I Walk Alone
عضو جدید
با تشکر از آقا فرشید . این سیستم پیشنهادی خودتونه یکم تغییرش دادم که به جمع بندی نهایی برسم . لطف کنید قیمته کلیش رو بهم بگین . نظره خودتون چیه درباره ی این سیستم ؟!
CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-3x2GB
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA:GTX 570 1.2 GB DDR5
HDD:
Seagate-SATA 2 - 3 TeraByte
ODD:
Plextor PX-880 SATA
Bluray Burner:
Pioneer Blu-ray burner
POWER:685W GREEN
CASE:ANTEC 900
سلام
قیمت RAM 256 DDR3 رو میخواستم.
من رفتم gtx 570 بپرسم گفت gigabyte اش 560 تومان هست:-o
460 تومان نیست مگه؟
با تشکر از آقا فرشید . این سیستم پیشنهادی خودتونه یکم تغییرش دادم که به جمع بندی نهایی برسم . لطف کنید قیمته کلیش رو بهم بگین . نظره خودتون چیه درباره ی این سیستم ؟!
CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-3x2GB
M/B:ASUS P8P67D-PRO
VGA:GTX 570 1.2 GB DDR5
HDD:
Seagate-SATA 2 - 3 TeraByte
ODD:
Plextor PX-880 SATA
Bluray Burner:
Pioneer Blu-ray burner
POWER:685W GREEN
CASE:ANTEC 900
خوب یسری از برندا بدلیل نوع وارد کننده و همینطور وضعیتشون توی بازار نسبت به برندای دیگه قیمتای بالاتری (بی حساب کتاب) دارن که Gigabyte هم یکی از همین برندا هستش بطور کلی هر مدلی از این برند نسبت به مدلای دیگه در کمترین حالت 40 45 تومن اختلاف داره.من رفتم gtx 570 بپرسم گفت gigabyte اش 560 تومان هست:-o
460 تومان نیست مگه؟
کابل HD که معنی نمیده بهتره بگی کابلی بخوره که بتونه سیگنال HD رو انتقال بده به TV یا Monitor ، که الان دیگه تمام مدلای بازار حداقل یه DVI-D روشون تعبیه شده که براحتی بتونه سیگنال HD رو برای شما از طریق کابل مربوطه انتقال بده.یه کارت گرافیک می خواستم، برای بازی نمی خوام...فقط و فقط می خوام کابل HD بخوره و برای فیلم و سریال دیدن به صورت HD می خوام. برای هیچ کاره دیگه ای لازم ندارم.
هر چقدر ارزون تر بهتر...
کارت گرافیک مثلا 1GB بهتر فیلم و اینا رو نشون میده نسبت به 512 یا اینکه فقط کابل HD بخوره کافیه؟!
فرق 8300 و 9300 هم بخوایم ساده بگیم محسوس نیست (وارد جزئیات نمیشم) که ارزش تعویض داشته باشه.با عرض سلام
من می خوام سی پی یو بخرم ، مادربرد من هم گیگا بایت EP43T-uUSB3 هست. به نظر شما کارایی Core™ 2 Quad Q9300 نسبت به Q8300 چقدر بازدهی داده ،ارزش داره تعویض کنم یا نه قیمتش هم چنده،همچنین درباره قیمت و بازدهی Core™ 2 Extreme QX9770 چیه ؟ اگه هم نظر خاصی دارید بگید. ممنون می شم راهنمایی کنید.
بالا اومدن که بالا میاد ولی در حالت Default تا فرکانس 1333 رو پشتیبانی میکنه و فرکانس های بالاتر یعنی 1600 , 1800 و 2000 فقط در حالت OC.با سلام می خواستم بپرسم این مادر بورد رم 1600 رو بدون هیچ اورکلاکی یعنی فقط رم ها رو نصب کنی بالا میاد یا خیر (منظورم اینه که رم 1600 میخوره یا نه البته من اورکلاک نمیخوام بکنم
Crosshair IV Formula
خوب بودن که خوب هست ولی بهتر از این هم میشه تو اون رنج در نظر گرفت.Gainward GeForce® GTX 570 1280MB "Golden Sample" این gtx 570 خوبه؟
ممنون بابت توضیح و راهنماییتون...کابل HD که معنی نمیده بهتره بگی کابلی بخوره که بتونه سیگنال HD رو انتقال بده به TV یا Monitor ، که الان دیگه تمام مدلای بازار حداقل یه DVI-D روشون تعبیه شده که براحتی بتونه سیگنال HD رو برای شما از طریق کابل مربوطه انتقال بده.
با توجه به مدل Main شما میشه گفت هیچ کارتی براش نمیتونی پیدا کنی اگر هم باشه چون AGP یه اسلات قدیمی به حساب میاد (یه 5 سالی میشه که به تاریخ پیوسته) اون فروشنده عزیز با یه قیمت نجومی به شما پیشنهاد میده که به نظر من الان رو یه همچین Mainیی هزینه کردن کار اشتباهیه.
اگه برات مهم نیست پیشنهاد من اینه که یدونه از اینMedia Centerهایی که مثل DVD Player میمونه بگیری و توی اون هر فیلم HDیی که دلت خواست و با هر فرمتی (با توجه به مدل) ببینی ، از انواع ورودی و خروجی ها هم معمولا پشتیبانی میکنن.