دوستان به نظر شما ابن سیستم را برای گیم بگیرم یا صبر کنم ps4 بیاد؟ (الان ps3 و xbox 360 دارم .برای گیم حرفه ای میخوام)
CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:2*ZOTAC Geforce GTX 580 DDR5
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER: 885W GREEN
CASE:ANTEC 1200
MONITOR:SAMSUNG 23720
پردازنده ی Q6600 که مدتهاست نه تولید میشه و نه گیر میاد، Q8300/8400 هم ممکنه توی بازار باشه اما هیچ کدوم از اینا ارزش خرید ندارن و قیمتشون هم مسخرست! چون با همون پول میشه پردازنده هایی با حداقل دوبرابر سرعت انتخاب کرد.ممنون
فقط اين دو تا كه عمرشون رو دادن به من :d ديگه توليد نميشن؟ يا تو ايران گير نميان؟ يا اينكه اصلا خريدشون اشتباهه؟
شما انگار یه دنیا سوال داری ها،سوالات اگر مربوط به مشاوره برای خرید باشه خوبه، اگر واسه اطلاعات عمومی می پرسی اینجا نمیشه کامل توضیح داد2 تا کارت 580 هزینش انگار 2 تا کارت خریدیم ؟ یا یکم فرق داره ؟
یعنی میشه 1300 ؟ یا کمتر ؟ ، آخه فکر کردم که شاید فرق داشته باشه
بعد برای این کار چه رمی نیاز داره ؟
این که میگن آنکلاک و آنلاک و اینا یعنی چی ؟
مانیتور 3D به درد نمیخوره ؟ بدون نیاز به عینکش نیست ؟ یا قرار نیست بیاد ؟
ممنون
سلام
ببخشید میشه بگید سری مادربرد های p8z68 asus کی میاد و قیمت احتمالیش تو ایران چنده؟
ولی مثل بقیه ی قطعات ی 30 40 روزی طول می کشه تا توی بازار ما عرضه بشه.ای بابا، شما مدلای مادربردای P67 رو ندیدی؟ چن مدل بودن و چه قیمتایی؟ خب Z68 هم همینه دیگه، یه مدل نیست که شما می گی بالای 300 تومنیعنی مثلا حتی ممکنه بعد تابستون بیاد و قیمتش بالای 300 هزارتومن تو ایرانه؟

M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
با
M/B:ASUS P8P67D-PRO
چه فرقی داره ؟
کدومش بهتره ؟
قیمت Deluxe چنده ؟
GTX580 رو با GTX 590 میشه SLI کرد ؟ یا دو تا 590 چی ؟
(فرشید جان میخوام سیستم بخرم برای اطلاعات عمومی نمی پرسم ،اینو تو پست های قبل هم گفتم ، به هر حال میخوام 2-3 میلیون هزینه کنم ، چشم بسته که نمیشه برم بخرم ، باید سوال بپرسم تا همون چیزی میخوام بشه باز پس فردا پشیمون نشم که کاش اون یکی رو میخریدم و این کارو میکردم و این چیزا ، اگه اذیت میشید بگید دیگه نپرسم )
ممنون
یعنی 2 میلیون و خورده ای بدی به گرافیک فقط!سلام. ببخشید یه سوال کوچیک دارم . من می خوام CPU رو عوض کنم آخه 1 هسته است . بعد من میخوام 2 هسته بندازم اینتل 7500 اونوقت نمیدونم مادربرد من ساپورت میکنه یا نه ؟؟؟ مدلش هم اینه MSI MB p35 NEO-F
ممنون میشم کمکی بکننین:d![]()
نه خب معلومه که الان نمیخوام SLI کنماخه این چه سوال هاییه که میپرسی!؟
میخوای دو تا 590 sli کنی؟یعنی 2 میلیون و خورده ای بدی به گرافیک فقط!
خب هر کی دیگه هم باشه فکر میکنه داری اذیت میکنی

سوالای اولی رو که جواب گرفتی، راجع به خرید سیستم هم اگر به دنبال خرید سیستم مناسب و بدون مشکل هستی که با 2 3 تا سوال پرسیدن نمی شه تمام جوانب و عوامل خرید رو پیدا کرد، شما باید به مشاوره و سیستمی که کسانی که سالهاست کارشناس این کار هستن اعتماد کنی و همون ها رو برای خرید در نظر بگیری و از یه فروشنده ی معتبر هم خرید کنی، لازم نیست خودت مسائل فنی سیستم رو بطور کامل فرا بگیری که البته یاد بگیری بسیار بهتره ولی کسب تجربه زمانبر هست.M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
با
M/B:ASUS P8P67D-PRO
چه فرقی داره ؟
(فرشید جان میخوام سیستم بخرم برای اطلاعات عمومی نمی پرسم ،اینو تو پست های قبل هم گفتم ، به هر حال میخوام 2-3 میلیون هزینه کنم ، چشم بسته که نمیشه برم بخرم ، باید سوال بپرسم تا همون چیزی میخوام بشه باز پس فردا پشیمون نشم که کاش اون یکی رو میخریدم و این کارو میکردم و این چیزا ، اگه اذیت میشید بگید دیگه نپرسم )
ممنون
سلام. ببخشید یه سوال کوچیک دارم . من می خوام CPU رو عوض کنم آخه 1 هسته است . بعد من میخوام 2 هسته بندازم اینتل 7500 اونوقت نمیدونم مادربرد من ساپورت میکنه یا نه ؟؟؟ مدلش هم اینه MSI MB p35 NEO-F
ممنون میشم کمکی بکننین:d![]()
اقا تا 300 یه کیس به ما میگین؟واسه کارای شرکتی میخوام