مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من میخوام یک intel core 2 dual e6400 با گرافیک 6800gt بخرم بی زحمت بگید قیمت اینا چنده و اینکه چه مادر بورد و رم و هارد روش بزارم قیمت اینارو هم بگید بی زحمت
در ضمن من دیروز که رفته بودم قیمت بگیرم میگفت amd 3600 بهتر از core 2 dual e6400 هست قیمتو هم میگفت 200 تومن.میخواستم بدونم راست میگه یا نه در ضمن قیمت درست داده یا تو پاچه کنی بوده

سلام
من میخوام یک intel core 2 dual e6400 با گرافیک 6800gt بخرم بی زحمت بگید قیمت اینا چنده و اینکه چه مادر بورد و رم و هارد روش بزارم قیمت اینارو هم بگید بی زحمت
در ضمن من دیروز که رفته بودم قیمت بگیرم میگفت amd 3600 بهتر از core 2 dual e6400 هست قیمتو هم میگفت 200 تومن.میخواستم بدونم راست میگه یا نه در ضمن قیمت درست داده یا تو پاچه کنی بوده
آقا بد جوري ميخواد بت بندازه
پردازنده
قيمت 6400 حدود 210 تومنه و از نظر قدرت توي بازيها تقريبا معادل AMD 4800 X2 عمل ميکنه اما توي کارهاي محاسباتي بسيار سريعتر از AMD 4800 X2 هست.
قيمت AMD 3600 X2 حدود 130 تومنه (نزديک بود 70 تومن بره تو پاچت) البته AMD ها يه مدت تو ايران گرون شده بودند و قيمت 3600 به 180 هم رسيده بود اما دوباره ارزون شده.
گرافيک
قيمت 6800GT رو دقيقا اطلاع ندارم ولي بايد حدود 80-90 تومن باشه اما انتخاب صحيحي نيست من يکي از موارد زير رو توصيه ميکنم
7300GT با قيمت حدود 100 تومن
7600GS با قيمت حدود 120 تومن
ATI X1600 PRO 512MB تومن135
توصيه ميکنم آخري رو بگير ضرر نميکني اين رو فقط فروشگاه پلانر داره اين شمارش 66952882.
البته من زياد توي گرافيک تخصص ندارم و دوست خوبمون m_unknown_r بهتر ميتونه راهنماييت کنه
مادربرد
اين مادربرد رو بگير اصلا هم شک نکن قيمتش هم 110 تومنه
biostare Tforce 965P
رم
gskill ddrII-800 cl4 دوتا 512 بگير فروشگاه پلانر داره قيمت رو من ندارم اگه زنگ زدي به ما هم بگو.

آخرین ویرایش:
خوب محمدرضا جان همه چيزو گفتن:biggrin1:
x2 3600 با كور دو 6300 هم قابل مقايسه نيست چه برسه به 6400.(من خودم از استفاده كنندگانه 3600 هستم;) )
تمامه چيزايي كه بالا گفتن قابله قبوله جز كارته گرافيك.
شما بهتره يه his radeon x1650xt بگيري 180 يا يك x1950 pro بگيري 270.
ارزون تر هم بخواي باز leadtek 7300 gt ddr3 extreme هست حدوده 90(ولي 1 سومه كارتاي بالا هم نميشه)

براي گرافيك چقدر ميخواين هزينه كنين؟
البته اينم بگم cpu هاي كور دوي جديد هم در راه هستند و تمام اين مدل cpu افت قيمت ميكنه.مثلا 6600 ميشه 250 و كواد كور ميرسه به 500

از راهنماییتون ممنونم البته گرافیک رو میخوام ارزون باشه تا بعد که directx10 همه گیر شد یدونه کارت خوب بگیرم
ميتوني مادربرد با چيپست 965g بگيري که گرافيک onboard داره و Directx10 رو هم روي ويندوز Vista ساپورت ميکنه. متاسفانه مدل خاصي رو سراغ ندارم معرفي کنم.

براي گرافيك چقدر ميخواين هزينه كنين؟
البته اينم بگم cpu هاي كور دوي جديد هم در راه هستند و تمام اين مدل cpu افت قيمت ميكنه.مثلا 6600 ميشه 250 و كواد كور ميرسه به 500
حدس ميزني چقدر بايد صبر کنيم تا 6420 بياد ايران و آيا 6420 هم ارزون ميشه و يا فقط 6400 رو ارزون ميکنه

سلام .
ميدوني مشكل يه سري از ماها چيه ؟ (شرمنده به بحث ربطي نداره ! :blushing: )
مشكل ما اينه كه هنوز نفهميديم داريم تو ايران زندگي ميكنيم . مثلا يكي از دوستان ميره تو سايت X ميبينه نوشته قيمت كارت مثلا Geforce 7900GTX مثلا 100 دلار . پيش خودش حساب ميكنه ميگه به پول ما ميشه حدود 90 هزار تومن . بعد يكي مياد ميگه كارت GF 7900GTX الان تو بازار چنده ؟ طرف ميگه الان بايد حدود 90 تومن باشه !!!!!!!!!!!!!!!
بابا كجا GF 6800 GT رو ميدن 80-90 تومن ؟ به خدا من يه كاميون ازش خريدارم .
كجا GF 6800 Ultra روميدن 160 تومن ؟ من كل موجودي اين كارتو خريدارم.
بابا تو رو خدا اول برين تو بازار شخصا و حضورا قيمت بگيرين بعد بياين ديگران رو راهنمايي كنين .
تو بازار اگه GF 6800 GT رو زير 240 تومن بهتون دادم من اسمم رو ميزارم الاغ ! خوبه ؟!!
لطفا يه چرخي تو بازارهاي (ايران خودمون) بزنين و قيمتها رو بگيرين . نه اينكه از قيمت هاي سايت هاي خارجي استفاده كنين . ما داريم تو ايران زندگي ميكنيم . علاوه بر قيمت اصلي كارت تو ايران قيمت گمرك + هزينه گارانتي شركت هاي گارانتي كننده + سود وارد كننده + سود فروشنده هم بهش اضافه ميشه !
خيلي ممنون ميشم . چون معمولا بعضي وقتا قيمتهايي كه دوستان مخصوصا براي كارت گرافيك رو ميدن ميخونم از تعجب شاخ در ميارم .

سلام
ممكنه دوستان لطف كنند و آدرس يا تلفن يكي از نمابندگي هاي biostar رو
بگند من تو بازار رضا هرچه از اين برد ديدم براي اينتل بود توي بازار ايران هم اصلا
نميدونند اين مارك مال قطعات كامپيوتره يامال كفش ولباس:eek:

آخرین ویرایش:
سلام .
مشكل ما اينه كه هنوز نفهميديم داريم تو ايران زندگي ميكنيم . مثلا يكي از دوستان ميره تو سايت X ميبينه نوشته قيمت كارت مثلا Geforce 7900GTX مثلا 100 دلار . پيش خودش حساب ميكنه ميگه به پول ما ميشه حدود 90 هزار تومن . بعد يكي مياد ميگه كارت GF 7900GTX الان تو بازار چنده ؟ طرف ميگه الان بايد حدود 90 تومن باشه !!!!!!!!!!!!!!!
بابا تو رو خدا اول برين تو بازار شخصا و حضورا قيمت بگيرين بعد بياين ديگران رو راهنمايي كنين .
تو بازار اگه GF 6800 GT رو زير 240 تومن بهتون دادم من اسمم رو ميزارم الاغ ! خوبه ؟!!
لطفا يه چرخي تو بازارهاي (ايران خودمون) بزنين و قيمتها رو بگيرين . نه اينكه از قيمت هاي سايت هاي خارجي استفاده كنين . ما داريم تو ايران زندگي ميكنيم . علاوه بر قيمت اصلي كارت تو ايران قيمت گمرك + هزينه گارانتي شركت هاي گارانتي كننده + سود وارد كننده + سود فروشنده هم بهش اضافه ميشه !
خيلي ممنون ميشم . چون معمولا بعضي وقتا قيمتهايي كه دوستان مخصوصا براي كارت گرافيك رو ميدن ميخونم از تعجب شاخ در ميارم .
دوست عزيز فرمايش شما کاملا صحيحه اما اگه دو سه مورد اشتباه بشه نبايد کل قيمتها رو ببري زير سئوال.

سلام .

دوسته عزيز يه جا گرون ميده دليل نيست همه جا هم گرون بدن.
من اكثره قيمت هام از نمايندگي ها و پاساز كامپيوتر ايرانه.
درسته 6800gt 90 تومن نيست ولي بالاي 150 تومنم كسي بده ميخواد بكنه تو پاچه.
ميگم در مورده زاسمتم زود تصميم گيري نكن(شوخي:biggrin1: ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or