مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

این عماد معمولاً جمله اول و آخرش همدیگه رو نقض میکنن !

6600 GT از نوع PCI-E حدود 20 تومن گرونتر از Agp هست ... یعنی حدود 185 تومن در صورتیکه Agp حدود 165 هست

نوشته شده توسط Lich King:
البته تصحیح کنم که فرزاد جان حواسشون نبوده و برعکس نوشتن چون کارت های PCI-E گرون تر هستند!
شرمنده دوست عزیز .
جسارت نباشه اما باید تصحیح کنم که در بیشتر مواقع نسخه های PCI Express کارتهای گرافیکی از نسخه های AGP ارزونتر هستند . به ندرت من دیدم گرونتر باشن !

نوشته شده توسط t800:
آخه چطوری حاظر شدی به این راحتی حرفشو قبول کنی من جای تو باشم یه کاری می کنم که دیگه از این نامردیا نکنه.راستی بچه ها صحبت کارت تلویزیون وماهواره شد می خواستم بدونم من می تونم از طریق کام÷وتر شبکه های ماهواره رو بگیرم متاسفانه خونه ما آ÷ارتمانی و همسایه های درست وحسابی ودهن قرصی نداریم می ترسم زیرآبمونو بزنن خواهشا اگه راهی وجود داره که بشه از طریق ابزار ووسایل مخصوص کام÷یوتر ماهواره رو روبراه کرد یه راهنمایی کوچولو بکنید خدا یک دردنیا صددرآخرت نصیبتون کنه مردم ازبس برنامه های چرت تلویزیونو تماشا کردم باور کنید زردی گرفتم
شما باید یه کارت رسیور بگیری و روی کامپیوترت نصب بکنی .
اما در هر حال بازم مشکل دیش و ... رو داری .

البته تصحیح کنم که فرزاد جان حواسشون نبوده و برعکس نوشتن چون کارت های PCI-E گرون تر هستند
جسارت نباشه اما باید تصحیح کنم که در بیشتر مواقع نسخه های PCI Express کارتهای گرافیکی از نسخه های AGP ارزونتر هستند . به ندرت من دیدم گرونتر باشن !
راستش اینکه من گفتم کارت های PCI Express ارزون ترند فکر کنم درست بود چون اگه به سایت آواژنگ مراجعه کنید میبینید معمولا کارت های PCI Express از نوع AGP خودشون یک مقداری ارزون ترند... من هم مثل مصطفی بندرت دیدم که کارت AGP ارزان تر از PCI Express باشه :arrow: :o ..بهرحال

6600 GT از نوع PCI-E حدود 20 تومن گرونتر از Agp هست ... یعنی حدود 185 تومن در صورتیکه Agp حدود 165 هست
خب من فکر کنم عماد جان درست گفته..چون من خودم وقتی که کارت G6600 میخواستم بخرم نوع PCI EXpess اون حدود 10 12 هزار تومان ارزون تر بود

آخرین ویرایش:
من از نظر کلی اطلاع ندارم که کارتهای Pci گرونتر هستن یا Agp
من فقط 6600 Gt رو مثال زدم چون خودم بتازگی قیمت کردمش و Pci حدود 20 تومن گرونتر از Agp بود.

در مورد اون پست عماد هم من نمیدونم شما چطور به این نتیجه رسیدی که درست میگه ! یک بار دیگه بخونیدش جمله اول و آخرش برعکس هم هستن ...

در مورد اون پست عماد هم من نمیدونم شما چطور به این نتیجه رسیدی که درست میگه ! یک بار دیگه بخونیدش جمله اول و آخرش برعکس هم هستن ...
من جمله ای که نقل قول کردم را گفتم درست میگه :mrgreen: ..در مورد قیمت G6600 هم نمیدونم شاید الان گرونتر شده باشه چون تا یک ماه پیش که PCI Express ارزان تر بود..اگه تونستم لینک قیمت های آواژنگ را میزارم تا خودتون قیمت ها را با هم مقایسه کنید !!!!!

آخرین ویرایش:
من بعد از تلاشهای بسیار زیاد دیدم که تو گویی محمد درس میگه!ببینین من قیمتایی که از آواژنگ و چنتا بازار کامپیوتری داشتم ای جی پی گرونتر بود.اونم به خاطر اینه که ای جی پی تو بازار کمه مخصوصا 6600 جی تی.ولی در اصل پی سی آی گرونتره(قیمت شرکت اصلی).ولی تو ایران اینطوریه.در مورد مشکل دوست عزیز تو جوی استیک من متوجه نشدم یعنی چی؟خوب برو اون جوی استیک قدیمیتو دیزیبل کن!

آخر سر:
بیابید پرتقال فروش را!(چه ربطی داشت نمی دونم)
ولی نتیجه گیری می کنم که:
کارت هایagpگرونتر از کارت های pci-eهستش.
ولی در بعضی مواقع کهpci-eبه ندرت در بازار پیدا میشه،گرونتر از agp میشن.
آقا صلوات ختم کن بره دیگه!

سلام به همه دوستان

من میخواستم یه دونه DVD-ROM بخرم چی مدلی رو بخرم خوبه تا سقف 35 تومن میتونم براش پول بدم
خودم مد نظر Asus 16x هستش ولی یه جا که سوال کردم گفت که سونی بگیری خیلی بهتره

حالا من موندم که چی کارم کنم اگه میشه منو راهنمایی کنید
یه خورده هم عجله دارم

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or