مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من ميخواستم سيستمم رو اورکلاک کنم.تا حالا هم اين کار رو انجام ندادم.ميشه يه کمکی بکنید.اينم مشخصات سيستمم:
main:m2n e
cpu 3800 amd x2
ram:2*1 gig ocz bus 800 ops edition xtc series
vga: pixelview 7600 gt

من ميخواستم سيستمم رو اورکلاک کنم.تا حالا هم اين کار رو انجام ندادم.ميشه يه کمکی بکنید.اينم مشخصات سيستمم:
main:m2n e
cpu 3800 amd x2
ram:2*1 gig ocz bus 800 ops edition xtc series
vga: pixelview 7600 gt
اول بگم که ASUS M2N-E زياد اورکلاک نميشه اما شما براي نتيجه بهتر لازمه آخرين نسخه بايوس رو از سايت Asus دانلود و پروگرام کني.
اما 3800 با فرکانس 2000 رو فکر کنم بتوني برسوني به 2400 يعني سرعت 4600 چون رمت براي اينکار مناسبه
اما بطور خلاصه نحوه اورکلاک رو توضيح ميدم
-اول سرعت رم رو تاحد ممکن بيار پايين (مثلا 400 يا 533)تا مطمئن باشي رم دچار مشکل نميشه.
- ضريب HT اگر روي 5 هست بايد روي 4 يا 3 باشه نميتونم بگم کدومش بهتره بايد خودت آزمايش کني. اول با 4 شروع کن
- 0.1 ولت به CPU اضافه کن و باس رو کم کم ببر بالا ( مثلا به اين شکل 200-220-230-235-237-238-239-240-...) تا يه وضعيت پايدار پيدا کني.
- هر بار که باس رو زياد کردي يه برنامه سنگين که از دو هسته استفاده ميکنه(و يا دو تا برنامه يک هسته اي) مثلا Windows Media Encoder رو بزار ران بشه بعد دما رو نگاه کن اگر از 65 نزد بالا بازم به CPU ولت بده( هر چي بيشتر ولت بدي توي باس بيشتري ميتوني پايدار کني ولي بايد مواظب دما باشي)
- حالا ميتوني سرعت رم رو يکم بيشتر کني
- بعد از اينکه باس پايدار و ولت مناسب رو پيدا کردي حالا بايد يه مدت با سيستم کار کني( شايد چند روز) بيبني سيستم دچار مشکل ميشه يا نه ميتوني از نرم افزارهاي سنگين- 3dmark- بازي و ... استفاده کني حتي نرم افزار خاصي بدين منظور وجود داره. اگر توي اين مدت سيستم هنگ کرد بدون Cpu رو زياد اور کردي اگر سيستم ريست شد بدون سرعت رمت زياده پس يا سرعت رم رو کم کن يا به رم ولت بده تا پايدارتر بشه( دماي رم رو ميتوني با دست زدن بهش کنترل کن)
- بعضي از موارد ولت دادن به چيپست هم ميتوني مفيد باشه

در کل يه کار سعي و خطا هست مراحلي که من نوشتن لزومي نداره به ترتيب انجام بشه حالا برو اور کن ببينيم چکار ميکني.
خب اين در مورد اورکلاک سيستمه. اورکلاک کارت گرافيک خيلي ساده تر هست.

نوشته شده توسط THE UNDERTAKER
يه سوال داشتم مادربردي از MSI نداريم كه از نظر كاركرد و قيمت در حد Biostare T force 965Pt باشه؟

آخه ميخوام برم نمايندگي MSI به جاي مادربرد قبليم(MSI K9N ultra) يه مادربرد مثلBiostare T force 965Pt بگيرم.

من توصيه ميکنم اگر مادربردت مشکلي نداشت و عوضش نکردن يه AMD 5000 بزن روي مادربردت. مادربرد biostar مزيت اصليش اورکلاک فوق العاده و قيمت مناسبش هست که متاسفانه Msi همچين مادربردي نداره.

من اهل اوركلاك نيستم( راضيم به رضاي خدا :cheesygri ) از Amd هم اصلا خوشم نمياد.

يه مادربرد متوسط از MSI در حد Biostare T force 965Pt حدودا تا 130 تومن ميخوام كه در حد متوسط كار كنه (فعلا مجبورم)

گرافيكم 7600GT گيگا هست.
Ram و cpu كه ميخوام ببندم OCZ 667 gold و e6400 هست.

اين لينك مادربرد هاي MSI (socket 775 حالا لطفا يه مادربرد از اينها به من معرفي كنيد كه برم بگيرمش:
http://www.rayanbadr.com/Static/Products/Msi/Mainboard/List1.asp

hasan jan adresesh ine:tehran-khiabane vali asr-4rah taleghani-pasaj computere iran.hameye namayandegiha tabloan va hamintor monsef.
=================================================
dar morede overclock hagh ba mohammadrezas.faghta zarib htt ro bezar 3 aval az hame.hamintor ramro ta jayi ke volt mikhore volt bede.htt ro ham 10 ta 10 ta biar bala save kon va dobare az bios shoroo kon.be cpu 0.1 ela 0.15 volt bede kafie.hata shayad bedoone voltam too 2.4 moshkeli nadashte bashi(man ba x2 3600 too 2.4 be volt ehtiaj nadaram)
--------------------------------------------
under jan ye borde khub dare msi ke editor chice toms hardware ham dare.msi 975x hastesh ke gheymat ro khabari nadaram

OK
پيدا کردم برات اتفاقا مادربرد خوبي هم هست در حد متوسط هم اورکلاک ميشه
MSI P965 Platinum
پرفورمنسش هم خوبه
imageview.php

ولي قيمتش رو نميدونم.(فکر کنم يکم گرون باشه) اينم يه لينک ديگه در مورد اين مادربرد.
http://www.hexus.net/content/item.php?item=6702

آخرین ویرایش:
under jan ye borde khub dare msi ke editor chice toms hardware ham dare.msi 975x hastesh ke gheymat ro khabari nadaram
خب اينم مادربرد خوبيه ولي مثل همه مادربرد هاي چيپست 975 گرون هست قيمت MSI - 975X Platinum رو رايان صبا زده 242 تومن. کلا چيپست 975 مال قشر مرفه بيدرد هست.

خيلي ممنون:cheesygri

قيمتش اگه تا 150 تومن باشه خوبه.;)

ببخشيد نمايندگي intel و ocz رو هم بگيد :blushing: (چون بايد سه ساعت دنبالش بگردم. توي پاساژ ايرانه ديگه؟)

دو تا سوال هم داشتم:

1- دم عيد قيمت قطعات حدودا چه طور ميشه؟

2-براي فاميلمون ميخوام يه كارت گرافيك Palit Geforce 7600GS Sonic DDR3 بگيرم. لطفا آدرس اين رو هم بگيد.

دم عيد قيمت قطعات حدودا چه طور ميشه؟
والا پارسال تا آخرين روزهاي اسفند قيمتها همينطور مثل الان داشت ميومد پايين که ييهو بعد از عيد کشيد بالا.
رم رو Team بخر از آقا کيوان که نمايندگيش هم هست اينم ليست قيمتاش خيلي ارزونه

Attachments

• 35j0368.jpg
    35j0368.jpg
    31.8 KB · مشاهده: 21
آخرین ویرایش:
من 3dmark 2001SE روي سيستم زاقارتي خودم ران کردن با گرافيک ATI 7500 نمره 4150 داد در حاليکه روي XP نمره 4050 ميداد بعد فهميدم که اين بخاطر درايورش هست که ويستا نصب ميکنه با درايور معمولي همون نمره قبلي رو داد. فرترن هم از 550 ثانيه روي XPSP1 شد 570 ثانيه که طبيعيه چون اگه XPSP2 بود همون 570 ميشد.

من 3dmark 2001SE روي سيستم زاقارتي خودم ران کردن با گرافيک ATI 7500 نمره 4150 داد در حاليکه روي XP نمره 4050 ميداد بعد فهميدم که اين بخاطر درايورش هست که ويستا نصب ميکنه با درايور معمولي همون نمره قبلي رو داد. فرترن هم از 550 ثانيه روي XPSP1 شد 570 ثانيه که طبيعيه چون اگه XPSP2 بود همون 570 ميشد.

من منظورم رو بد بیان کردم.
منظورم این بود:
4gt9m9v.jpg

در ضمن من بمیرم xpsp2 رو با 1 عوض نمیکنم به علت امنیت بسیار بهتری که نسبت به سرویس ÷ک 1 داره.

من منظورم رو بد بیان کردم.
منظورم این بود:
4gt9m9v.jpg

در ضمن من بمیرم xpsp2 رو با 1 عوض نمیکنم به علت امنیت بسیار بهتری که نسبت به سرویس ÷ک 1 داره.
الان گرفتم
منظورت بنچمارک خود ويستا هست روي سيستم من نمره نميده (وسط کار ارور ميده)
-------------------------------------------------------------------------------------
من از نرم افزار Norton Ghost استفاده ميکنم هر وقت سيستم آلوده شد فلاپي رو ميزارم توي کامپيوتر در عرض 3 دقيقه ويندوز عوض ميشه.
-------------------------------------------------------------------------------------
راستي نظرت راجع به رمهايTeam چيه قيمتشون که خيلي پايينه براي اورکلاک E6400 تا باس 438 کدوم رو پيشنهاد ميکني يه رم 2 گيگي دوال بردارم يا دوتا رم يک گيگ سينگل.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or