منظور شما این هستش که می خوای دو تا ورودی به اسپیکر بزنی؟! :d
یعنی هم به کامپیوتر بزنی و هم لپ تاپ؟! :d
خوب این هم میشه اما بیشتر دوست دارم به صورت وایرلس بشه که نیازی به سیم کشی نباشه.
منظور شما این هستش که می خوای دو تا ورودی به اسپیکر بزنی؟! :d
یعنی هم به کامپیوتر بزنی و هم لپ تاپ؟! :d
هر دوتا برد خوبن و هر دوتا هم حرفه ای هستنیکی میتونه راجع به این MotherBoard ها کمک کنه؟ کدومش بهتره؟ کدومش تو ایران گیر میاد؟ کلا Motherboardهای خوبین؟
ASUS M4N98TD EVO
MSI NF980-G65
CPU رو میخوام فنوم 2 ی 6 هسته ای ببندم
آقایون دست همتون درد نکنه که من را تو این مدت کوتاه راهنمایی کردین. @};-
سیستم انتخابی:
Case: Green Fusion
Power: Green gp 585b
Main: Asus P7P55D-E
CPU: Intel i5 750
VGA: GTX 460 1GB DDR5
RAM: A-date 4GB (2*2 GB) DDR3 1333
ODD و HDD هم از سیستم قبلیم هست.
فقط یک سوال این کارت گرافیک را با چه برندی بخرم؟
خوب این هم میشه اما بیشتر دوست دارم به صورت وایرلس بشه که نیازی به سیم کشی نباشه.

سلام چند تا سوال
مادربرد من اینه ایسوزm2v-tvm(gree)
سوکت am2
1-یه cpu براش میخوام تو رنج قیمت 50 تومن معرفی میکنید بی زحمت
2-یه کارت گرافیکم میخوام تو رنج قیمت 100 تومن پایینتر اره ولی بالاتر نه
4670خوبه؟
ممنون
ببین اگر شما بخوای دو تا وسیله به اسپیکر بزنی باید ببینی که ایا اصلا اسپیکر شما ورودی داره؟
مثلا من خودم یک 5.1 دارم که میشه دو تا ورودی داره که میشه یکیش رو به دسکتاپ زد و دیگری به لپ تاپ یا دستگاه دیگه!اما دکمه سوییچ داره!
ضمنا درسته وایرلس دردسر سیم ها رو نداره ما معمولا کیفیت سیم ها رو نداره و ممکنه با دستگاه های دیگه تداخل پیدا کنه!
حالا شما دقیقا بدنبال چی هستی؟! :d
تفاوت که دارن ،برای بازی زیاد تفاوت ندارن فقط،اما برای کار رندر یا گرافیک 3 بعدی تفاوت محسوسی دارن.بنام خدا
سلام
اینطور که شنیدم 930 با 750 زیاد تفاوتی ندارن حالا 760 با 750 چطور ؟
دوستان من یه سیستم برای گیم میخوام . بدون کیس و پاور باشه آخه خودم دارم . هارد و درایو نوری هم دارم . فقط مادربورد و رم و سی پی یو و گرافیک باشه.
بیشتر کارم هم گیم و فیلم هست . بودجه هم تا 700 - 800 . اینتل یا AMD ، هرکدوم که بهتره واسه گیم و استفاده طولانی باشه ، بهتره . در ضمن کارت گرافیک میخوام طوری باشه تا چند سال جواب بده . رم هم DDR3 . خلاصه اینکه نسل جدید باشه دیگه !:d
فقط قیمت قطعات رو هم بگید. ممنون
سلامی دوباره
دوستان من اون سیستم رو گرفتم دستتون درد نکنه
اما واسه سیستم خودم
چند تا سوال داشتم
لطفا بحثای غیرت و تعصب رو چاشنیش نکنید:d
من قوی بودن سیستم واسم مهمه و قیمتش هم همینطور
اول بگم خودم یک اینتلی بودم نه واسه اینکه شاهکارای اینتل رو دیدم واس این که از amd بد شنیدم
اما موضوع قابل بحث اینه که من می خوام سیستمم آینده با تکنولوژی ها همراه باشه حد اقل 3 4 سال
آخه 2 سال پیش سیستم گرفتیم یارو گفت 4 5 سال راحت کار میکنه الان میخوام به lcd htmi وصل کنم نمیشه درسته هنوزم کار میکنه اما تکنولوژی ...
الان میبینم توی نت از amd تعریف و تمجید میشه اما توی مغازه ها حتی بعضی ها میگن نمی بندیم
amd و مین هاش ارزون تره در حالی که intel سری i5 باید روی p55 نصب بشه که هم گرونه و هم با cpu های آینده intel احتمالا نمیخونه و باید مین هم عوض شه
این نظر منه به عنوان یک آماتوری که یه هفته دنبال مشخصات میگرده
اساتید فن لطف کنن و همگی یه جواب خوب بدن و یک سیستم بر مبنای amd یا intel با بودجه 900 تا 1 تومن فقط cpu , main , ram , vga ,power
هر کدوم که فکر میکنین بهتر و ارزون و قوی تره بگید نمیخوام جنگ بشه هر کسی نظر خودش و پیشنهاد خودش رو بگه
سیستم عادیه هم کار طراحی 3d نیمه حرفه ای و هم گیم انجام میشه