می تونی مدل OCZ VERTEX 2 90 GB رو بخری که یکی از سریعترین مدلهای نسل دوم SSD ها ست،حدود 300 تومن قیمت داره، از خرید مدلهای نسل اولی که کنترل کننده های کندتر و مشکل داری دارن خودداری کنید.برای این سیستم چه ssd بگیرم ؟(همراه قیمت)
می تونی مدل OCZ VERTEX 2 90 GB رو بخری که یکی از سریعترین مدلهای نسل دوم SSD ها ست،حدود 300 تومن قیمت داره، از خرید مدلهای نسل اولی که کنترل کننده های کندتر و مشکل داری دارن خودداری کنید.برای این سیستم چه ssd بگیرم ؟(همراه قیمت)
من الان سیستمم اینه:
Q8300
MB:P45UD3R
Memory:2*2GB Geil DDR2
رم هام رو DDR3 بکنم چه قدر سرعت تغییر میکنه؟
سلام.!
قیمت قطعات زیر رو میشه بگید ...؟
intel core i7 920
zotac GTX 470 AMP
2gb kingmax DDR3 2200
دوست عزیز بودجتون چقدره؟من یک سالی رفتم تو کار کنسول می خوام بر گردم pc این سیستم منه می خوام ارتقاش بدم به چی ارتقا بدم و چقدر برام آب می خوره(می خوام 2 سال از دست ارتقا سیستم راحت بشم)
cpu:intel core 2 due e4600 2.4
nvidia geforce 8500
3gig ram
بهترین کارت گرافیک کدوم مدله و چه قیمته؟کارت های nvidia بهتره یا ati ؟
پس بهتره به کل سیستمو عوض کنی.سیستم فعلیتم 100-150 میتونی بفروشی بزاری رو پول کلی.1 میلیون تومان
1 میلیون تومان
من یک سالی رفتم تو کار کنسول می خوام بر گردم pc این سیستم منه می خوام ارتقاش بدم به چی ارتقا بدم و چقدر برام آب می خوره(می خوام 2 سال از دست ارتقا سیستم راحت بشم)
cpu:intel core 2 due e4600 2.4
nvidia geforce 8500
3gig ram
بهترین کارت گرافیک کدوم مدله و چه قیمته؟کارت های nvidia بهتره یا ati ؟
دوستان من فقط نفهمیدم gtx 590 بهتره یا 6990 ؟ هر کی یه چیزی میگه.
دیگه خرید پلاتفرمی بر پایه ی X58 هیچ توجیهی نداره و از اون گذشته هم مادربرد G1 هیچ امکان جدیدی برای عرضه نداره و با توجه به قیمتش هم ارزش خرید نداره،سلام به همه دوستان
خواهش من اینه که نظرتون درباره
G1 Assassin و کیس haf x رو بدید و یه سیستم برا بازی مچ با این بورد . تا 2 میلیون مشکلی نداره حالا 200 تومن پایین و بالا مشکلی نیست . گرافیک از 570 پایین تر نباشه . من بیشتر از این قسمت مادربورد خوشم اومد که میگن پیگ رو در بازی های آنلاین پایین میاره .
ممنون از لطفتون
سلام عزیزان لطفا در باره ی این سیستم نظر بدبد ببینید چجووریه
m/b : asus p7p55d deluxe
vga : gtx 460 evga 1024 mb
ram : 4gb ddr3 corsair xms3 1600
hdd: 500 gb western digital
monitor : w2261vp lg
case : magnum 2
cpu : core i5 760
power : green 530a