ممنون از راهنمائیت!!!اگر حرفه ای هستی و اینقد هم پول داری میتونی سریعترین سیستم دنیا -Core i7-و نه این قطعاتی رو که گفتی بگیری، خب قطعات PC رو بگیر،مطمئنااز نظر گرافیکی خیلی قویتر هست و موندگارتر
اما اگر فقط میخوای بازی کنی و زیاد به جزییات فنی وارد بشی کنسول رو بگیر و ترجیحا XBOX360
بستگی داره چقد بخوای رو PC خرج کنی وگرنه اینکه به نظر من همه چیش خوبه فقط کارت گرافیکتو باید عوض کنی ! مثلا یه GTX 275 یا اگه میخوای بیشتر هزینه کنی یه GTX 295 بندازی البته مسلما پاورت رو هم باید عوض کنیممنون از راهنمائیت!!!
فکر کنم همون برم سراغ کنسول بهتر باشه!!!حالا یه دستی هم به سرگوش :biggrin1:جهانگیر:biggrin1: میکشم!!! الان مشخصات سیستمم اینه به نظر شما چیکارش کنم!با کدوم قطعاتش خدا حافظی کنم!؟:confused:
MB:P5B
CPU:E6550
Ram:4GB PC 800
VGA:ATI 2600 proدر ضمن زیاد هم تو حالم نخوره!!!:biggrin1:
منم موافقم و تایید میکنم،کارت GTX295 نهایت قدرت گرافیکهای امروزی هست.بستگی داره چقد بخوای رو PC خرج کنی وگرنه اینکه به نظر من همه چیش خوبه فقط کارت گرافیکتو باید عوض کنی ! مثلا یه GTX 275 یا اگه میخوای بیشتر هزینه کنی یه GTX 295 بندازی البته مسلما پاورت رو هم باید عوض کنی
اووو شرمنده اشتباه شد درسته رو خود پردازنده مدلش رو میزنه.رامین جان خواهشا دقت کنید.مشخصات CPU چه رو جعبه و چه رو خود پردازنده درج میشه(حتی هفته ی ساخت,سال ساخت,کشور سازنده,Stepping,.....)
راستی فراموش کردید پاسخ سوال قبلیم درباره ی PFC رو بدید.!
e7300 دو هسته ایه.سی پی یو e7300 چند هسته ایه؟؟؟
اگه ممکنه یه سری بنجمارک ازش بزارید؟؟؟
اونم برد خوبیه ولی خوب بیشتر بدرد کسی که دنبال اوره میخوره وگرنه از نظر قیمتی ارزش 33 34 تومن بیشتر نسبت به p5q-se رو نداره ، در کل بستگی به خودت داره.اونی که دوستمون گفتن چی؟EP45-UD3R
از اونی که شما گفتی سر تره؟من یه چیز معمولی ولی در سطح خوب میخواستم فقط.
راستی قیمت ddr3 رو نگفتید
به سلامت
اينو اگه 120 تومن بگيرن خيلي خوبه!!
هارد هم كه نداره؟؟!
cpu مدلش معلوم نیس ، باس رم هم همینطور ، اینجوری نمیشه نظر داد.
من توی سیستم پیشنهادی خودم گفته بودم 2*4870x2به دلیل اینکه واسم میخوان هدیه بیارن!حالا نظرت در مورد مادربورد واحتمالا رم چیه؟پاورم 700 کولر مستر!!منم موافقم و تایید میکنم،کارت GTX295 نهایت قدرت گرافیکهای امروزی هست.
اووو شرمنده اشتباه شد درسته رو خود پردازنده مدلش رو میزنه.
در مورد pfc هم جواب مشخصه ، یجور محدودیت هارمونیکی در مبادی ورودی ولتاژ و همینطور جلوگیری از خروج هارمونیک های ایجاد شده توسط خود پاور.
مطمئنا کارایی یا راندمان یه پاور در حالتهای non و active هیچ وقت دو برابر نیست.
من سیستم فعلیم اینه:
cpu:intel core2 3.00 ghz 3014 MHZ
min:ga 945pl-ds3
ram:1gig ddr2 bus 800
vga:gefore 7300 gs 512mb
power:green gp330A
hard:MAXTOR 160 GIG
حالا می خوام بدونم چه طوری اونو ارتقاع بدم تا 2-3 سال خیالم راحت باشه؟
چه قطعاتی رو عوض کنم و چه قطعاتی رو نگه دارم؟
قیمت هرکدوم رو هم اگه میشه بگید؟(با توجه به قیمت فروش قطعه قبلی)