مادربرد با چيپست 945 کمتر اور ميشه پرفورمنسش نسبت به 965 اختلاف زيادي نداره مثلا Asrock 945G-DVI که گرافيک آنبورد هم داره و قيمتش هم 80 تومنه مدلهاي ديگه اي رو بطور کامل نميشناسم معرفي کنماگه یک نفر اهل اور کلاک نباشه و بخواد مادربوردش از نظر قیمت وکارایی در همین حدودا باشه چی باید بگیره((سیستم اینتل))
آخه اورکلاک کردن بلد نیستم از کجا میتونم یاد بگیرمولي دوست عزيز Core 2 Duo ها به راحتي تا حدود 90 درصد اور ميشن حتي اگر کسي اهل اورکلاک نباشه نبايد از اين ظرفيت بالاي اورکلاک بگذره
شما به راحتي ميتونيد core 2 duo 6300 با قيمت 190 تومن بگيريد با فن خود پردازنده به سرعت core 2 duo ex6800 برسونيدش که قيمتش يک ميليون و 100 هزار تومن هست حتي با تعويض فن و يا استفاده از واتر کولينگ خيلي بيشتر از اينا ميشه اور کرد.
محمدرضا جان اين دوتا رو جابجا ننوشتي
leadtek 7600 gs
palit x1600 pro
x1600 pro توي اون لينکي که Rax داده بود يه سرو گردن از 7600 Gs بالاتر بود.
سلام
من می خوام یه کیس جمع کنم با 600 تومان پول. مین بردش هم ABIT -KN9 SLI با قیمت حدود 130 و کارت گرافیکش هم palit geforce 7600 gs ddr3 sonic هست (البته با توصیه محمد رضا جون و مقدار پول من). لطفا بگید با این مقدار پول و این کارت گرافیک و مین برد بقیه چیزها رو چجوری جمع کنم؟ در ضمن برای بازی میخوام . و می خوام سی پی یو هم amd باشه.
یا علی مدد

شما سيستمت رو بخر ما در حد توان کمکت ميکنيم اورکلاک کنيآخه اورکلاک کردن بلد نیستم از کجا میتونم یاد بگیرم
وقتی اورکلاک میکنیم از کجا بفهمیم که قطعات آسیب نمی بینند و یا نمیسوزند
والا توي کرج ميدون هفت تير ورودي پاساژ نه يکي دو مغازه سمت چپ(دربش رو به ميدون باز ميشد) يه مغازه هست که ما يه بار ازش يه سيستم خريديم برا يکي از آشنا ها انصافا هم خوب با ما حساب کرد حتي پول اسمبل رو نگرفت و با من رفيق شد و من يه Cd شامل بنچمارکهاي مختلف بهش دادم. اسم مغازه يا طرف رو يادم نمي ياد ولي اگر شما اسم اون چند تا مغازه رو بگيد شايد يادم بياد.سلام
بچه ها در ضمن یه مغازه خوب که آدم های با انصافی باشن هم از نظر اینکه قطعه رو به آدم نندازن و هم قیمت رو خوب حساب کنن هم به من معرفی کنید.
یا علی مدد
والا توي کرج ميدون هفت تير ورودي پاساژ نه يکي دو مغازه سمت چپ(دربش رو به ميدون باز ميشد) يه مغازه هست که ما يه بار ازش يه سيستم خريديم برا يکي از آشنا ها انصافا هم خوب با ما حساب کرد حتي پول اسمبل رو نگرفت و با من رفيق شد و من يه Cd شامل بنچمارکهاي مختلف بهش دادم. اسم مغازه يا طرف رو يادم نمي ياد ولي اگر شما اسم اون چند تا مغازه رو بگيد شايد يادم بياد.
نه اگر خواستي زنگ ميزنم به آشنامون ازش ميپرسم روي کاورش نوشته بود.سلام
اسم مغازه رز رایانه نبود؟
در ضمن همونطور که محمد رضا گفت باید کرج رو بی خیال شد و از تهران قطعات رو تهیه کرد.
یا علی مدد
نه اگر خواستي زنگ ميزنم به آشنامون ازش ميپرسم روي کاورش نوشته بود.