THE UNDERTAKER
کاربر سایت
اينا همش حرفهمن از نفر ÷رسیدم گفتش که گرافیک فن دار زود خراب میشه!!! آیا درسته؟
آقا بد جوري ميخواد بت بندازهسلام
من میخوام یک intel core 2 dual e6400 با گرافیک 6800gt بخرم بی زحمت بگید قیمت اینا چنده و اینکه چه مادر بورد و رم و هارد روش بزارم قیمت اینارو هم بگید بی زحمت
در ضمن من دیروز که رفته بودم قیمت بگیرم میگفت amd 3600 بهتر از core 2 dual e6400 هست قیمتو هم میگفت 200 تومن.میخواستم بدونم راست میگه یا نه در ضمن قیمت درست داده یا تو پاچه کنی بوده
)ميتوني مادربرد با چيپست 965g بگيري که گرافيک onboard داره و Directx10 رو هم روي ويندوز Vista ساپورت ميکنه. متاسفانه مدل خاصي رو سراغ ندارم معرفي کنم.از راهنماییتون ممنونم البته گرافیک رو میخوام ارزون باشه تا بعد که directx10 همه گیر شد یدونه کارت خوب بگیرم
حدس ميزني چقدر بايد صبر کنيم تا 6420 بياد ايران و آيا 6420 هم ارزون ميشه و يا فقط 6400 رو ارزون ميکنهبراي گرافيك چقدر ميخواين هزينه كنين؟
البته اينم بگم cpu هاي كور دوي جديد هم در راه هستند و تمام اين مدل cpu افت قيمت ميكنه.مثلا 6600 ميشه 250 و كواد كور ميرسه به 500
دوست عزيز فرمايش شما کاملا صحيحه اما اگه دو سه مورد اشتباه بشه نبايد کل قيمتها رو ببري زير سئوال.سلام .
ميدوني مشكل يه سري از ماها چيه ؟ (شرمنده به بحث ربطي نداره ! :blushing: )
مشكل ما اينه كه هنوز نفهميديم داريم تو ايران زندگي ميكنيم . مثلا يكي از دوستان ميره تو سايت X ميبينه نوشته قيمت كارت مثلا Geforce 7900GTX مثلا 100 دلار . پيش خودش حساب ميكنه ميگه به پول ما ميشه حدود 90 هزار تومن . بعد يكي مياد ميگه كارت GF 7900GTX الان تو بازار چنده ؟ طرف ميگه الان بايد حدود 90 تومن باشه !!!!!!!!!!!!!!!
بابا كجا GF 6800 GT رو ميدن 80-90 تومن ؟ به خدا من يه كاميون ازش خريدارم .
كجا GF 6800 Ultra روميدن 160 تومن ؟ من كل موجودي اين كارتو خريدارم.
بابا تو رو خدا اول برين تو بازار شخصا و حضورا قيمت بگيرين بعد بياين ديگران رو راهنمايي كنين .
تو بازار اگه GF 6800 GT رو زير 240 تومن بهتون دادم من اسمم رو ميزارم الاغ ! خوبه ؟!!
لطفا يه چرخي تو بازارهاي (ايران خودمون) بزنين و قيمتها رو بگيرين . نه اينكه از قيمت هاي سايت هاي خارجي استفاده كنين . ما داريم تو ايران زندگي ميكنيم . علاوه بر قيمت اصلي كارت تو ايران قيمت گمرك + هزينه گارانتي شركت هاي گارانتي كننده + سود وارد كننده + سود فروشنده هم بهش اضافه ميشه !
خيلي ممنون ميشم . چون معمولا بعضي وقتا قيمتهايي كه دوستان مخصوصا براي كارت گرافيك رو ميدن ميخونم از تعجب شاخ در ميارم .
سلام .
ميدوني مشكل يه سري از ماها چيه ؟ (شرمنده به بحث ربطي نداره ! :blushing: )
مشكل ما اينه كه هنوز نفهميديم داريم تو ايران زندگي ميكنيم . مثلا يكي از دوستان ميره تو سايت X ميبينه نوشته قيمت كارت مثلا Geforce 7900GTX مثلا 100 دلار . پيش خودش حساب ميكنه ميگه به پول ما ميشه حدود 90 هزار تومن . بعد يكي مياد ميگه كارت GF 7900GTX الان تو بازار چنده ؟ طرف ميگه الان بايد حدود 90 تومن باشه !!!!!!!!!!!!!!!
بابا كجا GF 6800 GT رو ميدن 80-90 تومن ؟ به خدا من يه كاميون ازش خريدارم .
كجا GF 6800 Ultra روميدن 160 تومن ؟ من كل موجودي اين كارتو خريدارم.
بابا تو رو خدا اول برين تو بازار شخصا و حضورا قيمت بگيرين بعد بياين ديگران رو راهنمايي كنين .
تو بازار اگه GF 6800 GT رو زير 240 تومن بهتون دادم من اسمم رو ميزارم الاغ ! خوبه ؟!!
لطفا يه چرخي تو بازارهاي (ايران خودمون) بزنين و قيمتها رو بگيرين . نه اينكه از قيمت هاي سايت هاي خارجي استفاده كنين . ما داريم تو ايران زندگي ميكنيم . علاوه بر قيمت اصلي كارت تو ايران قيمت گمرك + هزينه گارانتي شركت هاي گارانتي كننده + سود وارد كننده + سود فروشنده هم بهش اضافه ميشه !
خيلي ممنون ميشم . چون معمولا بعضي وقتا قيمتهايي كه دوستان مخصوصا براي كارت گرافيك رو ميدن ميخونم از تعجب شاخ در ميارم .