مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

قيمت AMD همچنان رو به کاهشه
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+ شده 240 هزار تومن
AMD 5000 توي اکثر موارد از Core 2 Duo 6400 قويتره که قيمت 6400 الان 240 هزار تومن هست. اگر بازم قيمته بياد پايين به دوستان توصيه ميشه بجاي core 2 duo سيستم AMD ببندن
ديروز پيش دوستم که مغازه داره بودم ميگفت که Core 2 Duo ها يخ هستند مردم ميان 200-300 پول ميدن پاي CPU ميگن اين چه سي پي يوييه
متاسفانه اکثر مردم سرعت کامپيوتر رو توي اين ميبينند که سيستم زود بياد بالا و يا وقتي my computer رو ميزني زود باز بشه و مواردي از اين قبيل. اگر براي چنين افرادي ميخوايد سيستم تهيه کنيد حتما سيستم AMD ببنديد.

حال شما چطوره از این که نصفه شبم به فعالیتتون ادامه میدید حال میکنم:biggrin1:
جاتون را خالی کردیم رفتیم نمایشگاه اتوکم((اصفهان))و هزار تا چیز عجیبب غریب دیدیم.
=======================================================
خب بگذریم و سوال بپرسیم.
میخواستم بدونم لیست جدید قیمت های سی پی یو ای ام دی را از کجت میتونم گیر بیارم

آقا من موندم چرا شما میگید حافظه گرافیک تو کارش تاتیر نداره و یک لیدتک 7300 دی دی آر تری 128 مگ
از یک 7300 دی دی آر تو 256 مگ بهتر است

اين رايان صبا يه مقدار گرون ميده قيمت واقعي 5 تا 10 تومن کمتر از اينا است.
------------------------------------------------------------------------------------
ميزان حافظه تاثيري توي عملکرد کارت گرافيک نداره ولي سرعت حافظه به شدت مهمه، مگر اينکه کارت گرافيک حافظه کم بياره، يعني بازي به حافظه بيشتري نياز داشته باشه. خب حافظه 128 به نظر من اگر بخواي اينده نگري کني کمه، 256 منطقي هست و 512 زياد.

ميزان حافظه تاثيري توي عملکرد کارت گرافيک نداره ولي سرعت حافظه به شدت مهمه، مگر اينکه کارت گرافيک حافظه کم بياره، يعني بازي به حافظه بيشتري نياز داشته باشه. خب حافظه 128 به نظر من اگر بخواي اينده نگري کني کمه، 256 منطقي هست و 512 زياد.
پس دمت گرم یک گرافیک 256 خوب 100 الی زیر صد تومان معرفی کن و میخواستم بدونم 128 تا چه زمانی جواب میده
بعدش این گرافیک زیر حافظه اش چی است:
palit geforce 7600gs sonic ddr4

قيمت هاي بازار هم يكم بيشتره ! قيمت يوزر بهتون بدن توي هر دستگاه يه 50 هزار تومني مياد پايين ! براي مثال سي پي يو اينتل 2.8 سلرون دي ! Lga 775 فكر كنم يه چيزي حدود 90 تومن ماه پيش ميدادن ! درحالي كه قيمتش اون موقع 82 الي 83 تومن بود ! حتي با اين همه هم سود ميكردند !

میخوام یه سیستم توپ واسه تابستون ببندم:cheesygri
میخوام ببینم این R600 کی در میاد و تا اون زمان حدود چند میشه ؟ 8800 چنده و چند میشه و همچنین 8200 و از این حرفها!
رم دو گیگ چنده؟
CPU خوب واسه اونموقع چی پیشنهاد دارید؟

پس دمت گرم یک گرافیک 256 خوب 100 الی زیر صد تومان معرفی کن و میخواستم بدونم 128 تا چه زمانی جواب میده
بعدش این گرافیک زیر حافظه اش چی است:
palit geforce 7600gs sonic ddr4
آقا DDR4 کجا بود DDR4 رو من فقط روي R600 ديدم.
من توصيه ميکنم همين رو بگير Palit Geforce 7600GS Sonic DDR3 که 256 هست قيمتش هم حدود 120 هست اما اگر کمتر ميخواي هزينه کني Palit Radeon X1600 pro که قدرتش در حد 7600 Gs DDRII هست هم رمش 256 هست که قيمتش 83 تومنه.
-----------------------------------------------------------------------
والا همين الانش هم 128 براي بعضي بازيها کمه بستگي داره چقدر گيم خور باشي. اطلاعات تکميلي توي اين زمينه رو بايد از آقا محمدرضا بگيري.

يه سوال داشتم مادربردي از MSI نداريم كه از نظر كاركرد و قيمت در حد Biostare T force 965Pt باشه؟

آخه ميخوام برم نمايندگي MSI به جاي مادربرد قبليم(MSI K9N ultra) يه مادربرد مثلBiostare T force 965Pt بگيرم.

میخوام یه سیستم توپ واسه تابستون ببندم:cheesygri
میخوام ببینم این R600 کی در میاد و تا اون زمان حدود چند میشه ؟ 8800 چنده و چند میشه و همچنین 8200 و از این حرفها!
رم دو گیگ چنده؟
CPU خوب واسه اونموقع چی پیشنهاد دارید؟
والا تا تابستون فکر کنم بياد قيمتش رو نميدونم ولي Radeon X2800XTX2 که از دو تا چيپ R600 استفاده ميکنه 600 دلار قيمت خورده با اين حساب قيمت R600 بايد خيلي مناسب باشه
8300 شايد يکم ديرتر بياد قيمتش رو خبر ندارم
--------------------------------------------------------------------------
رم دو گيگ 150 تومن هست تا 360 تومن بستگي داره مارکش چي باشه تايمينگش چي باشه و باسش چي باشه براي AM2 باس 800 توصيه ميشه و براي C2D باس 667.
-----------------------------------------------------------------------------
خب بستگي داره قيمتها اون موقع چه جوري باشن، چه کاري ميخواي با کامپيوتر انجام بدي و چقدر ميخواي هزينه کني
Core 2 Duo 4300 يا 4400 يا 6320 يا 6420 شايد هم Amd 6000 بياد بازار و ارزون بشه به هر حال در مورد آينده اصلا نميشه اظهار نظر کرد.

يه سوال داشتم مادربردي از MSI نداريم كه از نظر كاركرد و قيمت در حد Biostare T force 965Pt باشه؟

آخه ميخوام برم نمايندگي MSI به جاي مادربرد قبليم(MSI K9N ultra) يه مادربرد مثلBiostare T force 965Pt بگيرم.
من توصيه ميکنم اگر مادربردت مشکلي نداشت و عوضش نکردن يه AMD 5000 بزن روي مادربردت. مادربرد biostar مزيت اصليش اورکلاک فوق العاده و قيمت مناسبش هست که متاسفانه Msi همچين مادربردي نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or