شما باید یه کارت رسیور بگیری و روی کامپیوترت نصب بکنی .نوشته شده توسط t800:آخه چطوری حاظر شدی به این راحتی حرفشو قبول کنی من جای تو باشم یه کاری می کنم که دیگه از این نامردیا نکنه.راستی بچه ها صحبت کارت تلویزیون وماهواره شد می خواستم بدونم من می تونم از طریق کام÷وتر شبکه های ماهواره رو بگیرم متاسفانه خونه ما آ÷ارتمانی و همسایه های درست وحسابی ودهن قرصی نداریم می ترسم زیرآبمونو بزنن خواهشا اگه راهی وجود داره که بشه از طریق ابزار ووسایل مخصوص کام÷یوتر ماهواره رو روبراه کرد یه راهنمایی کوچولو بکنید خدا یک دردنیا صددرآخرت نصیبتون کنه مردم ازبس برنامه های چرت تلویزیونو تماشا کردم باور کنید زردی گرفتم
البته تصحیح کنم که فرزاد جان حواسشون نبوده و برعکس نوشتن چون کارت های PCI-E گرون تر هستند
راستش اینکه من گفتم کارت های PCI Express ارزون ترند فکر کنم درست بود چون اگه به سایت آواژنگ مراجعه کنید میبینید معمولا کارت های PCI Express از نوع AGP خودشون یک مقداری ارزون ترند... من هم مثل مصطفی بندرت دیدم که کارت AGP ارزان تر از PCI Express باشه :arrow: ..بهرحالجسارت نباشه اما باید تصحیح کنم که در بیشتر مواقع نسخه های PCI Express کارتهای گرافیکی از نسخه های AGP ارزونتر هستند . به ندرت من دیدم گرونتر باشن !
خب من فکر کنم عماد جان درست گفته..چون من خودم وقتی که کارت G6600 میخواستم بخرم نوع PCI EXpess اون حدود 10 12 هزار تومان ارزون تر بود6600 GT از نوع PCI-E حدود 20 تومن گرونتر از Agp هست ... یعنی حدود 185 تومن در صورتیکه Agp حدود 165 هست
من جمله ای که نقل قول کردم را گفتم درست میگه :mrgreen: ..در مورد قیمت G6600 هم نمیدونم شاید الان گرونتر شده باشه چون تا یک ماه پیش که PCI Express ارزان تر بود..اگه تونستم لینک قیمت های آواژنگ را میزارم تا خودتون قیمت ها را با هم مقایسه کنید !!!!!در مورد اون پست عماد هم من نمیدونم شما چطور به این نتیجه رسیدی که درست میگه ! یک بار دیگه بخونیدش جمله اول و آخرش برعکس هم هستن ...