مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مرسی از راهنمایی ... در مورد رم باید بگم که طبق چیزی که توی سایت asus نوشته مادربردم بیشتر از 3 gig روی سیستم 32 bit پشتیبانی نمیکنه ... حالا اگه من بخوام یدونه رم 1 gig اضافه کنم چی باشه که هم با رمهای دیگه ام همهانگ باشه هم قیمت خوبی داشته باشه؟
مشخصات دقیق رم فعلی : dual kit 2 * 1 gig - geil ddr2 pc 6400 800 mhz
عزیزم مادربردای 500 هزار تومنی هم روی ویندوز 32 بیت بیشتر از 3 یا 3.5 گیگ رو پشتیبانی نمی کنن، این مختص مادربرد شما نیست و ربطی به اون نداره ، محدودیت ویندوز 32 بیتی هست

اما باز هم برای گرفتن سرعت مناسب فقط باید 2 تا 2 گیگ رو بگیری ، چون ماجولهای رم حتما باید هم مدل و هم ظرفیت باشن، وگرنه ممکنه کند بشن و یا سیستم درست کار کنه. پس باید این 1 گیگ ها رو بدی بره و کاری که گفتم رو بکنی.

• Like
Reactions: m0jtaba
عزیزم مادربردای 500 هزار تومنی هم روی ویندوز 32 بیت بیشتر از 3 یا 3.5 گیگ رو پشتیبانی نمی کنن، این مختص مادربرد شما نیست و ربطی به اون نداره ، محدودیت ویندوز 32 بیتی هست

اما باز هم برای گرفتن سرعت مناسب فقط باید 2 تا 2 گیگ رو بگیری ، چون ماجولهای رم حتما باید هم مدل و هم ظرفیت باشن، وگرنه ممکنه کند بشن و یا سیستم درست کار کنه. پس باید این 1 گیگ ها رو بدی بره و کاری که گفتم رو بکنی.
پس یعنی باید سیستممو 64 بیت کنم یا الانم که 32 بیتم میتونم 4 گیگ داشته باشم؟

با تشکر از شما دوست عزیز!اما چند سئوال!!
1.من چون کارت صدام آمبرد هست آیا برای گرفتن صدا در 5 اسپیکر نیاز به کارت صدا دارم یا با مون آمبرد مادربرد میشه درستش کرد ؟
2.در نرم افزار خود صدای مادربرد تنظیمات موجود 5 به 1 و 4 به 1 هم هست !اما من نتیجه نگرفتم !در نرم افزارپاور دی وی دی تونستم 3 اسپیکر رو صا بدم اما بقیه نشد در نرم افزار که گفتید میشه بگید چه تنظیماتی باید به کار برد و کجا رو باید تغییر داد؟
با تشکر از شما !!!!

شرمنده دوست عزیز اگه دیر جواب میدم ، متوجه پستتون نشدم.
۱ـ اگه کارتتون (هرچند که آنبرد هم باشه) ۵ به ۱ رو ساپورت کنه مشکلی نیست.
۲ـ بحث نرم افزار خود کارت صدا و تنظیمات ویندوز جداست (که هر دو باید انجام بشه) ، اما تو هر نرم افزار دیگه ای هم تنظیم میخواد ،‌ مثلا KM Player :

با کیلیک رایت روی نرم افزار KM PLayer Main Control باز میشه.
Option رو انتخاب کنید ، بعد گذینه Preferences
بعد توی پنجره Preferences از منوی سمت چپ قسمت Audio Processing وارد بخش Resample/Output بشید و Speakers رو روی کانال 5.1 تنظیم کنید.

شرمنده دوست عزیز اگه دیر جواب میدم ، متوجه پستتون نشدم.
۱ـ اگه کارتتون (هرچند که آنبرد هم باشه) ۵ به ۱ رو ساپورت کنه مشکلی نیست.
۲ـ بحث نرم افزار خود کارت صدا و تنظیمات ویندوز جداست (که هر دو باید انجام بشه) ، اما تو هر نرم افزار دیگه ای هم تنظیم میخواد ،‌ مثلا KM Player :

با کیلیک رایت روی نرم افزار KM PLayer Main Control باز میشه.
Option رو انتخاب کنید ، بعد گذینه Preferences
بعد توی پنجره Preferences از منوی سمت چپ قسمت Audio Processing وارد بخش Resample/Output بشید و Speakers رو روی کانال 5.1 تنظیم کنید.

خواهش میکنم !
داستان ما خیلی جالب شد !
من هر کاری کردم موفق نشدم صدای 5 به 1 رو از درون اسپیکر بگیرم !بعد از این من با فروشنده تماس گرفتم و مشکل رو بش گفتم !گفت که اسپیکر رو بیار تست کنم !بعد از اون مجبور شدم کل سیستم رو ببرم بازار و ایشون تست کنن که تست هم کرد و نتونست جواب بگیره !با نرم افزار Winamp که همون استریو بود با پاور دی وی دی هم همون بود !که وقتی فیلم میزاشتی اورجینال دی وی دی روی 3 اسپیکر صدا می اومد و بقیه بی صدا بودن !با فایلهای HD هم که داشتم تست شد ولی جواب نداد !فروشنده یه اسپیکر دیگه هم تست کرد همون جوری بود !داستان جالبی شده بود !کارت صدا هم نصب کرد جواب نگرفت !خلاصه داستان عجیبی بود !در کل یه اسپیکر دیگه گرفتم مدل logitech z323 و اون رو پس دادم !در کل به قول یکی از دوستان

با 50 تومن یه پرینتر ارزون قیمت معمولی هم نمیشه خرید، چه برسه به یه دستگاه چند کاره
ارزونترین دستگاه 3 کاره از 120 تومن به بالاست.
سلام
اقا فرشيد زير 150 تومن ,سه كاره كه A3 اسكن كنه چي پيشنهاد ميشه ؟
ولي اينكه گفتيد حدود 50 چيزي نيست منظورتون اين بود كه ارزش خريد نداره يا چيز ديگه ؟ چون يه سرچي كه زدم چند مدل ديدم تو همون قيمتا مثلا: HP Deskjet 1050 All-in-One (حدود 60)
سپاس

بنام خدا

سلام
دوستان هارد اکسترنال چی پیشنهاد می کنید ؟
2.5 بگیرم یا 3.5؟ ( به غیر از اندازه کدومشون کمتر خراب میشن ؟)
سیگیت بگیرم یا وسترن ؟
خرابی کدومشون کمتره ؟

سلام
اقا فرشيد زير 150 تومن ,سه كاره كه A3 اسكن كنه چي پيشنهاد ميشه ؟
ولي اينكه گفتيد حدود 50 چيزي نيست منظورتون اين بود كه ارزش خريد نداره يا چيز ديگه ؟ چون يه سرچي كه زدم چند مدل ديدم تو همون قيمتا مثلا: HP Deskjet 1050 All-in-One (حدود 60)
سپاس

مدل HP Officejet 4500 هست که حدود 110 تومنه،
منظورم این بود که واسه کار اداری یا سرعت بالا اصلا مدل 50 60 تومنی بدرد نمی خوره، اونا فقط واسه کارای خونگی و کارای هر از گاهی هستن

بنام خدا

سلام
دوستان هارد اکسترنال چی پیشنهاد می کنید ؟
2.5 بگیرم یا 3.5؟ ( به غیر از اندازه کدومشون کمتر خراب میشن ؟)
سیگیت بگیرم یا وسترن ؟
خرابی کدومشون کمتره ؟

هم از برند WD و هم Seagate می تونی بخری و هیچ آمار و نشونه ای نیست که کدومشون بیشتر یا زودتر خراب میشن

اگر ظرفیت بالا و برای کار رومیزی و اتصال به Pc می خوای مدل 3.5 رو بگیر، اگر می خوای بزاری داخل کیف و مرتب جابجا کنی مدل 2.5 رو بگیر.

سلام دوستان
یه هدست وهدفون خوب و5 کاناله میخواستم بخرم برای بازی واهنگ لطفا یه چند تا مدل خوب معرفی کنید.

از Creative مدلهای Fatality USB هست که حدود 80 تومنه و بالاتر و کیفیت بهتر هم مدل Sound Blaster Arena هست که حدود 100 تومن هست.

مدل HP Officejet 4500 هست که حدود 110 تومنه،
منظورم این بود که واسه کار اداری یا سرعت بالا اصلا مدل 50 60 تومنی بدرد نمی خوره، اونا فقط واسه کارای خونگی و کارای هر از گاهی هستن
:d فكركنم منو اشتباه گرفتين!من كه گفته بودم كارم خونگيه.
حالا با اين شرايت (زير 150 تومن , A3 ,كار خونگي ) چي توصيه ميشه؟;)

:d فكركنم منو اشتباه گرفتين!من كه گفته بودم كارم خونگيه.
حالا با اين شرايت (زير 150 تومن , A3 ,كار خونگي ) چي توصيه ميشه؟;)
شما خودت بعد از چند روز اومدی جواب پست منو دادی؟ توقع داری من همه چی یادم بمونه از اینهمه جواب؟!

بعدم مدل خونگی هیچ وقت سایز A3 نداره، حالا با این شرایط بازم مدلی که برای شما پیشنهاد میشه همون 4500 هست.

اقا بیزحمت یه کیس یعنی مادربرد Main cpu vga ram hdd power
همین ها با بودجه 600 هزار تومن برای فقط گیم میخوام بر پایه Amd باشه
اینم یه کیس بدون کیس:

CPU:AMD Athlon II X3 435
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:GIGABYTE 770T-UD3
VGA:Geforce GTS 450 1GB
HDD:MAXTOR 500 GB
POWER:535W GREEN

• Like
Reactions: MAHABCO86

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند