مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط alprh:
روی جعبه کارت مت چند نفر آدمن دارن با کامپیوتر لویزیون تماشا می کنن . یه لطف کن اگه همین tv@anywhere plus بود اون 40 تومنیه منو سریعا در جریان بذاری .
راستش من حدود 5-6 ماه پیش یه کارت TV با مارک MSI برای یکی از بچه ها البته با خودش رفتیم گرفتیم .
یه کارت قرمز رنگ بود که TV Tuner و کنترل و ... داشت . کارتنش هم آبی رنگ بود البته یادم نیست که روش عکس هم داشت یا نه اما فکر نمیکنم اونی که ما گرفتیم عکس داشت .
حالا شاید اینی که شما گرفتی ورژن جدید ترش باشه اما در کل کارت TV با هر مارکی که باشه قیمتش بالای 50 هزار تومن نیست .
مثلا همین چند روز پیش یکی از بچه ها کارت TV با مارک اسنازی گرفت 42 هزار تومن .
یا کارت TV با مارک لید تک حدود 30 هزار تومنه .
اون کارت TV MSI که من میگم این هست . یه نگاه به لینک زیر بنداز .

http://www.msi.com.tw/program/products/multimedia/mut/pro_mut_detail.php?UID=602

نه کارت من اینشکلی نیست .
عکس کارت من :
http://www.msi.com.tw/images/product_img/multimedia_img/tvanywhere_plus.jpg
لینک مشخصات :
http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=TV@nywhere_Plus&class=vga
در ضمن وی سرچ وشته بود 41$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم هم قد خودم کلاه سرم رفته
97.gif

نوشته شده توسط alprh:
نه کارت من اینشکلی نیست .
عکس کارت من :
http://www.msi.com.tw/images/product_img/multimedia_img/tvanywhere_plus.jpg
لینک مشخصات :
http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=TV@nywhere_Plus&class=vga
در ضمن وی سرچ وشته بود 41$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم هم قد خودم کلاه سرم رفته
97.gif
باعث تاسفه دوست عزیز .
همون طور که گفتم تا حالا من کارت TV بالای 50 هزار تومن ندیدم .
شما این کارت رو از کجا با این قیمت گرفتی ؟؟؟
تهران هستی ؟ نکنه از بازار رضا گرفتی :exclaim:

hi

من يه كارت گرافيك خوب برا بازي ميخوام بخرم

به نظر خودم 6800 nvidia GeForce خوبه ولي نميدونم چه مدلش از بقيه بهتره

اگه ميشه منو راهنمايي كنيد

اگه قيمتا رو هم بگين خيلي خوبه

سلام به امید و فرزاد و..
آقا حرفتون رو گوش کردم پول رو پول گذاشتم میخوام geforce6600 gtبخرم.مدل گیگا
یه چند تا گارانتی داشت.قیمت هاش هم از 126000تومان داشت تا145000.که گفتم بهترینش رذو بده.چون وقتی آدم میخواد خرج کنه.چه بهتر که بهترین نوع ممکن خرج کنه.اون کارت قبلی هم 35000تومان فروختم(mx4000).به نظرتون خوب فروختم؟
ولی میخوام ببینم کدوم بازی میخواد بگه:
gt not supported
:mrgreen: :cheesygri :mrgreen: :cheesygri :mrgreen: :cheesygri

من يه كارت گرافيك خوب برا بازي ميخوام بخرم

به نظر خودم 6800 nvidia GeForce خوبه ولي نميدونم چه مدلش از بقيه بهتره

اگه ميشه منو راهنمايي كنيد

اگه قيمتا رو هم بگين خيلي خوبه
سلام .
اگه پولش برات مهم نیست بهترین انتخاب برای شما Geforce 6800 GT 256 MB DDR3 هست . قیمتش هم بسته به اینکه AGP باشه یا PCI Express و اینکه برای چه شرکتی باشه بین 360 تا 390 هزار تومن متغیره .
سلام به امید و فرزاد و..
آقا حرفتون رو گوش کردم پول رو پول گذاشتم میخوام geforce6600 gtبخرم.مدل گیگا
یه چند تا گارانتی داشت.قیمت هاش هم از 126000تومان داشت تا145000.که گفتم بهترینش رذو بده.چون وقتی آدم میخواد خرج کنه.چه بهتر که بهترین نوع ممکن خرج کنه.اون کارت قبلی هم 35000تومان فروختم(mx4000).به نظرتون خوب فروختم؟
کارت Geforce 6600 GT بهت گفتن 126 تا 145 هزار تومن ؟؟؟؟
حتما شوخی میکنی !!
این قیمت هایی که گفتی برای کارت Geforce 6600 هست نه Geforce 6600 GT .
قیمت مدل GT بین 190 تا 210 هزار تومنه . به نظر من بهترین انتخاب هم Leadtek Geforce 6600 GT Extreme 128 MB DDR3 هست . البته نسخه PCI Express !

نوشته شده توسط Kain:
باعث تاسفه دوست عزیز .
همون طور که گفتم تا حالا من کارت TV بالای 50 هزار تومن ندیدم .
شما این کارت رو از کجا با این قیمت گرفتی ؟؟؟
تهران هستی ؟ نکنه از بازار رضا گرفتی :exclaim:
فقط این کارت نبود . یه dvb skystar2 بود که قیمتش 70 هزار تومنه و اون به من 180 داده بود . من هم بهش گفتم فاکتور رو بده که 100 تومن رو بدم بهت . فاکتور و گرفتم و با مشورت برادرم رفتم شکایت کردم . آخه خیلی عصبی بودم . امروز یه سر زدم پاساژ دیدم نیست .
فکر کنم پایان خوبی بود .

آخه چطوری حاظر شدی به این راحتی حرفشو قبول کنی من جای تو باشم یه کاری می کنم که دیگه از این نامردیا نکنه.راستی بچه ها صحبت کارت تلویزیون وماهواره شد می خواستم بدونم من می تونم از طریق کام÷وتر شبکه های ماهواره رو بگیرم متاسفانه خونه ما آ÷ارتمانی و همسایه های درست وحسابی ودهن قرصی نداریم می ترسم زیرآبمونو بزنن خواهشا اگه راهی وجود داره که بشه از طریق ابزار ووسایل مخصوص کام÷یوتر ماهواره رو روبراه کرد یه راهنمایی کوچولو بکنید خدا یک دردنیا صددرآخرت نصیبتون کنه مردم ازبس برنامه های چرت تلویزیونو تماشا کردم باور کنید زردی گرفتم

کارت Geforce 6600 GT بهت گفتن 126 تا 145 هزار تومن ؟؟؟؟
حتما شوخی میکنی !!
این قیمت هایی که گفتی برای کارت Geforce 6600 هست نه Geforce 6600 GT .
قیمت مدل GT بین 190 تا 210 هزار تومنه . به نظر من بهترین انتخاب هم Leadtek Geforce 6600 GT Extreme 128 MB DDR3 هست . البته نسخه PCI Express !
منم تعجب کردم ...آخه Geforce 6600 GT با قیمت 140 و 120 نوبره.....به احتمال 100 درصد قیمت Geforce 6600 معمولی را بهت داده

من بهش گفتم gtبنداز.(اون بدبخت هنوز اسم gt به گوشش نخورده بود فكركرد اكسپرس رو ميگم)بعد ديدم،قيمتش خيلي بالا هستش.در آخرين لحظات(همين ديشب)نظرم عوض شد.
يه 6600(pci express)گرفتم.و به جاي اون كارت يه رم 512 گرفتم(چون رمم كم بود).
قيمتش هم زياد فرق نكرد.ميخواستم بدونم قيمت agpباpci-expressچقدر فرق مي كنه؟
وكلا اينكه فرقشون چيه؟

قيمتش هم زياد فرق نكرد.ميخواستم بدونم قيمت agpباpci-expressچقدر فرق مي كنه؟
وكلا اينكه فرقشون چيه؟
در کل مدل کارت های PCI EXPRESS از لحاظ قیمت کمی ارزان تر از نوع AGP هستند...فرقشون هم در سرعت گذرگاه کارت گرافیکیه ..یعنی کارت های PCI EXPRESS بنسبت کارت های AGP از سرعت بیشتری برخوردار هستند... البته برای خرید کارت گرافیک PCI EXPRESS باید مادربوردت از این کارت پشتیبانی کنه یعنی دارای اسلات PCI EXPRESS باشه :arrow:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
در کل مدل کارت های PCI EXPRESS از لحاظ قیمت کمی ارزان تر از نوع AGP هستند...فرقشون هم در سرعت گذرگاه کارت گرافیکیه ..یعنی کارت های PCI EXPRESS بنسبت کارت های AGP از سرعت بیشتری برخوردار هستند... البته برای خرید کارت گرافیک PCI EXPRESS باید مادربوردت از این کارت پشتیبانی کنه یعنی دارای اسلات PCI EXPRESS باشه :arrow:

اگه كارت هاي اكسپرس سرعتشون بيشتره.پس چرا ارزون تره؟

نوشته شده توسط vahidrezi16:
اگه كارت هاي اكسپرس سرعتشون بيشتره.پس چرا ارزون تره؟

البته تصحیح کنم که فرزاد جان حواسشون نبوده و برعکس نوشتن چون کارت های PCI-E گرون تر هستند!

اینم باید گفت که پی سی آی اکسپرس یه سری مدلاش گرونتر از ای جی پی هست اونم به خاطر کمبود تو بازاره.یعنی پی سی آی 6600جی تی حدود 20 تومن از ای جی پی ارزونتره فقط به خاطر اینکه تو بازار کمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or