acdc
کاربر سایت
اقا ممنونم که جوابمو دادی،شما ایسوس سراغ نداری؟البته با قیمت!من samsung t220p رو پیشنهاد میدم ، مشخصه 22 اینچ و full HD.
اقا ممنونم که جوابمو دادی،شما ایسوس سراغ نداری؟البته با قیمت!من samsung t220p رو پیشنهاد میدم ، مشخصه 22 اینچ و full HD.
شما یا باید یه Access Point بگیری و به مودم DSL وصل کنی که یه سری تنظیمات میخواد یا باید یه مودم ADSL Wireless بگیری و جایگزین مودم قبلیت کنی.سلام
من می خوام اینترنت تو خونم به صورت وایرلس شیر کنم . چیا باید تهیه کنم ؟
اقا ممنونم که جوابمو دادی،شما ایسوس سراغ نداری؟البته با قیمت!
اگه منظورت مانیتور ASUS هست که توی بازار کم پیدا میشه،بهتره از نمایندگیش سراغش رو بگیری،اما همین مدل SAMSUNG هم که بهت معرفی شد جزء بهترینهاس.
مودم دارم وایرلس نداره , همین gateway فکر کنم بهتره !(gateway چیه ؟)بهترین کار خرید یه gateway یا wireless modem هستش بگو چقدر میتونی هزینه کنی تا کمکت کنم.
والا asus که بعید میدونم گیرت بیاد ولی همین t220p آخرت کیفیته مطمئن باش ضرر نمیکنی.دوست خوبم "supra" منظورم مانیتور ASUS هست،چون من نقدهای بسیار جالبی از این مانیتور ها دیدم.
پس که اینطور،فعلا اون سامسونگ گزینه خوبی هست اینجور معلوم هست!
ممنون ازتون،ولی اگر چیزه دیگری هم مد نظرتون هست بگید بهم ممنونتون میشم.
اقا نظرتون درباره مانیتورهای AOC چی هست؟
بعد از انجایی که من در شیراز هستم،اینجا نمایندگی نداره،تهران نمایندگی ان کجاست؟
سایت یا شماره اگه دارید بهم بدبد خیلی کمکم کردید.
خیلی ممنونم از همتون
بله.دوستان 3تا ماژول 2گیگ برای سه کاناله شدن روی مادربرد باید به صورت یکی در میان قرار گیرند؟(در شیار های هم رنگ)
بله 350-370و سوال دیگه اینکه آیا واقعا شما اعتقاد دارید که gtx 275 »ی تونه کارت مطمئنی برای چند سال باشه؟ قیمت این کارت چند هست؟
حدود 130 ولی من که نیافتمش ! به نظر من Apollo یا Lexa یا Tempset بردار.راستی nzxt zero blackline چنده؟ و به صورت دیفالت چندتا فن روش موجوده؟
بستگی به نوع مین داره رو بعضی مینا پشت سر هم و رو یسری دیگه یکی در میون در کل باید رو اسلات های همرنگ باشه.دوستان 3تا ماژول 2گیگ برای سه کاناله شدن روی مادربرد باید به صورت یکی در میان قرار گیرند؟(در شیار های هم رنگ)
و سوال دیگه اینکه آیا واقعا شما اعتقاد دارید که gtx 275 »ی تونه کارت مطمئنی برای چند سال باشه؟ قیمت این کارت چند هست؟
راستی nzxt zero blackline چنده؟ و به صورت دیفالت چندتا فن روش موجوده؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم نه.دوستان سایت اینترنتی وجود داره که محصولات EVGA رو بفروشه ؟ یا لااقل لیست قیمت داشته باشه
ترتیب سه کاناله بودن بستگی به مدل مادربرد داره،میشه از توی راهنمای مادربرد پیدا کرددوستان 3تا ماژول 2گیگ برای سه کاناله شدن روی مادربرد باید به صورت یکی در میان قرار گیرند؟(در شیار های هم رنگ)
و سوال دیگه اینکه آیا واقعا شما اعتقاد دارید که gtx 275 »ی تونه کارت مطمئنی برای چند سال باشه؟ قیمت این کارت چند هست؟
راستی nzxt zero blackline چنده؟ و به صورت دیفالت چندتا فن روش موجوده؟
دوست عزیز دیگه قید EVGA رو فعلا بزن،دیگه واردات عمدش برای ایران بدلیل تحریم مقدور نیست و فقط میشه محصولات باقیمونده ی خرید قبلی رو پیدا کرد،من برند ASUS رو پیشنهاد میدم که حدود 350 تومن مدل GTX 275 درمیاد.دوستان سایت اینترنتی وجود داره که محصولات EVGA رو بفروشه ؟ یا لااقل لیست قیمت داشته باشه