشه حدود 1700

نظرتون در رابطه با این سیستم چیه؟ مادربرد ASUS P8H67-M PRO از SLI پشتیبانی می کنه؟چون شاید بعدا بخوام یه gtx 570 دیگه بندازم بقلش.

بعد واسه پولی که دارم واسه این سیستم می دم سیستم هتری نمیشه جمع کرد؟

ویرایش:
می گم اگه یه مدل غیر رفرنس بگیرم با sli مشکل داره؟اگه نه یه مدل خوب بین برند ها معرفی کنید.
بین رفرنس ها ٍ Evga مدل خوبیه؟galaxy خیلی چشمو گرفته اگه مدل رفرنس باشه...کلا بهارین مدل رفرنس از نظر کولینگ بهتر و البت قیمت مناسب چیه؟
مثلا کارت EVGA GeForce GTX 570 HD فکر غیر رفرنس باشه.
میشه با یه GTX 570 HD sli کرد؟اونوقت قیمتش چطوریاست؟
(میگم اقا فرشید سوال در سوال شد ببخشید دیه اگه حال نداشتید از ویرایش به بعد رو بعدا چواب بدید:d)

ممنون

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان ، یه مادربورد و سی پی یو میخواستم که از پس 460 بر بیاد و اگه خواستم توی سال سال آینده به 570-580 ارتقاع بدم مشکلی نداشته باشم .
اگه هم با سوکت 775 میشه یه سی پی یو معرفی کرد که از پس 460 بربیاد مشکلی نیست ، زمانی که خواستم کارت قوی تری بگیرم مادربورد رو هم عوض میکنم (تا یک سال آینده قصد تعویض کارت رو ندارم )
سی پی یو ی خودم الان E5700 هست که توی بعضی از بازیها گلوگاه میشه و کمی اذیت میکنه.
اگه نخوای پول بیخودی هزینه کنی از الان باید مادربرد و CPU رو با هم عوض کنی،

CPU:Core i5 2400
M/B:ASUS P8P67
رم سیستم هم باید DDR3 1333 به بالا باشه؛ نمی دونم الان روی سیستم چی داری.

سلام اقا فرشید.
می خوام این سیستمو جمع کنم:

Intel Core i5 2500 255 پردازنده
ASUS P8H67-M PRO 185 مادربورد
EVGA GTX 570 460 کارت گرافیک
A-DATA 4*2GB 1600 gaming 140 حافظه
46 ُSeagate 500 G هارد
HP DVDRW 1270i 24X SATA 25 درایو نوری
Green GP885B 168 منبع تغذیه
Green Falcon 105 كيس
ASUS VW246H 310 نمایشگر
سر جمع میشه حدود 1700

نظرتون در رابطه با این سیستم چیه؟ مادربرد ASUS P8H67-M PRO از SLI پشتیبانی می کنه؟چون شاید بعدا بخوام یه gtx 570 دیگه بندازم بقلش.

بعد واسه پولی که دارم واسه این سیستم می دم سیستم هتری نمیشه جمع کرد؟

ویرایش:
می گم اگه یه مدل غیر رفرنس بگیرم با sli مشکل داره؟اگه نه یه مدل خوب بین برند ها معرفی کنید.
بین رفرنس ها ٍ Evga مدل خوبیه؟galaxy خیلی چشمو گرفته اگه مدل رفرنس باشه...کلا بهارین مدل رفرنس از نظر کولینگ بهتر و البت قیمت مناسب چیه؟
مثلا کارت EVGA GeForce GTX 570 HD فکر غیر رفرنس باشه.
میشه با یه GTX 570 HD sli کرد؟اونوقت قیمتش چطوریاست؟
(میگم اقا فرشید سوال در سوال شد ببخشید دیه اگه حال نداشتید از ویرایش به بعد رو بعدا چواب بدید:d)

ممنون

برای رم که می تونی از برند CORSAIR XMS3 1600 برداری که فقط 15 تومن گرون میشه
برای مانیتور هم مطمئن نیستم اون مدل ASUS کیفیت پنلش مثل مدل سامسونگ باشه،

مدل غیر رفرنس هم اگر باشه ممکنه فنش اجازه ی SLI کردن رو نده یا فاصله ی بین کارتا خیلی کم بشه
سلام يه مانيتور تو مايه هاي 280 -300 معرفي كنين .كابل hdmi بخوره. hd هم باشه. براي ps3 مي خوام.

می تونی SAMSUNG 23700 رو برداری یا LG 2262V رو ،هر دو خوبن.

اگه چیزی جا افتاد ببخشید، فعلا بیرون هستم.

منم SAMSUNG PX23720 رو پیشنهاد میدم، همین حدود 350 360 تومن هست و بهترین مدل بازار ایران هست ، کیفیت پنل اون مدل ASUS به این نمی رسه
LED ها که مانیتورهای موجود هم همین نوع پنل رو دارن از نور LED برای روشنایی پس زمینه استفاده می کنن، در صورتی که OLED ها به منبع نور مجزا احتیاج ندارن و خودشون نور ساطع می کنن، در واقع OLED اصل فن آوری مورد نظر ما هست که LED های موجود رو با اینها اشتباه می گیرن، مثلا موبایلهای SAMSUNG GALAXY S/S II از نوعی از OLED هستن که بهشون SOLED می کن و کیفیتشون فوق العادست.
منم قبل از اینکه مدل ASUS رو پیدا کنم همین مدل SAMSUNG PX23720 رو در نظر داشتم.ولی یه عده که ازش استفاده کرده بودن میگفتن چون مونتاژ سام سرویس هستش کیفیت مطلوبی نداره و در اکثر موارد توی این مانیتور پیکسل سوخته دیدن یا اینکه نور سفید اطراف صفحه میفته.
حالا هرچی شما میگی ما هم گوش میکنیم(ما گوشمون به حرف دیگران بدهکار نیست).همین مدلی که گفتی رو میخرم;)

اگه نخوای پول بیخودی هزینه کنی از الان باید مادربرد و CPU رو با هم عوض کنی،

CPU:Core i5 2400
M/B:ASUS P8P67
رم سیستم هم باید DDR3 1333 به بالا باشه؛ نمی دونم الان روی سیستم چی داری.

رم 4 گیگ DDR3 با باس 1333 دارم.
اون CPU و Main ی که گفتی چقدر میشه قیمتشون ؟

منم قبل از اینکه مدل ASUS رو پیدا کنم همین مدل SAMSUNG PX23720 رو در نظر داشتم.ولی یه عده که ازش استفاده کرده بودن میگفتن چون مونتاژ سام سرویس هستش کیفیت مطلوبی نداره و در اکثر موارد توی این مانیتور پیکسل سوخته دیدن یا اینکه نور سفید اطراف صفحه میفته.
حالا هرچی شما میگی ما هم گوش میکنیم(ما گوشمون به حرف دیگران بدهکار نیست).همین مدلی که گفتی رو میخرم;)
راستش نمیشه تضمین داد که کیفیتش مثل مدلای ساخت خود سامسونگ هست، هر کی اون اولا خرید برد کرد، چون وارداتی بود، اما راجع به پنلش چون تا اونجایی که می دونم الان فقط خود سامسونگ داره تولید می کنه از لحاظ کیفیت تصویر شاید فرقی با مدل اصلی نداشته باشه اما از لحاظ نور پس زمینه و یکنواختی روشنایی و هر چیزی که به خط مونتاژ مربوط بشه شاید تفاوتهایی داشته باشه.

رم 4 گیگ DDR3 با باس 1333 دارم.
اون CPU و Main ی که گفتی چقدر میشه قیمتشون ؟
پس رم شما به احتمال زیاد قابل استفاده هست
اون دو تا قطعه حدود 480 تومن میشن.

سلام . من میخوام یه سیستم واسه بازی بگیرم بعضی از قطعات رو انتخاب کردم ! یه کم کمک میخوام :
CPU : Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K
Motherboard : ASUS - P8P67
RAM : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB)
Case : Green - Falcon
Power : GREEN - GP785B
Monitor : SAMSUNG - 23" - PX23720 Plus - LED
فقط نمیدونم هارد با گرفیک خوب چی بکیرم ؟ اگر اصلاحاتی نیاز هست بگید لطفا !‌ قیمت قطعات رو هم بگید :-*ممنون:x

یه هارد ورباتیم 1 ترابایت یکی بهم کادو داده خوبه؟
اگه خوبه نگه دارم یا اگه بده بدم بره :دی
برندش که معتبره، خودشم که هارد نمی سازه، فک نکنم مشکلی داشته باشه.

سلام . من میخوام یه سیستم واسه بازی بگیرم بعضی از قطعات رو انتخاب کردم ! یه کم کمک میخوام :
CPU : Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K
Motherboard : ASUS - P8P67
RAM : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB)
Case : Green - Falcon
Power : GREEN - GP785B
Monitor : SAMSUNG - 23" - PX23720 Plus - LED
فقط نمیدونم هارد با گرفیک خوب چی بکیرم ؟ اگر اصلاحاتی نیاز هست بگید لطفا !‌ قیمت قطعات رو هم بگید :-*ممنون:x

بستگی به بودجه داره خرید گرافیک، می تونی کارت GTX 570 رو با حدود 500 تومن بخری، یا کارت GTX 580 رو با 720 تومن، چون مانیتورت HD هست دیگه پایینتر توصیه نمیشه

برای هارد هم می تونی SEAGATE 7200.12 یا WD Black رو بخری، اگرم بودجه داشتی یه SSD 60GB بهشون اضافه کن که حدود 200 تومن هست.

ببخشید اقا فرشید قیمت این سیستم چقدره:

VGA: Geforce GTX 570
CPU:INTEL Core I5 2600k
RAM:CORSAIR 3*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67M-PRO
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X3

سیستم خوبی هست برای گیم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟