مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام

من اين cpu با چه قيمتي بردارم خوبه كاركرده هست : cpu 1.6 doaul core 1mg

راستي من ميخوام بازي GTA4 را روان اجرا كنه CPU را تغيير بدم يا گرافيك يا كدوم الويت داره (البته الان اجرا ميشه ولي خيلي خيلي كند هست)

سيستم
CPU: 2.8 CELERON
RAM : 3GIG PATRIOT 800
VGA : 8600 1G DDR2
با تشكر
اون CPU بیشتر از 30 تومن ارزش خرید نداره و اصلا سرعتش هم اونقد پایینه که خریدش معنی نداره.
راجع به گرافیک و CPU هم هر دو قطعه فوق العاده ضعیفن برای GTA IV و هر کدوم رو بتنهایی بخوای آپگرید کنی اون یکی سرعت کاملش رو نمیده
هر دو تا رو همزمان ارتقا بده ،

سلام
برای خودمم اینو در نظر دارم.
cpu : core i7 920
ram : 3*2gb ddr3/1333mhz
main : asus p6t delux v2
vga : gtx 295
hdd : 500gb 7200rpm 32mb
psu : nzxt 650w
case : nzxt zero 2
odd : dvd-rw 22x liteon
monitor : t220p
البته گویا این مانیتور شدیدا گرون و البته کمیاب شده(از شانس بد ما).
نکته دوم اینکه کسی می دونه ارزونترین برد gtx 295 الان تو بازار چه قیمتی داره؟
و در انتها اگه میشه قیمت ریز این قطعات رو بگید . لطف می کنید .:biggrin1:
ممنون
یا حق
بدون مانیتور جمعا 1670 تومن میشن،مانیتورت که فعلا موجود نیست.کارت 295 هم کمتر از 650 تومن نیست.

150 تومانی میشه.
فقط روی یک سیستم اینطوره ؟ احتمالا مال ANTI Virus میتونه باشه که سرعت را کم میکنه !(شاید)

با پاور 330 چه مدلی میشه گذاشت؟
خوبه .منظورم 9600gt هستش؟راستی با 8500 gt میشه gta iv بازی کرد؟

بعد اون سیستم ها همه یکیه.آنتی ویروس ها هم همه nod 32 هستش.مادربورد ها هم همه یکی هستش.رو 2 تا این طوریه.آخه خیلی سرعت کمه انقدری که غیر طبیعی هستش رو سیستمی که سی پی یوش e2200 هستش.چطوری تشخیص بدم که usb اونا 1.1 هستش؟

آخرین ویرایش:
اقا یه مین تا 120 -100 کنید که بتونه q9400 رو ساپورت کنه ممنون
p5q-se
اگه بتونی چند تومنی بزاری روش و p5q بگیری هم خوبه .

با پاور 330 چه مدلی میشه گذاشت؟
خوبه .منظورم 9600gt هستش؟راستی با 8500 gt میشه gta iv بازی کرد؟

بعد اون سیستم ها همه یکیه.آنتی ویروس ها هم همه nod 32 هستش.مادربورد ها هم همه یکی هستش.رو 2 تا این طوریه.آخه خیلی سرعت کمه انقدری که غیر طبیعی هستش رو سیستمی که سی پی یوش e2200 هستش.چطوری تشخیص بدم که usb اونا 1.1 هستش؟
واسه gta iv بهتره بری سراغ مدل های بالای 9 . فکر نکنم نتیجه جالبی با سری 8بگیری

مگه به پورت یو اس بی موجود در rear panel نصب نمی کنی؟ اگه مادربرد ها یکی باشه پس سرعت این پورت در تمام مادربرد ها یکی هست . خوب از پورت های دیگه استفاده کردی؟ من فکر کنم که بهتره یه سری به task manager بزنی و ببینی که cpu و ram در این سیستم در چه حدی اشغال هستن؟(البته اگه سیستم در کل کندتر از سایرین هستش) .
احتمال مشگل در خود پورت هم هست . مادربرد ها بعضی مواقع این مدلی می شن دیگه . من همین مشگل رو با IDE داشتم dvdrom خیلی بد کار می کرد . از IDE1 به IDE2 وصل کردم رفع شد و این یعنی مشگل در مادربرد .

Last edited by a moderator:
كسي اينجا قيمت( ram 1 gig ddr1 (kingstone داره؟
الان كجا پيدا ميشه ؟
يه سوال : الان من يه ram ماله شركت kingstone بخوام يه ram ديگه بذارم كنارش اونم بايد همين مارك باشه قاعدتا , نه؟

الان كجا پيدا ميشه ؟
يه سوال : الان من يه ram ماله شركت kingstone بخوام يه ram ديگه بذارم كنارش اونم بايد همين مارك باشه قاعدتا , نه؟
DDR معمولی فقط تا 512 مگابایتش توی بازار اومده بود و ماجول 1 گیگ نداشت،
هر دو تا ماجول باید از یک برند و یک مدل باشن

DDR معمولی فقط تا 512 مگابایتش توی بازار اومده بود و ماجول 1 گیگ نداشت،
هر دو تا ماجول باید از یک برند و یک مدل باشن
يه سر به اين ميزني.
http://www.rayansaba.ir/index.php?categoryID=87
ببخشيد يه سوال ديگه
تفاوت core to dou و dual core كه هر دو cpu دو هسته هستن در چيه؟
هم اين طوري كه نگاه كردم مشخصات cpu core to dou از dual core از نطر فني قوي تر(fsb- حافظه نهان L2,...)

آخرین ویرایش:
من باهاشون چندبار کار کردم (لیون). کارشون خوبه !(مگه برای چکاری میخوای ؟؟)

دوستان اگه میشه 1 مودم adsl خوب معرفی کنین (wireless) که قیمتش هم زیاد گرون نباشه ! :smile: (البته از قیمتا خبر ندارم که بودجه تعیین کنم ولی شما یچیزی پیشنهاد بدین که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم قیمت خوبی داشته باشه -هرچی کمتر بهتر :biggrin1:-)
ممنون !
خوب شما از ispت بپرس با چه مودمايي سازگاره تا ما برات رديف كنيم.:cheesygri
دوستان یه سیستم ماکزیمم با 900 پیشنهاد بدید ! تو این رنج intel خوبه یا amd؟ (برای گیم هست)
البته از بودجه بالا vga 275 gtx رو کم کنید :biggrin1:
و قطعات هم به جز بالایی شامل main-cpu-ram-power باشه
یه جور باشه بعدا جایه اور هم داشته باشه :biggrin1:
ممنون و معذرت که تکرار میکنم
ميتونستي تو همون پست قبلي بگي.;)
يعني 550 واسه اين قطعات ؟!
ميشه اين :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : corsair dominator 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q
POWER : green gp585b

حدودا 560 565 در مياد.;)
سلام
دوستان من می خوام تو این هفته یک سیستم جمع کنم برا بازی .( برا کسی می خوام ، خودم با کنسول بازی میکنم ) نهایت بودجه هم برا کیس 500.000 تومنه ( 50تومن بالا پایین ) و میخوام هر بازی بدون دردسر روش اجرا بشه ، حالا با این بودجه همچین چیزی ممکنه ؟ اگه ممکنه لطفا یه سیستم خوب برا بازی با این بودجه پیشنهاد بدید ...
ممنون ...
ميتونه اينو در نظر بگيري :

CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : his or msi hd4770
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or liteon (dvd-rw)
POWER : green gp485a

حدودا 560 تومن در مياد.;)
دوستان گلم سلام .
من با بودجه 1میلیون با مانیتور این سیستم رو الان قیمت دارم و مد نظر هست برای این دوستم:
cpu : e8400
mb: p5q-se
ram:patriot 2*2gb/1066mhz
vga: gtx 260 or 4870
hdd: WD 500gb(7200rpm 32mb)
psu: green 585
case : nzxt beta or apollo
odd: dvd-rw 22x liteon
monitor : samsung 1943 or 1933

سوالاتم ایناست:
یکی از این مانیتور های سامسونگ ورودی dvi نداره در صورتی که خروجی کارت های من dvi است . آیا این مانیتور ها خودشون کابل اتصال به dvi رو دارند یا نیاز به تبدیل هست؟ و در کل این مانیتور ها خوب هستن یا با همون پول بهتر هم چیزی هست ؟

با این بودجه خوب جمع کردم یا نه؟ گرافیک احتمالا همون 260 هستش .(البته کمک های شما عزیزان بوده همش و من یه تغییرات کوچیکی دادم)

نظرتون راجع به nzxt beta چیه؟ خوبه؟ همش آخه توریه:biggrin1: . جنس این کیس رو کسی می دونه از چه آلیاژی هست؟

و در انتها هر جای سیستم رو که به نظرتون خوب نیست بگید اما سریع بگید که می خوام زودتر جمعش کنم.
یا حق
خوب اين مانيتورا مدلشون مشخص نيست ، در كل مهم نيست شما ميتوني با يه تبديل dvi to d-sub از كارت تصوير بگيري.;)
سيستم خوبيه ، بهتره مين p5q باشه.;)
سلام.من یه 7300 GS دارم که می خوام فقط کارتم رو بالاببرم.تا 90 ت.پاورم هم 330 هستش.خیلی هم فوریه.ممنون اگه سریع تر جواب بدید.

بعد من تو سیستمای گیم نت دچار مشکل شدم.یه DVD -RW سامسونگ که با USB به اون وصل میشه و متحرکه براشون تهیه کردم که تو 2 تا از 5 تا خیلی سرعتش پایینه.مشکل چیه ؟ ممکنه از USB باشه؟
خوب شما ميتون hd4670 با برد connect3d يا force3d رو در نظر بگيري البته به تعويض پاور هم نياز داري.;)
واسه مشكلات هم تاپيك هست ميتوني اونجا مطرح كني.;)
اقا یه مین تا 120 -100 کنید که بتونه q9400 رو ساپورت کنه ممنون
با 7 يا 8 تومن بالاتر p5q يا با همين بودجه p5q-sep5q هم 127-130 و p5q-se هم 110 -115 تومن مايشه.;)
میشه چنتا عکس از اینا بزارید و اینکه قیمت اینا چند هست؟
P_500.jpg

P_500.jpg

الان كجا پيدا ميشه ؟
اين مدل كه عمرا ديگه گير بياد ، دست 2ش هم 35 36 تومن مايشه.;)
در مورد سوال دوم هم اگه الان بطور مثال 1gb بگيري بعدا ميتوني هر رم ديگه اي (ddr) بندازي كنارش ولي اگه بخواي dual كني حتما بايد يه حجم و يه باس باشن برندش مهم نيست چي باشه ولي خوب يكي باشن بهتره.;)

آخرین ویرایش:
واسه gta iv بهتره بری سراغ مدل های بالای 9 . فکر نکنم نتیجه جالبی با سری 8بگیری

مگه به پورت یو اس بی موجود در rear panel نصب نمی کنی؟ اگه مادربرد ها یکی باشه پس سرعت این پورت در تمام مادربرد ها یکی هست . خوب از پورت های دیگه استفاده کردی؟ من فکر کنم که بهتره یه سری به task manager بزنی و ببینی که cpu و ram در این سیستم در چه حدی اشغال هستن؟(البته اگه سیستم در کل کندتر از سایرین هستش) .
احتمال مشگل در خود پورت هم هست . مادربرد ها بعضی مواقع این مدلی می شن دیگه . من همین مشگل رو با IDE داشتم dvdrom خیلی بد کار می کرد . از IDE1 به IDE2 وصل کردم رفع شد و این یعنی مشگل در مادربرد .

از همه ی پورت های مادربورد استفاده کردم ولی همه یه جوره.این حرفایی که شما گفتی یکم تخصصی بود.یکم شرح بده تا ما هم بفهمیم.بعد یه توضیح اگه بدی که چطوری درستش کنم خیلی ممنون میشم.من العان اون جا کنار سیستم ها هستم.مرسی

ميتونستي تو همون پست قبلي بگي.;)
يعني 550 واسه اين قطعات ؟!
ميشه اين :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : corsair dominator 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q
POWER : green gp585b

حدودا 560 565 در مياد.;)
رامین جان ممنون که نظر دادی اما چرا شما یه 585 رو پیشنهاد دادی اون دوستمون یه 680؟

يه سر به اين ميزني.
http://www.rayansaba.ir/index.php?categoryID=87
ببخشيد يه سوال ديگه
تفاوت core to dou و dual core كه هر دو cpu دو هسته هستن در چيه؟
هم اين طوري كه نگاه كردم مشخصات cpu core to dou از dual core از نطر فني قوي تر(fsb- حافظه نهان L2,...)
ببخشيد دوباره پست زدم.
گفتم شايد نبينين.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or