مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان یه سیستم ماکزیمم با 900 پیشنهاد بدید ! تو این رنج intel خوبه یا amd؟ (برای گیم هست)
البته از بودجه بالا vga 275 gtx رو کم کنید :biggrin1:
و قطعات هم به جز بالایی شامل main-cpu-ram-power باشه
یه جور باشه بعدا جایه اور هم داشته باشه :biggrin1:
ممنون و معذرت که تکرار میکنم

آخرین ویرایش:
دوستان یه سیستم ماکزیمم با 900 پیشنهاد بدید ! تو این رنج intel خوبه یا amd؟
البته از بودجه بالا vga 275 gtx رو کم کنید :biggrin1:
و قطعات هم به جز بالایی شامل main-cpu-ram-power باشه
یه جور باشه بعدا جایه اور هم داشته باشه :biggrin1:
ممنون و معذرت که تکرار میکنم
Intel
Main:Biostar TP45 HP
CPU:Q9400-Q9550
Ram:Patroit 2x2 4GB 1066
Power:Green 685B
540T
AMD
Main:Asus M4A78-E
CPU:AMD PH II X4 940
Ram:Patroit 2x2 1066
530T
پیشنهاد من برای گیم AMD هست.

سلام
دوستان من می خوام تو این هفته یک سیستم جمع کنم برا بازی .( برا کسی می خوام ، خودم با کنسول بازی میکنم ) نهایت بودجه هم برا کیس 500.000 تومنه ( 50تومن بالا پایین ) و میخوام هر بازی بدون دردسر روش اجرا بشه ، حالا با این بودجه همچین چیزی ممکنه ؟ اگه ممکنه لطفا یه سیستم خوب برا بازی با این بودجه پیشنهاد بدید ...
ممنون ...

دوستان گلم سلام .
من با بودجه 1میلیون با مانیتور این سیستم رو الان قیمت دارم و مد نظر هست برای این دوستم:
cpu : e8400
mb: p5q-se
ram:patriot 2*2gb/1066mhz
vga: gtx 260 or 4870
hdd: WD 500gb(7200rpm 32mb)
psu: green 585
case : nzxt beta or apollo
odd: dvd-rw 22x liteon
monitor : samsung 1943 or 1933

سوالاتم ایناست:
یکی از این مانیتور های سامسونگ ورودی dvi نداره در صورتی که خروجی کارت های من dvi است . آیا این مانیتور ها خودشون کابل اتصال به dvi رو دارند یا نیاز به تبدیل هست؟ و در کل این مانیتور ها خوب هستن یا با همون پول بهتر هم چیزی هست ؟

با این بودجه خوب جمع کردم یا نه؟ گرافیک احتمالا همون 260 هستش .(البته کمک های شما عزیزان بوده همش و من یه تغییرات کوچیکی دادم)

نظرتون راجع به nzxt beta چیه؟ خوبه؟ همش آخه توریه:biggrin1: . جنس این کیس رو کسی می دونه از چه آلیاژی هست؟

و در انتها هر جای سیستم رو که به نظرتون خوب نیست بگید اما سریع بگید که می خوام زودتر جمعش کنم.
یا حق

سلام .
آقا این همه این در و اون در زدیم اخرش چی شد؟
هیچی دیگه gts 250 پیدا نکردیم . این کارت تو این تهران درندشت پیدا نمی شه؟
یکی گفت zotac به درد نمی خوره. ضمنا چند هست این کارت ؟ تا نهایتا 200تومن چی خوبه؟ از این بهتر هم هست؟ گفت بیا بهت 4850 بدم 205 تومن گفتم رو سر ما چی دیدی بابا؟شاید 4870 برداشتم با 238000 تومن . خوبه قیمت؟ می ارزه نسبت به 250 و سایرین؟
ضمنا طرف به ما گفت 1953 bw نیست یه مدتیه . و گفت که asus p5kpl-1600 خیلی ضعیفه و برای e8500 خوب نیست .p5ql-se چنده و چطوره؟
نظرتون چیه دوستان . اگه می شه منو راهنمایی کنید که نصف سیستمی که مد نظرم بود ریخته بهم . راستی بازم بگم بودجه من با مانیتور 950تومانه.
یا علی
کارت EVGA GTS 250 با قیمت 185 تومن موجود هست فعلا و تا 200 تومن بهترین گزینه هست،اگرم میخوای بالاتر برداری باید GTX 260 برداری 280 تومن و نه 4870 .
کارت 4850 هم از GTS 250 ضعیفتر هست،اون مدل مادربردها هم هر دو برای E8500 امکانات کمی دارن هر چند که مشکلی سرعتی باهاشون ندارن

سلام کسی میدونه این چه ورودی ها و خروجی هایی داره؟
این Lion Computer قابل اطمینان هست؟
فقط یه جک 3.5 معمولی داره،مگه چی هست که حالا خروجی هم داشته باشه.

دوستان اگه میشه 1 مودم adsl خوب معرفی کنین (wireless) که قیمتش هم زیاد گرون نباشه ! :smile: (البته از قیمتا خبر ندارم که بودجه تعیین کنم ولی شما یچیزی پیشنهاد بدین که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم قیمت خوبی داشته باشه -هرچی کمتر بهتر :دی-)
ممنون !
ADSL خوب به شرکت ISP شما بستگی داره و اول باید از اونا بپرسی چه برندایی رو ساپورت می کنن،ارزونترین ها هم از SMC و DLINK هستن که کیفیت خوبی هم دارن

سلام
دوستان من می خوام تو این هفته یک سیستم جمع کنم برا بازی .( برا کسی می خوام ، خودم با کنسول بازی میکنم ) نهایت بودجه هم برا کیس 500.000 تومنه ( 50تومن بالا پایین ) و میخوام هر بازی بدون دردسر روش اجرا بشه ، حالا با این بودجه همچین چیزی ممکنه ؟ اگه ممکنه لطفا یه سیستم خوب برا بازی با این بودجه پیشنهاد بدید ...
ممنون ...
با 500 تومن سخت میشه سیستم بدرد بخور واسه بازی جمع کرد،حالا مانیتور هم میخوای یا بدون مانیتور؟

سلام.من یه 7300 GS دارم که می خوام فقط کارتم رو بالاببرم.تا 90 ت.پاورم هم 330 هستش.خیلی هم فوریه.ممنون اگه سریع تر جواب بدید.

بعد من تو سیستمای گیم نت دچار مشکل شدم.یه DVD -RW سامسونگ که با USB به اون وصل میشه و متحرکه براشون تهیه کردم که تو 2 تا از 5 تا خیلی سرعتش پایینه.مشکل چیه ؟ ممکنه از USB باشه؟

بچه هایی که از بازار خبر دارن آیا درسته که EVGA بعد از جریانات اخیر ایران رو تحریم کرده و دیگه به ایران قطعه نمیده ؟
<الا من که نشنیدم این حرف رو . کمااینکه اگر صحیح باشه هم شما برندهای دیگه رو انتخاب کن که از اون بهترم هست . خدا برکت بده zotack giga msi asus رو که از کم قیمت تا قیمت زیاد رو با کیفیت های تماما خوب شمال می شن و شما چیزی رو از دست ندادی اما تو انتخاب محصولات این شکلی باید احتیاط کرد که ممکنه گارانتی یکدفعه وضعیتش خراب شه . البته این در حد یه شایع هست فعلا

Intel
Main:Biostar TP45 HP
CPU:Q9400-Q9550
Ram:Patroit 2x2 4GB 1066
540T
AMD
Main:Asus M4A78-E
CPU:AMD PH II X4 940
Ram:Patroit 2x2 1066
530T
پیشنهاد من برای گیم AMD هست.
ممنون
مین p5q pro بهتر نیست؟
رم 1066 اکثر دوستان فکر میکنم میگفتن با 800 فرق خاصی نداره درسته؟شایدم من بد متوجه شدم
واقعا بین این دوتا amd بهتره؟
قیمت ریز قطعات هم لطف کنید
بازم ممنون

آخرین ویرایش:
سلام .
آقا این همه این در و اون در زدیم اخرش چی شد؟
هیچی دیگه gts 250 پیدا نکردیم . این کارت تو این تهران درندشت پیدا نمی شه؟
یکی گفت zotac به درد نمی خوره. ضمنا چند هست این کارت ؟ تا نهایتا 200تومن چی خوبه؟ از این بهتر هم هست؟ گفت بیا بهت 4850 بدم 205 تومن گفتم رو سر ما چی دیدی بابا؟شاید 4870 برداشتم با 238000 تومن . خوبه قیمت؟ می ارزه نسبت به 250 و سایرین؟
ضمنا طرف به ما گفت 1953 bw نیست یه مدتیه . و گفت که asus p5kpl-1600 خیلی ضعیفه و برای e8500 خوب نیست .p5ql-se چنده و چطوره؟
نظرتون چیه دوستان . اگه می شه منو راهنمایی کنید که نصف سیستمی که مد نظرم بود ریخته بهم . راستی بازم بگم بودجه من با مانیتور 950تومانه.
یا علی

اقا من امروز خودم بازار رضا بودم پر بود که چطوری شما ندیدی اخرین قیمت هم 191 بود با برد zotac بقیه 220 به بالا بود

بچه هایی که از بازار خبر دارن آیا درسته که EVGA بعد از جریانات اخیر ایران رو تحریم کرده و دیگه به ایران قطعه نمیده ؟
بله،قبلا هم گفتم فعلا مجرای اصلی خرید این برند از کارخانه بسته شده و ممکنه راه جایگزینی پیدا بشه، Part جدیدی در کار نیست اما کارتهای GTS 250 و GTX 260 هنوز موجودن

اقا من امروز خودم بازار رضا بودم پر بود که چطوری شما ندیدی اخرین قیمت هم 191 بود با برد zotac بقیه 220 به بالا بود
کارت GTS 250 هم گفتم که از EVGA بقیمت 185 موجود هست

سلام.من یه 7300 GS دارم که می خوام فقط کارتم رو بالاببرم.تا 90 ت.پاورم هم 330 هستش.خیلی هم فوریه.ممنون اگه سریع تر جواب بدید.

بعد من تو سیستمای گیم نت دچار مشکل شدم.یه DVD -RW سامسونگ که با USB به اون وصل میشه و متحرکه براشون تهیه کردم که تو 2 تا از 5 تا خیلی سرعتش پایینه.مشکل چیه ؟ ممکنه از USB باشه؟

بچه ها خیلی ممنون مثل این که گفتم که عجله دارم.دستتون درد نکنه.:(:sick:
من خیلی عجله دارم.اگه میشه در اولین فرصت جواب بدید.
بازم ممنون.

با سلام

من اين cpu با چه قيمتي بردارم خوبه كاركرده هست : cpu 1.6 doaul core 1mg

راستي من ميخوام بازي GTA4 را روان اجرا كنه CPU را تغيير بدم يا گرافيك يا كدوم الويت داره (البته الان اجرا ميشه ولي خيلي خيلي كند هست)

سيستم
CPU: 2.8 CELERON
RAM : 3GIG PATRIOT 800
VGA : 8600 1G DDR2
با تشكر

سلام
برای خودمم اینو در نظر دارم.
cpu : core i7 920
ram : 3*2gb ddr3/1333mhz
main : asus p6t delux v2
vga : gtx 295
hdd : 500gb 7200rpm 32mb
psu : nzxt 650w
case : nzxt zero 2
odd : dvd-rw 22x liteon
monitor : t220p
البته گویا این مانیتور شدیدا گرون و البته کمیاب شده(از شانس بد ما).
نکته دوم اینکه کسی می دونه ارزونترین برد gtx 295 الان تو بازار چه قیمتی داره؟
و در انتها اگه میشه قیمت ریز این قطعات رو بگید . لطف می کنید .:biggrin1:
ممنون
یا حق

شاید فقط شاید اون دو تا USB 1.1 باشه.
9600GT OR 9600GSO + Green 480A
ممنون
مین p5q pro بهتر نیست؟
رم 1066 اکثر دوستان فکر میکنم میگفتن با 800 فرق خاصی نداره درسته؟شایدم من بد متوجه شدم
واقعا بین این دوتا amd بهتره؟
قیمت ریز قطعات هم لطف کنید
بازم ممنون
نه.
چرا فرقش اینه برای اور دستت بازتره و راحتتره کارت.
برای گیم بله!اما برای مثال اگه q9550 را روی 4.0 ست کنی و همینطور ph ii 940 را q9550 بهتر عمل میکنه که اورکلاک زیادی اونم به مدت طولانی باعث بالارفتن دما و آسیب دیدن قطعه در دراز مدت میشه که من پیشنهادم AMD است.
Intel
Main:Biostar TP45 HP=130
CPU:Q9400-Q9550=250
Ram:Patroit 2x2 4GB 1066=55
Power:Green 685B=110
AMD
Main:Asus M4A78-E=160
CPU:AMD PH II X4 940=210
Ram:Patroit 2x2 1066=55
Power:Green 685B=110
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند