مرسي فرشيد جانهمون پاور 530EU هم کفایت می کنه اما مدل 585 وات توصیه میشه، بخاطر اینکه بعدا با اضافه کردن قطعات جدید و بمرور زمان کم نیاره.
سلام
کیس خالی تا سقف 800 چی پیشنهاد می دین. رای کسی می خوام خودش هنوز نمی دونه می خواد چکار کنه احتمالاً میخواد بازی هم بکنه.
ضمناً از ترکیبات زیر کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Core i3 540+P7P55D-E LX+GTS 450
Core i5 650+P7H55+GTS 450
Core i3 540+P7H55+GTX 460
فرشید جان خسته نباشی،
یه DVD Writer خوب بهم معرفی می کنی ؟ دقت رایتش خوب باشه و دیسک Fail تحویلم نده!
حدود قیمتشو هم بگو که سرم کلاه نره! :d
باکسای اکسترنال بیشتر برای خواندن موقتی اطلاعات هاردای معمولی بکار میره و برای جابجایی مداوم و اطمینان از امنیت و دوام اطلاعات مناسب نیست، برای منظور شما فقط هارد اکسترنال واقعی پیشنهاد میشه و بهتره یکی از همون مدلای اکسترنال Seagate/WD رو بخری.درود
دوستان به راهنمایی می خواستم من واسه جابه جا کردن اطلاعات می خواستم یه هارد اکسترنال 160گیگ بگیرم رفتم بازار اولا" پایینتر از360گیگ نبود دوما" قیمتا واسه بودجه من بالا بود ولی یه چیزی بود به اسم باکس اکسترنال حالا میخواستم بپرسم این باکسا کارایی و سرعت و دوامش چطوره چون یه هارد 320 اینترنال از 2سال پیش دارم میخوام ببینم این وسیله ارزش خرید داره یا نه در ضمن برند معروفی داره یا نه؟ مغازه دار قیمت 28000 تومن به من داد ممنون
آقا سلام!
اساتید لطفا کمک کنید !
من یه اسپیکر A500 کریتیو خریدم که 5-1 هست ! پشت این اسپیکر 5 خروجی داره که 2 تا قرمز 2 تا سفید که لفتو رایت هست و یه خروجی مشکی مشابه که جمعا میشه 5 تا !هر 5اسپیکر رو وصل کردم که فقط 2 اسپیکر صدا داره!مادربرد هم 880-GA-UD3H هست !سیم خورودی اسپیکر به مادربرد 3 تا هست به رنگهای مشک سبز و نارنجی که همه رو وصل کردم در هنگام نصب هم پیغامهای اومد که اوکی رو زدم هر کاری میکنم فقط دو خروجی از 5 خروجی پشت اسپیکر صدا داره دیونه شدم درست نشد که نشد!دوستان بگن نصب اسپیکر های 5 به یک راه حل خاصی اره ؟آیا اسپیکر ایراد داره ؟آخه توی تست صدا تو همه اسپیکرها میاد ما موقه پخش نمیاد!با تشکر ا همه دوستان!
ی هم عکسی از وب سایت اصلی :
http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=4&subcategory=25&product=16927
کسی نبود یه راهنمایی کوچیک به ما بگه؟
شما تو تنظیمات کنترل پنل قسمت صدا تغییرات رو اعمال کردید؟ که اسپیکراتون 5.1 هست یا نه؟
فرقی ندارن، ولی تشابه هر دو سرعت معمولی و فیمت پایین هست . برای مادربردای X58 باید پک سه تایی مخصوص خرید؛ نه ماجول تکیسلام
امروز این سیستم رو گرفتم:
CPU: core i7 930 - 310T
VGA: EVGA geforce gtx 460 1gb - 235T
MB: ASRock X58 Xtreme3 - 300T
RAM: Adata 2gb*3 1333 Premier - 89T
Power: Green GP635B-US - 103T
HDD: Seagate 7200 500gb - 46T
Case: Green magnum2 - 45T
Monitor: Samsung P20700 - 227T
چطوره؟
فقط سوالم اینه که فرق بین رم ADATA 2gb 1333 Gaming با ADATA 2gb 1333 Premier چیه ؟
بله تغییرات رو انجام دادم و 5.1 هم گذاشتم !تست صدا هم بود و زمانی که تست صدا رو میزدم تمام اسپیکرها صدا دار میشه اما در زمان پخش صدا از کامپیوتر صدا فقط از یک کانال پخش میشه یک L و R سه خروجی دیگه صدا ندارن ! امکانش هست که این نوع اسپیکر روی مادربرد و کارت صدای آمبرد جواب نده ؟؟؟؟
یعنی این سه تا دو گیگی که برداشتم اون کارایی رو که باید بده رو نمیده ؟فرقی ندارن، ولی تشابه هر دو سرعت معمولی و فیمت پایین هست . برای مادربردای X58 باید پک سه تایی مخصوص خرید؛ نه ماجول تکی
درود
دوستان به راهنمایی می خواستم من واسه جابه جا کردن اطلاعات می خواستم یه هارد اکسترنال 160گیگ بگیرم رفتم بازار اولا" پایینتر از360گیگ نبود دوما" قیمتا واسه بودجه من بالا بود ولی یه چیزی بود به اسم باکس اکسترنال حالا میخواستم بپرسم این باکسا کارایی و سرعت و دوامش چطوره چون یه هارد 320 اینترنال از 2سال پیش دارم میخوام ببینم این وسیله ارزش خرید داره یا نه در ضمن برند معروفی داره یا نه؟ مغازه دار قیمت 28000 تومن به من داد ممنون
بله تغییرات رو انجام دادم و 5.1 هم گذاشتم !تست صدا هم بود و زمانی که تست صدا رو میزدم تمام اسپیکرها صدا دار میشه اما در زمان پخش صدا از کامپیوتر صدا فقط از یک کانال پخش میشه یک L و R سه خروجی دیگه صدا ندارن ! امکانش هست که این نوع اسپیکر روی مادربرد و کارت صدای آمبرد جواب نده ؟؟؟؟
هم اون کارایی رو نمیده و هم ممکنه پایداری و ثبات لازم رو نداشته باشه.یعنی این سه تا دو گیگی که برداشتم اون کارایی رو که باید بده رو نمیده ؟
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه![]()
حالا خودمم یه سوال دارم در رابطه با کارت صدا :
من کارت صدام ۵ به ۱ هست و یک هدفونی هم دارم که یه جک ورودی داره و کارت صدام هم ورودی هدفون نداره ! چیکار باید بکنم ؟
یه مدل رم که کارایی خوبی رو بده با مین اگه میشه معرفی کنید.هم اون کارایی رو نمیده و هم ممکنه پایداری و ثبات لازم رو نداشته باشه.