مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان منظور اینه که خب برم یه مادربرد جدید بگیرم. و بعد اینکه رم جدید بگیرم و....

من میخوام روی این سیستم یه سی پی یو یکم قویتر بزارم که کارم راه بیوفته. این روشن هست و یه گوشه افتاده.
موضوع اینه که هیچ کدوم از اون پردازنده ها تفاوت زیادی در سرعت ایجاد نمی کنن، شما اگر قراره کارت راه بیفته با همون سلرون هم میتونه راه بیوفته، وگرنه خرید یک پردازنده ی داغ و پر مصرف و کند با 40 50 تومن که دوماه بعدش بخاطر فشار زیاد بززنه اون مادربرد فرسوده رو هم بسوزونه ارزش نداره.

سلام فرشید جان.
یکی از دوستان قصد خرید سیستمی داره که بتونه از پس بازیهای ۳ بعدی بر بیاد.
فقط برای کیس به همراه قطعات حدود ۳ میلیون تومان بودجه در نظر گرفته.
(حالا کمی اینور اونور مشکلی نداره)

نمیدونم میشه یا نه اما میخواد از یک TV 3D استفاده کنه و سینمای خانگی. لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید.

میشه AMD Phenom II X4 970 رو خرید یا X6 1055 هر دو حدود 200 تومن هستن، از اینتل هم میشه Core i5 760 رو با حدود 230 تومن خرید. اول می گفتی کاربرد سیستمت چیه تا خودم بگم بهتره چی بخری.

برای گیم و برنامه های گرافیکی مثل 3D max !!! البته قصد خرید به کارت 460 رو هم دارم ولی نه بزودی!!

سلام فرشید جان.
یکی از دوستان قصد خرید سیستمی داره که بتونه از پس بازیهای ۳ بعدی بر بیاد.
فقط برای کیس به همراه قطعات حدود ۳ میلیون تومان بودجه در نظر گرفته.
(حالا کمی اینور اونور مشکلی نداره)

نمیدونم میشه یا نه اما میخواد از یک TV 3D استفاده کنه و سینمای خانگی. لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید.
می تونه اینو بخره که برای سه بعدی و اتصال به 3D TV هم مناسب هست:

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:2*ZOTAC Geforce GTX 570 DDR5
SDD:OCZ Vertex 2 90GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN
CASE:ANTEC 1200

حدود 3050 میشه
البته یه عینک سه بعدی NVIDIA هم لازم داره که اگر خواستی با PM می گم چطوری تهیه کنه.

برای گیم و برنامه های گرافیکی مثل 3D max !!! البته قصد خرید به کارت 460 رو هم دارم ولی نه بزودی!!

خب برای 3DMAX پردازنده ی X6 1055 یا 1090 بهتره، اما بیشتر هزینه کنی راندمان بیشتری هم می گیری.

آخرین ویرایش:
آقا فرشید سلام

می خواستم مودم ADSL بگیرم چی پیشنهاد میکنی؟ همچنین رنج قیمتش رو هم بهم بده:)

ممنون
از برندهای مختلفی موجودن، اما خود ISP ها معمولا برندهای خاصی رو توصیه می کنن که با سیستمشون سازگار باشه

می تونی از برندهای D-Link و ASUS,Linksys,TPLink و غیره خرید کنی. از 45 تومن هستش تا 120 تومن.

VGA

سلام فرشید جان
یه مقایسه خیلی خوب واسه GVA پایین میخواستم.
6950 ATI
5850 ATI

لطفا اگه میشه بگید کدوم بهتره که بعد از ظهر میخوام برم بگیرم.
کدومشون واسه گیم بیشتر بدرد میخوره، بدون توجه به قیمت. اگه فیمت رو هم داشتید، ممنون میشم بنویسید.

با تشکر
ممنون

آهان، نکته جالبی بود که من نمیدونستم، پس میذارم ببینم ISP چی پیشنهاد میده;)

در محضر اساتیدی مثله فرشید خان و Supra پست دادن خیلی مشکله، بعلاوه اینکه خیلی هم بیسواد باشی ولی به نظر من مودمی بگیر که Wi-Fi داشته باشه و مخصوصا 802.11g‎ رو هم ساپورت کنه چون اکثر دستگاه ها الان Wifi دارن یا مثلا یکی بیاد پیشت راحت میتونی شبکه کنی یا هزار مساله دیگه.

همون ISP شما معمولا مودم با WiFi هم ارائه میکنه که معولا مثله 20 تومن گرون تره (تو مدل های معمولی البته).

جدا هم میتونی یه switch بگیری واسه WiFi ولی یکم باید شبکه (و شانس خوب) داشته باشی که بتونی وصلشون کنی بهم.

سلام ، من می خواستم یه هارد اکسترنال بگیرم ، از چه برندی بگیرم که هم کیفیت کارش خوب باشه هم قیمتش ؟ مرسی

می تونی از برندهای SEAGATE یا WD بگیری، بسته به ظرفیت و اینکه مدل رومیزی بخوای یا قابل حمل مدلای مختلفی دارن،سری USB 3.0 هم جدیدا وارد شدن.

سلام فرشید جان
یه مقایسه خیلی خوب واسه GVA پایین میخواستم.
6950 ATI
5850 ATI

لطفا اگه میشه بگید کدوم بهتره که بعد از ظهر میخوام برم بگیرم.
کدومشون واسه گیم بیشتر بدرد میخوره، بدون توجه به قیمت. اگه فیمت رو هم داشتید، ممنون میشم بنویسید.

با تشکر
ممنون

خب قطعا 6950، مصرف کمتر حرارت کمتر و درایور بهتر برای کار در حالت CF و بهتر از همه اینکه با آپدیت بایوس به 6970 تبدیل میشه!
می تونی از این مقاله مقایسه رو ببینی.

آهان، نکته جالبی بود که من نمیدونستم، پس میذارم ببینم ISP چی پیشنهاد میده;)

بله، فقط بپرسید اما ازشون نگیرید، همون طور که دوستم گفت اوان خیلی گرونتر از قیمت بازار می دن.

اقا این مینبوردای b3 کی میا ن؟ اصلا اومدن تو بازار؟

امروز میان! ، مدلای برند ASUS امروز رسیده و داریم وارد سیستم می کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or