مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با تشکر از آقا فرشید . این سیستم پیشنهادی خودتونه یکم تغییرش دادم که به جمع بندی نهایی برسم . لطف کنید قیمته کلیش رو بهم بگین . نظره خودتون چیه درباره ی این سیستم ؟!

CPU:INTEL Core I7 2600K

RAM: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-3x2GB

M/B:ASUS P8P67D-PRO

VGA:GTX 570 1.2 GB DDR5

HDD:
Seagate-SATA 2 - 3 TeraByte

ODD:
Plextor PX-880 SATA

Bluray Burner:

Pioneer Blu-ray burner

POWER:685W GREEN

CASE:ANTEC 900

همونطور که دوستمون گفتن تنها ایراد این لیست همون رم 6 گیگ هست که برای سوکت 1366 هست و نه مادربرد شما، شما باید ماجولهای Dual Channel بگیری، حالا یا پک 4 گیگ باشه یا 8 گیگ.

سلام
قیمت RAM 256 DDR3 رو میخواستم.

به بازیسنتر خوش اومدی.
DDR3 که ماجول 256 مگابایتی نداره، 256 برای دوران حکومت DDR های مقدس بود!
DDR3 ماجول 1 گیگ داره که 15 تومن به بالا شروع میشه، البته الان ماجولای 2 گیگش توی بورسن که حدود 25 تومن به بالاست.

سلام
اقا فرشيد انشاالله فردا پس فردا ميخام برم اين سيستمو بگيرم، فقط باسه اسن سيستم اين مادر
بورد خوبه؟؟ pro بگيرم؟؟ چي از دست ميدم اگه معمولي رو بگيرم چون واقاديگه بيشتر نميتونم خرج كنم sdd رو هم در اينده ميگيرم
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D
VGA:GTX 580 asus
POWER:685W GREEn
+OCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTXE50G 2.5

ممنون ميشم بگي

یه کارت گرافیک می خواستم، برای بازی نمی خوام...فقط و فقط می خوام کابل HD بخوره و برای فیلم و سریال دیدن به صورت HD می خوام. برای هیچ کاره دیگه ای لازم ندارم.
هر چقدر ارزون تر بهتر...
فقط یه چیزی می خوام به این مادر بورد بخوره:

http://www2.bazinama.com/img/files/gbe8yx7z5lcd0vgpi3g5.jpg

کارت گرافیک مثلا 1GB بهتر فیلم و اینا رو نشون میده نسبت به 512 یا اینکه فقط کابل HD بخوره کافیه؟!
ممنون...

آخرین ویرایش:
با تشکر از آقا فرشید . این سیستم پیشنهادی خودتونه یکم تغییرش دادم که به جمع بندی نهایی برسم . لطف کنید قیمته کلیش رو بهم بگین . نظره خودتون چیه درباره ی این سیستم ؟!

RAM: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-3x2GB

M/B:ASUS P8P67D-PRO

VGA:GTX 570 1.2 GB DDR5

HDD:
Seagate-SATA 2 - 3 TeraByte

ODD:
Plextor PX-880 SATA

Bluray Burner:

Pioneer Blu-ray burner

POWER:685W GREEN

CASE:ANTEC 900

فرشید جان جای این رم که همخوانی با مادر برد نداره این رو جایگزین کردم. اینکه مشکلی نداره دیگه؟

CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB)

هر وقت که تونستید لیست تک تک یا کلی قطعاته بالا رو بهم بگین.

تعویض سی پی یو

با عرض سلام
من می خوام سی پی یو بخرم ، مادربرد من هم گیگا بایت EP43T-uUSB3 هست. به نظر شما کارایی Core™ 2 Quad Q9300 نسبت به Q8300 چقدر بازدهی داده ،ارزش داره تعویض کنم یا نه قیمتش هم چنده،همچنین درباره قیمت و بازدهی Core™ 2 Extreme QX9770 چیه ؟ اگه هم نظر خاصی دارید بگید. ممنون می شم راهنمایی کنید.

با سلام می خواستم بپرسم این مادر بورد رم 1600 رو بدون هیچ اورکلاکی یعنی فقط رم ها رو نصب کنی بالا میاد یا خیر (منظورم اینه که رم 1600 میخوره یا نه البته من اورکلاک نمیخوام بکنم
Crosshair IV Formula

من رفتم gtx 570 بپرسم گفت gigabyte اش 560 تومان هست:-o
460 تومان نیست مگه؟
خوب یسری از برندا بدلیل نوع وارد کننده و همینطور وضعیتشون توی بازار نسبت به برندای دیگه قیمتای بالاتری (بی حساب کتاب) دارن که Gigabyte هم یکی از همین برندا هستش بطور کلی هر مدلی از این برند نسبت به مدلای دیگه در کمترین حالت 40 45 تومن اختلاف داره.
gtx570 هم از 430 440 تومن هست تا 590 تومن.
یه کارت گرافیک می خواستم، برای بازی نمی خوام...فقط و فقط می خوام کابل HD بخوره و برای فیلم و سریال دیدن به صورت HD می خوام. برای هیچ کاره دیگه ای لازم ندارم.
هر چقدر ارزون تر بهتر...
کارت گرافیک مثلا 1GB بهتر فیلم و اینا رو نشون میده نسبت به 512 یا اینکه فقط کابل HD بخوره کافیه؟!
کابل HD که معنی نمیده بهتره بگی کابلی بخوره که بتونه سیگنال HD رو انتقال بده به TV یا Monitor ، که الان دیگه تمام مدلای بازار حداقل یه DVI-D روشون تعبیه شده که براحتی بتونه سیگنال HD رو برای شما از طریق کابل مربوطه انتقال بده.
با توجه به مدل Main شما میشه گفت هیچ کارتی براش نمیتونی پیدا کنی اگر هم باشه چون AGP یه اسلات قدیمی به حساب میاد (یه 5 سالی میشه که به تاریخ پیوسته) اون فروشنده عزیز با یه قیمت نجومی به شما پیشنهاد میده که به نظر من الان رو یه همچین Mainیی هزینه کردن کار اشتباهیه.
اگه برات مهم نیست پیشنهاد من اینه که یدونه از این Media Centerهایی که مثل DVD Player میمونه بگیری و توی اون هر فیلم HDیی که دلت خواست و با هر فرمتی (با توجه به مدل) ببینی ، از انواع ورودی و خروجی ها هم معمولا پشتیبانی میکنن.
با عرض سلام
من می خوام سی پی یو بخرم ، مادربرد من هم گیگا بایت EP43T-uUSB3 هست. به نظر شما کارایی Core™ 2 Quad Q9300 نسبت به Q8300 چقدر بازدهی داده ،ارزش داره تعویض کنم یا نه قیمتش هم چنده،همچنین درباره قیمت و بازدهی Core™ 2 Extreme QX9770 چیه ؟ اگه هم نظر خاصی دارید بگید. ممنون می شم راهنمایی کنید.
فرق 8300 و 9300 هم بخوایم ساده بگیم محسوس نیست (وارد جزئیات نمیشم) که ارزش تعویض داشته باشه.
qx9770 هم که مشخصه یه مدل از سریه Ex و Multiش بازه (این هم یه 1 1.5 سالی میشه که به تاریخ پیوسته) ، که بدرد یه اورکلاکر حرفه ای میخوره تا یه User معمولی ، الان هم اگه پیدا بشه در کمترین حالت 700 800 تومن مایشه که الان یه همچین هزینه ای رو این CPU مساوی س با ریختن پول تو سطل آشغال.
پیشنهاد من اینه که دست به قطعات این مین نزنی و تو فکر یه ارتقاء جدید (تعویض هر سه قطعه اصلی یعنی cpu+ram و main) باشی.
با سلام می خواستم بپرسم این مادر بورد رم 1600 رو بدون هیچ اورکلاکی یعنی فقط رم ها رو نصب کنی بالا میاد یا خیر (منظورم اینه که رم 1600 میخوره یا نه البته من اورکلاک نمیخوام بکنم
Crosshair IV Formula
بالا اومدن که بالا میاد ولی در حالت Default تا فرکانس 1333 رو پشتیبانی میکنه و فرکانس های بالاتر یعنی 1600 , 1800 و 2000 فقط در حالت OC.
در کل رم بالاتر از این فرکانس بذاری میاد روی 1333.
Gainward GeForce® GTX 570 1280MB "Golden Sample" این gtx 570 خوبه؟
خوب بودن که خوب هست ولی بهتر از این هم میشه تو اون رنج در نظر گرفت.

آخرین ویرایش:
کابل HD که معنی نمیده بهتره بگی کابلی بخوره که بتونه سیگنال HD رو انتقال بده به TV یا Monitor ، که الان دیگه تمام مدلای بازار حداقل یه DVI-D روشون تعبیه شده که براحتی بتونه سیگنال HD رو برای شما از طریق کابل مربوطه انتقال بده.
با توجه به مدل Main شما میشه گفت هیچ کارتی براش نمیتونی پیدا کنی اگر هم باشه چون AGP یه اسلات قدیمی به حساب میاد (یه 5 سالی میشه که به تاریخ پیوسته) اون فروشنده عزیز با یه قیمت نجومی به شما پیشنهاد میده که به نظر من الان رو یه همچین Mainیی هزینه کردن کار اشتباهیه.
اگه برات مهم نیست پیشنهاد من اینه که یدونه از اینMedia Centerهایی که مثل DVD Player میمونه بگیری و توی اون هر فیلم HDیی که دلت خواست و با هر فرمتی (با توجه به مدل) ببینی ، از انواع ورودی و خروجی ها هم معمولا پشتیبانی میکنن.
ممنون بابت توضیح و راهنماییتون...
برای من فقط و فقط همون تماشای فیلم مهم بود...ممنون میشم در مورد Media Center یه توضیح کوچیکی بدین یا اینکه سایتی معرفی کنین که بتونم اطلاعات و قیمت و اینا رو توش ببنیم.
بازم ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or