مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید آقای گل بالاخره ازش حرف کشیدم، گفت 1 تومن باشه ولی نه بیشتر، بعدشم گفت که رم رو بیشتر از4gb در نظر نگیر، یعنی همون 4gb رو میخواد، دیگه با 4gb رم و 1میلیون خودت میدونی و تجربت:)

آقا فرشید دیدمش فقط اندازش چطوریه؟ ؟

میخوام بزرگ بزرگ باشه.
بزرگ شما شاید با بزرگ من فرق کنه، با واحد طول بهتره بیان کنیم!
این کیس ابعادش 42*20*48 سانتی متر هست، ببین بکارت میاد یا نه

کیسای بلندتر گرونتر هستن، حالا من نمی دونم منظور و هدفت از خرید کیس بزرگ چیه.

با سلام. میخاستم در این هفته فقط یک کیس با بودجه 850 هزار تومان بخرم. بیشتر بهم AMDپیشنهاد شده.
mb: Asus M4A78 T-E
CPU: AMD Phenom II x4 or X6 Tuban
Ram: 2*2Gig DDR3 1333
Hard: 500Gb Western 32mb green
Geraphic: ATI 5570 - 1gig or 2gig DDR5 or DDR3
Power: 380w Real Viera
DVD: Asus 24x ultra Speed
Ram reader
Modem: Zoltrix 3chip
Case: viera
به نظر شما این سیستم واسه کارهای خانگی خوبه؟ برای بازی نمی خام ولی کارهای گرافیکی و کانورت احتیاج دارم. به نظر شما CPU , X4 بخرم یا X6? چه مدلی؟ Ghz?
این گرافیک مناسب هست یا مدل دیگه بگیرم؟ چند گیگ و DDR چند بگیرم؟ لطفا قیمت تک تک قطعات را برایم بزارید.
متاسفانه رم رو کامل برایم ننوشته. لطفا رم مناسب این سیستم پیشنهاد بدیت.
یک پرینتر لیزری سیاه سفید پیشنهاد بدیت. هم Canon و هم HP و.. مرسی

پیشنهادات رو معلومه از فروشنده های توی بازار گرفتی
اینی که نوشتی برای کار گرافیکی و تبدیل فرمت با توجه به بودجه مناسبه، Phenom II X6 1090 بهتره
اما پاور و کیس پیشنهادی تقلبیه، خرید مدلهای GREEN پیشنهاد میشه، پاور 535 وات به بالا
رم رو هم می تونی از برند CORSAIR انتخاب کنی با همون مشخصات
پرینتر هم HP 1005 یا 1010 پیشنهاد میشه اگر کارت سنگین نیست.

فرشید آقای گل بالاخره ازش حرف کشیدم، گفت 1 تومن باشه ولی نه بیشتر، بعدشم گفت که رم رو بیشتر از4gb در نظر نگیر، یعنی همون 4gb رو میخواد، دیگه با 4gb رم و 1میلیون خودت میدونی و تجربت:)

با 1 تومن می خواست لیست بالاترین سیستم رو بخره؟!

این سیستم پیشنهادی:

CPU:INTEL Core I5 760
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-LE
VGA:ZOTAC Geforce 460 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:ANTEC 900
اینا حدود 1020 تومن میشه

اگه نظر من رو بخوای که میگم این سیستم ارزش ارتقا نداره و بزار پولاتو جمع کن یکجا سیستم رو عوض کن، چون هر قطعه ای رو عوض کنی بقیه ی قطعات ضعیفن و بازم باعث افت کارایی میشن.

در غیر اینصورت می تونی رم رو 2 تا 2 گیگ DDR2 Pattriot بخری (بعدا بدرد نمی خوره چون DDR3 دیگه فراگیر شده)
برا VGA هم GTX 460 اگه بخوای بخری باید یه پاور 535 وات GREEN و اگه 9800 بخوای بخری باید یه 485 وات GREEN بخری که بدون مشکل کار کنه. اما بدون که با این سیستم راندمان کاملی از گرافیک جدید نمی تونی بگیری
ممنون فقط میشه قیمت 9800 رو بگید و پاور 485 رو بگید.من فقط حدود 1 سال شاید از این سیستم استفاده کنم و فقط استفاده الانم میخوام کمی بهتر شه
قیمت 2x2 رم رو هم میگید و چه مارکی بهتره؟
راستی کلا سیستم به نظرتون خوب نیست یا اینکه مادربوردش خوبه و باید یه فکر به حال cpu کنم؟؟

ممنون

با 1 تومن می خواست لیست بالاترین سیستم رو بخره؟!
چه عرض کنم والا، ظاهرا خودشم نمیدونه چکار میخواد بکنه، در هر حال دستت درد نکنه این لیستو بهش میدم ببینم چی میگه، راستی این کارت گرافیک الان حدودا چنده تو بازار؟

ممنون فقط میشه قیمت 9800 رو بگید و پاور 485 رو بگید.من فقط حدود 1 سال شاید از این سیستم استفاده کنم و فقط استفاده الانم میخوام کمی بهتر شه
قیمت 2x2 رم رو هم میگید و چه مارکی بهتره؟
راستی کلا سیستم به نظرتون خوب نیست یا اینکه مادربوردش خوبه و باید یه فکر به حال cpu کنم؟؟

ممنون

خیلی کم پیدا میشه، اگه باشه از 130 تا 150 تومن هست، بهتره اصلا بجاش 5750 یا با بالاتر GTS 450 رو بخری، برای 1 سال ارزش نداره اینجوری هزینه کنی، یه چیز بخر که بعدا بکار بیاد

مارک رم رو هم گفتم دیگه، چون DDR2 گرونه و ارزش هزینه کردن هم نداره گفتم Pattriot بخر
تمام قطعات سیستمت باید عوض بشه، فرقی نمی کنه

چه عرض کنم والا، ظاهرا خودشم نمیدونه چکار میخواد بکنه، در هر حال دستت درد نکنه این لیستو بهش میدم ببینم چی میگه، راستی این کارت گرافیک الان حدودا چنده تو بازار؟
حدود 250 تا 300 تومن بسته به برند هست.

راستی آقا فرشید عزیز، راجب اون قضیه مانیتور بود گفته بودم Full HD باشه، کلا قید این قضیه رو زدم، میخوام با 250 تومن بهترین و خفنترین مانیتور رو تو این رنج بودجه ای که دارم بخرم، حالا یه زحمتی بکش و دوباره رهنماییم کن;;) راستی هم از سری LED و هم از LCDها پیشنهاد بده و هر کدوم که به نظرت بهتره رو هم بهم بگو;)

راستی آقا فرشید عزیز، راجب اون قضیه مانیتور بود گفته بودم Full HD باشه، کلا قید این قضیه رو زدم، میخوام با 250 تومن بهترین و خفنترین مانیتور رو تو این رنج بودجه ای که دارم بخرم، حالا یه زحمتی بکش و دوباره رهنماییم کن;;) راستی هم از سری LED و هم از LCDها پیشنهاد بده و هر کدوم که به نظرت بهتره رو هم بهم بگو;)
خب می تونی SAMSUNG 2350 رو بخری که حدود 260 تومن هست یا SAMSUNG 2270 رو بخری که همین حدود هست و هر دو هم FULL HD هستن و LCD پانل هستن

اگر از LED ها بخوای می تونی 2085 از SAMSUNG رو بخری که کوچکتر از قبلیا هست و ساخت خود سام هست و رزولوشنش هم پایینتره.

بنظرم همون LCD ها بهتره.

سلام آقا فرشید خسته نباشید واقعا
شما قیمت این دو مانیتور داخل بازار دارید ؟
aoc v22t و lg w2261vp
کدومشون بهتره ؟ هم برای pc می خوام هم برای xbox .
اگر مانیتور دیگه ای هم مد نظرتون ممنون میشم اگر معرفی کنید

سلام آقا فرشید میشه یه مانیتور معرفی کنید که واسه PC میخوام و بعضی وقتا هم واسه PS3 . یعنی HDMI بخوره. به نظرم سامسونگ بهتره. ولی نمیدونم والا.

رنج قیمتم زیر 300 تومن باشه. ال ای دی یا ال سی دی بودنشم فرقی نداره فقط هر کدوم که بهتر باشه و به کارم بیاد. ممنون.

سلام آقا فرشید خسته نباشید واقعا
شما قیمت این دو مانیتور داخل بازار دارید ؟
aoc v22t و lg w2261vp
کدومشون بهتره ؟ هم برای pc می خوام هم برای xbox .
اگر مانیتور دیگه ای هم مد نظرتون ممنون میشم اگر معرفی کنید

همین پست بالایی 2 تا مانیتور معرفی کردم، البته اگر بخوای 2 تا پورت داشته باشه باید مدل 2350 رو بخری که هم DVIداره و هم VGA ولی برای حفظ کیفیت باید دنبال مدلی باشید که دو پورت DVI و HDMI رو داشته باشه که یه انتخاب همون LG 2261VP هست و یکی هم SAMSUNG BX23720 که LED هست و خیلی گرونتره، مدل AOC پیشنهاد نمیشه.

سلام آقا فرشید میشه یه مانیتور معرفی کنید که واسه PC میخوام و بعضی وقتا هم واسه PS3 . یعنی HDMI بخوره. به نظرم سامسونگ بهتره. ولی نمیدونم والا.

رنج قیمتم زیر 300 تومن باشه. ال ای دی یا ال سی دی بودنشم فرقی نداره فقط هر کدوم که بهتر باشه و به کارم بیاد. ممنون.

امروز چرا همه دنبال خرید مانیتورن؟!
مدلای بالایی جواب سوال شما هم هست.

سلام دوستان
یکی از دوستان من قصد خرید یه کیس داره بودجش هم حدود 1500-1400 هست و میخواد که cpu i7داشته باشه اما توانتخاب کارت گرافیک شک داره بین اینکه دوتا 460 بندازه یایه کارت جدا
حالا شما راهنمایی کنید و یه کیس مناسب بازی با این قیمت بگید
ممنون

سلام دوستان
یکی از دوستان من قصد خرید یه کیس داره بودجش هم حدود 1500-1400 هست و میخواد که cpu i7داشته باشه اما توانتخاب کارت گرافیک شک داره بین اینکه دوتا 460 بندازه یایه کارت جدا
حالا شما راهنمایی کنید و یه کیس مناسب بازی با این قیمت بگید
ممنون
این پیشنهاد میشه:

CPU:INTEL CORE I7 930
RAM:3*2GB CORSAIR DDR3 1333 PI SERIES
M/B:ASUS P6X58D-E
VGA:ZOTAC Geforce 460 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:ANTEC 900

حدود 1400 تومن میشه، اگه بتونه 100 تومن بیشتر بده می تونه یه GTX 560 یا GTX 470 بخره که خیلی سریعتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or