مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پس مدل USB 3.0 نبود دیگه درسته؟؟
بعد اون تبدیل اون وسط کارش چیه؟؟

مدل وسترن یو اس بی 3 بود؛من نخریدم؛
این مدل سی گیت مثل همون رابطی که به ساتا میخوره و به یو اس بی 2 تبدیل میشه؛همون شکل هست که به ساتا میخوره و یو اس بی 3 میشه؛
رابط نسط کار نیست،دقیقا مثل تبدیل usb2
هست.من بد نوشته بودم

مدل وسترن یو اس بی 3 بود؛من نخریدم؛
این مدل سی گیت مثل همون رابطی که به ساتا میخوره و به یو اس بی 2 تبدیل میشه؛همون شکل هست که به ساتا میخوره و یو اس بی 3 میشه؛
رابط نسط کار نیست،دقیقا مثل تبدیل usb2
هست.من بد نوشته بودم
حالا گرفتم،پس با یه تبدیل SATA به USB 3.0 داری از همون مدل هاردای اکسترنال معمولی استفاده می کنی

فقط یه زحمتی بکش با برنامه ی HDtach هم سرعت خوندن/نوشتن هاردت رو تست کن،ببینیم اون چیپ USB 3.0 راندمان واقعی میده یا نه.

سلام!
من امروز قطعاتی که پیشنهاد داده بودید را خریدم فقط GTX 460 گیرم نیومد، و قرار شد فردا بیارن. البته فعلا Gigabyte با گارانتی آواژنگ موجود داشتند، به نظرتون بگیرم یا اینکه صبر کنم و از یه برند دیگه بخرم؟! کلا کدوم برند را پیشنهاد می کنید؟!

سلام و صد سلام

مادربورد من ASUS M2NE-SLI هست که تا حداکثر رم 1GB DDR2 با باس 800 رو تو هر اسلاتش ساپورت میکنه، این مادربورد مثل بقیه مادربوردا 4تا اسلات داره، دوتا نارنجی و دوتا سیاه، در حال حاظر یه رم Crucial(اگه درست نوشته باشم......) 1gb با باس 800 روش نصبه، الان میخوام یه رم 1gb دیگه نصب کنم ولی مشکل اینه که رمای DDR2 Crucial با باس 800 دیگه نیست تو بازار و هرچی "بازار کامپیوتر ایران" رو گشتم گیرم نیومد، انگار فقط دست دوم گیر میاد که منم اصلا واسه قطعه دست دوم پایه نیستم، حالا میخوام یه رم از برند Kingston یا Kingmax بگیرم ولی یکی میگه این کارو نکنی بهتره، چون هماهنگی سیستمت بهم میخوره و ممکنه هنگ کنه، یکی دیگه میگه نخیر مشکلی پیش نمیاد اگرم سیستمت هنگ کرد رمو بزار تو اسلات با رنگ مخالف، و یکی دیگه هم میگه به احتمال 90% با نصب یه Kingston کنار Crucial مشکلی پیش نمیاد، حالا از شما بر و بچز با معرفت بازیسنتری راهنمایی نهایی رو میخوام، kingston بگیرم یا نه؟ اصلا چکار کنم؟

سلام!
من امروز قطعاتی که پیشنهاد داده بودید را خریدم فقط GTX 460 گیرم نیومد، و قرار شد فردا بیارن. البته فعلا Gigabyte با گارانتی آواژنگ موجود داشتند، به نظرتون بگیرم یا اینکه صبر کنم و از یه برند دیگه بخرم؟! کلا کدوم برند را پیشنهاد می کنید؟!

هر دو برند خوبن،فقط برند گیگا اینجا گرافیکاش بدون دلیل گرونتره،اگر از برند ZOTAC پیدا شد بگیر،اونم گارانتی آواژنگ هست اما ارزونتره.

سلام و صد سلام

مادربورد من ASUS M2NE-SLI هست که تا حداکثر رم 1GB DDR2 با باس 800 رو تو هر اسلاتش ساپورت میکنه، این مادربورد مثل بقیه مادربوردا 4تا اسلات داره، دوتا نارنجی و دوتا سیاه، در حال حاظر یه رم Crucial(اگه درست نوشته باشم......) 1gb با باس 800 روش نصبه، الان میخوام یه رم 1gb دیگه نصب کنم ولی مشکل اینه که رمای DDR2 Crucial با باس 800 دیگه نیست تو بازار و هرچی "بازار کامپیوتر ایران" رو گشتم گیرم نیومد، انگار فقط دست دوم گیر میاد که منم اصلا واسه قطعه دست دوم پایه نیستم، حالا میخوام یه رم از برند Kingston یا Kingmax بگیرم ولی یکی میگه این کارو نکنی بهتره، چون هماهنگی سیستمت بهم میخوره و ممکنه هنگ کنه، یکی دیگه میگه نخیر مشکلی پیش نمیاد اگرم سیستمت هنگ کرد رمو بزار تو اسلات با رنگ مخالف، و یکی دیگه هم میگه به احتمال 90% با نصب یه Kingston کنار Crucial مشکلی پیش نمیاد، حالا از شما بر و بچز با معرفت بازیسنتری راهنمایی نهایی رو میخوام، kingston بگیرم یا نه؟ اصلا چکار کنم؟
بهترین کار همونه که حتما ماجولهای رو مادربردت از یه مدل و حتی یه پارت باشن،یعنی خیلی وقتا دوتا ماجول هم مدل که توی یه پک نبوده باشن هم با هم کار نمی کنن،چه برسه به اینکه بخوای از دوتا برند مختلف روی مادربردت بزاری

البته اینکه با یه برند دیگه کار کنه احتمالش هست،اما بازم اصلا توصیه نمی شه،مشکلاتی مثل افت سرعت و ناپایداری ایجاد میشه.

منظورت تکنولوژی تبلیغاتی برند خاصی مثل LG هست، یا چیز دیگه؟

بله مثل همون که لبه نداشته باشه یکدست باشه و یا مثل لبتاپ های اپل macbook که led یکدست ( borderless) دارند اصلا مونیتور اینجوری هست ؟

MacBook.jpg

MACBOOK1.JPG

آخرین ویرایش:
يه كيس و مانيتور تا 2 ميليون براي گيم پيشنهاد ميديد.براي دوستم ميخوام.
و اينكه يه همچين سيستمي تا چه مدت نياز به ارنقاء نداره؟
ممنون

میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel i7 930
RAM : corsair dominator 6gb 3*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p6t-deluxe v2
VGA : zotac gtx480
HDD : seagate 500gb 32mb
ODD : samsung (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp685b
CASE : green infinity
MONITOR : lg w2286l

حدودا 2,045 2,050 در میاد ، با این سیستم تا مدتها میتونه پرواز کنه.:d

میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel i7 930
RAM : corsair dominator 6gb 3*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p6t-deluxe v2
VGA : zotac gtx480
HDD : seagate 500gb 32mb
ODD : samsung (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp685b
CASE : green infinity
MONITOR : lg w2286l

حدودا 2,045 2,050 در میاد ، با این سیستم تا مدتها میتونه پرواز کنه.:d

رامين جان 2 تا 460 ور داره خوبه يا يه 480 ؟؟
چون ميخواد ديگه همه گيم ها رو دهنشونو صاف كنه:d

رامين جان 2 تا 460 ور داره خوبه يا يه 480 ؟؟
چون ميخواد ديگه همه گيم ها رو دهنشونو صاف كنه:d

دوست عزیز من خودم تقریبا از سیستمی استفاده میکنم که رامین جان عرض کردند ، بذار راحت بهت بگم با این سیستم رو رزولوشن 1080P همه بازیها رو مثل هلو اجرا میکنه و هیچ مشکلی نداره. اما در رابطه با دو تا 460 باید بگم که قطعا قویتر میشه اما همیشه دو تا گرافیک ، حالا چه SLI باشه چه CrossFire مشکلاتی در بر داره که بعضی مواقع آدم رو پشیمون میکنه.
البته اینم بگم که شاهکاره Nvidia یعنی GTX 580 تو راهه و با حدود ۱۰۰ هزار تومان (شاید مقداری بیشتر)‌ هزینه بیشتر و کمی صبر در آینده ای نه چندان دور میتونی صاحبش باشی که به نظر من با نقدهایی که آدم این روزها میخونه ارزش انتظار رو قطعا داره.

بله مثل همون که لبه نداشته باشه یکدست باشه و یا مثل لبتاپ های اپل macbook که led یکدست ( borderless) دارند اصلا مونیتور اینجوری هست ؟

MacBook.jpg

MACBOOK1.JPG
راستش راجع به مانیتورهای PC تا حالا همچین مبحثی مطرح نشده و کسی هم دنبالش نیست.

فقط اونایی که می خوان یه ترکیب 3 تایی از مانیتورها رو برای ساختن یه سیستم Eyfinity یا Sourround Vision بسازن به مانیتورهای با لبه ی باریک تمایل دارن، یه سری از مدلهای DELL هم از این دست هستن.

راستش راجع به مانیتورهای PC تا حالا همچین مبحثی مطرح نشده و کسی هم دنبالش نیست.

فقط اونایی که می خوان یه ترکیب 3 تایی از مانیتورها رو برای ساختن یه سیستم Eyfinity یا Sourround Vision بسازن به مانیتورهای با لبه ی باریک تمایل دارن، یه سری از مدلهای DELL هم از این دست هستن.

اها.مرسی. ولی من شدیدا دنبالشم :d مونیتوهای اپل واسه PC همنجورین ولی نمیدنم تو ایران واسه فروش هست یا نه قیمتش هیچیشو نمیدنم.زیادم باریک نیست ولی borderless هست.

ledcinemadisplay-20081207-2.jpg

اها.مرسی. ولی من شدیدا دنبالشم :d مونیتوهای اپل واسه PC همنجورین ولی نمیدنم تو ایران واسه فروش هست یا نه قیمتش هیچیشو نمیدنم.زیادم باریک نیست ولی borderless هست.

ledcinemadisplay-20081207-2.jpg
فکر کنم خود اپل هم همچین چیزی نمی گه که Borderless هست ،بهرحال مانیتورای Apple همیشه گرونتریها هستن و اگرم اینجا باشن خیلی خیلی گرون هستن،مثل بقیه ی محصولات اپل

فکر کنم خود اپل هم همچین چیزی نمی گه که Borderless هست ،بهرحال مانیتورای Apple همیشه گرونتریها هستن و اگرم اینجا باشن خیلی خیلی گرون هستن،مثل بقیه ی محصولات اپل

apple نگفته ولی Borderless هست اقا فرشید شما به تصویر صفحه کلید تو ماتنیتور دقت کن هیچ فرو رفتگی نداره بردر صفحه با LED صفحه نمایش تو یه سطح هستند.یعنی تقریبا اصلا بردر نداره.

http://www.appleinsider.com/articles/08/12/07/apples_led_cinema_display_the_review.html&page=2

آخرین ویرایش:
سلام
تاسوعا و عاشورای حسینی رو خدمت همه دوستان عزیز تسلیت عرض میکنم.
آقا من این سیستمهایی که لطف کردید و راهنمایی کردید رو به رفیقم دادم ولی خودشم راضی نشد که سیستمش اینقدر ظعیف باشه !
گفت بازم بیام و از شما بزرگواران راهنمایی بخوام تا یه سیستم حدود 600 تومن فقط برای قطعات کیس بدون مانیتور پیشنهاد بدید و البته باز تاکید داره که حتما CPUـوش INTEL باشه.
شرمنده که همش باعث زحمت هستم
ممنون @};-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or