مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

عدد ثابتی نیست، بستگی به عنوان برنامه داره، در کل هیچ کدوم رو توصیه نمی کنم، بهتره بری سراغ پردازنده های Core i3 530/540 که دو هسته ایش هم از اون 4 هسته ای Q8400 بهتر عمل می کنه.

1-سازگاری که دارن
2-نخیر، SLI فقط برای 2 تا کارت NVIDIA هست که هم مدل باشن، کارتای AMD 6870 یا هر کارت دیگه ای رو نمیشه روی سیستم گذاشت و از یه کارت NVIDIA برای PhysX استفاده کرد، حتما باید هر دوتا کارت NVIDIA باشن،در ضمن برای PhysX هم احتیاجی نیست که مادربرد SLI ساپورت باشه
3-اگر برای بازی می خوای من این رو پیشنهاد می دم که انتخاب بهتریه:

CPU:INTEL Core i5 760
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:ASUS P7P55D-PRO

مادربردش SLIهم هست و جمع قیمتش حدود 530 تومن میشه.
دوست گرامی من خیلی مطالب در این مورد خودم که خود Ati یک SDk بیرون داده که میشه این کار کرد بچه های توی سایت هم اینکارو کردن یکدونه 5870 دارن به اضافه GT240 اینو از خودم در نمیارم که البته من تمام اینهارو از بچه ها همین جا شنیدم توی تاپیک مافیا 2 از این حرفها پره

سلام
وقتی این تغییرات رو انجام دادم نیازی هست پاور رو عوض کنم
نه، همون پاوری که گفتم بهتره بگیری رو می تونی بخری.

سلام دوستان بلوری رایتر چه مارکی خوبه و قیمتش چنده؟ ؟ میخوام که دو لایه هم رایت کنه.

فعلا انتخابا زیاد نیست، یه مدل Pioneer داره و یه مدل هم Optiarc که به ترتیب 180 و 220 تومن قیمت دارن، هر دو هم دولایه هستن.

اگه میشه یه کارت گرافیک خوب دور بر 100هزار تومن معرفی کنید
مادر بردم asus p7h55-m/husb3 هست
ممنون
کارت GTS 240 1GB DDR5 که حدود 120 تومن هست و بنظر من کمترین کارتیه که میشه باهاش بازی کرد
یا کارت AMD 5570 که اونم همین حدود هست.

من الان GTX 470 دارم Mainم هم Giga: X58-UD3R هستش....
یه 470 دیگه بذارم به پا 580میرسه؟؟!!

هيشكي منو دوست نداره :crying1:

کی گفته؟ چرا؟؟؟! :)

من مطمئن نیستم که مادربردت SLIساپورت باشه، تاره اگرم باشه شاید با آپدیت بایوس SLIبشه،
راجع به کارت 470 هم اگه دومی رو بزاری و پاورت هم 700 وات به بالا باشه می تونی راندمانشون رو با کارتGTX 590 مقایسه کنی( البته دوتا 470 حدود 30 درصدی کندتره)، چون راندمان اون هم معادل دو تا کارت 570 هست.

کی گفته؟ چرا؟؟؟! :)

آخه دنباله مشورتيم اما كسي جواب نميده:
من يه speaker ميخواستم بخرم و تا 140 هم هزينه ميتونم بكنم چندتا تو نت ديدم تو اينا كدومشون بهتره و آيا گزينه بهتري هست؟

CREATIVE - SBS A500
Logitech - X-530
Logitech - X-540
MICROLAB - LXi 6325A
Edifier 5.1- M3350

راستش يه زماني يادمه Logitech خوب بود و منم بيشتر نظرم به لحاظ كيفيت و قيمت و ظاهر رو Logitech - X-530 يا Logitech - X-540 (البته نميدونم فرقشون چيه) به هر حال منتظر نظرتون هستم در ضمن Mainboard: ASUS - P6T Deluxe هست نميدونم ورودي مناسب رو داره يا نه؟

آخه دنباله مشورتيم اما كسي جواب نميده:
من يه speaker ميخواستم بخرم و تا 140 هم هزينه ميتونم بكنم چندتا تو نت ديدم تو اينا كدومشون بهتره و آيا گزينه بهتري هست؟

CREATIVE - SBS A500
Logitech - X-530
Logitech - X-540
MICROLAB - LXi 6325A
Edifier 5.1- M3350

راستش يه زماني يادمه Logitech خوب بود و منم بيشتر نظرم به لحاظ كيفيت و قيمت و ظاهر رو Logitech - X-530 يا Logitech - X-540 (البته نميدونم فرقشون چيه) به هر حال منتظر نظرتون هستم در ضمن Mainboard: ASUS - P6T Deluxe هست نميدونم ورودي مناسب رو داره يا نه؟
مدل X-540
قیمتش همون حدوده و توی بررسیها هم مثبت بوده و Award گرفته.
مادربردت هم خروجی مناسب داره اما همیشه کیفیت صدای خوب رو باید با کارت صدای حرفه ای مثل Creative X-Fi گرفت، از صدای آنبرد نباید انتظار زیادی داشت، مگر بعضی مدلا که تراشه های حرفه ای روی خودشون دارن مثل مدلای ASUS ROG.

• Like
Reactions: leonk13
سلام

من میخواستم یه سیستم برا گیم بگیرم بودجم هم حدودن 3 تومن هستش اگه میشه قویترین سیستمو تو این رنج قیمت معرفی کنین.(بدون مانیتور)و در ضمن در صورت امکان کارت گرافیکی که رو سیستم استفاده میشه بیش از 1 کارت گرافیک باشه

سلام . من می خوام یک سیستم بخرم بدون مانیتور و وسایل جانبی . بودجم هم 550 تا 600 هستش . چی پیشنهاد می کنید ؟

یادم رفت بگم برای چه کاری می خوامش !:d
من زیاد اهل بازی کردن نیستم ولی می خوام حداقل بتونه بازیهای روز رو با کیفیت متوسط اجرا کنه . بیشتر مشکل من روی ترکیب کارت گرافیک / M.B / CPU هستش .
رم رو میخوام CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600 بگیرم . CPU هم یکی بهم Intel Core i3 - 3.06GHz - 540 رو پیشنهاد داد . نظرتون چیه ؟ ممنون میشم کمکم کنید .

یادم رفت بگم برای چه کاری می خوامش !:d
من زیاد اهل بازی کردن نیستم ولی می خوام حداقل بتونه بازیهای روز رو با کیفیت متوسط اجرا کنه . بیشتر مشکل من روی ترکیب کارت گرافیک / M.B / CPU هستش .
رم رو میخوام CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600 بگیرم . CPU هم یکی بهم Intel Core i3 - 3.06GHz - 540 رو پیشنهاد داد . نظرتون چیه ؟ ممنون میشم کمکم کنید .
شما فقط بودجه بگو و اینکه برای چه کاری می خوای، اینکه قطعاتش چی باشه انتخابش با مشاور هست.

CPU:AMD Athlon II X3 435
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:GIGABYTE 770T-UD3
VGA:Geforce GTS 240 512MB
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
حدود 590 تومن میشه.

اقا دستت درد نکنه . من فقط چند تا سوال داشتم . اول اینکه می شه قیمت تقریبی هر قطعه رو بگی ؟
کارت گرافیکی که پیشنهاد کردی رو چه مارکی بگیرم? (XFX.ASUS , MSI ,...)
بعد این سیستم AMD هستش . من تعصبی روی مارک ندارم ولی تا حالا همیشه Intel کار کردم و با Amd تجربه ای ندارم . از نظر Peformance بهتر از Intel های توی این رنج قیمت هستش یا نه ؟ دوامش چطوره ؟

بازم ممنون از راهنماییت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or