مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خیر ، هنوز بطور رسمی وارد نشده.
خرید یه تک کارت به مراتب دردسر کمتری نسبت به چند کارته بودن دارن (از روی تجربه میگم) وقتی شما میتونی با یه کارت هر کاری دلت خواست بکنی دیگه چه نیازی به cf یا sli هستش ؟! یه gtx480 به تنهایی اونقدر قدرت داره که شما رو بی نیاز از هر کارت دیگه ای بکنه.(البته با توجه به مشخصات سیستمت)
سریه 6 از amd هم با توجه به reviewها و بنچا یجورایی همون ورژن oc شده ی سریه قبلی هستش (تا الان) به نظر من با این وضع ارزش خرید نداره.

سلام من میخوام دو تا از قطعات سیستمو عوض کنم چی پیشنهاد میدید؟
اولی intel E4500 که میخوام به جاش q6700 بگیرم اینو چقدر باید روش بدم
دومی هم sapphire 4870 اینو چند بر میدارن ازم؟و اینکه بخوام با مدل بالاتر که ارزش تعویض داشته باشه عوض کنم با چی؟و چقدر بزارم روش؟
من برا تعویض این دو حدود 350_400 کنار گذاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه به جاي دو تا 460 يك 460 باشه پاور 600 وات cooler master جواب ميده ?

بله،برای تک کارت یه 585 وات گرین هم کفایت می کنه

الان 6850 تو ايران اومده؟ قيمتش چقدره؟
و اينكه 2 تا 6850 بخرم بهتره يا يه GTX 480?
پاورم green 685B

هنوز نرسیده ،اما تا 1 هفته دیگه بدستمون میرسه،قیمت 6850 هم حدود 230 تومن میشه اینجا
از لحاظ سرعت که خب دوتا 6850 بطور محسوسی سریعتر از یه 480 هست،اما استفاده از دوتا کارت بصورت CF همیشه جوابگو نیست و به کیفیت درایورا بستگی داره.

سلام من میخوام دو تا از قطعات سیستمو عوض کنم چی پیشنهاد میدید؟
اولی intel E4500 که میخوام به جاش q6700 بگیرم اینو چقدر باید روش بدم
دومی هم sapphire 4870 اینو چند بر میدارن ازم؟و اینکه بخوام با مدل بالاتر که ارزش تعویض داشته باشه عوض کنم با چی؟و چقدر بزارم روش؟
من برا تعویض این دو حدود 350_400 کنار گذاشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

من پیشنهاد می کنم دیگه واسه این سیستم هزینه نکنی،یا اگر هزینه می کنی کلا مادربرد،CPU،RAM و گرافیک رو یکجا عوض کنی،چون مادربرد فعلی شما سوکت 775 هست و دیگه عمرش رو داده به شما،بهتره یه مادربرد P55 و Core i5 750 بخری.

اره مانیتور خوبی هست ولی قیمت را باید بگم همونه که دوستمون گفت ولی ۲۰۰ شوما بگیر تا ۱۹۵ هم راه داره البته میگن شرکتی هست و مقطوع است ولی گوش نکن ۲۰۰ بگیر

ممنون
یکی از بچه ها میگفت 2262TQ کیفیت تصویر بهتزی داره به خاطر کنتراست بیشترش اما 2261 امکانات داره مثل hdmi ، وتقعا اینطوریه ؟ چون واسه PC میخوام HDMI مهم نیست
توی سایت مادیران قیمت 275 تومان زده :-/ من تهران نیستم چندتا مغازه هم سرک کشیدم پایین ترین قیمت 245 بود

سلام من میخواستم cpu سیستمم رو ببرم بالا اما یه چند تا نکته هست که بلد نیستم چیه !لطفا منو راهنمایی کنید
1- از کجا بفهمم که مدل پاور و قدرتش چیه ؟
2-از کجا بفهمم که مادر بردم چیه و چه جوریاست ؟

من سیستمم خیلی بالاست ولی cpu کامپیوترم خلی کم 2.21ghz هست و برای بعضی بازیها مورد داره مثلا در بازی هایی که دود وجود داره یکمی برقی میشه منو یاری بدهید .

سلام من میخواستم cpu سیستمم رو ببرم بالا اما یه چند تا نکته هست که بلد نیستم چیه !لطفا منو راهنمایی کنید
1- از کجا بفهمم که مدل پاور و قدرتش چیه ؟
2-از کجا بفهمم که مادر بردم چیه و چه جوریاست ؟

من سیستمم خیلی بالاست ولی cpu کامپیوترم خلی کم 2.21ghz هست و برای بعضی بازیها مورد داره مثلا در بازی هایی که دود وجود داره یکمی برقی میشه منو یاری بدهید .
1-مدل پاور و مشخصاتش رو روی برچسبش می تونی پیدا کنی یا روی جعبش
2-مدل مادربرد رو می تونی موقع روشن کردن و بوت شدن سیستم توی صفحه ی قبل از ویندوز ببینی

البته توی ویندوز هم می تونی با اجرای برنامه ی CPU-Z مدل مادربردت رو پیدا کنی.

من میخوام cpu کامپیوترم رو ببرم بالا شما چی پیشنهاد میکنید رو ی این سیستم مشخصات پاور و مادر برد رو به صورت عکس در زیر گذاشتم :
CPU
91501644147772080547.jpg

MAINBOARD
84398646229202067580.jpg

power
77338191407156104677.jpg

یه نکته ی دیگه اینه که اگر cpu رو عوض کردم باید ویندوز هم عوض کنم یا نیازی نیست ؟

من میخوام cpu کامپیوترم رو ببرم بالا شما چی پیشنهاد میکنید رو ی این سیستم مشخصات پاور و مادر برد رو به صورت عکس در زیر گذاشتم :

یه نکته ی دیگه اینه که اگر cpu رو عوض کردم باید ویندوز هم عوض کنم یا نیازی نیست ؟
متاسفانه مادربردت قابلیت پشتیبانی از پردازنده های نسل جدید رو نداره و بنابراین ارزش خریدن و ارتقای CPU به تنهایی رو نداره
تازه پاورت هم از مدلهای تقلبی هست و باید عوضش کنی

بنابراین بهتره تمام قطعات اصلی سیستم رو یکجا عوض کنی،ارتقا فایده ای نداره.

متاسفانه مادربردت قابلیت پشتیبانی از پردازنده های نسل جدید رو نداره و بنابراین ارزش خریدن و ارتقای CPU به تنهایی رو نداره
تازه پاورت هم از مدلهای تقلبی هست و باید عوضش کنی

بنابراین بهتره تمام قطعات اصلی سیستم رو یکجا عوض کنی،ارتقا فایده ای نداره.
میدونم که سیستمم پایینه ولی برای مدتی مخوام cpu رو ارتقا بدم و بعد برم برای یک سیستم جدید حالا بالاتر از این cpu برا ی این مادر برد هست که من بخرم موقتا کارمو راه بندازه من فقط توی این بازیها مشکل دود دارم وگر نه همه ی بازیها رو با اخرین درجه گرافیکی بازی میکنم بدون مشکل

حالا شما بگو یه cpu بالاتر از خودم برای این سیستم هست یا نه اگه هست که قیمت و مدل چیه ؟
میگم راستی cpu دو هسته ای برای این مادر برد کار میده یا نه ؟
-----------------------------------
یه نکته ی دیگه هم گرافیک کامپیوترم DDR 3 9600 هست پس چه طوری میمبردم اینو ساپورت کرده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or