از اس÷ارکل خوشم نمیاد یعنی چی؟
هنوزم بعد این همه مدت تعصبی برخورد میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط اس÷ارکل با این قیمت موجوده.اگه دوست داری ÷ول زیادی بدی برو evga یا گیگا بخر که بالای 250 بدن بهت.
سلام
The Undertaker از من به شما نصیحت اصلا روی حرفای محمد رضا چون نزن حداییش راهنمایی هاش حرف نداره من که خیلی از راهنماییش در مورد سیستم خودم راضیم .
یا علی مدد
بابا یکی نیست جواب مارو بده سیتم با گرافیک 256 و رم 1 گیگ فقط قطعات کیس سیستم خوب باشه
حدود 6 ماه ديگه هم قرار پردازنده هاي Core 2 Duo با باس 1333 بيان ميبيني که اگر هي بخواي صبر کني هيچوقت نبايد کامپيوتر بخريخيلي ممنون از شما
پس لطف كنيد يه كارت 7600gt معرفي كنيد كه 150-180 تومن باشه و گيرهم بياد.
بابا 2 صفحه قبل محمدرضا جان جوابت رو داده چقدر ميپرسيفکر میکنم جواب تنها کسی رو که ندادی منم اگه دادی یه بار دیگه هم بده
4300 هست برا بازي عاليندالان ارزون ترین سی پی یو Core 2 Duo چیه و ایا این سی پی یو ها برای بازی خوب هستند
و مثلا پایین ترین مدلش از یک 3.4 دوال کور بهتره
مگه ميخواي خودت رو بندازي تو چاه با اين سيستم تازه اين که پردازندش اينتله و مادربردش AMDلطف کنین بگین قیمت قطعات زیر چنده اصلا تو ایران اومده یا نه و برای بازی خوبه یا نه
دوتا رم 512 king max ddr 2 667 5300mb
matherbord asus m2n32 sli dx -چیپ ست nvidia nforce 590 sli -socket am 2
cpu pentium d 800 2x2 mb cache 3.0 ghz lga 775
gf 7600 gs geforce 7600 gs 256 mb ddr2 اگه چیز بهتر تو 256 ها هست که برای بازی خوب باشه بگین
یه هارد 100 و یه کیس خوب هم بگین
4300 هست برا بازي عاليند
تقريبا تو يه سطح هستند ولي 3.4 تقريبا 2 برابر بيشتر برق مصرف ميکنه