مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اگه یک نفر اهل اور کلاک نباشه و بخواد مادربوردش از نظر قیمت وکارایی در همین حدودا باشه چی باید بگیره((سیستم اینتل))
مادربرد با چيپست 945 کمتر اور ميشه پرفورمنسش نسبت به 965 اختلاف زيادي نداره مثلا Asrock 945G-DVI که گرافيک آنبورد هم داره و قيمتش هم 80 تومنه مدلهاي ديگه اي رو بطور کامل نميشناسم معرفي کنم
ولي دوست عزيز Core 2 Duo ها به راحتي تا حدود 90 درصد اور ميشن حتي اگر کسي اهل اورکلاک نباشه نبايد از اين ظرفيت بالاي اورکلاک بگذره
شما به راحتي ميتونيد core 2 duo 6300 با قيمت 190 تومن بگيريد با فن خود پردازنده به سرعت core 2 duo ex6800 برسونيدش که قيمتش يک ميليون و 100 هزار تومن هست حتي با تعويض فن و يا استفاده از واتر کولينگ خيلي بيشتر از اينا ميشه اور کرد.

ولي دوست عزيز Core 2 Duo ها به راحتي تا حدود 90 درصد اور ميشن حتي اگر کسي اهل اورکلاک نباشه نبايد از اين ظرفيت بالاي اورکلاک بگذره
شما به راحتي ميتونيد core 2 duo 6300 با قيمت 190 تومن بگيريد با فن خود پردازنده به سرعت core 2 duo ex6800 برسونيدش که قيمتش يک ميليون و 100 هزار تومن هست حتي با تعويض فن و يا استفاده از واتر کولينگ خيلي بيشتر از اينا ميشه اور کرد.
آخه اورکلاک کردن بلد نیستم از کجا میتونم یاد بگیرم
وقتی اورکلاک میکنیم از کجا بفهمیم که قطعات آسیب نمی بینند و یا نمیسوزند

سلام
من می خوام یه کیس جمع کنم با 600 تومان پول. مین بردش هم ABIT -KN9 SLI با قیمت حدود 130 و کارت گرافیکش هم palit geforce 7600 gs ddr3 sonic هست (البته با توصیه محمد رضا جون و مقدار پول من). لطفا بگید با این مقدار پول و این کارت گرافیک و مین برد بقیه چیزها رو چجوری جمع کنم؟ در ضمن برای بازی میخوام . و می خوام سی پی یو هم amd باشه.
یا علی مدد

سلام
بچه ها در ضمن یه مغازه خوب که آدم های با انصافی باشن هم از نظر اینکه قطعه رو به آدم نندازن و هم قیمت رو خوب حساب کنن هم به من معرفی کنید.
یا علی مدد

سلام
من می خوام یه کیس جمع کنم با 600 تومان پول. مین بردش هم ABIT -KN9 SLI با قیمت حدود 130 و کارت گرافیکش هم palit geforce 7600 gs ddr3 sonic هست (البته با توصیه محمد رضا جون و مقدار پول من). لطفا بگید با این مقدار پول و این کارت گرافیک و مین برد بقیه چیزها رو چجوری جمع کنم؟ در ضمن برای بازی میخوام . و می خوام سی پی یو هم amd باشه.
یا علی مدد

منظورت رو نميفهمم چجوري جمع كنم يعني چي؟
ولي با 600 اينطوري ميشه:
cpu x2 3800=125
vga:110
main:140
ram:2x512 ddr2 667=130
power:gereen 480w=35
hard:western digital
خوب اين ميشه 600 تومن.
========================================
اين چند روز كه نبودم همه ي پست هارم خوندم و براي اكثرش هم جواب دارم.ولي ديگه خسته شدم از هر چيزي بايد 1000000 بار توضيح داد تا بفهمه.توروخدا سوالاي مسحره نكنين;)

سلام
محمد رضا منظورت از مین 140 همون abit -kn9 sli هست ؟
فکر نمی کنی یه مقدار قیمتش رو بالا گفتی؟
در ضمن یه مغازه خوب هم معرفی کن که برم این قطعات رو از اون بخرم.
در ضمن فقط می خوام یه cd rom 40x asus روش ببندم چون خودم یه combo دارم
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
آخه اورکلاک کردن بلد نیستم از کجا میتونم یاد بگیرم
وقتی اورکلاک میکنیم از کجا بفهمیم که قطعات آسیب نمی بینند و یا نمیسوزند
شما سيستمت رو بخر ما در حد توان کمکت ميکنيم اورکلاک کني
براي اينکه به سيستمت آسيب نرسه کافيه هر قطعه اي رو که ولتاژش رو ميبري بالا دماش رو درحالت حداکثر بار مشاهده کني ببيني از 65-70 درجه نزنه بالا به همين سادگي.
رسوندن 6300 به 6800 اونقدر اورکلاک نميخواد که به سيستم آسيب برسه بالاترش خطريه که اونهم اگر مواظب دما باشي مشکلي پيش نميياد.

سلام
بچه ها در ضمن یه مغازه خوب که آدم های با انصافی باشن هم از نظر اینکه قطعه رو به آدم نندازن و هم قیمت رو خوب حساب کنن هم به من معرفی کنید.
یا علی مدد
والا توي کرج ميدون هفت تير ورودي پاساژ نه يکي دو مغازه سمت چپ(دربش رو به ميدون باز ميشد) يه مغازه هست که ما يه بار ازش يه سيستم خريديم برا يکي از آشنا ها انصافا هم خوب با ما حساب کرد حتي پول اسمبل رو نگرفت و با من رفيق شد و من يه Cd شامل بنچمارکهاي مختلف بهش دادم. اسم مغازه يا طرف رو يادم نمي ياد ولي اگر شما اسم اون چند تا مغازه رو بگيد شايد يادم بياد.

كرجو ولش كن.
قيمتم شايد قديمي باشه حسن جان.
پاشو برو پاساز كامپيوتر ايران توي 4 راه طالقاني همه چي گيرت مياد.
رم از انفورماتيك گستر.مين از شاب و سي پي يو هم از البالو.پاورم از ثنا كامپيوتر.

سلام
محمد رضا جون میشه آدرس این پاساژ رو دقیقا به من بدی . چون من بچه کرجم باید آدرس رو دقیق بدونم تا اون رو پیدا کنم. در ضمن اسم این مغازه هایی که نوشتی خودت از همه جهت قبولشون داری دیگه نه؟(هم از جهت قیمت و هم قطعه و گارانتی )
یا علی مدد

والا توي کرج ميدون هفت تير ورودي پاساژ نه يکي دو مغازه سمت چپ(دربش رو به ميدون باز ميشد) يه مغازه هست که ما يه بار ازش يه سيستم خريديم برا يکي از آشنا ها انصافا هم خوب با ما حساب کرد حتي پول اسمبل رو نگرفت و با من رفيق شد و من يه Cd شامل بنچمارکهاي مختلف بهش دادم. اسم مغازه يا طرف رو يادم نمي ياد ولي اگر شما اسم اون چند تا مغازه رو بگيد شايد يادم بياد.

سلام
اسم مغازه رز رایانه نبود؟
در ضمن همونطور که محمد رضا گفت باید کرج رو بی خیال شد و از تهران قطعات رو تهیه کرد.
یا علی مدد

نه اگر خواستي زنگ ميزنم به آشنامون ازش ميپرسم روي کاورش نوشته بود.

سلام
نه نه دستت درد نکنه زنگ نمی خواد یزنی به احتمال بسیار زیاد برم قطعات رو از تهران و همون جایی که محمد رضا معرفی کرد تهیه کنم.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or