مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نخیر هیچ ربطی به قیمت نداره، قیمت بالاتر WD بخاطر شرکت وارد کنندش هست که گرونتر می فروشه، اتفاقا مدل SEAGATE یه مقدار سرعتش نسبت به WD بالاتره، اما محسوس نیست.

ممنون. آقا فرشید جایی رو تو تهران میشناسید که هارد رو با جعبه اش بفروشه ؟ ؟ آخه هر جا رفتم داخل یه پلاستیک تیره بود. ولی تو سایتش همشون با جعبه بودن.

ممنون. آقا فرشید جایی رو تو تهران میشناسید که هارد رو با جعبه اش بفروشه ؟ ؟ آخه هر جا رفتم داخل یه پلاستیک تیره بود. ولی تو سایتش همشون با جعبه بودن.
هارد رو تقریبا همه نمایندگی ها بصورت تعداد خیلی بالا و در کارتونهای OEM وارد می کنن و بنابراین بصورت تکی جعبه ندارن، هیچ فرقی هم با جعبه دار نمی کنن. وسواس بی دلیل بخرج نده.

سلام به فرشیدجان عزیزتر از جان

آقا یکی از رفقام میخواد سیستم بگیره من بهش گفتم بیام از شما بپرسم تا با آگاهی بره واسه خرید، حالا لب کلام اینکه این دوست محترم ما نمیگه چقده حاظره مایه بذاره واسه خرید سیستم، هی میگه آخر سیستم باشه، حالا شما قویترین سیستمو برام بزار تا بهش بگم ، آهان راستی گفت که واسه VGA تا 400 تومنو حاظره بده ولی نه بیشتر...........

سلام به فرشیدجان عزیزتر از جان

آقا یکی از رفقام میخواد سیستم بگیره من بهش گفتم بیام از شما بپرسم تا با آگاهی بره واسه خرید، حالا لب کلام اینکه این دوست محترم ما نمیگه چقده حاظره مایه بذاره واسه خرید سیستم، هی میگه آخر سیستم باشه، حالا شما قویترین سیستمو برام بزار تا بهش بگم ، آهان راستی گفت که واسه VGA تا 400 تومنو حاظره بده ولی نه بیشتر...........
آخر سیستم که دیگه گرافیکش 400 تومنی نمیشه!!
اینطوری بهتره PM بدی توضیح بده تا سیستم رو معرفی کنم.

در اینصورت می تونی یه مادربرد GIGABYTE P41T-D3 بخری، کارش رو راه می اندازه و نباید واسه Core 2 Duo بیشتر از این هزینه کرد، حدود 95 تومنه. البته DDR3 می خوره، اگه رمش DDR2 باشه باید EP41-UD3L بخره که حدود 90 تومن هست.

ممنون
این USB 3 هم میخواد داشته باشه. مدلی هست توی این رنج قیمت؟ که بعید می دونم و فکر می کنم باید یه پورت USB 3 جداگانه بخره

سلام
فرشید جان مین میخواستم یه دستی به سر این pc بکشم ولی بودجم هم محدوده
الان سیستمم اینه
mb:EP43-DS3
ram: 2gig
vga: 9500 GT 1gig
cpu: intel E4600
میخواست رم رو بکنم 4 و گرافیک را تا جایی که مادر بوردم میکشه ببرم بالا.
حالا رم 4 چه مارکی و چه قیمتی در میاد ممنون میشم بگید.
و اینکه vga چی ببندم که سیستمم بکشه. خودم فکرم رو 9800 و 460 هست.فک کنم برا من 9800 بهتر باشه.ممنون میشم یه توضیحی بدید و قیمت اونی که بهنظرتون خوبه رو بگید.

thanx

سلام
فرشید جان مین میخواستم یه دستی به سر این pc بکشم ولی بودجم هم محدوده
الان سیستمم اینه
mb:EP43-DS3
ram: 2gig
vga: 9500 GT 1gig
cpu: intel E4600
میخواست رم رو بکنم 4 و گرافیک را تا جایی که مادر بوردم میکشه ببرم بالا.
حالا رم 4 چه مارکی و چه قیمتی در میاد ممنون میشم بگید.
و اینکه vga چی ببندم که سیستمم بکشه. خودم فکرم رو 9800 و 460 هست.فک کنم برا من 9800 بهتر باشه.ممنون میشم یه توضیحی بدید و قیمت اونی که بهنظرتون خوبه رو بگید.

thanx
اگه نظر من رو بخوای که میگم این سیستم ارزش ارتقا نداره و بزار پولاتو جمع کن یکجا سیستم رو عوض کن، چون هر قطعه ای رو عوض کنی بقیه ی قطعات ضعیفن و بازم باعث افت کارایی میشن.

در غیر اینصورت می تونی رم رو 2 تا 2 گیگ DDR2 Pattriot بخری (بعدا بدرد نمی خوره چون DDR3 دیگه فراگیر شده)
برا VGA هم GTX 460 اگه بخوای بخری باید یه پاور 535 وات GREEN و اگه 9800 بخوای بخری باید یه 485 وات GREEN بخری که بدون مشکل کار کنه. اما بدون که با این سیستم راندمان کاملی از گرافیک جدید نمی تونی بگیری

سلام آقا فرشید میشه یه کیس معرفی کنید که خیلی بزرگ باشه قیمتشم خیلی بالا نباشه؟ ؟ حداکثر 50-60 تومن.

دیگه بهتر از ORBIT شرکت GREEN چیزی بنظرم نمی رسه بکارت بیاد،همشون هم Mid Tower هستن.

با سلام. میخاستم در این هفته فقط یک کیس با بودجه 850 هزار تومان بخرم. بیشتر بهم AMDپیشنهاد شده.
mb: Asus M4A78 T-E
CPU: AMD Phenom II x4 or X6 Tuban
Ram: 2*2Gig DDR3 1333
Hard: 500Gb Western 32mb green
Geraphic: ATI 5570 - 1gig or 2gig DDR5 or DDR3
Power: 380w Real Viera
DVD: Asus 24x ultra Speed
Ram reader
Modem: Zoltrix 3chip
Case: viera
به نظر شما این سیستم واسه کارهای خانگی خوبه؟ برای بازی نمی خام ولی کارهای گرافیکی و کانورت احتیاج دارم. به نظر شما CPU , X4 بخرم یا X6? چه مدلی؟ Ghz?
این گرافیک مناسب هست یا مدل دیگه بگیرم؟ چند گیگ و DDR چند بگیرم؟ لطفا قیمت تک تک قطعات را برایم بزارید.
متاسفانه رم رو کامل برایم ننوشته. لطفا رم مناسب این سیستم پیشنهاد بدیت.
یک پرینتر لیزری سیاه سفید پیشنهاد بدیت. هم Canon و هم HP و.. مرسی

آخرین ویرایش:
فرشید آقای گل بالاخره ازش حرف کشیدم، گفت 1 تومن باشه ولی نه بیشتر، بعدشم گفت که رم رو بیشتر از4gb در نظر نگیر، یعنی همون 4gb رو میخواد، دیگه با 4gb رم و 1میلیون خودت میدونی و تجربت:)

آقا فرشید دیدمش فقط اندازش چطوریه؟ ؟

میخوام بزرگ بزرگ باشه.
بزرگ شما شاید با بزرگ من فرق کنه، با واحد طول بهتره بیان کنیم!
این کیس ابعادش 42*20*48 سانتی متر هست، ببین بکارت میاد یا نه

کیسای بلندتر گرونتر هستن، حالا من نمی دونم منظور و هدفت از خرید کیس بزرگ چیه.

با سلام. میخاستم در این هفته فقط یک کیس با بودجه 850 هزار تومان بخرم. بیشتر بهم AMDپیشنهاد شده.
mb: Asus M4A78 T-E
CPU: AMD Phenom II x4 or X6 Tuban
Ram: 2*2Gig DDR3 1333
Hard: 500Gb Western 32mb green
Geraphic: ATI 5570 - 1gig or 2gig DDR5 or DDR3
Power: 380w Real Viera
DVD: Asus 24x ultra Speed
Ram reader
Modem: Zoltrix 3chip
Case: viera
به نظر شما این سیستم واسه کارهای خانگی خوبه؟ برای بازی نمی خام ولی کارهای گرافیکی و کانورت احتیاج دارم. به نظر شما CPU , X4 بخرم یا X6? چه مدلی؟ Ghz?
این گرافیک مناسب هست یا مدل دیگه بگیرم؟ چند گیگ و DDR چند بگیرم؟ لطفا قیمت تک تک قطعات را برایم بزارید.
متاسفانه رم رو کامل برایم ننوشته. لطفا رم مناسب این سیستم پیشنهاد بدیت.
یک پرینتر لیزری سیاه سفید پیشنهاد بدیت. هم Canon و هم HP و.. مرسی

پیشنهادات رو معلومه از فروشنده های توی بازار گرفتی
اینی که نوشتی برای کار گرافیکی و تبدیل فرمت با توجه به بودجه مناسبه، Phenom II X6 1090 بهتره
اما پاور و کیس پیشنهادی تقلبیه، خرید مدلهای GREEN پیشنهاد میشه، پاور 535 وات به بالا
رم رو هم می تونی از برند CORSAIR انتخاب کنی با همون مشخصات
پرینتر هم HP 1005 یا 1010 پیشنهاد میشه اگر کارت سنگین نیست.

فرشید آقای گل بالاخره ازش حرف کشیدم، گفت 1 تومن باشه ولی نه بیشتر، بعدشم گفت که رم رو بیشتر از4gb در نظر نگیر، یعنی همون 4gb رو میخواد، دیگه با 4gb رم و 1میلیون خودت میدونی و تجربت:)

با 1 تومن می خواست لیست بالاترین سیستم رو بخره؟!

این سیستم پیشنهادی:

CPU:INTEL Core I5 760
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-LE
VGA:ZOTAC Geforce 460 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:ANTEC 900
اینا حدود 1020 تومن میشه

اگه نظر من رو بخوای که میگم این سیستم ارزش ارتقا نداره و بزار پولاتو جمع کن یکجا سیستم رو عوض کن، چون هر قطعه ای رو عوض کنی بقیه ی قطعات ضعیفن و بازم باعث افت کارایی میشن.

در غیر اینصورت می تونی رم رو 2 تا 2 گیگ DDR2 Pattriot بخری (بعدا بدرد نمی خوره چون DDR3 دیگه فراگیر شده)
برا VGA هم GTX 460 اگه بخوای بخری باید یه پاور 535 وات GREEN و اگه 9800 بخوای بخری باید یه 485 وات GREEN بخری که بدون مشکل کار کنه. اما بدون که با این سیستم راندمان کاملی از گرافیک جدید نمی تونی بگیری
ممنون فقط میشه قیمت 9800 رو بگید و پاور 485 رو بگید.من فقط حدود 1 سال شاید از این سیستم استفاده کنم و فقط استفاده الانم میخوام کمی بهتر شه
قیمت 2x2 رم رو هم میگید و چه مارکی بهتره؟
راستی کلا سیستم به نظرتون خوب نیست یا اینکه مادربوردش خوبه و باید یه فکر به حال cpu کنم؟؟

ممنون

با 1 تومن می خواست لیست بالاترین سیستم رو بخره؟!
چه عرض کنم والا، ظاهرا خودشم نمیدونه چکار میخواد بکنه، در هر حال دستت درد نکنه این لیستو بهش میدم ببینم چی میگه، راستی این کارت گرافیک الان حدودا چنده تو بازار؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or