حرف شما درست هستش تقریبا و نباید تعصب خاصی روی چیزی داشته باشی!
اما خب ضرب المثلی هست که می گه " هر چقدر پول بدی همون قدر اش می خوری" ممکنه این ضرب المثل همه جا کاربرد نداشته باشه اما در اینجا تقریبا کاربرد داره!
اما برای کسانی که سیستم با قیمت پایین و کارایی نسبتا خوب می خوان سیستم های AMDشاید مناسب تر باشه!
اگر هم AMDارزون تر هستش به دلیل این هست که بتونه با اینتل رقابت کنه وگرنه کسی با وجود اینتل همین الان سراغ AMDبعضی کم تر میرن و چه برسه قیمت های AMDبالا باشه!
ببنید اگر یک سیستم خوب برای بازی و رندر نمیه حرفه ای باید یک مقدار بیشتر هزینه کنید!
اما من تا جایی که میشه یک سیستم معرفی می کنم که هم برای گیم و هم برای طراحی نیمه حرفه ای تقریبا مناسب و قابل قبول باشه!
دو تا سیستم معرفی می کنم!
سیستم یک (این سیستم برای طراحی نیمه حرفه ای و بازی کارایی بالایی داره!)
CPU:CORE I7 920
MAIN :ASUS P6T SE
RAM:3*1 1333 OR 1600 CURSIAR /KINGSTON/KINGMAX
VGA:SAPHIRE 5770
POWER:GREEN 585
این سیستم حدودا 987در میاد!
اگر خیلی اهل بازی هستی و دوست داری با کیفیت بالاتر و بهتر بازی کنی می تونی ZOTAC GTX 460بخری که در این صورت قیمت سیستم حدودا 1050در میاد!
سیستم2:
CPU:CORE I5 750
MAIN:GIGA P55 USB3
RAM:2*2GIG 1333 CURSAIR
VGA:ZOTAC GTX 460
POWER:GREEN 585
این سیستم حدودا 895در میاد!( این سیستم برای بازی خیلی مناسبه و برای رندر نمیه حرفه ای هم می تونه جوابگوی شما باشه! )
اما سیستم1 برای رندر های در سطح نسبتا بالا از2 بهتر هستش!
سوالی بود در خدمتیم!
ممنونم امیر جان
حالا ما نمی خوایم کمتر پول بدیم اما میگم مثلا اگه با 1.2 تومن میشه یه intel خوب بست شاید بشه معادل همین سیستم با 1 تومن amd بست و یا با همون 1.2 تومن یک سیستم amd قدرت مند تر. داستان این دوتا خیلی واسه ما آماتورها خیلی گیج کننده هست و تردید زیاد
حالا سوالی دارم در مورد گرافیک
من از پورت hdmi بخوام به lcd full hd 1080 40" متصل کنم کدوم کرافیک بهتر جواب میده ؟
دوستان دیگه نظرشون در مورد سیستم چیه ؟!