ِِDDRII توي باسهاي 533، 667 و 800 موجود هست.بله توئين موس ها خوبن ! البته مونده باسش هم چي باشه ! فكر كنم 400 باشه ديگه ؟
از اینجا میتونی قیمت انواع CPU های AMD و AM2 یا همون دو هسته ای را مشاهده کنی!میخواستم بدونم لیست جدید قیمت های سی پی یو ای ام دی را از کجت میتونم گیر بیارم
پس دمت گرم یک گرافیک 256 خوب 100 الی زیر صد تومان معرفی کن و میخواستم بدونم 128 تا چه زمانی جواب میدهميزان حافظه تاثيري توي عملکرد کارت گرافيک نداره ولي سرعت حافظه به شدت مهمه، مگر اينکه کارت گرافيک حافظه کم بياره، يعني بازي به حافظه بيشتري نياز داشته باشه. خب حافظه 128 به نظر من اگر بخواي اينده نگري کني کمه، 256 منطقي هست و 512 زياد.
آقا DDR4 کجا بود DDR4 رو من فقط روي R600 ديدم.پس دمت گرم یک گرافیک 256 خوب 100 الی زیر صد تومان معرفی کن و میخواستم بدونم 128 تا چه زمانی جواب میده
بعدش این گرافیک زیر حافظه اش چی است:
palit geforce 7600gs sonic ddr4
والا تا تابستون فکر کنم بياد قيمتش رو نميدونم ولي Radeon X2800XTX2 که از دو تا چيپ R600 استفاده ميکنه 600 دلار قيمت خورده با اين حساب قيمت R600 بايد خيلي مناسب باشهمیخوام یه سیستم توپ واسه تابستون ببندم:cheesygri
میخوام ببینم این R600 کی در میاد و تا اون زمان حدود چند میشه ؟ 8800 چنده و چند میشه و همچنین 8200 و از این حرفها!
رم دو گیگ چنده؟
CPU خوب واسه اونموقع چی پیشنهاد دارید؟
من توصيه ميکنم اگر مادربردت مشکلي نداشت و عوضش نکردن يه AMD 5000 بزن روي مادربردت. مادربرد biostar مزيت اصليش اورکلاک فوق العاده و قيمت مناسبش هست که متاسفانه Msi همچين مادربردي نداره.يه سوال داشتم مادربردي از MSI نداريم كه از نظر كاركرد و قيمت در حد Biostare T force 965Pt باشه؟
آخه ميخوام برم نمايندگي MSI به جاي مادربرد قبليم(MSI K9N ultra) يه مادربرد مثلBiostare T force 965Pt بگيرم.