Amirlefthand
کاربر سایت
دوستان دنبال یه کارت گرافیک هستم که با مین بورد P5KPL1600 کار کنه هستم کسی میدونه کدوم مدل ها باهاش سازگارن
بترتیب 265 و 300 تومن قیمت دارن، مدل تموم شده امکانات بیشتری داره که شاید مورد نیاز همه نباشه نه اینکه در سرعت تفاوت کنن.قیمتا رو نگفتی داداش؟
راستی بین اینا همون دیلاکس بهتره دیگه؟
دوستان دنبال یه کارت گرافیک هستم که با مین بورد P5KPL1600 کار کنه هستم کسی میدونه کدوم مدل ها باهاش سازگارن
تمام کارتها می تونن روی مادربرد شما نصب بشن اما مشکل اینه که بقیه ی قطعات شما ممکنه نتونن از تمام قابلیته های اون کارت استفاده کنن و پاور شما هم نتونه برقش رو تامین کنه.
سلام فرشید جان
یه لیست قطعات هست که میخواستم ببینم با هم مچ هستن یا نه.
خواستم گرافیک ati بگیرم که دیروزبا اون لینکی که بهم دادی نظرم عوض شده.
M.B. P5P43
CPU 7500 CORE2
H.D.D 1T 7200rms
RAM 4GIG1600 OR 6GIG1600 کدوم بهتره؟ میخوام 64 BIT رو کامل بترکونه. کم نیاره.
POWER 585 GREEN OR 500 REDMAX اینم اگه بگی کدوم بهتره ممنون میشم.
O.D.D SONY 24X
CASE GREEN
VGA 460GTX 1G DD5 256BIT
این حدود چقدر در میاد؟
میشه گفت تا چه مدت کارایی داره؟
فقط یه چیز دیگه.GeForce GTX 480 نظرت درباره این گرافیک چیه؟
قیمشت هم بگی ممنون میشم.
http://www.anandtech.com/show/3809/nvidias-geforce-gtx-460-the-200-king/
خیلی مشخصات جالبی داره، مخصوصا 347 بیت بودنش.
می تونی SEAGATE 500 GB Go Flex رو بخری که حدود 73 تومن هست،سرعت هاردای اکسترنال هم که پورت USB 2.0 هستن زیاد فرقی نداره، مدلای WD هم خوبنسلام من یه هارد اکسترنال میخوام شکل و ایناش مهم نیس فقط کار کنه و سرعتش خوب باشه بیشتر از 70تومن نباشه کلا مارکش خوب باشه
پس یعنی علاوه بر کیس پاور هم بخرم چون کیسم قدیمیه
لیست قطعاتم :
cpu : e5200 2.5 Ghz
ram :2 gig ddr2
میشه یه کارت گرافیک خوب و در حدود 100- 120 تومن رو معرفی کنید که با این قطعات مچ باشه
پاور هم اگه میشه معرفی کنید
سلام فرشید جان.
یکی از دوستان قصد خرید LED داره ، بودجش ۲۰۰ هزار تومانه.
به نظرت با این بودجه LED خریدن کاره صحیحی هست ؟ خودت چی پیشنهاد میدی ؟
(فقط هم برای اتصال به PC میخواد)
سلام بر همه
من یه سیسیتم اندازه 500 هزار تومان بدون lcd ,hard l فوری میخوام بگیرم برای بازی
و معمولا هم تا صبح روشن میمونه لطفا منو راهنمایی کن (در ضمن سیستم قابل ارتقاع هم باشه)
باتشکر...
می تونی کارت AMD 5570 یا GTS 240 رو بخری که همین حدود قیمت دارن.
بعد این یه گیگ هستش دیگه؟
هم مدل یک گیگابایتی دارن و هم مدل 512 مگابایتی، مقدار حافظشون زیاد مهم نیست.بعد این یه گیگ هستش دیگه؟
سوال داشتم:
اینکه برند galexy بهتره یا zotac؟
بعد اینکه core i7 2600k به صرفه تر یا core i7 950؟
آقا من الان واقعا تو بهتم :biggrin1:
یکی میگه الان بگیر بعدن وضع بازار خراب میشه :biggrin1: یکی میگه سری کپلر بزار بیاد بعد از اون بگیر :biggrin1: یکی میاد میگه مال ِ منو بگیر :biggrin1:
بهترین پیشنهادتون چیه ؟ سیستم الان ببندم یا بزارم بعد اومدن سری کپلر ؟ عجله ای ندارم به هر حال انتظار برای گیمینگ دوباره با PC سخت هست اما به انتظارش میخوام بیارزه :biggrin1:
حرف وحید و فرشید خان و حسین و کلن بر و بچ اینجا برام سنده . برای همین از وحید و بر و بچ میخوام بگن چرا الان بهترین موقعست و این Sandy ها چین اصا ؟الان بهترین موقع واسه گرفتن سیستم و گرافیک هست
اونم به خاطر اومدن sandy ها:d
شما یه p67 asus و یه 2500k میگیری توپ![]()