مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اقا ممنونم که جوابمو دادی،شما ایسوس سراغ نداری؟البته با قیمت!
منظورت از asus به چی هستش ؟ :confused:
سلام
من می خوام اینترنت تو خونم به صورت وایرلس شیر کنم . چیا باید تهیه کنم ؟
بهترین کار خرید یه gateway یا wireless modem هستش بگو چقدر میتونی هزینه کنی تا کمکت کنم.;)

سلام
من می خوام اینترنت تو خونم به صورت وایرلس شیر کنم . چیا باید تهیه کنم ؟
شما یا باید یه Access Point بگیری و به مودم DSL وصل کنی که یه سری تنظیمات میخواد یا باید یه مودم ADSL Wireless بگیری و جایگزین مودم قبلیت کنی.

اقا ممنونم که جوابمو دادی،شما ایسوس سراغ نداری؟البته با قیمت!
اگه منظورت مانیتور ASUS هست که توی بازار کم پیدا میشه،بهتره از نمایندگیش سراغش رو بگیری،اما همین مدل SAMSUNG هم که بهت معرفی شد جزء بهترینهاس.

اگه منظورت مانیتور ASUS هست که توی بازار کم پیدا میشه،بهتره از نمایندگیش سراغش رو بگیری،اما همین مدل SAMSUNG هم که بهت معرفی شد جزء بهترینهاس.

دوست خوبم "supra" منظورم مانیتور ASUS هست،چون من نقدهای بسیار جالبی از این مانیتور ها دیدم.
پس که اینطور،فعلا اون سامسونگ گزینه خوبی هست اینجور معلوم هست!
ممنون ازتون،ولی اگر چیزه دیگری هم مد نظرتون هست بگید بهم ممنونتون میشم.
اقا نظرتون درباره مانیتورهای AOC چی هست؟
بعد از انجایی که من در شیراز هستم،اینجا نمایندگی نداره،تهران نمایندگی ان کجاست؟
سایت یا شماره اگه دارید بهم بدبد خیلی کمکم کردید.
خیلی ممنونم از همتون:love::blink::bash::kiss:

gateway هم یه چیزی تو مایه های همون wireless modem هستش ، اگه میخوای بی دردسر بیسیمش کنی بهتره یه wireless modem بگیری اکثرا هم تا 60 70 متر جواب میدن.;)
شما از کدوم isp اکانت گرفتی ؟
دوست خوبم "supra" منظورم مانیتور ASUS هست،چون من نقدهای بسیار جالبی از این مانیتور ها دیدم.
پس که اینطور،فعلا اون سامسونگ گزینه خوبی هست اینجور معلوم هست!
ممنون ازتون،ولی اگر چیزه دیگری هم مد نظرتون هست بگید بهم ممنونتون میشم.
اقا نظرتون درباره مانیتورهای AOC چی هست؟
بعد از انجایی که من در شیراز هستم،اینجا نمایندگی نداره،تهران نمایندگی ان کجاست؟
سایت یا شماره اگه دارید بهم بدبد خیلی کمکم کردید.
خیلی ممنونم از همتون:love::blink::bash::kiss:
والا asus که بعید میدونم گیرت بیاد ولی همین t220p آخرت کیفیته مطمئن باش ضرر نمیکنی.;)
aoc هم کار نکردم.;)

دوستان 3تا ماژول 2گیگ برای سه کاناله شدن روی مادربرد باید به صورت یکی در میان قرار گیرند؟(در شیار های هم رنگ)
و سوال دیگه اینکه آیا واقعا شما اعتقاد دارید که gtx 275 »ی تونه کارت مطمئنی برای چند سال باشه؟ قیمت این کارت چند هست؟

راستی nzxt zero blackline چنده؟ و به صورت دیفالت چندتا فن روش موجوده؟

دوستان 3تا ماژول 2گیگ برای سه کاناله شدن روی مادربرد باید به صورت یکی در میان قرار گیرند؟(در شیار های هم رنگ)
بله.
و سوال دیگه اینکه آیا واقعا شما اعتقاد دارید که gtx 275 »ی تونه کارت مطمئنی برای چند سال باشه؟ قیمت این کارت چند هست؟
بله 350-370
حدود 130 ولی من که نیافتمش ! به نظر من Apollo یا Lexa یا Tempset بردار.

آخرین ویرایش:

بستگی به نوع مین داره رو بعضی مینا پشت سر هم و رو یسری دیگه یکی در میون در کل باید رو اسلات های همرنگ باشه.;)
خوب اینکه شما بخوای چجوری بازی کنی و کلا ملاکت از بازی کردن چی باشه مهمه ، در کل تا 1 سال میشه روش حساب کرد.;)
zero هم 6 تا فن 120mm داره+یدونه 80mm
دوستان سایت اینترنتی وجود داره که محصولات EVGA رو بفروشه ؟ یا لااقل لیست قیمت داشته باشه
تا اونجایی که من اطلاع دارم نه.;)

ترتیب سه کاناله بودن بستگی به مدل مادربرد داره،میشه از توی راهنمای مادربرد پیدا کرد
هیچ کس نمیگه که سریعترین کارت امروز میتونه تا چن سال دوام بیاره،نهایت میشه تا دو سال رو تضمین کرد،از 330 تومن به بالاس

دوستان سایت اینترنتی وجود داره که محصولات EVGA رو بفروشه ؟ یا لااقل لیست قیمت داشته باشه
دوست عزیز دیگه قید EVGA رو فعلا بزن،دیگه واردات عمدش برای ایران بدلیل تحریم مقدور نیست و فقط میشه محصولات باقیمونده ی خرید قبلی رو پیدا کرد،من برند ASUS رو پیشنهاد میدم که حدود 350 تومن مدل GTX 275 درمیاد.

سلام بچه ها من پدرم دراومد اینقدر مشاوره گرفتم از همه جا تهش رسیدم به این سیستم چک کنیند تا برم ببندم...البته فکر کنم گرافیک رو عوض کنم بهتره شما چی میگین؟؟؟در ضمن مین برد هم فقط DDR 3 رو ساپورت میکنه قیمتشم 170 بیشتر نیست خوبه به نظر شما چون تو سایتها زیاد تعریف رو شنیدم

CPU: AM3 Phenom.4 955.3/2 GHZ

MB: ASUS - M4A78T-E

VGA: CLUB-ATI RADEON 4870.2 2GIGیا
HIS HD 4870 IceQ 4+ Turbo 1GB

RAM: CRSHAIR- 4GIG -1333

HDD:500 GIG WESTERN

LCD: LG-21.5 W2261V

POWER: GREEN 780 W

CASE: NEXT LEXA BLACKLINE

سلام
ببخشید:blushing:من بودجم یه مقدار بیشتر شد این سیستم رو در نظر گرفتم میشه نظرتون رو بگید
cpu:q8200
main:p5q pro
ram:2*2gig patriot 800 ddr2
vga:4770 sapphire
h.d.d:1tra maxtor
o.d.d:samsong
چند تا سوال داشتم خیلی ممنوم میشم جواب بدید:
1-یه پاور خوب و یه case واسه این سیستم بگید
2-یه lcd تا 170-180 تومن هم از samsung و هم از lg معرفی کنید
3-اگه من cpu رو e8400 در نظر بگیرم تو آینده که بازی و برنامه ها چهار هسته ای شدند مشکل پیدا میکنم و باید cpu رو عوض کنم؟کلا کدوم بهتره؟
4-به جای این main میتونم p5q deluxe ,biostar tp45hp,giga ga-ep45-ds3 بگیرم کدوم بهتره؟(ارزش داره deluxe بگیرم؟)
5-اگه 100 تومن دیگه بذارم چیو به جز vga میتونم ارتقا بدم و ارزششو داره؟
6-لطف کنید قیمت قطعاتی که دارید بگید که سرم کلاه نذارند:p(قیمتای rayansaba چه قدر درسته؟)
7-میشه با حدود همین بودجه از amd سیستم بهتری بست؟
8-تو crossfire 8*8 چه قدر توانایی کارتها کم میشه؟ اون قدرهست که دیگه بی خیال بشیم؟deluxe 16*16 است؟
9-ببخشید طولانی شد:sorry: خیلی خیلی ممنون از همه راهنمایی ها:thanks:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or