مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
کارتvga من gts270 هستش فعلا جواب میده یا باید عوضش کنم و یکی بالاترش رو بگیرم

همچین کارتی نداریم، داری مدلش رو اشتباه می گی.

اینو پیشنهاد می کنم،

فرشید جان ممنون میشم اینا رو جواب بدید

1- الان هارده اینترنال 4 ترابایت توی بازار اومده یا نه ؟!

2- نظرتون درباره ی این کیس ها چیه ؟ Cooler Master HAF X یا Cooler Master HAF 932 ؟ چه فرقی با اینکه پیشنهاد دادین داره؟

3- این پاور کم نیست ؟! Thermaltake 850w چطوره؟ یا Green 885B ؟

با تشکر از شما

1- نخیر، بالاتر از 3 ترابایت نداریم هنوز، صرفه هم فعلا با خرید 1 و 1.5 ترابایتی هست.
2-اونا هم کیسای حرفه ای هستن ولی خیلی گرونتر هستن، از نظر من هر سه مدل خوبن، انتخاب نهایی بستگی به سلیقه ی شما داره به عنوان خریدار

3- به هیچ وجه کم نیست، ملاک سنجش پاور مورد نیاز ما فنی هست و با اونی که سازنده های پاور می گن تفاوت داره، پیشنهاد اونا تبلیغاتی هست، اگر می خواین بیشتر هزینه کنید دیگه با خودتون هست، اما دیگه بالاتر از مدل 800 وات برای این سیستم کاربردی نداره.

با سلام می‌خواستم بپرسم PSN کارت و مایکرسافت پوینت رو از کجا می‌تونم تهیه کنم.
دوست عزیز باید سوالت رو توی بخش کنسولها می پرسیدی، ولی در بخش فروشگاه سایت هم می تونی خریدت رو انجام بدی.

آخرین ویرایش:
با تشکر از آقا فرشید . این سیستم پیشنهادی خودتونه یکم تغییرش دادم که به جمع بندی نهایی برسم . لطف کنید قیمته کلیش رو بهم بگین . نظره خودتون چیه درباره ی این سیستم ؟!

CPU:INTEL Core I7 2600K

RAM: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-3x2GB

M/B:ASUS P8P67D-PRO

VGA:GTX 570 1.2 GB DDR5

HDD:
Seagate-SATA 2 - 3 TeraByte

ODD:
Plextor PX-880 SATA

Bluray Burner:

Pioneer Blu-ray burner

POWER:685W GREEN

CASE:ANTEC 900

با تشکر از آقا فرشید . این سیستم پیشنهادی خودتونه یکم تغییرش دادم که به جمع بندی نهایی برسم . لطف کنید قیمته کلیش رو بهم بگین . نظره خودتون چیه درباره ی این سیستم ؟!

HDD:

ODD:
Plextor PX-880 SATA

Bluray Burner:

Pioneer Blu-ray burner

ببخشید فضولی میکنم! رم triple channel به درد مادربرد شما که 1155 هست نمیخوره!! شما یا باید رم رو Dual بگیرید یا مادربرد و cpu 1366 بگیرید.

HDD:

ODD:
Plextor PX-880 SATA

Bluray Burner:

Pioneer Blu-ray burner

همونطور که دوستمون گفتن تنها ایراد این لیست همون رم 6 گیگ هست که برای سوکت 1366 هست و نه مادربرد شما، شما باید ماجولهای Dual Channel بگیری، حالا یا پک 4 گیگ باشه یا 8 گیگ.

سلام
قیمت RAM 256 DDR3 رو میخواستم.

به بازیسنتر خوش اومدی.
DDR3 که ماجول 256 مگابایتی نداره، 256 برای دوران حکومت DDR های مقدس بود!
DDR3 ماجول 1 گیگ داره که 15 تومن به بالا شروع میشه، البته الان ماجولای 2 گیگش توی بورسن که حدود 25 تومن به بالاست.

سلام
اقا فرشيد انشاالله فردا پس فردا ميخام برم اين سيستمو بگيرم، فقط باسه اسن سيستم اين مادر
بورد خوبه؟؟ pro بگيرم؟؟ چي از دست ميدم اگه معمولي رو بگيرم چون واقاديگه بيشتر نميتونم خرج كنم sdd رو هم در اينده ميگيرم
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D
VGA:GTX 580 asus
POWER:685W GREEn
+OCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTXE50G 2.5

ممنون ميشم بگي

یه کارت گرافیک می خواستم، برای بازی نمی خوام...فقط و فقط می خوام کابل HD بخوره و برای فیلم و سریال دیدن به صورت HD می خوام. برای هیچ کاره دیگه ای لازم ندارم.
هر چقدر ارزون تر بهتر...
فقط یه چیزی می خوام به این مادر بورد بخوره:

http://www2.bazinama.com/img/files/gbe8yx7z5lcd0vgpi3g5.jpg

کارت گرافیک مثلا 1GB بهتر فیلم و اینا رو نشون میده نسبت به 512 یا اینکه فقط کابل HD بخوره کافیه؟!
ممنون...

آخرین ویرایش:

HDD:

ODD:
Plextor PX-880 SATA

Bluray Burner:

Pioneer Blu-ray burner

فرشید جان جای این رم که همخوانی با مادر برد نداره این رو جایگزین کردم. اینکه مشکلی نداره دیگه؟

CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB)

هر وقت که تونستید لیست تک تک یا کلی قطعاته بالا رو بهم بگین.

تعویض سی پی یو

با عرض سلام
من می خوام سی پی یو بخرم ، مادربرد من هم گیگا بایت EP43T-uUSB3 هست. به نظر شما کارایی Core™ 2 Quad Q9300 نسبت به Q8300 چقدر بازدهی داده ،ارزش داره تعویض کنم یا نه قیمتش هم چنده،همچنین درباره قیمت و بازدهی Core™ 2 Extreme QX9770 چیه ؟ اگه هم نظر خاصی دارید بگید. ممنون می شم راهنمایی کنید.

با سلام می خواستم بپرسم این مادر بورد رم 1600 رو بدون هیچ اورکلاکی یعنی فقط رم ها رو نصب کنی بالا میاد یا خیر (منظورم اینه که رم 1600 میخوره یا نه البته من اورکلاک نمیخوام بکنم
Crosshair IV Formula

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or