خیلی ممنون ، ببخشید اگر من رو این سیستمی که شما گفتید که 380 تومان شد ، کارت گرافیک خودم نصب کنم (gtx260 core216) مشکلی پیش نمی اد ؟ راندما ن کار چقدر می شه ؟ تا چه مدت می تونم ازش تو بازی استفاده کنم ؟ من مانیتورم 19 اینچه و رزولیشن خیلی بالایی نمی گیرم به اون صورت.
واسه 4 قطعه که پول زیادی نیست:سلام دوستان
میخواستم 4 قطعه : ( cpu , ram , vga و M/B ) خوب معرفی کنید
اگه میشه بیشتر از 450 نشه قیمتش( تو همین حدودا )
ولی میخوام بازی های فعلی رو به راحتی اجرا کنه
ممنون![]()
اگه منظورت از همه جا کوچه و خیابون و فرومای بی در و پیکر هست که حرف بی ربط زیاد گفته میشه،اگه منظورت سایتا ی تخصصی هست که شما که ادعا می کنی بهتره نمونه و دلیل بیاری تا همه بهره مند بشن،حتما لینک بده و نمونه بیار که همه ببینیم که چجوریه که AMD کلا بهتر کار می کنه.
اگرم که از من پرسیدی من نظرم رو گفتم و تردیدی هم درش ندارم،اگرم میخوای تعصبی به AMD و Intel بپردازی که اینجا جای فن بازی نیست و فقط داریم مشاوره می دیم.
نه دوست من !بنده دنبال تعصب و این برنامه ها نیستم ! در حال حاضر هم دارم مشاوره میکنم و منظور شما رو کاملا متوجه شدم !بنده خودم یکی از سیستمهایی که دارم رو با اینتل بستم و دیگری amd !سیستم amd ام با سی پی یو amd phenon ll x4 965 هست و سیستم جدیدی که تازه گیا واسه دادشم بستم با سی پی یو i7 بستم !305 مایه سی پی رو دادم و به نظرم کار اشتباهی بود !چون این اندازه نیاز نداشت! هر دو سیستم رو با رمهای ddr3 باس 1800 adata 4 گیگ بستم و در کل راضی هستم !تو پردازش گر های سنگین مثل کار با کانالهای hd تبدیل و رایت سی پی یو اینتل بهتر عمل میکنه ولی نه اونقدری که تو چشم باشه !(البته میدونم که این ملاک نیست برای تشخیص cpu)در کل کار من تا همین محدوده هست و بیشتر هم نیست !کلا به اینتل بیشتر اعتقاد دارم اما باید بگم که اصلا به قیمتش نمی ارزه و کالا amd خیلی بصرفه هست ! اینم بگم که من تخصصی کار بر روی این دو قطعه انجام ندادم ولی باید اعتراف کنم که سی پی یو amd هم بد نیست !و ضعیف هم نیست و به نظر من خیلی خوب و حرفه ی در نوع خودش کار میکنه ! حالا هم برای یکی از دوستان هم قراره سیستم ببنده پیشنهاد amd phenon ll x4 955 رو پیشنهاد دادم که حالا شما هم اگر پیشنهادی نسبت به این داستان دارید ممنون میشم تو رنج 180 تا 200 تومن یک سی پی یو یی معرفی کنید ! با تشکر از شما !
می خواسم یه کارت گرافیک و یک سی پی یو خوب که با هم قیمتشون بیشتر از 400 تومن نشه معرفی کنید![]()
cpu intel e 7400 - مادربرد vga ati radeon hd 4670 -giga ep41_ ud3lمشخصات سیستم شما چیه دقیق بگو تا بشه نظر داد.
عزیز کار میکنه حالا چرا از این خوشت امده مگه مادربورد قبلی چی مشکلی داره که می خوای عوزش کنی[FONT="]كمك! كمك! كمك![/FONT]
[FONT="]من اميرحسين هستم[/FONT]
[FONT="]يه سوال فوري داشتم كه از دوستان عزيز خواهشمندم كه لطف كنند و جواب اونو بدن[/FONT]
[FONT="]من ميخوام يه گرافيك [/FONT]XFX ATI RADEON HD 4870 1GB DDR5 Overclocked Edition[FONT="] رو بخرم .[/FONT]
[FONT="]سيستم من :[/FONT]
MB:Elitegroup A780GM-A
CPU:AMD Athlon 64 X2 240
RAM: 2GB Kingmax 800
Power:Green 530AB
[FONT="]فروشنده به من گفت كه اين مادر بورد توانايي كار كردن با اين گرافيك رو نداره.اما چون يه مادر بورد ديگه توي مغازه هست كه من خيلي دوستش دارم و هر بار كه ميرم بهش نگاه ميكنم ،فروشنده فهميده كه خيلي ازون مادر بورد خوشم اومده من شك دارم كه به خاطر فروختن اون مادر بورد به من ميگه كه بايد مادربوردت رو هم عوض كني.كل اينترنت رو زيرو رو كردم تا بفهمم كه اين گرافيك روي اين مادر بورد كار ميكنه يا نه.اما فقط چند نفر رو پيدا كردم كه اين گرافيك رو روي اين مادر بورد گزاشتن و خيلي هم خوب كار ميكنه.(البته داراي عوارضي مثل صداي زياد يا داغ كردن بيش ازحد هم بود)[/FONT]
[FONT="]حالا از شما خواهشمندم جواب بديد كه آيا اين گرافيك روي اين بورد كار ميكنه يا نه و اگر كار ميكنه عوارضي داره يانه ممنون .[/FONT]
[FONT="]و يه چيز ديگه اينكه گرافيك [/FONT]GFX 250 [FONT="]هم مد نظرم هست اگه ميشه اين گرافيك رو با بالايي يه مقايسه كنيد .[/FONT]
سلام
خواستم بدونم بین این دو تا مانیتور کدوم عملا بهتره ؟
Samsung PX2370
Asus ML238H
[FONT="]كمك! كمك! كمك![/FONT]
[FONT="]من اميرحسين هستم[/FONT]
[FONT="]يه سوال فوري داشتم كه از دوستان عزيز خواهشمندم كه لطف كنند و جواب اونو بدن[/FONT]
[FONT="]من ميخوام يه گرافيك [/FONT]XFX ATI RADEON HD 4870 1GB DDR5 Overclocked Edition[FONT="] رو بخرم .[/FONT]
[FONT="]سيستم من :[/FONT]
MB:Elitegroup A780GM-A
CPU:AMD Athlon 64 X2 240
RAM: 2GB Kingmax 800
Power:Green 530AB
[FONT="]فروشنده به من گفت كه اين مادر بورد توانايي كار كردن با اين گرافيك رو نداره.اما چون يه مادر بورد ديگه توي مغازه هست كه من خيلي دوستش دارم و هر بار كه ميرم بهش نگاه ميكنم ،فروشنده فهميده كه خيلي ازون مادر بورد خوشم اومده من شك دارم كه به خاطر فروختن اون مادر بورد به من ميگه كه بايد مادربوردت رو هم عوض كني.كل اينترنت رو زيرو رو كردم تا بفهمم كه اين گرافيك روي اين مادر بورد كار ميكنه يا نه.اما فقط چند نفر رو پيدا كردم كه اين گرافيك رو روي اين مادر بورد گزاشتن و خيلي هم خوب كار ميكنه.(البته داراي عوارضي مثل صداي زياد يا داغ كردن بيش ازحد هم بود)[/FONT]
[FONT="]حالا از شما خواهشمندم جواب بديد كه آيا اين گرافيك روي اين بورد كار ميكنه يا نه و اگر كار ميكنه عوارضي داره يانه ممنون .[/FONT]
[FONT="]و يه چيز ديگه اينكه گرافيك [/FONT]GFX 250 [FONT="]هم مد نظرم هست اگه ميشه اين گرافيك رو با بالايي يه مقايسه كنيد .[/FONT]
قیمتش رو کسی داره؟4870 رو میگم