مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با عرض معذرت آقا supra

میشه قیمت تک تک اینا رو جلوش بنویسی؟
CPU : intel e8400
CPU :e7400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : zotac gtx260
VGA : zotac gtx 216
POWER : green gp580b
آخه فردا می خوام برم قیمت اون جا رو با قیمت شهر خودمون مقایسه کنم.

با تشکر از همه به خصوص آقا supra

با عرض معذرت آقا supra

حالا ما زحمت رامينو مي كشيم!:d و مي گيم!!
190=CPU : intel e8400
CPU :e7400=125
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800=44
MAIN : asus p5q= 125
or p5q-se=115
VGA : zotac gtx260=245
اينو كه نداريم!!اينجا منظورش هسته ي گرافيك 216 نه كارت 216 كه منظور همون كار 260 هست!

POWER : green gp580b=85

قبلا هم گفتم خرید ddr3 به غیر از i7 بی معنیه.;)
یعنی چی ddr2 با بعضی از بازیها مشکل داره ؟ اصلا چه ربطی به بازی داره ؟! :confused:
هر کدومشون یه پهنای باند مشخصی دارن ، تو c2d باس 667 به راحتی پهنای باند cpu رو پر میکنه و بالاترش افزایش کارایی چشمگیری نداره ، حالا من نمیدونم اصرار شما رو ddr3 چیه ! :-"
با این بودجه که عمرا نمیتونی I7 ببندی ، فقط بیا بگو بودجه ی کلی چقدره و چه قطعاتی میخوای همین.:biggrin1:
واسه این میخواستم DDR3 جمع کنم که بازیها رو به راحتی اجرا کنه. گفتم zotac gtx 260 بگیرم که تا چند سال واسه اجرای بازیها مشکلی نداشته باشم. اما این کارت DDR3 هستش که واسه همین باید RAM و مادربورد DDR3 بگیرم. اما نمیدونستم که حتما باید سی پی یو i7 بخرم. که اون هم فعلا از عهده جیب من خارج هست.
یکی از دوستام چند وقت پیش این سیستم رو گرفته:
CPU: E5200
RAM: OCZ 2G
VGA: XFX 9600 GSO FATAL1TY
الان واسه اجرای GTA IV خیلی مشکل پیدا کرده. واسه همین گفتم DDR2 برای اجرای بعضی بازیها مشکل داره

در کل واسه این قطعات 550 تا 600 تومن میتونم خرج کنم.
CPU,MB,VGA,PSU
در حال حاضر میخوام زحمت بکشی یه سیستم DDR2 معرفی کنی که حداقل تا 2 سال وقتی یه بازی جدید باهاش اجرا میکنم مجبور نشم DETAIL رو بیارم رو حداقل و اعصابم داغون بشه :laughing: اگه یه سیستمی باشه که واسه بعدها قابلیت اورکلاک هم داشته باشه که چه بهتر ;)

یه سوال دیگه هم داشتم
میخوام هارد 1 ترابایت بخرم. MAXTOR یا HITACHI ؟ یا برند بهتری سراغ داری؟
ممنون. خداوکیلی این مدت خیلی اذیتت کردم:love:

این یه Overclock Guide مخصوص Core i7 920 و مادربورد ASUS P6T Deluxe از سایت معتبر X-bitlabs

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i7-920-overclocking.html

تقریبا آموزش کاملی هست

در مورد NV120 همونطور که فرشید جان گفتند با LGA 1366 مشکلی نداره فقط برای نصب نیاز به پایه های مخصوص LGA 1366 داره

داخل پک نیست باید جداگانه تهیه کنید

خب شما کارت گرافیک از GTX 295 به GTX 260 تغییر دادید 260 کجا و 295 کجا ! 295 بیش از 2 برابر GTX 260 قدرت داره !

به نظرم رو رم زیادی داری خرج میکنی !

پاور هم برای این سیستم یه پاور 750 وات مثل Corsair TX750 Watt یا Thermaltake 750 Watt با قیمت حدود 175 تومن کافیه ؛ یا اگه فکر میکنی که در آینده میخوای SLI کنی میتونی یه پاور 1000 وات برداری که GREEN 1030W با قیمت 200 تومن بد نیست !
این پاور 750ٌ وات رو که گفتید به درد اورکلاک می خوره قیمتش یه مقدار بالا نیست ارزونترشو سراغ ندارید

با عرض سلام خدمت همه دوستان
میشه لطفا یه سیستم تا 800 تومن برام معرفی کنید(حالا اگه تا 900 هم شد اشکالی نداره ولی بیشتر نشه)
از لطفتون پیشاپیش متشکرم.

با عرض معذرت آقا supra

مشکلی نیس ;)
قیمتا همینه که عباس گذاشته حدودا.;)
خواهش عزیز
حالا ما زحمت رامينو مي كشيم!:biggrin1: و مي گيم!!
190=CPU : intel e8400
CPU :e7400=125
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800=44
MAIN : asus p5q= 125
or p5q-se=115
VGA : zotac gtx260=245
اينو كه نداريم!!اينجا منظورش هسته ي گرافيك 216 نه كارت 216 كه منظور همون كار 260 هست!

POWER : green gp580b=85
بسیار عالی ، فقط این e8400 رو بالا گفتی الان 175 تومنه.;)
سلام , من یه سیستم می خوام تا 700 تومان. چی می تونم بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .

با تشکر :love:
موفق باشید...
اگه فقط کیس میخوای من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q6600 or e8500
VGA : zotac gtx260/216
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or liteon (dvd-rw)
POWER : green gp535a

حدودا 710 تومن در میاد.;)
البته من نمیدونم سیستم رو واسه بازی میخواستی یا نه چون میشه یه تغییراتی توش داد.;)
واسه این میخواستم DDR3 جمع کنم که بازیها رو به راحتی اجرا کنه. گفتم zotac gtx 260 بگیرم که تا چند سال واسه اجرای بازیها مشکلی نداشته باشم. اما این کارت DDR3 هستش که واسه همین باید RAM و مادربورد DDR3 بگیرم. اما نمیدونستم که حتما باید سی پی یو i7 بخرم. که اون هم فعلا از عهده جیب من خارج هست.
یکی از دوستام چند وقت پیش این سیستم رو گرفته:
CPU: E5200
RAM: OCZ 2G
VGA: XFX 9600 GSO FATAL1TY
الان واسه اجرای GTA IV خیلی مشکل پیدا کرده. واسه همین گفتم DDR2 برای اجرای بعضی بازیها مشکل داره

در کل واسه این قطعات 550 تا 600 تومن میتونم خرج کنم.
CPU,MB,VGA,PSU
در حال حاضر میخوام زحمت بکشی یه سیستم DDR2 معرفی کنی که حداقل تا 2 سال وقتی یه بازی جدید باهاش اجرا میکنم مجبور نشم DETAIL رو بیارم رو حداقل و اعصابم داغون بشه :laughing: اگه یه سیستمی باشه که واسه بعدها قابلیت اورکلاک هم داشته باشه که چه بهتر ;)

یه سوال دیگه هم داشتم
میخوام هارد 1 ترابایت بخرم. MAXTOR یا HITACHI ؟ یا برند بهتری سراغ داری؟
ممنون. خداوکیلی این مدت خیلی اذیتت کردم:love:
خوب مشکل اینجاس که شما به گفته ها توجه نمیکنی من گفتم اگه میخوای lga775 برداری تفاوت چندانی بین ddr2 و ddr3 نیست ولی باز شما میگی ddr3.;)
کارت گرافیک هم هیچ ربطی به نوع ram نداره اگه اونجوری که شما میگی باشه hd4870 که gddr5 هستش ، اونوقت تکلیف چیه ؟
حتمی در کار نیست گفتم فقط تفاوت کارایی چندانی بینشون نیست و شما کارایی واقعیه یه ddr3 ، ram رو نمیبینی.(البته رو 775)
سیستم دوستت چندان قدرتمند نیست ، مشکلش ram نیست الان 2gb واسه هر بازی و برنامه ی سنگینی کافیه در اصل مشکل vgaش هست که یه کارت متوسط واسه بازی به حساب میاد و نباید انتظار چندانی واسه جزئیات بالا ازش داشت (حالا من نمیدونم monitorش چند اینچه) البته اینم باید در نظر گرفت که gta:iv یه استثنا به حساب میاد.;)
خوب ببین من یه سیستم با توجه به بودجت بهت پیشنهاد میدم نه کمتر نه بیشتر پس رویایی فک نکن.;)
من اینارو پیشنهاد میدم :

MAIN : asus p5q

حدودا 610 تومن در میاد فقط من توی اینا ram رو نمیبینم ، جریان چیه ؟ :cheesygri
خوب 1gb تا اونجایی که من اطلاع دارم با برد maxtor یه مشکلاتی داشته بهتره maxtor رو بیخیال شیم من samsung رو پیشنهاد میکنم.;)
خواهش عزیز
با عرض سلام خدمت همه دوستان
میشه لطفا یه سیستم تا 800 تومن برام معرفی کنید(حالا اگه تا 900 هم شد اشکالی نداره ولی بیشتر نشه)
از لطفتون پیشاپیش متشکرم.
من اینو پیشنهاد میدم (البته کیس) :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-pro or p5q
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)

حدودا 930 935 تومن در میاد.;)
سلام
لطفا یه سیستم خوب(مانیتور،بلندگو،کیس،مخ� �فات :biggrin1:)به من پیشنهاد میکنین؟
ممنون
خوب یه بودجه ای چیزی معلوم کن تا بشه نظر داد.;)

آخرین ویرایش:
من اینو پیشنهاد میدم (البته کیس) :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : corsair dominator 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-pro or p5q
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)

حدودا 930 935 تومن در میاد.;)
ممنون که جواب دادین
1.این سیستم چرا کیس نداره؟میشه یه کم از بعضی قطعات کم کنیم تا بشه با همین قیمت یه کیس هم بهش اضافه کرد؟
2.در ضمن قیمت این cpu ها رو میشه بفرمایید
3.کارایی این سیستم رو مانیتور هایی مثل t220pو2261(با توجه به res بالای این مانیتورها) در چه حدیه؟
ممنون.

1-کیسم براش میذاریم :cheesygri میتونی cpu رو q9400 در نظر بگیری یه 55 تومنی حدودا کم میشه و با 10 تومن بالاتر یه کیس خوب مثل green silent storm در نظر بگیری.;)
2-9550 الان 275 تومن و 9450 هم اگه گیر بیاد 255 260 تومن مایشه.
3-شما به vga نگا کن میشه گفت کارایی متوسطی پیدا میکنه بنچاشو ببینی متوجه میشی.;)

1-کیسم براش میذاریم :cheesygri میتونی cpu رو q9400 در نظر بگیری یه 55 تومنی حدودا کم میشه و با 10 تومن بالاتر یه کیس خوب مثل green silent storm در نظر بگیری.;)
2-9550 الان 275 تومن و 9450 هم اگه گیر بیاد 255 260 تومن مایشه.
3-شما به vga نگا کن میشه گفت کارایی متوسطی پیدا میکنه بنچاشو ببینی متوجه میشی.;)
اگه cpu رو ضعیف تر وردارم ولی گرافیک قوی تری بردارم کاراییش بهتر نمیشه؟

خیلی ممنون از راهنماییهاتون... ببینم اینا صداهاشون بلند و راضی کننده هست؟!...آخه قیافه هاشون مثل اسپیکر فعلی منه! من فکر می کردم با این بودجه یه اسپیکر غول از آب در میاد!
(از همین اسپیکر گنده های که پشت ویترین مغازه هاست، قیمتیم ندارن! 80-90 تومن بود)
پس اگه میشه یه مقدار راهنمایی کنید و توضیح بدید، کارت صدا ارزون تر از 80 تومن نیست؟!
راستی، این اسپیکر ها صدای دالبی هم دارن؟!
تنها راهش اینه که به یه طریقی صداشون رو بشنوی و آزمایش کنی یا به بررسیها و Review های سایتای معتبر اعتماد کنی،
بلندگوهای بزرگ و بی نام و نشان فقط قیافه و قدرت دارند و نه کیفیت و برای کارهای مرتبط با PC ساخته نمیشن
کارت صدای حرفه ای بدرد بخور کمتر از 80 تومن نیس، اینکه چرا نداره ، قیمتش همینه!
از نظر پشتیبانی از Dolby هم باید به مدل کارت صدا و گزینه ای مورد پشتیبانی توجه کنی که ببینی کدوم تکنولوژیها رو توی امکاناتش ذکر کرده.

حالا که سرعت اینترنت رو اینقد کم کردن دوستان پشت سرهم پست میدن که نمیشه مثل سابق جواب داد!

این پاور 750ٌ وات رو که گفتید به درد اورکلاک می خوره قیمتش یه مقدار بالا نیست ارزونترشو سراغ ندارید
این پاور مخصوص اورکلاک تجویز شده اصن ! قیمتش هم نسبت به کیفیت ساخت بالاش زیاد بالا نیست ! بهرحال پاور قلب سیستمه اونم تو این سیستم قدرتمند شما باید یه پاور قوی داشته باشی حالا اگه میخوای ارزونتر در بیاد میتونی بری سراغ پاور های GREEN !
مثلا GREEN 680B یا GREEN 780B که به ترتیب 115 و 150 تومن هستن .

خوب مشکل اینجاس که شما به گفته ها توجه نمیکنی من گفتم اگه میخوای lga775 برداری تفاوت چندانی بین ddr2 و ddr3 نیست ولی باز شما میگی ddr3.;)
کارت گرافیک هم هیچ ربطی به نوع ram نداره اگه اونجوری که شما میگی باشه hd4870 که gddr5 هستش ، اونوقت تکلیف چیه ؟
حتمی در کار نیست گفتم فقط تفاوت کارایی چندانی بینشون نیست و شما کارایی واقعیه یه ddr3 ، ram رو نمیبینی.(البته رو 775)
سیستم دوستت چندان قدرتمند نیست ، مشکلش ram نیست الان 2gb واسه هر بازی و برنامه ی سنگینی کافیه در اصل مشکل vgaش هست که یه کارت متوسط واسه بازی به حساب میاد و نباید انتظار چندانی واسه جزئیات بالا ازش داشت (حالا من نمیدونم monitorش چند اینچه) البته اینم باید در نظر گرفت که gta:iv یه استثنا به حساب میاد.;)
خوب ببین من یه سیستم با توجه به بودجت بهت پیشنهاد میدم نه کمتر نه بیشتر پس رویایی فک نکن.;)
من اینارو پیشنهاد میدم :

MAIN : asus p5q

حدودا 610 تومن در میاد فقط من توی اینا ram رو نمیبینم ، جریان چیه ؟ :cheesygri
خوب 1gb تا اونجایی که من اطلاع دارم با برد maxtor یه مشکلاتی داشته بهتره maxtor رو بیخیال شیم من samsung رو پیشنهاد میکنم.;)
خواهش عزیز

بازم سلام البته عصبانی نشو :cheesygri
نمیدونم چرا ما حرفای همدیگه رو متوجه نمیشیم :( من همه پستهای قبلی رو خوندم
فقط 2 تا مطلب هست:

1-واسه این سیستم که گفتی میتونم RAM DDR2 بردارم؟ مشکلی پیش میاد یا حتما باید RAM DDR3 بردارم؟ پیشنهاد تو چیه؟

2- من منظورم این بود که اگه گرافیک GTX 260 با CPU 775 فرقی با یه گرافیک GDDR2 نداره همون GDDR2 رو بردارم. چون من شنیدم میگن کارت گرافیک GTX 260 فقط روی 1366 بهترین کارایی رو داره.
منظورم رو متوجه میشی؟:confused:
میگم اگه از لحاظ کارایی فرقی نمیکنه خوب خرج الکی نکنم و یه کارت گرافیک GDDR 2 بزارم چون من پول i7 رو ندارم و مجبورم همون 775 رو بزارم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or