به ترتیب 46 و 38 تومن هستن.قیمت هارد ساتا 500gb و 250gb الان چقدره ؟
به ترتیب 46 و 38 تومن هستن.قیمت هارد ساتا 500gb و 250gb الان چقدره ؟
هم این مدل و هم بوفالوی Green هر دو از مدلای ارزونقیمت و در سطح متوسط هستن، صداشون بطور محسوسی کمتر از مدل Stock هست، راندمانشون هم مقداری بهتر هست.دوستان این کولر مدل خوبیه ؟
Cooler maste hyper tx3
![]()
اینون یکی داره 18 میده
میخواستم بدونم نسبت به stock خود cpu ساکت تره ؟
خیلی ساکت تره ؟
بین این و buffalo از green موندم
البته بوفالو رو داره میده 20 تومان
CPU:Core i5 2500نظرم عوض شد.تا 1 میلیون پاور و گرافیک و cpu مادربرد چی بخرم(20-30 تومان بیشتر یا کمتر اشکال نداره)
برای سیستم شما مدل 535A Green هم کفایت می کنه به قیمت 65 تومن.سلام دوستان عزیز من یک سیستم جدید جمع کردم برای بازی فقط مونده پاور که چی بگیرم تا کم نیاره حداکثر قیمت هم حدود 50-60 تومن میتونم هزینه کنم .
این مشخصات سیستمم هست .
M.b : Giga Ep41T-UD3L
Cpu : Intel E5500
Vga : GIGA GTS 450
HDD : 1T Maxtor
Ram : 2*2G Apecer
Power : ????????
این مدل گرین چطوره ؟
http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP530A-EU
برای بازیهای قدیمی هم کارت بازی محسوب نمیشد، چه برسه برای بازیهای فعلیسلام...
خواستم بدونم الان کارت 8600 gt DDR3 برای بازی های فعلی دقیقا چطوریه..؟ خوبه..؟:d ممنون
دوست عزیز خیلی ممنون .برای سیستم شما مدل 535A Green هم کفایت می کنه به قیمت 65 تومن.
.
اصلادوست عزیز خیلی ممنون .
راستی میشه یک پاور ارزونتر از این بست ؟ یا از مارک دیگه که قیمتش پاینتر باشه . البته کیفیت رو فدای قیمت نکنییم . اهل اورکلاک و اینجور چیزا هم نیستم که مصرف بالاتر بره .
ممنون. کلا الان مناسب ترین کارت برای بازی تو بازار چیه و اگه میشه قیمتش رو هم بگید.!
سلام ...
چند مدل موس و کیبرد خوب برای انواع و اقسام کارها باضافه بازی , لطف میفرمایید به من معرفی کنید ؟
قیمتش ام مناسب باشه لطفا ....
ممنون از شما ...
نظرتون راجع به موس و کیبرد های وایرلس چیه ؟ ....