مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

از اس÷ارکل خوشم نمیاد یعنی چی؟
هنوزم بعد این همه مدت تعصبی برخورد میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط اس÷ارکل با این قیمت موجوده.اگه دوست داری ÷ول زیادی بدی برو evga یا گیگا بخر که بالای 250 بدن بهت.

از اس÷ارکل خوشم نمیاد یعنی چی؟
هنوزم بعد این همه مدت تعصبی برخورد میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط اس÷ارکل با این قیمت موجوده.اگه دوست داری ÷ول زیادی بدی برو evga یا گیگا بخر که بالای 250 بدن بهت.

بابا منظوري نداشتم ناراحت نشو.

آخه قبلا ميگفتن Sparkle زياد خوب نيست.(يكي دو دفعه قطعه اي كه گرفتم خراب از كار دراومده مثل اون مادربرده)
ظاهر كارتاشم يكم ضايع هست (به غير از سري 8800) ولي اين زياد مهم نيست.

من فقط چند تا مدل خواستم حالا اگه Sparkle بهتره اون رو ميگرم.:)

اگه Sparkle گير مياد يه جا رو معرفي كنيد تا از اونجا بگيرم.

چشم:)
همین رایان صبا هم داره اس÷ارکل رو.اگه از اون نمیخوای بگیری باید بری از نمایندگیش که فاره هست تهیه کنی.
برد خوبیه.من تضمین میکنم
تو به ظاهرش چی کار داری::biggrin1:

سلام
The Undertaker از من به شما نصیحت اصلا روی حرفای محمد رضا چون نزن حداییش راهنمایی هاش حرف نداره من که خیلی از راهنماییش در مورد سیستم خودم راضیم .
یا علی مدد

ممنون از شما ولي رفتم سايت فاره 7900GS نداشت. اين يعني چي؟ يعني اصلا 7900GS نداره؟:confused:

يك خواهش هم داشتم من ميخوام كارت گرافيكي كه ميخوام بگيرم اوركلاك كنم . البته در حد كم كه راحت و بدون مشكل باشه. يه راهنمايي بكنيد(كمك كنيد اوركلاك خوبي داشته باشم):biggrin1:

سلام
The Undertaker از من به شما نصیحت اصلا روی حرفای محمد رضا چون نزن حداییش راهنمایی هاش حرف نداره من که خیلی از راهنماییش در مورد سیستم خودم راضیم .
یا علی مدد

بابا یکی نیست جواب مارو بده سیتم با گرافیک 256 و رم 1 گیگ فقط قطعات کیس سیستم خوب باشه

اقا از لطفی که به من داری ممنون.ولی روی حرفهای من باید حرف زد:biggrin1: یهو دیدی زدم جاده خاکیا
---------------------------------------------
صفحه ی قبل جوابت رو دادم

خيلي ممنون از شما

پس لطف كنيد يه كارت 7600gt معرفي كنيد كه 150-180 تومن باشه و گيرهم بياد.
حدود 6 ماه ديگه هم قرار پردازنده هاي Core 2 Duo با باس 1333 بيان ميبيني که اگر هي بخواي صبر کني هيچوقت نبايد کامپيوتر بخري
E6550 ------------ 2.33 Ghz ----------- 163$
$183 ------------ E6750 ------------ 2.6 GHz
E6850 ------------ 3.0 Ghz ------------ 266$

البته من باز توصيه ميکنم صبر کن 6420 بياد.

الان ارزون ترین سی پی یو Core 2 Duo چیه و ایا این سی پی یو ها برای بازی خوب هستند
و مثلا پایین ترین مدلش از یک 3.4 دوال کور بهتره
4300 هست برا بازي عاليند
تقريبا تو يه سطح هستند ولي 3.4 تقريبا 2 برابر بيشتر برق مصرف ميکنه

لطف کنین بگین قیمت قطعات زیر چنده اصلا تو ایران اومده یا نه و برای بازی خوبه یا نه
دوتا رم 512 king max ddr 2 667 5300mb
matherbord asus m2n32 sli dx -چیپ ست nvidia nforce 590 sli -socket am 2
cpu pentium d 800 2x2 mb cache 3.0 ghz lga 775
gf 7600 gs geforce 7600 gs 256 mb ddr2 اگه چیز بهتر تو 256 ها هست که برای بازی خوب باشه بگین
یه هارد 100 و یه کیس خوب هم بگین

لطف کنین بگین قیمت قطعات زیر چنده اصلا تو ایران اومده یا نه و برای بازی خوبه یا نه
دوتا رم 512 king max ddr 2 667 5300mb
matherbord asus m2n32 sli dx -چیپ ست nvidia nforce 590 sli -socket am 2
cpu pentium d 800 2x2 mb cache 3.0 ghz lga 775
gf 7600 gs geforce 7600 gs 256 mb ddr2 اگه چیز بهتر تو 256 ها هست که برای بازی خوب باشه بگین
یه هارد 100 و یه کیس خوب هم بگین
مگه ميخواي خودت رو بندازي تو چاه با اين سيستم تازه اين که پردازندش اينتله و مادربردش AMD
اينارو بخر که محمدرضا گفته
cpu:athlon 64 3000+=65
ram:2x 512 team=80
main:abit kn9 ultra=105
vga: palit x1600 pro=80
hard:wd 160 g sata 2=50
power:green

4300 هست برا بازي عاليند
تقريبا تو يه سطح هستند ولي 3.4 تقريبا 2 برابر بيشتر برق مصرف ميکنه

نه باب تو یه سطح کجا بودن.
هیچ pentium d نمیتونه خودش رو به 4300 برسونه.مخصوصا توی گیم.
x2 3800 با قویترین pd مقایسه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or